Inte osams längre

Nu har jag äntligen fått rätt på både fotot på bloggen och på musiken till mobilen.. Inget ville ju funka innan:/ Men nu e de som jag vill ha de:) Rätt foto till presentationen och rätt låt som ringsignal:D
Undra när hjärtat e klar? Och vad ska vi äta!? Hmm.. Alltid detta problem:( Men nu ska jag sno ihop en muffins-smet;) Ja jag ska baka dom med:P Hehe,, Inte bara äta smeten;)

Eller ändrade planer nyss... Till värsås först och sen hämta hjärtat, och sen baka;)


Kram kram

Fredag

Och en ledig fredag:) Rätt skönt, fast de känns konstigt;) Hehe.. Inte van att vara ledig nu så:P Haha.. Jobbar dagen imon så de lär ju inte bli jätte sent ikväll.. Blev ju de igår men de får de ju bli ibland;) Och gick ändå upp runt 10 idag, duktigt:P

Annars har vi inte gjort så mkt idag.. Hjärtat ville jobba ett par timmar, så han blev klar med bajset.. Kan ju vara klokt så e de ur vägen på ett tag nu ju;) Jag har vatt i skövde för att köpa spelet jag skulle "få i present":P Eller nåt.. Haha.. Kul e de iaf:D De heter "När då då" ..

Ska slänga mig i soffan och titta lite på "amarican idol"...

På återseende;) haha

Skit med!

Tänkte ändra min profilbild men de va de nog bara jag som ville, för de gick inte:/ Finns ju en "knapp" där de står "ta bort bild" och en där de står "bläddra" men de gick inte att ta bort den och går ju inte heller att ladda upp en ny då den gamla fortfarande e kvar:( Suck!! Ska alltid vara ngt!!

Undra när hjärtat och dom kört klart!? Hoppas inom en rimlig framtid, då jag börjar bli trötter igen.. Ska ju trots allt upp 06.00 imon:(  Går bara till 14.00 imon så får väl sova middag när jag kommer hem:P Men farliga resor både till jobb och hem, när jag e så trött menar jag.. Men tycker inte om att sova ensam så då får jag ju vänta tills han e klar så jag kan hämta han..

Just nu har jag en burrande katt runt mig som inte vet vart hon ska ligga eller om hon ska gå på upptäcktsfärd:P Haha.. Inte stilla för fem öre! Men rätt söt ändå:)

Näe, nu ska jag borsta mina tänder så e ju de klart iaf.. Och byta om till mjukisbrallor:P Om inte mysan biter av mig armen innan:-O Busen!!

Denna dagen

Jobbade till fyra sen bar de iväg till affären, handla lite "nödvändigheter" till hjärtat:-O Sen hem och har inte gjort mkt sen dess;) Skönt.. Höll på att somna i soffan runt 21.00, men lyckades hålla mig vaken då de känder lite tidigt.. Kanske vaknar mitt i natten då!? Och nu e jag vaken, lite piggare än innan.. Tänkte dock hålla mig vaken tills hjärtat slutat jobba, då jag gärna vill ha hem min älskling inatt:)

Men iaf, när jag kom hem så va där ett paket på trappan:D Lite små chockad och glad tog jag de och gick in.. De va en chokladkartong, en nalle och ett meddelande.. De va dessie med familj som grattade mig på födelsedagen:) Dom hade ju garanterat leverans samma dag men de kom två dagar senare.. Dåligt.. Då ska dom ju inte garantera.. Men jag blev lika glad för de:) Tack gumman:D Love you<3<3<3

Här kommer lite foto:)

Sängen och kudden kallar:P

Snart bingen, väntar bara på att hjärtat ska bli klar på toaletten:) Det har varit en lyckad kväll, bowlade och vi va fyra st och två banor.. Så vi spelade på båda, allihopa:) Så lite rännande fram och tillbaka men kul va de.. Jag vann på båda banorna första omgången och andra omgången kom jag nog tvåa på ena och delad trea på ena.. Hehe.. Men rätt duktig va jag på första, killarna hade ju vatt så kaxiga först men jag spelade ju bort dom helt då:P Hehe..
Och sen mat där med, jag åt hamburgar-tallrik ochgod dricka till de.. De va de för övrigt innan med;) Hihi..

Natti natt:)

Sjusovardagen

Tydligen så heter denna dag (min dag) så.. Och skulle de regna på denna dag så sägs de att de ska regna i 7 veckor frammåt.. Hmm, de får vi ju inte hoppas! För isf e vi ju inne i september då de ska bli fint igen och då e de höst och då regnar de igen:-O Haha.. Negativa jag;)

Min födelsedag idag säger dom.. Känns inte så, men iaf;) Hehe.. Har iaf jobbat och min mobil har gått varm;) Hehe, kul att nårra kommer ihåg mig:)

Handlat lite, sånt nödvändigt som toapapper, wetex-trasor och kattmat.. Plus lite mer nörvändigt:P Och även en runda till systemet;) Köpte de vita vinet som vi (eller mest jag och sussie) drack när vi va nere i skåne.. Gott va de trots alcoholhalten;) Smakades inte så starkt iaf och de e ju bra:) Köpte lite cider med, men dom hade inte så många av dom jag/vi tycker e goda och inte heller nårra små burkar, jo en (en!!) Haha.. Känns ju lönt med en burk liksom:P Men löste sig iaf:D

Ska ju åka till hjo och bowla ikväll, bokat två banor till 19.30.. Så de ska bli kul och ev en chafför med så kan man ta nårra kalla med;) Jag fyller ju trotts allt år:D Eller!? Haha..

Ha de gott:)

Sista...

... Jo, sista kvällen som 21 för er som tycker att jag skulle fylla år imon:-O Känns dock inte så men så e de väl, haha.. Men jag ska ju jobba på dagen, första gången på länge som jag jobbar på MIN dag.. Men de ska väl gå de med, ingen som vet om att jag fyller år imon så;) Haha..

Kvällen idag har vatt lugn och tröttsam:P Hehe.. Blir ju seg då där inte e så mkt att göra.. Ätit chili con carne rester och hjärtat åt falukorv och stuvade mackaroner.. Nu myser/busar han med mysan.. Ska lägga oss snart, eller ja jag ska de iaf.. Ska ju vara på jobbet i falköping 06.45 imon bitti:/ Så bäst att lägga sig nu så man hinner sova nårra timmar iaf! Har för övrigt satt telefonen på ljudlöst ifall de skulle vara ngn som kommer ihåg mig..

Natti natt

Då va de söndag

Tiden bara springer iväg, lite läskigt faktiskt! Blev inget igår, då himlen helt öppnade sig på kvällen!! Usch! Men kanske skönt de, för de hade ju vatt jobbigt att vara uppe så sent och sen upp tidigt.. Eller ja, klockan ringde tidigt och ända fram till 10:S Men börjar vänja mig nu.. Ska se om där e ngt tittbart på tv och lägga mig i soffan, blir ju så sliten när jag somnar i sängen och de tar ju massa tid innan jag somnar när jag vatt uppe och kört:/ Iom att jag ska jobba ikväll så får jag väl försöka vara uppe:P Har ju dagen imon med, jobbiga dagen till råga på allt:/ 6.45-15.45.. Men så e de när man e människa antar jag:) Ledig på tisgar ju och de e alltid nåt;)

Nu ska jag görangt annat!

Lördag

Samma skit som förra lördagen, jag kollar tv-program för kvällen och sånt.. Och de e 102 dalmatiner idag.. Vad e de för lördagsfilm!? Klockan 21.00, ska inte den "målgruppen" sova då som möjligtvis tkr den filmen e bra? Eller bara jag som tkr de e så!? Aja.. Ska nog itne sitta hemma iaf men ändå!!

Jobbat idag med, lagom trött imorse.. Fast inte så trött som jag brukar, så de va ju alltid nåt;) Och jag va inte så trött som jag har vatt innan nu efter jobb heller, då jag gick och la mig och sov i 1-4 timmar på eftermiddagen;) Hehe..

Igår när jag pratade med dessie i telen så kom vi in på tänder och katter:P Även hur hundr tappar sina tänder och om de säger "tjoff" så e där en ny tand.. För dom kan ju inte gå tandlösa!? Och jag såg då att mysan hade 4 små tänder mellan "huggisarna" där nera och 5(!?) där uppe.. Skulle nog vara 6 där uppe men den ena fattades:P Och idag fattas den 5:e med.. Så nu e där bara 4 där uppe:P Ser så gulligt ut, för man ser ju att de fattas en, iom att där e lite rött och så:P Våran minsting håller på att bli stor:)

Latis dag

Har ju vatt ledig idag så när jag kört hjärtat till jobbet så gick jag och rullade ner persiennerna i tvrummet och la mig i soffan, lite småskit på tv men de gick ändå.. Höll på att somna en veva men höll mig vaken av nån konstig anledning!? Så nu har jag plockat undan lite här hemma och tvättar en maskin tvätt och har diskmaskinen igång med.. Så lite har jag ju ändå gjort idag, sånt som måste göras men som e så himla tråkigt! Rentvätten hamnade i fåtöljen i sovrummet;) Lättare att hitta vad man letar efter där än i våra små gaderober ju:-O
Tiger har vatt inne hela förmiddagen idag:) Men fick tvinga mysan till att ligga hos mig i soffan en stund och en stund inne på toaletten, för den lååånga stund hos va lös gick de vilt till här hemma vill jag lova!! Dom far ju fram och tillbaka och det hörs en massa fräsande och morrande stup i ett:P Så lite lugn och ro får han ju med ha när han e inne;) Och hon skrek ju inte så de va nog inte så synd om henne idag;) Haha.. Hon pratade destu mer när jag släppte ut henne igen:P Då hon säkerligen berättade hur synd de hade vatt om henne, men hon sov ju i tvättkorgen då jag öppnade så:P Nu får vi se hur hon gör ikväll för nu e ju tvättkorgen tom och hon har bara legat i den då den vart halv full:P

Pratade med dessie gumman innan:) <3

Nu ska jag kolla runt lite på ringsignaler till mobilen:)

Täppt i snoken:/

Isch, jag hatar att vara förkyld!! Går i perioder också, har inte vatt mkt idag på jobb men de kom nu när jag kommit hem.. Kom som en käftsmäll, fast i näsan:P!?

Kurrande mage som bara fått i sig ett fjuttigt päron idag då jag körde ifrån min mat imorse:/ Men hade ju bara bensin och soppatorsk i huvet:S

Nu ska jag titta lite mer på tv.. Sen vet jag inte.. Aja, skit samma!

Som dom sa på tv..

.. Står allt rätt till där ovanför ögonbrynen??

Jo, de kan man ju fråga sig.. Beror ju på vem som frågar och till vem frågan går?

Jobbar ett konstigt pass idag, 13.00-18.00.. Men rätt gott att få sova länge och även komma hem itid:P Ska ju upp tidigt imon så e ju rätt skönt att kunna lägga sig itid med.. Ska lägga mig och läsa lite skvaller efter jag skrivit här och sen nanna.. När hjärtat kommer hem vet jag inte, messade för en srund sen men dom kör ju gräs så de kan ju dra ut på tiden och de e ju bättre att dom kör nu när dom kan så de blir klart nån gång.. Och de hellst innan de kommer nåt regn.. Och vädret kan man ju INTE lita på..

Jag hoppas att de går bra, så att vi kan flytta till huset.. Vill inte bo i lgh:( Just nu har jag helt tyst hemma men ändå hör jag tvn.. Hmm, hör GRANNENS tv!! Skit störigt.. Men ändå inte så högt och tydligt så jag kan höra vad som sägs utan bara mummel och skit:/ Irriterande iaf!
Och innan idag när jag kommit hem och hämtat pengar och körde iväg för att handla så skulle jag tanka med för de e precis så att jag kommer till jobbet imon... Men tror ni inte att de inte fungerade... Bajsmaskin!!! Gubben före mig fungerade den ju för, men när han klyddade med kvitto och skit så kom där upp en ruta att de inte fanns mkt minne och skit kvar!?! Och sen skulle jag ta mitt kort och då blev de helt cp, provade flera gånger och de funkade lika lite alla gångerna:( Sur blev jag!!! Så får ju hoppas att de räcker, ska ju göra de om man kollar på vad mätaren "beräknar" men den hoppar ju lite hur som så.. Isch! Hatar att köra med så lite bensin i bilen!!  Men vad ska jag göra, kan inget göra:/

Nähä, snoka runt lite och sen kudden!!
Natti natt

Står allt rätt till där ovanför ögonbrynen??

BurriBurr;)

Igårkväll/natt när tiger kom in och skulle äta så hade vi nyss stängt in mysan på toaletten så hon skulle somna, för vi skulle ju också gå och lägga oss.. Då började jag klappa tiger och för första gången på aslänge började han spinna:) De e min kise de;) Sen fick han lite kyckling och majonäs, han behöver ju en massa för så mkt som han e ute och gör av med! Han har ju börjat gå ner lite igen så.. Men inte så jätte mkt, han e ju fortfarande stor:P Hehe..

Jag började känna av halsen för ett par dagar sen, eller va de nästan en vecka sen? Men iaf, den e lite bättre nu men att näsan har börjat nu:( Men bara ena näs-borren som tur e! Jobbigt annars ju.. Ska försöka hålla de så långe då går till att inte använda nässprej.. Tkr inte om de, man blir ju så himla fort beroende och lägger till de som en vana på kvällarna.. För annars kan man inte sova, eller nåt..

Idag e jag ledig och ska inte göra så jätte mkt, kanske skulle packat upp kläderna och slängt dom i tvättmaskinen.. Men då måste jag ju vika in de som redan hänger;) Hehe.. Men de måste ju göras de med:P Får se..

Nu ska jag fortsätta göra ingenting;)

Trötter

Vaknade vid 11 av att de va nästan 26 grader i sovrummet.. Upp på toa och tog med mig katten in i sovrummet sen, låg kvar ett tag och sen plockade jag fram datorn och såg på lite paradise hotel.. haha.. Sen hamnade jag i soffan.. Nu har vi ätit lite frulle och hjärtat har duschat och dammsugat.. Och jag tömde bajslådan:S Isch!!! Hoppas hon blir likadan som tiger sen.. Att när hon e ute så gör hon sina behöv ute, iaf bajset.. Så man slipper lite.. Men vill ju att hon sk avara inne lite mer än vad tiger är.. Han e ju bara ute nuförtiden.. Inne en snabbis och äter bara.. Men de får vi ju se hur de blir i huset;)

Nu ska jag sätta mig i soffan igen, kanske spela lite kort?

Kram kram

Gaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh!!!

Man kan ju bli knäpp och förbannad på mindre!!! IIIIIIIHHHHHH:@ Vilka vettiga människor gör så??? Nog talat om de, för denna gången iaf!! Nu ska jag återgå till min cider, mitt hjärta och "skit gubbe"

Hemma från semestern:)

Skönt att komma iväg men ännu slönare att komma hem:-O Hehe, så sant så.. Även om vi har haft de urbra på vår semester så e de ju skönt att komma hem till en urglad kise och en hungrig kise:P
Har haft superväder, så man e nysolad och badad.. God dricka och gott sällskap:)

Vi körde vid lite över ett i Tisdes och ett snabbt stopp i hjo på systemet och ett flak cider fattigare:-O Sen bar de av till malmö och pappsen/sussie/ronja.. Grillkväll vid 6 då lisa/leif kom och även pontus/hampus/maria/elin kom senare:) Trevligt trevligt:):) Den natten sov vi på soffan, orkade inte ta oss till lght:en ju;) Hehe...
Sen har vi bara tagit de lugnt, lite boule-spelande och massa "när då då" spelande:) Skit kul spel:D Ska vi inhandla själva sen när lönen kommit eller nåt sånt;)
Sen bar de av till hällviken och falsterbo i Torsdes.. Pers mamma/styvfar/två småsyskon/morbror/moster+pojkvän va där.. Så lite solande på stranden och sen kollade vi på stugan/huset dom hyrt denna veckan.. Sen körde vi tillbaka till malmö och pappsen/sussie/ronja, vi grillade och spelade lite spel och boule.. 
Och igår sa vi hejdå till dom och körde med packning och allt till höllviken igen, fast först ett stopp på stranden.. Men låg bara en liten stund då de blåste ganska mkt och eftersom att dom andra skulle kolla på hästarna sen så körde vi en runda.. En ganska lång runda;) hehe.. Körde längs kusten från falsterbo och till ystad.. Så igenom trelleborg och förbi skateholm och en massa annat fint:) Har ju campat en massa i "skate" när jag va liten.. Sen kollade vi på havet i beddingestrand.. Men massa blåst och tång så tillbaka till bilen.. Varsin glass och massa fin utsikt i smygehuk.. Sveriges sydligaste udde för er som missat de;)  En underbar dag med min underbara älskling med andra ord:P Trots blåsten;) Sen åkte vi till stugan/huset i höllviken där god mat och dricka serverades mot kvällen.. Film på tv och sen lite kortspel, där jag för övrigt vann en hel del gånger:P Hehe.. Jag e ju bara bäst:) Men de gäller ju att tänka smart och spela därefter;) Vi spelade "neger och president":P Haha Va ett tag sen, men kom in i de ganska fort igen;) Sist jag spelade de va nog på högstadiet:-O

Nä, nu sitter jag här ny-duschad och har en spinnande katt i knät.. Ut till hjärtat som tittar på sommarkrysset? Aja.. Ha de gott..
Kram kram

Ännu ett inlägg;)

Jo då har jag vatt iväg i hjo då.. Gick väl bra, eller ja, han ska höra av sig i början av augusti om de blir ngt eller så.. Han behöver ju inte hjälpen fören den 10/8.. Så vi får väl se hur de blir..

Blir inte att vi åker neråt idag, åker imon när vi vaknat ist.. Så blir de inte heller så jobbigt att köra då man e trött och sånt.. Och mest för att vi inte orkar göra ngt vettigt idag, vill ta de lite lugnt;)
Har nyss ätit lite tacos och nu ska vi titta på lite insider-pregram:P

Bilstädning

Nä, de e inte jag som städar;) Älskling fick ett fyck och började dammsuga bilen och skulle lägga in matterna som vi tog ut för ett tag sen, då vi tvättade dom och dom inte hann bli torra sen hamnade dom i förrådet... Men nu får dom flytta in i bilen igen:P Hehe.. Bilen blir som ny när den blivit städad:) Den behöver ju skötas om så den hålls fräsch! Tur där e nån som tkr de e lite skoj då:P hehe..

Skart åka, eller inte riktigt snart.. Men ska åka typ 13.45 eller nåt, ska ju in på ica med i hjo.. Måste ha kattmat och kattsand (kristaller).. Se vem de blir som ser till kisarna när vi e borta.. Åker väl i eftermiddag/kväll eller nåt.. Om de inte blir så att jag måste jobba.. Men ska nog bara dit för att prata idag tror jag.. Stod inte i annonsen heller när de va han behövde assistansen.. Men va ju bara ett par timmar åt gången, men bättre än inget och ger ju erfarenhet också:)

Nu har jag lagt dom.. Så nu får vi se vad som händer:-O ;)


Nu är william i cypern.. Dom flög imorse.. Orättvist men kul för han:) Han som har längtat så mkt;) Nu har han äntligen fått flyga flygplan:D Hehe.. Och varmt e där ju nu med! Gott..
Ja vill med!!! Fast vi får väl se hur de ser ut i höst eller nåt:P Hade ju vatt gott att komma iväg;)

Vecka 29 och ledig

Älskling pratade med bilförsäljaren innan och de skulle vara så med bilen och den sortens moter.. Men man skulle bara fylla på med ett par dl varje gång lampan lös, annars sög den mer olja än vad som behövdes.. typ..

Ska på interjvun idag.. Se hur de går, hade ju vatt gott om jag fått jobba lite mer ju;)

Tack för igår;)

Olja

Fick fylla på med olja idag igen... Vi "fick" den den 15 maj och då va den nyservad och påfyllt med olja och sen för en månad sen drygt va vi på ikea och påvägen hem fick vi fylla på med olja eftersom att lampan började lysa.. De gjorde den idag igen!! Så lite snabbt räknat så e de 3 gånger på 3 månader!!! Skit..
Har man betalt så mkt pengar för en bil ska den ju funka och normalt e de ju inte att fylla på med olja så ofta!! Inte för att jag e nån bil-expert men såhär ska de ju inte vara!!
Vågar man åka ner till skåne då?? Nej, tror inte de!! Får väl se vad björstigs (bilhandlarn) säger imon.. Vågar ju knappt köra till jobbet mer, har ju 4 mil ENKEL resa.. Och idag hade jag kommit halva vägen då lampan började lysa:S Stickan va ju precis snustorr då jag kom fram till jobbet:/ Men vad skulle jag göra? Ingen plånbok med mig heller och började jobba 20 min senare.. Men men.. Nu gick de ju bra ändå.. Men iaf!

Men men.. Nu ska jag snart nanna.. Fast de inte kommer bli så;) Hehe.. Men försöka kan man ju;)

Då va de snart slut..

På en massa saker;) Hehe.. Veckan e ju nästan slut, har ett kvällspass kvar och sen e de godnatt och godbaj med denna veckan:P Sen e mensen snart slut och pillerna snart slut.. Typ.. Mina mufins som jag bakade häromdagen e också slut.. Per kom hem en stund innan idag, då jag pratade med dessie gumman i tele;) Och då hämtade han sista påsen med muffins, dom e så mumsiga:D Men synd att dom tar slut så fort:/ Men så e de ju när dom e goda:P När vi fått huset så ska jag börja baka mina mumsiga kanelbullar med, nårra med oboy i och nårra med vaniljsocker i.. Jo, även nåra med kanel i;) Men gott att variera sig lite ju:) Här kan vi ju inte frysa in så mkt sånt.. Maten tar all plats och de känns ju som att maten e LITE viktigare än massa bullar;) Hehe..

Nu ska jag snart göra mig i ordning inför jobbet.. Har ju som jag sagt tidigare kvällen idag.. Ta med ett äpple eller nåt så jag kan äta på ngt under kvällen;) Sen får vi ju äta ngt när jag kommer hem.. Frågan e ju bara vad? Inte sugen på ngt speciellt just nu heller och då e de ju svårt att plocka upp ngt också.. Ta upp en köttfärs-påse tror jag.. Kan man ju göra taco-köttfärssås;)

Ska kolla upp adressen sen med, så jag vet vart jag ska imon.. Fick mail innan ang. högskoleansökan.. Är antagen som reserv.. Man skulle skicka iväg och svara ja eller nej på de och sånt med.. Får se hur de går.. E ju en BRA bit att åka, e ju typ 8 mil dit om inte lite mer.. Se om jag får lite jobb ist, för de verkar ju inte helt omöjligt så;) Jobbar ju hellre nu och så får jag väl ta skolan sen då jag e HELT säker på vad jag vill göra med mitt liv.. Har ju sagt innan att jag vill ha min familj innan jag pluggar men vi får väl se..

Ha de gott..
Kram kram

Lördag och ledig tills imon em.

Denna dagen har jag varit trött, ville INTE gå upp när klockan ringde.. Vaknade ju först runt 05.00, sådär 45 min innan klockan skulle ringa.. Och då går de ju inte att gå upp.. Alldeles för tidigt ju! Och idag skulle hjärtat med mig när jag körde, de gick ju bra:) Han gick upp 5 min efter mig, men jag fick ju ruska om han en gång extra;) Men upp kom han iaf:P Så har jag jobbat hela dagen, slutade 15.45.. Jobbigt med sånna långa dagar och då man får gå upp så förbaskat tidigt med ju!!! Usch! Vill ju ha sovmorgon nån gång, iaf till 8-9 eller nåt.. Men men.. Sånt e väl livet..

Jag, eller rättare sagt min kropp är inte densamma som innan jag blev gravid (nej, är inte gravid nu.. Men frånd e att jag va de innan) när jag sen började med pillerna igen känns de inte bra.. Humöret e inte bra och när jag har mens e allt skit! Och de va ju så bra när jag inte åt dom under de året.. Kanske ska låta de vara så igen då, hjärtat sa med de igår och att vi isf får lösa de på annat sätt.. För de e ju inge kul att må såhär 1/4 av VARJE månad! Har dessutom bara en "karta" kvar sen har jag inte mer, inte ens på recept.. Så får se om jag ens börjar igen på måndag!?

Nu sprack molnen upp och den blåa himlen och solen tittade fram.. Får se hur vi gör ikväll, hjärtat ville ju ut och dricka har vi redan så de kostar ju inget då;) Men kruxet e ju att de e utomhus och de e ju rätt kallt nu igen:/ Men återstår att se;) Vad som hellst kan ju hända..

Nu springer mysan här fram och tillbaka, busar med mina studentnallar och springer rakt in i spegeln! Haha.. Hon har nog skoj iaf;) Och fattar inte att de e hon som "står på andra sidan" spegeln;) Hehe..

Har tagit upp lite kyckling och hittade en burk med ris och currysås i med.. Så man får i sig nån mat idag.. Fast har ätit mer idag än igår, då gårdagens meny såg ut såhär: Ett äpple, en muffins och sen på kvällen åt jag knappt halva färdigmaten (sån Familjen dafgård) typ.. Och en mugg med saft.. Inte konstigt att man e trötter och skit.. Men sen har jag ju mens med så de gör en del.. Tappar lusten till allt då:/

Nehe, nu ska jag se om där e ngt kuligt på tv:n eller nåt.. Fast då kanske jag somnar ist?:-O

Kram kram

Kväll och natti natt!

Då börjar denna dagen också lida mot sitt slut! Jobbade till 16.00 och sen hem och la mig på soffan.. Somnade lite över fem.. Vaknade emellanåt men orkade inte gå upp, men va tvungen då hjärtat messade vid 19.00... Skulle kolla lite i huset med ju.. Dom skrev papperna idag så vi säger upp lgh i månadsskiftet:) Skönt att flytta till hus igen, e INGEN lägenhetsmänniska ju! Usch! Men bättre än inget;)

Får se hur de blir med skåne, men de löser väl sig.. Om de blir som hjärtat intalat mig hela kvällen.. Jag blir ju lite deprimerad och skit då mensen tittar fram.. Inte för att själva mensen e så jobbig, varar i knappt tre dagar.. Och hade de vatt så så kunde jag haft samma tampong i hela dagen, har den minsta.. Men de går ju inte.. Då man ska byta typ var 4-5timme.. Så nu vet ni de med:P haha.. Men detta e min blogg och jag skriver vad jag vill.. Dom som blir äcklade kan ju läsa nån annanstans!

Nu ska vi lägga oss och titta på lite insider på datorn.. Upp 05.45 imon ju:(

Jo föresten, ska träffa en brukare på måndag.. Ev jobb på G igen:) Isf 40-60timmar/månad.. Alltid nåt;)

Ha de gott och natti natt...

Kram kram

Ursäkta röran;)

Just nu håller jag på att fixa med designen och de kommer nog att se lite rörigt ut, men är snart klar igen;)

Här kommer lite bilderSå lite bilder på min ring och på mina/våra kisar:P Dom e rätt lika inte bara till utseendet utan även hur dom är:P Förutom att Mysan e mer kelen än vad Tiger är.. Men dom ligger ju likadant;)
Snart får jag träffa William:P Och dom andra.. Hehe.. Dom kommer ju hit helgen innan jag fyller år:D Wiiiee:D:D:D:D

Ny dag, snart helg

Fast vad gör de egentligen? Jobbar ju ändå.. Men kan ha lite kul iaf, då jag jobbar såhär:
Idag: 14.45-21.15
Fredag: 7.00-16.00
Lördag: 6.45-15.45
Söndag: 14.45-21.15

Så vi får väl se vad som händer.. Hade ju vatt trevligt att gå ut, men allt beror ju på väder och sånt mög.. Sova middag lär jag nog få göra iaf;) Hehe.. Brukar ju vara så när jag jobbat dagen, somnar på soffan i en eller ett par timmar.. För här e ju ändå ingen hemma, jo förutom bus-lisan;) Hehe.. Men hon brukar lägga sig på mig och sova hon med:)

Idag händer de inte allt för mkt, ska ju jobba ikväll och städa de gjorde jag igår.. Tvätta med men tvätten e inte riktigt torr än så den får hänga kvar idag med.. Disken ska jag tömma, maskinen alltså;) Och stoppa in de lilla som ligger i vasken, sen e här som nytt igen:P Har ju mer tvätt att tvätta men inte lönt då jag ändå inte kan hänga upp de ngn stans.. Han ju tvättvindan här utanför men känns som den e utom räckhåll för mig;) Eller att grannen har mer koll på den än vad jag har:/ Så vill inte hänga på den och sen e de ju så att de kan börja regna när som så vill inte hänga ute iaf..

Tur att dom kan roa sig sj ibland, dom små liven;) Nu leker mysan under en balja (den står ca. 8cm ovanför golvet) och "jagar" sin boll och sin mus/råtta... Hehe.. Tur hon fortfarande e liten så hon får plats;)

Förde över lite bilder igår, så ska kanske lägga upp nårra här om en stund;)

Sådärja...

Sitter här i sängen.. Med en kelen mysan:P Fast nu börjar hon bli busig igen och jagar mina händer då jag skriver:) Hon blev rädd för tiger innan, tigen och en annan katt bråkade och skrek här ute innan och då kallade jag på tiger och han kom springandes och hoppade in genom sovrumsfönstret.. Och han hade ju den andra katten i hälarna så de gapades och hördes ju att han/dom kom.. Mysan som låg i godan ro i sängen reste ju sig i ett nafs och reste ragg och fräste hon med:P Tog ett tag innan jag kunde lugna ner henne.. Helt uppjagad va hon, den lille stackarn;) Tiger åt lite och va faktisk inne en stund, för ovanlighetens skull;) Men nu had ejga ju mysan inne i sovrummet med dörren stängd och hon gnällde ju inte.. Kan ju vara därför som tiger låg i godanro och vilade sig eftersom att ingen glällde och pep i rummet sidan om:P

Ingen per hemma.. Han skulle hjälpa en kompis med en bil, eller nåt.. Men de e ju nästan 2 timmar sen.. Och orkar inte messa och jaga.. Han kommer väl när han kommer.. Men jag tänker dock inte ställa klockan på så tidigt imon iaf.. Tidigast nio! För han går ju ändå ALDRIG innan 9.30 typ.. Händer väl ibland men de e väldigt sällan! E ju när de inte e tillräckligt med folk där borta men dom klarar ju sig imon.. Annars brukar dom ringa efter han:P Och eftersom att han inte tog med sig ngn nyckel så kan jag ju inte låsa och då kan jag inte lägga mig heller.. Man vet ju aldrig om de kommer en idiot och rycker och bankar i dörren! Miffo!!!! Därför har jag inte heller fönstret öppet på nätterna, per vill men jag klarar de inte.. De har satt sina spår, den dära natten.. För tänk om vi hade haft fönstret öppet, vilket vi tänkte ha... Då hade väl idioten varit inne i sovrummet innan vi hade hunnit vakna av ringklockan!! :S För den ena idioten ringde ju på dörren medan den andra gick runt huset och "kollade"... Rev ner min fina skyllt gjorde dom med!! Får väl ta och skruva upp den en dag igen, tur att skruvarna satt kvar.. Dom va ju så små!

Aja.. Nu ska jag göra ngt annat..

Natti natt, alla som kan!
Kram kram

Glömde ju... ;)

Sökte lite jobb innan med;) Där va dock inte så mkt men där fanns nårra iaf:) Tror de va tre eller nåt sånt som jag sökte:D Gutt:)

Eftermiddagen

Efter lite åska?? Eller va de de? Och lite regn och lite allt möjligt, kom solen:) Fast e ju en smula molnigt ändå, men bara friskt och skönt ute nu:D Gott!!
Jag har bara tagit de lugnt i soffan idag, trodde nästan jag skulle somna en stund innan men lyckades hålla mig vaken:D Duktigt:P Däremot så har lill-kisen sovit en del, men å andra sidan så har hon ju levt jävel större delen av dagen så;) Hon behöver ju också vila upp sig, inte så gammal heller ju;) Satt och räknade på de innan och hon borde ju vara typ 13-14 veckor gammal nu.. Men inte säker och orkar inte kolla almenackan heller;) Hehe..

Sen vid 17.00 tiden fick jag ett ryck.. Så nu har jag plockat undan, tvättat (två maskiner till och med) och dammsugit hela lägenhelten:P Duktig igen:) Men tyckte att de va dags att göra ett sånt ryck.. Och de tog ju dessutom två timmar att bli klar, UTAN paus!! Så då kan ni ju tänka er hur här såg ut!?..

Bara middagen kvar:P Har tagit upp rester, gjorde jag igår visserligen men då blev de ingen mat.. Men får lukta och se om de går att äta annars blir de nog fiskpinnar och potatismos idag.. Får se vilket;) Kanske rent av är mer sugen på de:P Hehe

Nu ska jag sätta mig framför tv:n och vänta på ett mess från min kära pojkvän som vill ha skjuts hem.. Säga vad man vill om de;) Hihi.. Nä nu ska jag inte vara sån:)
Älskar dig mest av allt!! <3

Ledig onsdag:)

Fast e ju bara ledig idag med och nästa gång på måndag.. Men så e de ju ibland:P E ju ledig heela nästa vecka sen ju:P Gott.. Ner till skåne då? Tror de.. Fast får nog åka sj:( För de e väl dax för gräs och skit igen nu tror jag.. Men han kanske kan åka ner efter mig:P Man vet ju aldrig.. Jag tänker iaf inte sitta här helt ensam.. Måns e ju med ensam med Wiggo så kanske håller han sällskap lite och kanske åker ännu mera söderut;) Vem vet!?

Klockan ringde återigen i två timmar, att han inte lär sig att han inte behöver ställa klockan så tidigt då han ändå aldrig går upp så tidigt.. Men men.. Nån gång så kanske;) Va iaf uppe vid 09.30..

Idag skulle vaktis komma igen.. Han kom ju i måndes precis då jag skulle åka till jobbet.. Och han hade ju inga nycklar med sig heller.. Men så skulle han komma nån gång idag ist.. Byta ut nån sak under vasken så den inte läcker mer:)

Undra var skattemärket tagit vägen!? Aja..

Kommentarer!? Puts väck! :(

Kram kram

Trötter:/

Jag e så himla trött nu förtiden.. jobbigt då med när man ska upp vid 6 för att köra 4mil till jobb.. Men bättre de än att bara gå hemma ju.. Men ändå och sen att jag aldrig får ngn sovmorgon, i och med att hjärtat måste ha skjuts till jobbet varje morgon.. Inte bitter inte men ibland känns de som att jag hade behövt sova lite mer.. Finns ju klart många som inte får ngn sovmorgon pga av barn och dylikt och de förstår jag men sålänge jag inte har de så så kanske man kan göra sig förtjänt av en sovmorgon ibland iaf!? Eller? Tänker jag fel igen?
Idan när jag kom hem från jobb, va väl hemma runt tre tror jag.. Satte jag mig i soffan och kollade på film, tyckte att jag skulle försöka vara vaken så jag kanske somnar lite tidigare ikväll men icke! Jag klarade hålla mig till 17.00;) Sov en timme drygt.. Sen fick jag hoppa in i duschen för att piggna till ordentligt.. För de blir ju kall-duschar i denna värme.. Dock inte lika varmt nu som de har varit men har ju ändå varit ca. 25grader idag..
Brukar bli så att jag e mega-trött efter en arbetsdag, när jag jobbat dagen och får då sova ett tag efter jobbet.. Sist sov jag i fyra (FYRA!!) timmar.. Inte bra de heller:( Och har jah kvällen så e jag megatrött innan jag ens kommit till jobbet.. Hmm.. Känns inte riktigt bra detta:/ Men de går väl över.. Nu sitter jag här i sängen relativt pigg och vet inte vad jag ska göra.. Inget "bra" eller dugligt på tv förren 21.00.. Om de ens e de sen!? Och hjärtat e ute med en kompis och skulle pilla lite på nån gammal bil eller nåt:P
Tiger hann knappt innanför dörren innan han blev attakerad så jag stängde in den lilla busen på toaletten så att tiger kunde ha nån chans att äta lite:P Nu ska jag släppa ut henne igen, för tiger går ändå här och gnäller och vill ut igen och då kan dom ju lika bra busa lite.. Eller ja, hon kan ju få busa lite.. Tiger bara fräser och går/springer där ifrån:P Hehe..

Äta nån mat idag? Hmm, näe.. Hoppar nog de.. Inte så värst sugen heller och ingen kul att äta ensam heller.. Överlever nog..

Näe, ha de gott..

Kram kram

Måndag

Jag kom på att jag inte börjar som "vanligt" idag utan jag börjar 15.45 ist;) Och slutar 21.15, alltså har jag rapporten idag..
Nu har mysan lugnat ner sig och vilar sidan om mig.. Innan levde hon jävel!! Hon har ju kommit på att man kan hoppa upp på tvättställningen, med hjälp av tvällen förståss!! Och sen kan man busa med tvättklämmorna.. Och en massa annat bus, hon välte fläkten så den är ännu mer isönder nu.. :( Kunde inte använda den innan då ena skruven gått av och då ramlar den skit-enkelt och inte kul att ha den igång då.. Och nu e en till av.. Och där e ju fortfarande sån röra i klädkammaren och min verktygslåda ligger i botten, inge kul att rota fram den då och de går ju dessutom inte för alla grejor som ligger ivägen.. Undra när de ska städas bort!? Jag tog ju mitt ganska så fort för de va ivägen där inne och man inte kommer åt de som ska vara där.. Men nu e de tydligen inte lika viktigt längre!? Hmm.. Kommer väl tillrätta när vi flyttar, eller om? Vet ju inget längre:( Får ju hoppas de går bra med de och att de inte tar dom 6 månaderna som dom sa att de skulle ta att stycka av de.. De e ju lång tid, isch:/

Igår provade vi en pizzeria i falköping, synd bara att de e så långt hem.. Men de va helt ok iaf.. Prova nån annan en annan gång:P Så man vet vilken som e godast;) Hehe..

Ska se om där e ngt på tv denna tråkiga sommardag..

Slut på denna veckan

Då va de söndag, igen.. Tiden går skrämmande fort.. Imon börjar jag jobba min tredje vecka på Ranliden.. Känns bra.. och sen har jag en veckas ledigt efter den med:D Gott.. Behöver man då man jobbar så mkt som jag gör..
I helgen har vi vatt iväg.. Varit i ett par vänners hus, eller ja.. Sovit i husvagnen utanför, då dom inte flyttat in än och inte har fått vattnet inkopplat:P Men de va ju trevligt iaf, förutom de jädjans åsk/blixt ovädret som låg och lurade ovanför oss:/ Isch!!
Igår va vi ute och åt, vi vuxna.. Ska man kommentera eller inte!? Hmm.. Igår när jag sa vad jag tyckte så va ju itne de så poppis.. Bara negativt tycktes de.. Men fråga då inte vad jag tkr.. Och jag får kanske göra så som den ena sa, sitta i bilen ist! :@ Så efter de sa jag inget mer.. Va ju inte lönt! Men men.. Och maten va inte super god heller:( Men de gick ner iaf.. Åt bara ena köttbiten då den andra inte va färdig.. Såsen va god iaf:D Nån sån ädelostsås eller nåt..
Nä nu va de avklagat för denna gången...

Ska jobba ikväll.. Eller ja, jag börjar ju 14.30 och slutar 21.00.. Så lite em också:P Skönt att de inte e lika varmt som de varit de andra dagarna.. Nu håller sig graderna precis under 20.. Och så fläcktar de lite med.. De e man inte bortskämd med! Och gud va regn de har kommit nu..

Nähä, nu ska jag fortsätta göra ingenting;)

Kram kram

Ny dag och ny månad

Sitter här i sängen och håller på att dö av värmeslag, kunde inte sova längre:P Men klockan va ju rätt lagom att gå upp så;) Hjärtat e ledig idag, ska se när jag får liv i han.. Vi släckte ju inte fören 03.20 inatt så inte konstigt man e lite trött.. Och som jag sa igår när han ställde klockan på 09.30 för att vi inte skulle sova bort hela dagen: att de inte e lönt att ställa den så "tidigt" för vi kommer bara att stänga av den och somna om.. Och de va precis de vi gjorde.. Fats jag vaknade 10.10 igen:P
Ska snart resa mig från sängen och gå ut och städa lite, om de inte e för varmt men risken e ju vääääääldigt stor!  Så ska vi fixa pass idag, eller så va iaf tanken:P Kanske in på guldfynd och skälla lite!?
Ta en kall-dusch med.. Men knappt lönt för man e ju liksa svettig när man nyss torkat sig ocom att man aldrig tog den dära duschen:( Vi fick ju inget regn igår så de kvava e kvar:/

Trevligt igår och god kaka/tårta;)

Återkommer..


Kram kram


RSS 2.0