Bilder


Kommentarer
Postat av: Lizette

Detta är 3:e sommaren som jag har det såhär.. Jag vet att vi inte kommer att hitta på något i höst istället.. Sen är det en annan sak när båda jobbar väldigt mycket.. Jag är ju ensam hemaa med två katter som inte alls är sociala.. Hade jag jobbat lika länge så hade jag inte brytt mig för då hade jag inte hunnit tänka på något annat än jobbet.. Men när jag går hemma så kan jag f*n inte tänka på något annat fast att jag försöker..

2009-06-03 @ 11:06:51
URL: http://lizettesliv.blogg.se/
Postat av: Anna Wahlström

Fina bilder! Fin blogg oxå :-D!! Ha det toppen!

Kram

2009-06-03 @ 13:26:52
URL: http://trollistrollmorsan.bloggspot.com
Postat av: Lizette

Vet inte varför det inte blir att vi hittar på något på hösten.. Han ska åka och supa skallen av sig i en vecka i cypern.. jag skulle kunnat få följa med om jag lånade pengar av någon.. jag hatar verkligen att låna pengar av folk.. sen i september så blir han 25 så då ska det vara en stor fest (om han får lokalen han vill ha).. vi har diskuterat om att kanske ta en weekend i kph över nyår och bara vara med varandra när vi firar 3 år, men tror inte det blir av..

2009-06-03 @ 14:52:01
URL: http://lizettesliv.blogg.se/
Postat av: Dessie

Haha ;) Mjo, jag tycker ju det är kul att lägga ut "nakenbilder" tss. Hmm.. jo det är ganska ofattbart att hon bodde där inne så länge :P

2009-06-03 @ 16:47:34
URL: http://prinsessanojag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0