Huset:)

Har lånat ett mobilt bredband av några vänner då TELIA fifflat till de med vårt.. Dom hade inte numret hit, alltså förra ägarens hem nummer,, och då la dom ärendet underst i högen igen ist för att ringa och be om numret!!! :@ Idioter!! Så igår fick dom de då älsklingen ringde dom och undra hur de gick då de gått 10 arbetsdagar då.. Så nu får vi vänta i 8-10 arbetsdagar till!! Suck!

Annars trivs vi bra i huset.. Inte kommit iordning helt än men snart så.. Flyttade upp sängen som stod ivägen här nere innan helgen.. Så nu står den i hallen där uppe, i väntan på bättre placering;)
Har ju lite planer över sovrummet där uppe, men just nu e där ju en soptipp inne men massa skit från badrummet.. Alltså ett badkar, ett handfat och massa vägg och golv och sånt trevligt..
Blir heller inget nytt badrum fören i januari tidigast:( hade man vetat de hade dom ju inte behövt riva de så snabbt.. Men men.. inget å göra ngt åt nu ändå.. vi har ju dusch i källaren och toalett vid grovhallen.. Så överlever de gör vi ju;)

Ska jobba inatt.. Så kanske Per och en kompis kan flytta ner soffan vi har här uppe och ta upp den andra.. och stolen/fåtöljen.. Så har vi en soffa och tre olika fåtöljer;) hihi.. Men vad gör de? Den soffan e ju mkt goare att sitta i.. Dock lite mindre än denna, men skit samma..

Tiger e borta:( Han gick ut innan helgen nån gång och har inte setts till än:( Jobbigt då han e borta sådär.. Bara de inte e tilda som skrämmer iväg honom.. Då hon skäller på kvällarna... Får väl fortsatta att kalla ibland och sånt.. Han kommer väl hem snart, eller då han e hungrig..

Näe, om man skulle fixat till de så de blir lite mörkare i sovrummet och lagt sig i sängen:) Behöver ju sova ett par timmar innan jag ska jobba.. E ju lite nannig nu med så;) Fast ett snabbt besök på toaletten först;)

Har egentligen massor att berätta och dela med mig men de får vänta, har annat för mig nu ju;) Så de kommer väl efterhand då jag känner mig redo för de;) hehe

Kommentarer
Postat av: Anna

Skönt att ni trivs!!

Kram

2009-12-15 @ 13:22:07
URL: http://trollistrollmorsan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0