Måndag

Då va jag hemma och allt igen;) Skönt, men vi har haft en kul helg ändå ju:) Hehe.. Men alltid skönt att komma hem, så e de ju alltid.. Och har ju saknat min älskling med! Och kisarna;) Så gosig mysan va igår:) Hehe.. Idag e hon mest busig;)

Blev inte att vi handlade igår.. Jag va ju inte hemma fören lite över nio och då e de ju försent.. Så vi tog upp pizza från frysen och åt de.. Så vi handlar väl idag ist antar jag.. Behövs!! Helt tomt överallt!! :/

Blir så ledsen då william gråter.. Han blev jätte ledsen för att han inte fick följa med i bilen.. Så när jag skulle lämna måns hos en kompis så tog jag med william med på en åktur, så blev han lite gladare iaf.. Han kunde inte förstå varför jag hade en så konstig spak i min bil.. Har ju automatare och de har han inte sett innan:P Hehe.. Inte så lätt.. han sa att mamma och pappa drar i sin när dom kör och jag gjorde inte:P lite svårt att förklara för en fyra åring hur de fungerar, men de gick nog rätt bra ändå:P

Måste ner och hälsa på william nån gång snart.. Hade vatt kul om han kunde komma hit men då måste jag nog hämta han och lämna han.. E ju visserligen inte omöjligt.. Ska tänka lite till på de:) Hade ju vatt super skoj att ta med han hit och visa hur Hanna bor:) Och vem per är;) För de förstår han inte heller.. Men de tar ju tid innan så små vänjer sig.. Han e ju "van" att de ska vara en annan som börjar sitt namn på R.. För så har de ju vatt i hela hans liv och han vet ju inte vad som hänt.. Men de får jag förklara en annan dag då han e lite äldre:)

Fick nyss veta att op gått bra:) Skönt!! Så nu ska allt bli bra igen:) Tänker på er! Saknar min dessie med:/

Fick papperna ang resursen nu i helgen.. Eller i fredes då jag inte va hemma;) Men har fyllt i min kalender idag så nu får vi se vad som händer.. Tänkte ringa A idag med och se när jag kan gå brevid på de andra tre avdelningarna.. Så blir de ju mer att kunna bli inringd på:P Nu e de ju "bara" två avdelningar och natten.. Sen blir de ju 5 avdelningar och natten..
Sen pratade jag med A från mitt förra jobb och om de behövs kanske jag ska hoppa in där med.. Om de e typ en vecka i streck eller nåt sånt.. Då kan man ju sova där och så åka hem då passen e slut.. För de e ju inte lönt för baraaett pass.. Men får väl se vad som händer:P
De står ju inte stilla iaf.. Eller lite gör de ju men nu kan jag ju bli inringd med om de behövs..

Måste fixa pass med!! Per har ju inget leg och känns ju inte lönt att fixa de då de förhoppningsvis kommer ett körkort igen här.. Så då e de ju lika bra att fixa ett pass då de gamla e sönder och förgammalt och dessutom puts veck!! Och när vi ändå e igång så kan vi ju likabra fixa ett till mig med, då mitt också e gammalt.. För man vet ju aldrig vad som händer.. Hade ju vatt skönt med en semester.. Och nu ska väl allt komma igång med a-kassan och sånt med.. Och då blir ju allt mkt bättre.. Eller ja, att ha ett jobb hade ju varit de mest optimala men jag kan ju inte trolla.. Hade ju vatt skönt om de rullat på men inringningen.. Jag stod som tredje uppifrån så borde ju inte vara helt omöjligt att komma in nårra gånger i månaden..

Näe nu ska jag sätta mig i soffan ett tag..

Då va de kväll

Vi har nyss sett på en film om "world trade center".. Den va bra, eller ja, vad man nu ska säga.. Sorglig..

Vi hjälpte till lite med flytten idag med sen åkte vi och handlade mat och frulle och sånt.. Så har blitt tacos och nu har vi chips och dippa, godis och citron formage:) Gott..

Ska se den andra filmen nu, som heter "Martian child".. Kommer inte ihåg vad den handlar om men de märker vi ju snart;)

Imon så ska vi hjälpa till med flytten igen, ett par timmar och sen ska vi nog till mobilia eller nåt.. Får se hur vi spenderar dagen:P Sen e de ju äta och så ska vi ju bowla 22.00..

Hade velat säga natti natt till mitt hjärta men han svarar inte:( Messat och ringt men inget svar.. Antingen jobbar han för fullt eller så sover han.. Kanske de sistnämnda;)

Natti natt:)

Fredag hos jenny

Idag har jag inte gjort nåt alls;) Skönt! Jag lämnade av jenny på hennes jobb i morse klockan 8 sen åkte jag hem hit och la mig igen:) Skönt.. Vaknade då jenny messade vid 12.30:O Hehe.. Men orkade inte gå upp och då R ringde så vaknade jag till lite mer men inte orkade jag upp för de;) Och nu sitter jag i soffan med datorn i knät och tv igång..

Skulle egentligen till stan idag men de regnade då vid 8 och sen orkade jag inte och sen känder de inte lönt då jenny slutar vid 16.. Typ.. Se om vi åker till mobilia imon kanske.. Ska till jennys föräldrar och hämta lite saker idag och hjälpa till att bära lite imon sen e de inte mer planerat fören bowlingen 22.00 imon kväll:)

Ska nog hoppa in i duschen nu innan jag ska hämta jenny så jag vaknar till lite.. Sen ska vi handla lite i em.. Tacos ikväll:) Kanske till kolonin med sen och spöa de äldre i lite boule;) Men bokar inget då vi inte tänker stressa;)

Näe, duschen kallar!

Älskar dig min underbara!! ♥

Ystad

Då har vi äti och sånt, så nu väntar vi på mormor så ska vi äta kladdkaka:)

Står de inristat i pannan på kvinnor/flickor att vi inte ens kan hälla i olja i bilen? Jag stod på statiol i hjo och skulle handla olja och läste lie på baksidan då de kommer en man och frågar vad jag har för bil och sånt, tacksam för hjälp så kom vi fram till att de va rätt sort som jag höll i handen;) Sen undrade han om jag kunde hälla i de själv eller om jag behövde hjälp:P Haha.. Jag kan själv!! ;)

Annars har resan gått bra neråt:) Stannade i fagerhult med för jag skulle ju ha papper från mitt förra jobb..  Sen gick jag ett varv och hälsade på gamla arbetskamraer och patienter;) Kul då patienterna känner igen en:D
En runda hos dessie med familj med.. Tar mamma på vägen tillbaka ist;) Då klockan blev mkt sen..

Men jag återkommer nån gång;)
Hehe..
Ha de gott!!

Älskar dig min underbara Per!! ♥

Onsdagen

Jaha, då har jag tvättat.. har dock inte hängt upp de än, då de e såå tråkigt;) Och har ju ingen plats heller.. Då måste jag ju fixa undan den andra tvätten med.. Att inte nån uppfinner något som kan hänga in tvätten till en!? Även hänga upp då ju;)
Har även fixat rätt med räkningarna, e de bara pengarna som ska in:P Hehe.. De e de tråkiga med löning den 27:e.. Men de e ju imon så de får ju gå;)

34 biljetter kvar av 176 till dagens bio:) Så de blir nog en lyckad kväll:) Vi får se om hjärtat kan sluta lite tidigare så vi "hinner" äta ngt med:) Ute alltså.. Hade ju vatt myys och gott:) Kanske ska prova nån fiskrätt idag? Brukar ju sluta med en bit kyckling eller som sist då jag tog kalkon ist;) Hehe.. E ju inte så glad i rejäla köttbitar..

Nu ska jag prata mer med lillebror om imon:)

Ha de gott:)

Förbereda

Åker ju imon bitti så de kan ju vara en fördel att ha de packat och klart innan;) Ska bara hitta en bra väska att packa i, men blir nog pers bag:) Då den e rymlig att packa i, ngt stor med de går ju bra iaf:) Min ryggsäck e ju för liten.. Måste ju ha en del kläder att välja mellan så;) Hehe.. Och blir ju trots allt borta mellan torsdag och söndag så de e ju kläder för fyra dagar kan man säga;)

Så idag blir de att tvätta och reda upp röran med de rena kläderna.. Ligger ju tvätt i fåtöljen, säkert från två-tre maskiner och sen e där ju tvätt från två maskiner upphängt.. Och ska sätta igång lite handdukar och sånt nu med.. Och de lilla de har kommit i klädväg.. Men tog ju allt häromdagen men har ju såklart kommit lite till under dessa dagarna;)

Sen ska jag sätta igång diskmaskinen.. Kolla på lite golv på nätet kanske och ordna upp bland räkningarna så hjärtat vet vad som ska betalas eller inte;) För jag har ju koll i oröran;) Hehe.. Kan ju vara för jag lagt de där:P

Näe, börja fixa kanske!?

Kvällen..

Då va denna tisdag snart slut.. Har tagit upp stuvade mackaroner och köttbullar som vi ska äta sen då hjärtat kommer hem.. När nu de blir, men de märker jag ju;)

Han va så söt då jag berättade om mina planer till skåne igår:) Han tyckte de va på gränsen till förlänge, som jag skulle vara borta;) Han trodde de bara handlade om helgen först;) Men åker ju redan på torsdag morron.. men de ska nog gå bra ändå! Men kommer ju såklart sakna min underbara älskling.. Men ska han ändå jobba ocj massa sånt kan jag ju lika bra vara där nere.. Visst får jag ju sova utan han som jag inte gör annars.. Men ska nog överleva de tre nätterna.. Tror jag;) Men tiden går ju så fort så jag e väl hemma igen på bara en blinkning:O

Ingen lönelapp idag:( Hoppas på den imon då! Då den kom en vecka innan förra månaden.. Och inget syns de på internetbanken heller:/ Men de borde ju inte vara några problem eller ngn dålig lön heller för den delen:P Återstår att se:)

Glömde posta mitt internetsak till a-kassan idag så får ju lägga den på lådan nu när jag hämtat hjärtat.. Så dom tar de imon.. Lättare att fylla i allt där ju.. Och så kan man ju se med ersättningen och allt där med:)

Annars e de bara lugnt och skönt och ingenting inplanerat;)

Bio imon om inget hindrar.. :) den e nog ganska poppis, då de inte går att reservera fler biljetter.. Bara köpa som går nu;) Men de kan man ju göra där på plats;) Hehe

Denna har jag fått på hjärnan!!

Godmorgon godmorgon
hör fåglar sjunga glatt
godmorgon godmorgon
i kör



Jävla kaviar reklam;) Haha

Heeej och godmorgon;)

Hehe, näe jag har vatt uppe sen 09.30.. Men legat i soffan med mysan och vilat och kollat lite på tv:) men de tog en lite stund innan hon fick ro i kroppen till att vila hon med;) Hon skulle ju minsann busa! Hehe.. Upp i soffan ner på golvet och upp i täcket och bita lite och ner igen:P Heeela tiden;) men så e de ju då dom e små och lekfulla:)

Igår blev de pizza:P Och jönssonligan film på tv.. Den svarta diamanten..
Bakade egen pizza gjorde jag;) På scones-deg och sen köttfärs med majs och champinjoner.. Hela på burk som jag sen delade i mindre bitar;) Och nej, de e inte lika gott med färdigskivade;) Haha..  Fråga mig inte varför;) !? Men ellerhur dessie;)?

Så idag e de pizzarester till lunch och lite slappt framför tv:n.. Ska ta hand om tvätten och tvätta lite handdukar och sånt.. För kläderna tvättade jag ju i förrgår:) Sen e där ju disk som vanligt;)

Ska snart se ett avsnitt av förlossningskliniken och sen ska jag sätta mig här igen och titta på paradise hotel danmark..

Ha en bra dag

Grattis:)

Idag blir min lillebror 20:O Fasen va tiden går!! Han e ju inte tonåring längre!? Shiiiit;) Aja, bara att acceptera de ju;) Hehe.. Lillebror nummer två blir ju 19 snart med!! 4oktober.. Och lillebror nummer tre blir 18 den 3februari!! Lillebror nummer fyra blev nyss 4år..
Och lilla jag blev ju 22 nyss med;)

Wiiieee:)

Nu e de bokat och klart, eller iaf bestämt:) Jag åker neråt mot ystad på torsdag morron.. Efter jag lämnat hjärtat på jobbet förstås;)
Äta middag, bjuda mormor på middag ska jag och bror göra;) Och efterrätt med:) Vet inte om jag sover där eller om jag tar mig till malmö och pappa och sussi då eller hur vi skulle göra.. Höras om de imon iaf:) Och lite till:P
Sen blir de fredag till söndag med jenny och då ska vi göra malmö osäkert:) Taco och bowling och lite annat skoj:D Va ju ett tag sen vi sågs så:( Va ju då jag och älskling höll på att messa för fullt och han me va iväg och bowla:P Hehe..
Men jag går nog en sväng i stan innan jag drar till jenny, eftersom att hon jobbar och slutar vid fyra..
Kan ju vara kul att gå på stan lite:) men då ställer jag dock bilen på kolonin eller nåt.. Inte ha bilen med i stan!! Haha.. Känns ju mkt lättare med bussen då:)

Och sen på hemvägen blir de ev ett stop så jag får träffa dessie med familj och sen mamma och company.. Typ.. men jag tänker ju inte åka för tidigt, vill ju ha min sovmorgon ändå:P Hehe.. Men ska nog hinnas med de också:)

Få en skrivare av min mormor med:) Snällt:) Fixa bläck till den sen e de inga problem med den:) För i dagens läge behöver man ju de, så slipper man ringa massa företag och skit för att dom ska skicka peppret.. Lättare att skriva ut de själv då ju och mkt fortare:)

Se om där e ngt på tv..

Min älskling ♥

Han e bara så underbar! Fick ett mess av han igår där han tyckte att jag skulle åka neråt skåne och ha lite kul ist för att bara sitta hemma.. För nu har han ju så mkt på jobbet så han knappt e hemma ngt alls.. Jag lämnar ju han på jobb allt mellan 8-10 och sen hämtar jag han allt mellan 18-23.. Så inte så mkt vaken tid tillsammans här inte.. De blir man inte bortskämd med inte;) Men myys sen och krypa ner i sängen och bara vara.. Hade ju inte vatt samma om vi inte sovit tsm.. Då blir de ju som särbo:/ Isch! Men såhär e de ju vid denna årstiden och känns ju klart med ensamt då jag inte har ngt jobb längre.. Hoppas de ändrar sig snart!
Men har iaf pratat lite med hampus och mormor och jenny.. Fast inte bokat ngt så direkt än.. Tänkte ju träffa mamma och company och pappa med.. Får se hur jag klämmer in allt;) Och hur jag gör med bilen och så.. Kanske ska ta den hela vägen ner!? Annars blir de ju svårt med ystad.. Pallar ju inte sitta på tåg så långt! Bättre och säkert billigare med bilen då ju.. Och har för mig att jag hittar dit med;) Annars har vi ju GPS:en som per fick när han fyllde år:) Får väl ta och lära mig den och skriva in adresserna i förväg så dom ligger på favoriter eller nåt:)

Älskar dig så otroligt mycket!!! ♥ ♥ ♥

Fick mina kassakort idag så har roat mig med att fylla i dom.. Har även ringt a-kassab och begärt att få hemskickat ett sånt internet intyg.. Så jag kan sköta allt via internet.. För kassakorten ska ju skickas en och en och de blir minsann dyrt! Ett frimärke/ papper.. Isch!
Ringa I med och se om hon har skickat intyget än!? Eller vänta och se om jag får de annars åka inom när jag åker neråt?
Aja får se;)

Ska ringa till *** med och se hur de går med ansökan och så:P Hade ju vatt superkul att få jobba där..

Nu ska jag se vad mysan välte ner!! Gaaahhhh! Hehe, alltid e de nåt;) Buuuuuuuse!!!

Annars händer de väl inte så mkt idag.. Får se;) Orkar inte planera allt för mkt iaf:) Kanske vika in all tvätt som ligger slängt i fåtöljen:O men den ligger ju lika skrynkligt där som i gaderoben! Då vi inte har så mkt plats som vi behöver:( Men snart ändring på de:D


♥♥♥♥♥♥

Så då va jag här igen:) hehe.. Nyduschad och allt;) Gjorde även en fin inbakad (INBAKAD!!!) fläta till luggen och gömde den under de andra håret, fattar ni!? Hmm, svårt att förklara.. Men den syns iaf längst in där den är inbakad och där den går över till en vanlig fläta har jag dragit den in under de andra håret och fäst den bakom örat typ:P

Har ett par ljusgråa leggins och en brun kjol med ett flätat bälte typ;) Och sen ett grönt linne till de:P Helt okej faktiskt.. Orkade inte dra fram ett par jeans som ändå sitter trångt och jobbigt i midjan.. Och eftersom att jag sitter mest så e de ju ännu jobbigare.. Lättare och ledigare med kjol då.. Men ingen kort kjol utan leggins;)

Blev bra i håret, iaf de jag ser själv;) Se om de syns utåt med, jag tycker de men de återstår att se om de e någon som lägger märke till de;)

Vet inte vad vi ska äta idag, får la se vad de blir.. Har ju inte så mkt i frysen  heller så:/ Mest kanelbullar utan kanel faktiskt;) Haha.. Gjorde ju med vanilj och oboy;)

Fybubblan va grannen pratar högt.. h*n har suttit och pratat i tele hela em (från 12 räknar jag em) och varit inne etttag men nu e h*n ute igen.. Nästan skriker.. För jag hör ju hela samtalet från sovrummet som e i andra ändan av huset:O
Hör även basen och musiken h*n spelar.. Så de märks ju när man inte har nårra grannar hemma... Aja snart slipper jag de så de e ju gott att veta:P

Nu ska jag ta och värma nårra kanelbullar utan kanel och sätta mig i soffan med min "knep & knåp"

På återseende♥

Lördag:)

Eller :( ist kanske.. Faaaaan va tiden går fort!! Har sagt de innan och kommer nog säga de ett par gånger till:P Hehe.. Men de e ju helt sjukt!!
Nu e de snart en vecka sen jag slutade på mitt sommarschema.. Usch då.. Haha..

Frulle har jag med ätit idag:) Blev mariekex, lingonsylt och mjölk.. Gott:) Pappa som lärt mig de knasiga;) Hehe

Sitter hemma med kläda i hårbottnen.. Näe inget farligt utan mest själv förvållat;) Har hårfärg i håret:) Hade ju två färg-paket hemma, dock av olika bruna nyans.. Men en släkting sa att de gick ändå bara man blandade färgerna väl i en bunke innan.. Och de har jag gjort och får hoppas de blir bra tillsist.. Som vanligt visar ju färgen en nyans i flaskan och en i håret och en som den slutliga nyansen:P Va grått i håret innan, så hoppas inte de blir så:P Haha.. Men ändrade sig fort iofs så e nog ingen risk att de blir grått;)
Har typ tio minuter kvar nu.. Får se om där e ngn som märker att jag gjort ngt med håret sen då de e ngn som kommer hem:P Haha.. Eller rättaresagt om PER märker ngt;) Hehe..

Sen ska jag ta disken och fixa med tvätten tror jag.. Måste ju tvätta nån gång och vika in tvätten som hängt i nån vecka nu:O Men de e ju inget kul att fixa med de och då får de vara kvar på ställningen.. Man kan ju ta tvätt därifrån med.. Så då e de ju ingen brådska att de hänger där, då de ändå blir skrynkligt av att ligga ihopaknycklat i gaderoben.. Har ju bara två.. Sånna små.. och går bara att vika in och lägga på hyllor i den ena och hänga i den andra.. Och vi har ju mkt kläder båda två! Blir ändring på de i huset sen.. Massor med fler gaderober och sen ska vi rensa ut och köpa de som fattas.. Då jag inte har så mkt "fint".. Typ;)
Blir en stor rensning, så ska vi elda lite med.. Lättare än att slänga de ju;)

Bara massa friidrott på tv:/ När ska de ta slut så de vanliga programmen kan komma tillbaka!? Suck!

Tänker på er!♥

Duktig:)

Jag alltså:) Har sökt jobb och sånt nu i eftermiddag:) 12 stycken för att vara mer exakt.. Får hoppas på napp på nåt av dom iaf.. Va nårra som verkade vara väldigt intressanta:) Jobb som assistent till funktionshindrade på en gymnasieskola:) Men får se vad som händer:)

Kanske ska utbilda mig till speciallärare ist? Hmm.. Tål att tänkas på, de e ju därför man inte ska hoppa på en utbildning direkt då de e svårt att veta vad man vill.. Trodde jag ville bli barnmorska men vet inte, jobba i en "särskoleklass" eller specialklass hade ju med varit skoj. fast då måste man ju läsa till LÄRARE:( Kanske satsa på att vara assistent till dessa underverk ist?

De jag frågade om i förra inläggen, hittade jag själv lösningen på tillsist.. Eller så va de rena slumpen att jag fattade;) haha.. La till lite och tog bort lite sen fick jag rätt på de:)

Så vad tycker ni om min blogg? jag är inte helt nöjd men vet inte om de går att ändra på de.. Jag vill ha in alla inläggen lite mer mot mitten så där inte e så stort mellanrum mellan mina länkar i menyn och mina inlägg.. jag har ju redan tagit bort de mellanrummet som fanns där innan och breddat de så texten tar ut större plats.. Hmm.. Aja detta får duga sålänge:)

Fredag igen :O
Snart e denna veckan ockås slut :O
Snart e de löning igen :O
Och ännu mer snart så e de SEPTEMBER!?!? :O
Kanske snart jul med då eller :O
AAAAHHHHH vart tar tiden vägen!? :O

Hjälp..

Jag behöver lite hjälp!!
I min meny har texten lagt sig centrerat och de vill jag INTE ha.. Hur ändrar man de??
Jag har också ett inlägg som alltid är överst, hur/var ändrar man storleken på den texten!?

Har ni några andra synpunkter angående min blogg så säg gärna till om de iaf:) Kul att höra vad andra tycker!! Nu har jag Explorer så ser ju klart annorlunda ut hos er som har firefox.. Tråkigt nog..

♥♥♥

Hade vatt skönt med semester, känns som de e nödvändigt efter denna sommaren! Men också skönt att jobba igen, inte de jag menar men nån måtta får de ju vara.. JAG tycker de e för mkt med 100% i vården.. Men de finns ju dom som inte tycker så och tur e ju de för då slipper vissa jobba så mkt:P Runt 80% tycker jag e lagom:)
Får se vad som händer.. Ringa A igen på måndag:) Se när jag kan gå brevid jue, vill komma igång med de så fort som möjligt så jag kan få en chans att komma in mer.. Och resursen har ju inte ringt heller:/ Men dom ahr kanske många att ringa nu efter sommaren;)

Älskar min per♥


Kvällen

Så, nu va de kväll.. Har gjort en del men inte mkt iaf idag:-O Haha, de lät ju nåt!!
Näe, men jag har bakat en sats "kanelbullar" fast ena halvan blev med vanlij och den andra med oboy:) Mums!! Blev totalt tre plåtar å 24*24*20 bullar.. Alltså blev de 68 bullar:) Gjorde även de kolan men den hade kunnat koka lite till:P Blev lite lagom kladdig:) Haha.. Man får äta den med sked:D Men de går ju de med, huvudsaken e ju att de smakar bra och de gör den:)

Idag har jag gjort en kycklinggryta med jasminris:) Redo för frysen nu, bra att göra då man är igång och sen frysa in till dagar man inte orkar med något alls;) För idag blir de MAX, då pers morbror E va sugen på de.. Hehe.. Han va värd de tyckte han:P Så så blir de;)

I övrigt har jag inte gjort mkt mer idag, jo skällt lite på mysan och tiger men de hör ju till vardagen:P Haha.. Ibland fattar dom och vet precis och ibland bara skiter dom i de! Typ som när jag skulle ta och skära upp kycklingen jag tagit upp innan idag, då e den ena biten helt prickig av små hål!? Jo vad kan de vara om inte min älskade katt!!! Haha.. Den biten åkte ju ner i soperna direkt:P Den va ju pepprad med små tand hål;) Men han fick inte ut den från påsen iaf och de va ju bra.. Tror inte de e så bra för han att äta rå kyckling.. E ju inte de för oss människor så då e de väl inte de för kisen heller;)

Mysan blev rädd för sin egen fis nyss:P Haha, så söt.. Och så tittade hon helt förskräckt på mig precis som de va jag som gjorde ngt med henne;) Sötnosen då:D

Under renovering:P

Håller på att fixa lite med min blogg nu.. Så ni får faktiskt ha lite överseende med att de kan se lite knas ut här nu ett tag.. För nu tänker jag inte göra mer idag så jag sparar de såhär;) Ska baka lite och plocka in disken, de enda vettiga idag:-O hehe..

Ha de gott:)

Så..

Nu har jag pratat med dom på min a-kassa och dom har fått in intyget om att jag varit med sen i mars.. Så nu väntar jag vara opå mina kassakort, eller vad de nu hette.. Så ska jag fylla i dom så dom vet hur mkt jag jobbat och så mellan mars och juni.. Sen får jag min ersättning.. Och så ska jag ju som sagt skicka in vad jag jobbat mellan mars-08 och mars-09 och lite intyg och skit sen får jag kassakort och sånt för denna perioden med.. Så allt verkar ju lösa sej nu igen:) Skönt!! Får nog mina kassakort imon eller nåt.. Kanske till och med på måndag.. Men de börjar ju hända saker iaf:)

Så ska bara de också lösa sej och komma in så blir allt bra igen:) Skönt att komma tillbaka till verkligheten igen;)

Ny dag, nya tag..

Lite om vad som händer idag:

* Kolla på AMS om det har kommit ut nåt kuligt:)
* Tvätta
* Vika in tvätt (MÅSTE!!)
* Baka
* Plocka undan lite

Typ nåt sånt där ser de ut just nu.. Men får se hur de ser ut lite senare:P Hehe.. Har ju en tendens att skjuta upp saker på framtiden:-O Men igår va jag duktig och ringde och fixa med de som jag va tvungen att fixa.. Så nu e de klart, väntar ju bara på papperna så jag kan skicka de vidare och få mina pengar.. Ska ju föresten ringa a-kassab idag med.. Och se om dom fått in intyget från AMS.. Göra de med en gång kanske?

Så, nu har jag försökt.. Men de gör samma som igår, de tutar upptaget.. Ska ju vara köbildning till ett sånt "företag" Mehh!! Blir knäpp.. Får ju försöka lite senare förstås men känns ändå lite smått jobbigt och irriterande!

Man märker hur stor skillnad de e på märkena på de alla olika kattmatssorterna.. Innan fick tiger en billig sort från coop xtras egna märke.. Och nu äter dom friskies.. Och nu hade vi bara lite kvar så jag blandade med det billigare fodret.. Men de sorterade BÅDA katterna bort och åt bara de "dyra".. Meen dom mår så mkt bättre av att äta friskies.. Tänderna och pälsen e så mkt finare nu:) Iaf på tiger där vi märker en stor skillnad på nu och tidigare.. Mysan har ju inte ätit nåt annat men hon e fin hon med:) Handlade mer friskies foder igår så nu får dom gottigt igen;)

Köpte även den nya wallander filmen igår:) Tjuven.. Dom filmerna blir bara bättre och bättre tkr jag:D Och en ny varje månad, toppen:)

fattar fortfarande inte varför de inte finns nån köbildning till a-kassan när de ringer så mkt folk dit!? Eller så e de för att de redan e så många i kön så jag kommer utanför? Men igår då jag tillsist kom fram så kom jag ju fram med en gång, utan kö.. Hmm.. Störigt e de iaf!! Försökte ju ringa i över tre timmar innan jag slutligen kom fram igår:/  kan ju inte bli försent heller för om dom inte fått in intyget måste jag ju hinna ringa AMS med.. Suck!


Heej igen

Eller snarare "Heej de va länge sen!" Hehe. Iaf om hängt med mig ett tag och sett hur mkt jag brukade uppdattera;) Men har ju jobbat en massa och inte haft tid eller orkat skriva här.. Inte ens orkat sitta vid datorn.. Hehe..

Men nu e jag tillbaka:)

Så hur har då denna veckan sett ut.. Gick ju av mitt sommar schema i söndes (den 16/8) och tänkte ta de lugnt i måndes då de va ganska mkt jobb veckan som var.. Men efter ett samtal 15.30 så ställde jag mig i köket och gjorde mat sen gick jag och la mig, tänkte försöka sova lite iaf;) Jag skulle jobba natt, aldrig gjort de förut men de skadar ju aldrig att prova:P Sov i ca 2timmar lite från och till.. Men skönt ändå att få vila sig lite..
Natten gick bra, lite segt ibörjan men sen rullade det bara på:) Kul och intressant att se dom boende på den sidan dygnet med:) Och även på andra avdelningar också.. Så de gör jag gärna om en annan gång:)
A skulle faxa iväg så att jag kommer med i resursen så jag kan bli inringd vid behov och ska även gå brevid lite på de andra avdelningarna så e de ju större chans att komma in:) Men skulle ta de lite längre fram sa hon.. Men jag tänkte ringa i nästa vecka och höra mig för lite.. Bättre å ta de snart ju så man kommer igång.. Och även fråga lite om de kommer ut nårra lediga tjänster.. Har tydligen nyss vatt nårra ute (som jag missat!?)¨så jag vill ju veta vart dom annonserar ut som isf.. Måste ju vara i SLA eller FA isf.. För de e ju bara där jag inte läst:S För på ams har de inte vatt nåt.. Men men, inget att göra åt de nu 'ndå så.. Men de går ju nån i pension nu och lite så.. Aja.. löser sig väl..

Har ringt idag och tjatat på både ams och a-kassan.. Har ju blitt ngt fel, så a-kassan har inte sett min påanmälan från mars.. Och ams skulle skicka ett intyg på detta, men de skulle dom göra via vanligt brev ist för med fax.. Så får ringa a-kassan imon igen och se om de kommer fram.. Måste ju ha de annars kan jag inte få några pengar för perioden mars-juni.. Och de behövs ju! Sen har jag jagat min förre chef för ett intyg att jag jobbat där och hur mkt jag jobbat, när jag vart sjuk och massa sånt.. Så skulle hon skicka de till mig så ska jag skicka de vidare sen tillsammans med intyget från i sommar och en nyanmälan om arbetslöshet.. Suck!! Massa jobb detta.. Men när de väl löser sig blir de nog bra:) Men inte lätt att hålla humöret uppe då en massa saker går emot en:(

Har ju dessutom fått virus på datorn, min bärbara.. Men idag så tog jag mig friheten till att koppla in pers stoooora dator i sovrummet.. (då de mobila bredbandet inte fungerar nån annan stans än i soffan på ett visst ställe) Och vi inte har ngn längre sladd till de fasta bredbandet.. Så de får bli att sitta på golvet i sovrummet då ju;) Men ska fixa en längre kabel till bredbandet men känns ju inte lönt att fixa de hit då vi snart flyttar med:D Wiiiieee:D Hehe..

Men mer detaljer om de då de hänt lite mer;) Hehe..

Nu får jag snart inte plats med tangentbordet:P hehe.. har ju som sagt dator och allt på golvet.. Så skärmen står ju också på golvet och sen har jag en kudde under tangentbordet.. Och mysan ligger mellan tangentbordet och datorskärmen;) Så jag ser inte alla sidor jag har nertryckta heller:P haha.. Knas-katt!!

Nu ska jag titta på lite paradise hotel (danmark) avsnitt på datorn:) Helt beroende av de:-O Haha..

Ha de gott.. Nu har du fått en uppdattering dessie gumman:D Hihi

Bilder:)

Här bjuder jag på lite bilder..


Mysan, bara en liten stund efter att jag tagit bilden så trillade hon i golvet och reste sig helt chockat;) Stackarn..


Från BJÖRN ROSENSTRÖM förra helgen på Olstorp.. Lite dålig kvalité men de bjuder jag på:P Lät ju sestu bättre så;) Stod ju en bit bort så de e ju zoomat en del och då får de vara lite suddigt och knas:D


Sen e de när hon tappade sin första tand;) Och den andra bilden på hennes mun e från idag då jag kom hem från jobbet.. Tyckte hon såg konstig ut i munnen och då såg jag att de va tanden som tittade fram;) 


Jag då jag är påväg till jobbet och bara fotar i förbifarten, rätt bra ändå.. Eller okej iaf;) Förutom mina FULA solbrillor!! Haha, men va ju tvungen att ha nårra och dessa va dom som såg "bäst" ut:-O


Här gillar mysan att ligga, jag som "klädde om" soffan så fint.. Men hon bara river upp allt igen så de blir helt buckligt och knöligt:P Haha..


Skulle kommentera i Pers blogg för ett tag sen, så får man ju alltid skriva en sån kontroll sak innan de går vidare.. Och denna gången va de detta som va "lösenordet".. Jag tyckte de va tufft:P Med tanke på att jag har en god vän som kallas så;) Hihi Eller hur gumman:D


Min myse tiger:) Dom få gångerna han e inne villsäga! Idag va han INTE såhär mysig iaf:/

Sista..

De va sista dagen idag.. Känns konstigt att hela sommaren redan gått!! Ska ringa A imon och se om där e mer jobb och hur jag ska göra för att komma med i alla listor.. Så de går att ringa mig om de så behövs.. Hade ju vatt skönt att komma in ibland så de kommer in lite pengar med! Eller om jag får ngt annat jobb ist;) De jag ringde och mailade in min ansökan om sist hade ju vatt spännande! Återstår att se...

Har hängt upp tvätten, men tar den torra imon.. Bakar nog imon med.. Vet inte om jag orkar riltigt, känner att jag nog kommer fastna framför (eller bakom) tv:n.. Hehe..

Nähä, nu ska jag sätta mig i soffan ist.. TRÖTT!! Och de kan man ju förstå, när jag kom imorse fanns de bara en personal och denne mötte jag i trappen... Då skulle de vatt en som skulle börjat en kvart tidigare, men får reda på att de va en som va sjuk!! H*n som vi (dom) ringde in i panik i fredes.. Men men.. Försöka ringa in ngn, men de va ju inte lätt och då M inte ville göra ngt åt de så fanns de ju inte mkt mer att göra.. Men fick in en som skulle jobba kvällen så H*n jobbade i ett par timmar.. Så morgonarbetet kunde utföras.. Jag kan ju inte vara själv på den avdelningen jag va på idag.. Massa med lift och de får man inte ta ensam.. Och sen va de ju lunch och läggningar efter de.. Klara lite över halv tre och då kom em/kvälls personalen och då gick jag hem.. Eftersom att jag redan jobbat över.. Så de har ju vatt att göra idag kan jag ju säga.. Ingen middagsrast blev de heller, jag och J fick i oss vår mat och sen va de inte mer med de.. Hann ju inte mer..
Dåligt att de blir såhär.. Hoppas de blir ngn ändring på de, då de går ut över dom som bor där.. Synd!! För idag har vi ju bara hunnit med de allra viktigaste.. Inte mer..

Ha de gott

Tjolahopp!!

När det var planerat att ** skulle komma så uteblev **, nu två veckor försent kommer **.. Usch!! Skönt på ett sett att ** kom men inte på de andra:P  hehe..

Annars har jag jobbat och stått i idag, slutade 14.00 så hemma i lagom tid:) Men jobb imon bitti igen så inget "sova middag" idag inte.. För då har jag ju svårt (ännu svårare än vanligt!!) att somna ikväll..
Men de går ju ändå.. Sålänge jag håller mig sysselsatt så somnar jag ju inte;) Tänkte hoppa in i duschen snart och sen baka lite;) Eller så börjar jag baka, tänkte ju baka kanelbullar (eller med vanilj i nårra och oboy i nårra eftersom att kanelen nog e slut) och dom ska ju jäsa och skit.. Passar ju bra att duscha medans dom jäser då:P Hehe.. Och sen ska jag göra sån choklad-kola med.. Sån tjock som man häller ut i en långpanna:D Mumma!!
Sen ska jag hänga upp tvätten som e i maskinen nu, men den e inte klar än:P Och vika in den rena tvätten som ligger i fåtöljen och ligger på (PÅ!!) tvättställningen och även de som hänger på tvättstälningen.. Suck, att de aldrig tar slut! Men men, så e de:)

Sen blir de ju att hämta hjärtat från jobb och sen vet jag faktiskt inte vad som händer ikväll.. Får se.. Just nu verkar de rätt lugnt iaf;)
Skönt de med med tanke på att jag ska upp 06.00 imon bitti med.. 6:e arbetsdagen denna veckan.. Och har bara jobbat en (1!) kväll av dessa.. Suck, jag smo hatar att jobba dagar!! Iaf att gå upp på morgonen:P Haha.. Men de e de ju inte bara jag som tkr i detta hushållet;)

Aja, in i duschen nu va de!! Hehe


Nästan klart..

E inte helt färdig men en bra bit påväg iaf! Har inte städat och plockat konstant sen jag skrev sist inte, utan lite mat och tv paus emellan:P Hehe.. Men nu orkar jag inte göra mer idag, får se om jag tar tag i lite senare typ tvätten måste ju hängas upp idag och sen lite mer imon efter jobbet..
Kanske ska slänga ihop en muffins smet? Hade ju vatt mumsigt att knapra på i soffan nu ikväll:P

Hjärtat e iväg med en kompis och så passar dom på att tanka bilen men:) Skönt! Så slipper jag oroa mig för de, för annars hade jag ju behövt tanka på halva vägen.. Så lite bensin e där i bilen:/ Hoppar verkligen att de kommer in mer pengar snart för detta e inget kul.. Och framförallt inte när de inte bara e "vårat" fel att de e mkt räkningar.. Men men.. Glömde ju att säga innan att jag anmält mig på två ställen med:) Två intresseanmälningar ang jobb och sånt.. Se vad som händer.. Aktivera mig i vikariepoolen med.. Löser väl sig..

Kolla tv.nu och se sätta mig i soffan igen om där e ngt bra, annars kan jag ju likabra göra muffins.. Nackdelen e ju att där då blir mer disk:/ Precis fått undan allt med ju, säger bara DISKMASKIN!!! *Älska*

Visst ja, mysan har tappan ena "hugg" tanden med:) Ser jätte lustigt ut;) hehe.. Stor flicka nu ju:) Hon e ju 19 veckor nu:-O Vart har den tiden tagit vägen?? Typ 5 månader gammal, vår lilla kise-mis:)

sååå..

Nu har jag ringt och fixat lite, skrivit en ansökan och sökt två till jobb:) Sökte två igår med:) Så om vi summerar så har jag sökt tre jobb idag och två igår, 5 jobb på två dagar:D De e inte illa.. Så de finns ju, jag menar, de e ju inte helt kört i dessa tider ändå.. Ska ringa till A på måndag med, då hon e på semester nu och e nog lättast att ta de då när hon e tillbaka ju:P Hoppas de finns lite i höst och frammåt till mig, eller nån annanstans.. Men bara att där e ngt för mig att göra.. Klarar inte av att bara gå hemma och inte tillföra ngt till "familjen".. Men de löser väl sig, de har ju gjort de hittills så får ju hoppas att de gör de i framtiden med:)
Undrar om de blir ngt? Eller varför de inte blev som de va uträknat till? Bara borta, puts veck helt enkelt:/

Näe, nu ska jag inte tänka på de utan nu ska jag städa, eller först ska jag läsa mailet jag fick tillbaka som svar på min ansökan jag nyss skicka:)

Ska städa idag

Så inte roligare än så ska jag ha:P Skrev en lååång lista igår på vad som ska göras, lite ångest:/ För varför kan man inte hålla de iordning tidigare, innan de blir såhär? Aja, bara att acceptera;) Ingen av oss e ju intresserade utav att städa och klydda när vi jobbat hela dagen så..

Annars händer de inte så mkt idag, lägga mig itid för ska ju upp och jobba imon och sen fyller ju hjärtat år imon med:)
Ska ringa ett samtal med, fick numret innan.. Hoppas de går bra..

Kram kram

Helgen som varit..

Va iväg på olstorp i helgen, eller iaf i lördes;) Grillade först hos ett par vänner, trevligt:) Sen va de ju bara att ragga skjuts, inte de enkleste ska ni veta:P Sen va de Björn Rosenström som spelade lite och allmänt trevligt hade vi:) Framförallt när per stolt visar upp sin insmugglade sider och viftar lite med den och ordningsvakten står bakom och tar den och häller ut den;) Hehe.. Kul.. Sen va de samma visa med skjuts hem men då va ju klockan lite mer, typ 03.00 eller nåt.. Lite svårare då, men vi fixade de och kom hem:)
Sen va de bara slappedag igår, ställde klockan på 11.00 eftersom att vi inte ville sova bort hela dagen men vi snoosade den och sen stängde jag av den, vaknade vid 14.30 tror jag klockan va:-O haha.. Men kom ju inte i säng fören 04.00 så:P
Sen gjorde vi inte så mkt, bara tog de lugnt och spelade kort och sånt.. Grillade lax och hade nypotatis till de och hollandiesås till de.. Även en smarrig sallad och dressing;) Mumma:D Sen tittade vi på wallander-film.. Den 5:e kvinnan heter den, varar i ca 240min så vi såg aldrig klart den. Men tiden sprang iväg så vi va inte i säng fören 02.00 och somna sen på de och upp igen 06.00, de va INTE kul:( Men tur att man inte kan skylla på ngn annan än sig själv ju;) Men kände ju inte mig trött fören då och inte så konstigt med tanke på när jag/vi gick upp:P
Nu ligger mysan och myser här hos mig, efter en hård arbetsdag.. Eller ja, hon har nog itne gjort mkt:P Men jag har iaf;)
Så ikväll blir de rester, de blir mackaronstuvning och falukorv.. Hittade sånna färdiga lådor i frysen:) Bra att man gör mkt mat ibland så man kan frysa in och ta upp en sån här dag;) Hehe..
Kolla om där e ngt på tv nu, och ikväll blir de att kolla klart på wallander-filmen:)

Hur har er helg varit?

~¤~ Error ~¤~

Varför ska de vara så svårt att komma på en passande rubrik till sina inlägg? Kanske för man skriver om ingenting och att man gör de flera gånger om dagen!?

Ska iaf platta mitt krylliga hår nu.. Fast först måste jag borsta de, om de går.. :-O Inte alls säkert att jag kommer igenom med min (annars underbara) hårborste;) Har en sån dyr "frisör" svinaborste:) Kostade närmare 200:- men de e de absolut värt!!

Äta ngt mer? Fortfarande hungrig ju:/ Åt lite bår och filmjölk som jag säkert skrev innan.. Men de mättade inte så som jag ville;) Haha..

Ha de gott!

Igår och idag

I förrgår började olje-lampan lysa IGEN!! Bara fyra veckor sen sist.. Snart lämnar jag tillbaka den! Jävla skit! Och sen så fick vi ju reda på att man inte skulle fylla på så mkt så de gjorde jag inte, och då började den lysa igår igen.. Hmm.. Får väl se hur länge de håller till nästa gång nu då! Börjar ju bli väldigt irriterande.. Man ska ju kunna ha en bit till jobb och kunna köra i godanro utan att behöva oroa sig över att olje-lampan ska börja lysa.. Som tur va så va jag ju inne i stan denna gången och inte 2 mil från en affär som sist!!

Igår hade vi de trevligt, goda pajer och sen fångade vi lite kräftor (fast där va inte så många) men kul iaf;) Och sen när vi kom tillbaka så åt vi kräftor (dock va dom köpta hehe, småländska och goda) Men dom e vassa så jag skar mig på tummen:( Men de går väl över;) Åt självplockade blåbär med grädde till efterrätt:) Mumsigt, fast va väldigt mätt vid de laget.. Hehe
Va hemma runt 01.00.. Lagom trött då, eftersom jag vatt uppe tidigt och inte vilat middag:-O hehe..

Idag ska vi grilla hos några vänner och sen ut.. Bra när de inte kostar så mkt för att ha kul:) Typ inget:D

Funderar på att lägga mig i solen där ute men det finns ju så himla mycket myror där så de blir ju bara jobbigt då:S Dom ska ju på och klättra på en hela tiden så.. Räligt!!! Eller äckligt så dodm här uppe förstår vad jag menar;) Hehe..

Nä, äta lite frulle.. Har tagit upp lite frysta bär som jag ska ha i min filmjölk:)

Torsdag idag!?

Jo de va de, men de känns ju helt sjukt! Redan torsdag och snart helg igen!? Va ju nyss helg och vi va ute.. Men nu e de snart dags igen, hmm.. Förra hellgen blev en billig helg, betalade typ inget.. Skönt då de blir så;) Men de e ju inte alltid men ändå.. Får se hur de blir denna helgen.. Jag e ju ledig och jag ska SOVA;) Hehe.. Eller nåt.. Bara ta de lugnt iaf.. För känner av denna sommar nu.. Vill bara ta de lugnt och vila upp mig nu. Men sen går ju inte de att göra hur mkt som helst heller, då jag/vi behöver pengarna mest av allt.. Och då måste man ju jobba med.. Men jag hade behövt en lite semester till nu iaf.. Eller ja, VI hade behövt de.. Men får se hur de blir med de.. Finns ju trots allt en del saker som går före!!

Fixa iordning lite mat till ikväll eller? Hinns knappt med nu heller så får nog skita i de:P Ska ju köra runt 14.00.. Och nu e ju klockan 13.35.. Hehe.. Så blir de då man somnar om på morgon och inte gör ngt vettigt förren man vaknat till ungefär nu:-O

Mysan ligger här sidan om och sover sött.. Tillskillnad från innan:@ Men så e de ju med en liten i huset, ingen lugn stund:P Men de som e härligt med ju:)

Ooooppppsss:-O

Har helt missat att uppdatera här på senaste.. Men skriver väl mer imon antar jag:P För idag orkar jag inte med nåt större uppläggande;)

Jobbat idag har jag i vart fall gjort och innan och efter jobb bara tagit de lugnt, inte ansträngt mig för mkt vill säga:) Men skönt att bara ta de lugnt ibland med ju..

Nu har jag bara en vecka kvar på ranliden.. Om jag inte får mera ju.. Men just nu på schema så e de denna och hela nästa vecka som jag har.. Denna veckan e de "bara" imon och på fredag kvar.. Första lediga helg ju:-O Så de e man inte bortskämd med;)

Ha de gott och natti natt..

Namnsdag:)

Idag har mitt hjärta namnsdag, PER:) Bara så ni vet;) Haha..
Har nyss duschat så ska hitta ngt att dra på mig, har ju mina svarta jeans men vad ska jag ha till!? Alltid sånt problem att hitta tröjor, fattar inte de!! Måste köpa ngt som man kan ha på fest och sånt.. Har bara "vanliga" tröjor ju.. Och de e ju inget kul! Men sen så ska vi ju vara ute och då kanske jag får tänka på de med och ta ngt så jag inte fryser senare.. Men ändp ngt om jag inte svettas ihjäl i nu på kvällen.. Hmm..
Nu ska jag föna håset och sminka mig.. Får väl kolla på tröjor senare:-O Haha...

Hejsvejs!

RSS 2.0