Hoppsan!! :O

Igår när jag la Tove på magen på hennes filt så bara SNURRADE HON RUNT PÅ MAGE!!! Men de ände bara en gång sen gjorde hon inte de nå mer gång.. Men ÄNDÅ!! :D Hehe..
Och idag när hon sitter i babysittern vid tv:n så snackar hon som vanligt med nyhetsgubbarna och rätt va de va så startat musiken, man startar den genom att dra i en liten ögla typ.. Och de gjorde hon HELT SJÄLV ;) Haha... Sen att hon råkade fastna där med handen medan hon fäktade med händerna e ju en annan sak men hon gjorde de ju ;) :D
Har slängt in en maskin tvätt med, så vi har några rena kläder tills vi ska iväg imorron ;) Inte för mina jeans kommer hinna torka men resten blir ju torrt iaf.. Ska rensa upp på sovrumsgolvet och ta Pers kläder med :)
NU GJORDE HON DE IGEN!!! STARTADE MUSIKEN I BABYSITTERN!! :D
Känns lagom deprimerande att gå upp när de FORTFARANDE är MÖRKT ute :( Men de kommer ju bara bli mörkare å mörkare de e ju de som e de värsta.. För nu när klockan är 07.38 är de ju nästan helt ljust ute.. De kommer de ju inte vara om ett par veckor.. De går fort nu!! Snart vinter, snö och kallt?
Har tänt levande ljus, mysigt :) Och hade jag inte haft tv:n igång hade vi hört smattret från regnet utanför.. Sålänge man slipper vara ute i regnet så är de rätt mysigt att LYSSNA på..
MÅSTE sätta all täcklist på plats NU!! Känner hur de drar i fönster redan ju!! Ska se om vi inte kan få fönstret och dörren i Toves rum utbytt nu innan vintern.. För de drar rätt mkt där inne.. Men ska sätta igång elementet för å se om de blir varmt där inne iaf eller om de e kallt ändå..
För nu har vi ju dörren stängd så de kommer ju inte in ngn värme från övriga huset utan bara draget från fönstret och dörren..
Ikväll är de Robinsson på tv..
Imorrn är de BVC 10.30 med lill-tjejen.. 3månaders-kontroll och spruta, sen bär de av söderut.. :)

Kommentarer
Postat av: Betina

Jättelätta! Om man kan minsta lilla virkning, eller lätt kan ta instruktioner från virkskola eller så :)Lika bra att skaffa ett par nya nu, de ska ju hålla i ett par månader till ;)

2010-10-07 @ 17:31:56
URL: http://betinahofer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0