Retligt, men försöker igen..

Skrev ju ett långt inlägg om tufs innan.. Råkade sen skriva om graviditeten i samma inlägg utana tt ta upp ett nytt inlägg.. Så nu e ju allt jag skrev innan borta och inte sparat nån stans :( Men får väl försöka komma ihåg vad jag skrev..

Tufs har ju varit konstig de senaste dagarna.. Fran till igår har hon ju varit aktiv och ätit massor, precis som hon aldrig fått mat innan..
Igår låg hon och sov HELA dagen, med två undantag.. Hon förljde med mig upp en gång men hon orkade knappt ta sig upp för trappan och la sig direkt på hallgolvet.. Sen kunde hon inte hoppa upp i handfatet som hon brukar göra.. Hon dricker ju vatten där ifrån ;) Men jag fick bära upp henne dit och när hon sen skulle hoppa ner så landade hon i liggande ställning ist för att landa på benen.. Benen höll liksom inte henne uppe så hon la sig direkt :(
Och andra gången hon lämnade madrassen va när hon gick och åt.. EN gång bara.. Hon brukar ju äta minst två och på sista tiden hela tiden!!
Och sen la hon sig på madrassen igen.. Den ligger på golvet i rummet intill köket.. Där e ju egentligen två dörrar in till de rummet men vi har den ena stängd då vi inte kan möblera i tvrummet annars..
Igår när vi vart och handlat lite låg hon också på madrassen, hon tittade väldigt ansträngt på mig när jag plockade in och prasslade från köket.. Precis som hon ville ha lugn och ro..

Så nu e de ju andra dagen hon bara ligger.. Hon va ute en snabb runda inatt och sen va hon inne resten.. Hon jamade en veva på morgonen men låg då bakom/under fåtöljen där uppe.. Hon kom ju när jag var uppe och prata med henne.. Så la hon sig hos per i sängen ;) Slickade han i huvudet och la sig senan ner :P SÖÖÖT!!
Men hon hade svårt att ta sig upp i sängen.. Och den e ju inte jättehög! Och när hon hoppade ner lät de som hon trillade ner eller nåt.. Att hon liksom inte orkar stå emot med baken..
Sen va hon ute en sväng men nu ligger hon ju igen..
Hon gick själv upp för trappan innan men jag fick ju hjälpa henne upp på handfatet så hon kunde dricka.. Hon försökte själv men de går ju inte.. Sen la hon sig på badrumsmattan.. Så jag fick gå upp igen och bära ner henne.. Då gick hon å la sig på madrassen igen..

Oftast när vi är i köket så märker hon inte ens oss, eller hon reagerar inte när vi pratar med henne... Hon brukar ju alltid komma fram å hälsa och gosa annars.. Men går vi in till henne och sätter oss så spinner hon ju.. Men samtidigt så fäktar hon med svansen.. Hmm.. Hur ska man tolka de!? ;)

Hon har ju bebisar i magen och de e nog snart dags.. Men man blir ju ändå orolig för henne då hon e så ung (hon blir 1år den 1/9) och inte klarar sig nu..
Hon är ju ändå med när hon är vaken men hon eller hennes bakdel följer liksom inte med :( Som när hon låg på hallmattan innan och skulle tvätta sig mellan benen eller på magen.. Men hon nådde inte dit!! Hon gav upp och la sig igen.. Verkade som om hon inte orkade hålla överkroppen uppe eller nåt..
När hon ligger på rygg och man klappar/smeker henne på magen så känner man bollarna.. Även när hon går så kan de sticka ut på ena sidan.. Lilla knubbisen <3

Såhär låg hon igår.. och alldeles klistrig i pälsen, men hon va dock torr!?


Men antar att de inte e ngn fara sålänge hon äter och dricker.. E väl bara så att hon förbereder sig inför bebisarna och hennes förlossning ;) Hoppas de iaf.. Men vi har ju koll på henne och skulle de bli sämre så får vi ju ringa veterinären..

Hon e ju en sån nyfiken liten buse annars.. Och brukar ju ligga med mig i tvrummet precis så som den första bilden visar..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0