Skit..

Blev lite skit kastad och eldad idag:) Duktiga vi är!! Men där e ju minst ett halvt rum kvar med skit och papper och massa sånt.. Ska sortera de och skicka över allt i en låda till pers mormor och morfar så dom kan kolla igenom vad dom vill  spara eller inte:P Så inte vi slänger ngt dom vill spara på;)

Sen e de ju lite möbler men lite tänker vi behålla själva och en del e ju sönder.. Hittade fyra eller fem sånna gamla skolbänkar, tuffa:) Även nårra byråar (stavning?) och ett hörnskåp och nårra soffor/kökssoffor.. Så de finns ju lite av varje;) hade ju vatt skönt att fått de rummet tömt så man kan börja riva där inne med:P Fast ska ta detta rummet först.. Bara komma fram till vart vi ska ställa datorn och detta sålänge? Fast de e ju inget stort problem..

Ska köpa täcklist med då vi handlar färg och golv hit in:) Så de kan sluta blåsa in från fönster och dörrar.. Blir ju så kallt då:/ Och blir ju inte bättre då de e över -10 ute! Då har vi bara 18 här inne.. Annars e här 19.. Aja llöser sig nog:)

Ikväll kommer han och ska koppla in diskmaskin och spis:) Va ju inga kontakter bakom gamla spisen utan bara en gammal sladd:/ Och likadant där diskmaskinen ska vara.. Och likabra att fixa dit ett ordentligt uttag ist så man kan byta hur många vitvaror man vill sen;) Haha..
Frysen e igång där nere med och bara står och väntar på att få massa mat i sina lådor och fack;) Och då ska vi koppla ur den gamla frys-boxen och ställa den vid avloppet ifall den får för sig att kasta vatten på oss;) Så åker den ut då vi ska slänga den ist för att den ska stå och se tråkig ut där ute nu;)

Nähä, nu ska jag röja lite i köket för jag hör att hjärtat kommit hem;) Han duschar just nu i källaren;) Hör de i rören:P Haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0