"Mommo" & "Moffa" ;)

Då va vi hemma igen efter en supertrevlig helg i Malmö.. :)
Fredagen va de mest lugn och ro, hämt pizza och barnledig natt :O Kändes konstigt att cykla iväg och sova på annat ställe utan vår skatt!! Men de gick superbra!! För både oss och henne, hon somnade 23.00 (så vi cyklade då) och sov till 06.00!! :O UTAN mat paus ;) Duktig tjej :) Och i eget rum med.. Stolt mamma!! Vi kom tillbaka vid 10.00 på lördagen och då sov hon sött i sin vagn :)
Lördagen tillbringades en stund på ikea och mobilia.. Sen lugnt och skönt igen, härligt med semester!! Kräftskiva på kvällen :)
Även denna natten sov Tove i vagnen i eget rum.. Hon somnade först 20.00, sen vaknade hon till en liten stund vid 22.30 och fick då mat och pyjamas.. Sen somnade hon direkt igen, 23.00.. Hon vaknade vid 04.30 och fick mat, så la jag henne i vagnen igen.. Hon tittade då med stora ögon på mig, men jag chansade och gick å la mig igen och vaknade 07.30 då hon "pratade"..
Låg och mös i en halvtimme, sen ville hon ha mat och sen mös vi lite till, sen kom sussi och pappa å ville mysa lite med henne :)
Idag körde vi vid 12.00 efter en lugn morgon.. Åter tillbaka till verkligheten!! ;) Har en trött tös på armen.. Myyyys!
Har fixat plast så vi kan plasta in golvet i Toves sovrum nu när vi ska måla där inne, så nu kan vi göra de så fort som möjligt.. Bara fixa en lila färg, men kan ju måla vitt så länge och taket med :P Skönt att hon sover bättre i eget rum :) Hoppas de går bra sen med! :)
Så stora kattungarna blivit!! ;)
Ska lägga ut foton nån dag så ni får se :) Både på kissarna och Tove! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0