Sista dagen detta året!

Då va de både torsdag och sidta dagen på detta året!! Vart hundan tog tisdagen och onsdagen vägen!?!?! Känns helt fela tt de e torsdag idag.. Och dessutom den allra sista 2009-dagen!! Känns så konstigt, för hela detta året har bara susat förbi.. Allt har gått så fort!! Kanske e de för att jag trivs så bra och mår bra? Eller för att de bara skulle vara så!?
Undrar om 2010 kommer gå lika fort? Då kommer vi snart att ha vår lilla bebis hos oss och vi två blir tre:) Eller vi fyra blir fem;) Hihi..
På tal om katterna;) Igår va ju tiger inne och han hade nyss ätit och ställt sig i dörrhålet och då stod har exakt som en pitt-bull;) Haha.. Sån muskelknutte med frambenen;) hihi.. Såg så kul ut:) Men glömde fota de:( Och nu e han ute igen.. Får se om han e ute en vecka till nu då.. Efter att han varit uten en vecka till så kom han in en dag och gick ut igen, men kom tillbaka samma dag och sen va han ju inne i tre dar eller nåt.. :)
Mysan den knasbollen ligger i en låda!! Hon kom knappt in där men skam den som ger sig eller nåt;) Nu ligger hon där iemllan iaf, platt;)

På lördag går jag in i V.17.. Då borde ju magen synas lite mer eller? Tog en magbild imorse för att visa "morgon" magen:P Är nu i 15+5..

Bjuder även på en bild på tiger i hans nya fina reflexväst som han HATAR;) Men han syns iaf:) Så söt:)

morgon bild

Nu kom hjärtat med traktorn och släpet, han ska tömma i rummet där uppe så vi kan få fint där med:) E ju massa bråte från badrummet där inne nu!!

Och jag ska hoppa ner i duschen!! :)

Gott nytt år på er alla:)


Såpbubblor :)

Nu har vi fått spisen inkopplad:) Lagade nyss middag på den och sån skillnad de e!! Plattorna blir ju varma på direkten!! Skit gott:) E ju van att de ska ta 3 år innan plattan blir varm!!;) Hihi...

Väntar bara på T som ska komma och koppla in diskmaskinen!! Annars åker jag å hämtar han för idag ska den stå på plats!! Nu har de ju dröjt så lång tid redan:(

Annars har vi vatt i skövde idag och kollat lite.. Jag köpte vantar och mössa då de jag hade inte va bra och mössan på vift;) Även en mascara och fixade ögonbrynen.. Inget jag e bäst på direkt, när man inte har ngt att gå på.. Så lättare att starta hos en som kan:) Så kan jag ju fortsätta på de sen:)

Känns som de e ngn i min magen som först blåser en massa såpbubblor och sen smäller dom:) Kan de vara lilla E.T som leker och sprattlar där inne!? :) Myyysigt e de iaf:) Längtar tills jag känner de lite mer och kraftigare, även så att älsklingen min kan känna:) Så han med kan förstå lite bättre om vad som finns här inne:) Ska ju lyssna på E.T på måndag:) Se hur många slag de blir;)
Gjorde ju "kinesiska kalendern" som sägs kunna förutspå vilket kön de e som ligger där inne och som tydligen brukar ha rätt, typ 70-90% chans att de blir rätt.. Och då sa de att de skulle leka en lite tjej i min mage:) Men de återstår ju att se;) Per tror ju att de stämmer så:) De har han sagt från början att de e en flicka.. Hihi.. Fast spelar ju ingen roll egentligen, men hade vatt kul med en tjej:) Men mest praktiskt med en kille, då vi har massa pojkkläder;)

Imon e de nyårsafton och sista dagen på detta året.. Känns konstigt!! Så fort 2009 har gårr eller!!?
Jag ska jobba imon, 14.30-21.00.. Så inte speciellt sugen på nån fest precis.. Inte annars heller kanske:P Och sen jobbar jag ju nyårsdag med, 06.45-15.45 tror jag de va:P Så inte uppe halva natten blir jag heller;)
Per e däremot sugen på party, så vi firar nog på varsitt håll.. Men de ska vi nog klara av de med:)

Nu ska jag se hur de går med inkopplingen av DISKMASKINEN!! :) Wiiieeeeee :D Men dom svär och låter fundersamma så blir kanske inte inkopplat idag heller:/

Skit..

Blev lite skit kastad och eldad idag:) Duktiga vi är!! Men där e ju minst ett halvt rum kvar med skit och papper och massa sånt.. Ska sortera de och skicka över allt i en låda till pers mormor och morfar så dom kan kolla igenom vad dom vill  spara eller inte:P Så inte vi slänger ngt dom vill spara på;)

Sen e de ju lite möbler men lite tänker vi behålla själva och en del e ju sönder.. Hittade fyra eller fem sånna gamla skolbänkar, tuffa:) Även nårra byråar (stavning?) och ett hörnskåp och nårra soffor/kökssoffor.. Så de finns ju lite av varje;) hade ju vatt skönt att fått de rummet tömt så man kan börja riva där inne med:P Fast ska ta detta rummet först.. Bara komma fram till vart vi ska ställa datorn och detta sålänge? Fast de e ju inget stort problem..

Ska köpa täcklist med då vi handlar färg och golv hit in:) Så de kan sluta blåsa in från fönster och dörrar.. Blir ju så kallt då:/ Och blir ju inte bättre då de e över -10 ute! Då har vi bara 18 här inne.. Annars e här 19.. Aja llöser sig nog:)

Ikväll kommer han och ska koppla in diskmaskin och spis:) Va ju inga kontakter bakom gamla spisen utan bara en gammal sladd:/ Och likadant där diskmaskinen ska vara.. Och likabra att fixa dit ett ordentligt uttag ist så man kan byta hur många vitvaror man vill sen;) Haha..
Frysen e igång där nere med och bara står och väntar på att få massa mat i sina lådor och fack;) Och då ska vi koppla ur den gamla frys-boxen och ställa den vid avloppet ifall den får för sig att kasta vatten på oss;) Så åker den ut då vi ska slänga den ist för att den ska stå och se tråkig ut där ute nu;)

Nähä, nu ska jag röja lite i köket för jag hör att hjärtat kommit hem;) Han duschar just nu i källaren;) Hör de i rören:P Haha

Andra dagen..

Jo då va de andra dagen denna veckan.. Känns som att denna veckan kommer rusa förbi precis som alla de andra!! Sista veckan på detta året är de ju med, V.53!! Känns konstigt ju, att de nästa vecka är V.1 igen och att de dessutom är ett nytt år att hålla reda på!! 2010...

Nu håller vi på att riva lite och tömma de rummet där de bara e massa skit och massa gamla möbler i.. ska få iordning där:) Och även börja riva i detta rum jag sitter i nu, ska ju ha nytt golv och färg på väggarna:) Ska ta före bilder sen.. Fota allt i huset.. Synd bara att badrummet e rivet redan.. Men men;)

Näe, nu ska jag fortsätta:)

Dammsugit!

Så nu har jag öst unnan lite skit så jag har kunnat dammsuga! De behövs med två katter i huset;) Dom drar ju bara runt skiten annars;) Och sen va här ju massa hö och skit inne med som min älskling drar in med sina jobbe-kläder.. Men nu ser här lite mer anständigt ut iaf.. Ska plocka undan lite mer sen då vi vatt inne i skövde:) Har ju en gryta och två skålar att diska med från igår.. De fick återigen inte plats i diskstället:/

Ska ju kolla på diskmaskin idag med, även spis och frys-skåp.. Så kanske man kan få ett paketpris eller nåt.. Måste ju ha en diskmaskin!! Hehe.. ;)
Så vi åker två bilar in idag eftersom att jag och per ska in på maxi med efteråt..

Idag skulle dom komma från telia.. Hoppas att han/hon kan koppla in vårt bredband!! Får se när H*n kommer eftersom att vi ju ska iväg.. Per tyckte att människan kunde gå in och göra sitt jobb iaf men jag e osäker på om dom verkligen bara går rakt in sådär då man inte e hemma? Aja, de märker vi ju;)

Väntar bara på att per ska fodra klart så ska vi åka sen.. Eller ja, vänta på pers morfar med ju..

V.16

Då va denna veckan snart slut och jag har även gått in i V.16:)

Har jobbat större delen av veckan.. Men ledig idag iaf:) Och de behövdes!! Har ist diskat fyra omgångar med disk!! USCH!!

Imon ska vi iväg till elgiganten:) Ska kolla på spis, frysskåp och ev. diskmaskin:) Kanske finns ngt bra paketpris??

Näe nu ska jag kolla på ett par bilder, lite avis blir jag ju allt då jag med vill kolla min bebis!!! Men ska se om de går att få en tidigare tid ist för den 19:e januari då jag är i V.19.. Lite sent tkr jag:( Ska prata med BM då vi ska dit den 4:e januari och se vad som händer;)

Sen ska vi spela kort och lite UNO och äta pers negerbollar!! :)
E nog inne i en spelperiod;) Vi satt uppe halva natten både igår och i förrgår och spela.. Med olika sällskap dock, men massa med kul och skratt båda kvällarna!! Tack för de:)

Tog en magbild idag och här kommer den :)

Julafton!

jahapp då va de julafton.. Jobbade idag mellan 07.00-13.30.. Sen va de hem och in till grannen som de va full stuga hos;)
Pers: Mormor, morfar, morbror, moster + pojkvän, mamma + 2 barn + styvfar + hans 2 barn, styvfaderns föräldrar. De va nog alla;)
Äta jullunch där ju:)

Och nu väntar jag bara på att per, morfar och morbros ska bli klara med mjölkningen så ska vi åka till älsklings mamma sen:) Lite julegröt och julklappar till den som varit snäll..

Ska bara klura ut vad jag ska ha på mig.. Då min "lilla bulle" på magen inte är "offentliggjord" för alla än och den går ju INTE att dölja.. Vad ska jag då ha på mig? Ett tält?? :/ Har ju min sån "kofta" eller vad de nu heter.. men de kommer med all säkerhet att bli för varmt för den där..

Men nu har jag nog hittat ngt att ha på mig:) Ngt som Inte ser ut som ett tält men nästan.. Men ser ändå rätt fint ut om jag behöver ta av mig min stickade poncho?? Kan de vara så den heter? Aja skit samma;)

Näe, gå på toa och sen ska jag sminka mig så att jag e klar då hjärtat kommer in:)

jag kör ikväll då jag ändå inte ska dricka.. men tkr inte om att köra.. Men får gå iaf.. Och sen ska jag jobba imon.. Tror de e dagen.. Bästa att kolla de snart kanske;)

GOD JUL PÅ ER ALLA:D

Snö i stora mängder!

Så där fick jag för att jag sa igår på dagen att de va skönt att vi inte hade så mkt snö! För nu har vi de efter gårkvällens/nattens oväder!

Nu ringde nyss relacom, eller va de nu heter.. Och ska skicka ut en tekniker på måndag nån gång, då vårt internet fortfarande inte fungerar efter flytten!!! Blev ju fel de två första veckorna men de skulle ju fungerat nu.. Men hoppas de går att fixa på måndag då! Känns ju inge kul att betala för ett bredband som legat nere i en månad!

Näe, nu ska jag göra ve mig och äta lite.. För älskling skulle bara fixa utegranen sen ska vi fixa lite;)

Uppesittarkväll ikväll;) Hihi

Isch och blää...

Sånt snöoväder de e ute:/ Och jag som ska jobba dagen imon, börjar 06.45:( Får se om de slutar snöa ngn gång då så man kommer ut med bilen och upp på vägen! Aja, nu ska jag nanna så man orkar med morgondagen:)

Igår och idag

Igår gick jag upp 05.40, för att kunna vara på jobb vid 07.00.. Skulle ju jobba mellan 07.00-14.00.. Men när klockan va runt 11.00 så ringde dom och då skulla jag jobba mellan 15.45-21.00 också.. Så de gjorde jag.. Tuff dag och kväll men de gick.. Så hände inte mkt när jag väl kom hem.. Blev donken-mat på hemvägen som jag tog med..
Och inte nog med de så skulle jag ju upp 05.40 Idag med.. Så nu e jag hemma och latar mig en stund.. För MÅSTE ta tag i disken snart! Och även röran här hemma som ingen tar tag i:/ Bara säger att vi ska ta den.. Men händer inget.. Men IDAG så ska vi försöka att hjälpas åt, kanske går lite lättare då;) Och jag får ju ta disken i två/tre omgångar.. Då de blir massa från maten ikväll med.. Inte för att jag kommit på vad vi ska äta än men ändå;) Hehe..

13 dagar tills vi får höra på vår lill* alien igen:) Tiden går så fort!!! ;) Undra om resten kommer gå lika fort? Lite blandade känslor där, hade ju vatt super kul om de gått fort för då får vi träffa bebis fortare.. Men e ju härligt att vara gravid, om jag får må såhär resten av tiden med alltså;) Men de återstår att se:)
Och så e de 28 dagar tills vi får se vår plutt igen:D

Blir nog ingen sen kväll ikväll heller då jag ska upp 05.35 imon:/ Jobbar 06.45-15.45 imon.. Sen e jag ledig på torsdag/Julafton.. Sen jobbar jag dagen på Juldagen och kvällen på Annandagen.. Sen e jag ledig till nyår.. HITTILLS!!

Natti natt

Ska nanna nu..

Jobbade 07.00-14.00.. Så va ju uppe 05.40:/ När jag kom hem la jag mig i soffan och somna gott:) Gick upp vid 19.10:O Hehe´.. Sen blev de lite mat och titttade på tv.. Men nu ska vi lägga oss i sängen och titta på film:)

Så återkommer väl imon efter jobb om jag inte gör som idag;) Hihi..

14+0, Vecka 15

Då går man in i V. 15 idag:) Tiden har gått super fort tkr jag.. Inte som innan när tiden stannat av helt.. Känns ju som de va igår jag såg bebis men de va ju i V. 12+3 (13).. Och de e ju 2 veckor sen:P Tror jag känner bebis ibland.. De liksom knäpper till/bubblar i magen en liten bit under naveln och lite på sidan.. Men e inte säker, men ibland känns de skumt;) Känner ju av att där e ngt inne i magen iaf:) De e liksom mer spännt under naveln, precis som att de ligger en stor bit kotlett innanför huden eller nåt;) Haha.. 

Vatt en runda på Gekås i Ullared igår med ett par vänner.. Handlade inte så mkt men de räkte:P Jag hittade lite tröjor till mig och sen handlade vi lite hushållssaker, som tvål och potatismos, juice och julmust;) Även en fin reflexväst till tiger;) Fast den hängde ju i "hund" hyllan, men vadådå? ;) Hehe.. va på gränsen till liten men bättre den sitter tajt och blir på plats än att den e för stor och åker av:) Så nu kan man se min katt med;) Mysan fick ett reflexhalsband hon med;) Men hon får ju bli inne, annars blir här fler kisar inom kort;) Men hon får dock hålla sig lite till;) Så hon närmar sig 1år ist.. Och de e ju den 30mars..

Nähä, nu ska jag pilla lite här hemma och diska upp de som ligger.. Så blir de lite fint här hemma och så ska vi ha lite mysigt ikväll, med taco och sånt;)

Handla diskmaskin imon:) Vi pallar ju inte med de annars;) Hihi.. De bara samlar på sig en massa i diskhon ju!! Isch!!

Tack för en trevlig helg:)

Bebis i magenHär såg jag vår bebis i v. 12+3, alltså i v. 13 :) Och jag går in i v. 15 på lördag :) Lyssnade på hjärtljuden i måndes när jag va på inskrivningen :) Och allt ser bra ut med vår lill* alien :) ET :D Hehe..


Tiger <3Min älskade kise stod utanför dörren då jag kollade för en stund sen.. Lite rädd och tillbakadragen e han.. Men vem vet vad han gjort under denna veckan som gått då han varit ute:/ Hungrig va han iaf och gått ner massor i vikt:(
Min älskade kise:)
Men nu e han iaf tillbaka och hel och fin.. Men han får dock bli inne ett tag nu, för gå på lådan kan han ju.. De visade han när vi nyss flyttat hit;)

Åter till städningen och plockandet här hemma.. Tänkte försöka med att kunna dammsuga med sen ju.. Och e ju "bonde söker fru" ikväll;) Så har ju inte hela kvällen på mig:P
Även disken måste tas itu med!! :(
DISKMASKIN VILL VI HA!!!!!!!!


Snö och blåst!

De snöar och blåser för fulla muggar där ute nu!! Men skönt att snön ligger kvar iaf:) Ännu en dag närmare jul ju:)

Idag e jag ledig och ska försöka ta itu med röran här hemma, för om de kommer besök vill jag ju ha lite ordning.. Fast de vill jag ju annars med;) Börjar bli jobbigt att hoppa över lådor för att komma fram;) Får se om vi ändrar på sofforna nu innan helgen.. Har iaf lagt ut den på blocket och även mitt köksbord.. Per gjorde de igår då jag va och jobbade..

Nu ska jag göra lite frulle och varm choklad:) För de blåser rakt igenom detta huset:/

Ny dag..

Då va de Tisdag.. Redan den 15:e December!! Så snart e de jul:) Fast först ska de vara helg och lite besök av familj/syskon och fira lite mini jul.. Klä granen och baka kanske.. Eller bara ha de mysigt:)

Idag bara snöar de och snöar och snöar.. Så blir nog kul att köra till jobbet sen i em.. Dom ringde i morse och bokade mig.. 15.45-21.15.. Har även fått den 17:e och 22:e.. Så än så länge denna månaden är de 12 inbokade pass.. och då e de ju storhelg och sånt med.. Och 4 nätter, så lönen i januari blir nog inte fy skam ändå:P

Hoppas att snön nu håller i sig så man kan få en VIT-jul.. För hur underbart hade inte de varit med en helt vit jul för en gång skull? De e ju inget man blir bortskämd med!! Så nu ska bara graderna hålla sig nere och snön kan fortsätta falla så blir de nog bra med de:) Hihi..

Tiger e fortfarande borta:/ Jobbigt.. Vill ju ha hem min lille kise! Att inte veta om de hänt ngt eller om min svartsjuke katt bara gått sin väg e ju jobbig.. Fast nu när de e snö så ser man ju om de vatt en katt på besök vid dörren eller så.. Men Tilda skrämmer ju han med.. Så kanske därför han inte vågar komma, för han hittar ju hit.. Kan en katt gå vilse och inte hitta hem igen??

Fick en lite humörsvängning innan för tv:n inte fungerade och att jag inte fick in rätt kanal så man såg dator-grejset.. Så nu har jag flyttat runt och "installerat" datorn på sin rätta plats, då vi ändå inte såg de med full-skärm på tv:n.. Då kan vi ju lika bra få den där den egentligen ska vara:P Så kanske man kan få ordning här hemma innan helgen.. För just nu ser här ju förjävligt ut hemma!! Grejer överallt och skitigt, då vi inte kommer åt med dammsugaren för alla halv-fulla lådor som står ivägen!! Så kanske ska packa ner skiten som inte ska upp nu i en och samma låda så kan ju hjärtat bära upp den sen i förrådet:) Så man kan dammsuga här sen:) Inte bra med så många råttor inne ju;) Hehe..

Näe nu ska jag ner i källaren och plocka upp nån mat som jag ska tillaga nu till lunch.. Och ävenhänga upp tvätten som jag satte igång igår och glömde hänga upp:O Hehe..

Snart e de helg:) Och då väntar överraskning:) Läääängtar!!

Huset:)

Har lånat ett mobilt bredband av några vänner då TELIA fifflat till de med vårt.. Dom hade inte numret hit, alltså förra ägarens hem nummer,, och då la dom ärendet underst i högen igen ist för att ringa och be om numret!!! :@ Idioter!! Så igår fick dom de då älsklingen ringde dom och undra hur de gick då de gått 10 arbetsdagar då.. Så nu får vi vänta i 8-10 arbetsdagar till!! Suck!

Annars trivs vi bra i huset.. Inte kommit iordning helt än men snart så.. Flyttade upp sängen som stod ivägen här nere innan helgen.. Så nu står den i hallen där uppe, i väntan på bättre placering;)
Har ju lite planer över sovrummet där uppe, men just nu e där ju en soptipp inne men massa skit från badrummet.. Alltså ett badkar, ett handfat och massa vägg och golv och sånt trevligt..
Blir heller inget nytt badrum fören i januari tidigast:( hade man vetat de hade dom ju inte behövt riva de så snabbt.. Men men.. inget å göra ngt åt nu ändå.. vi har ju dusch i källaren och toalett vid grovhallen.. Så överlever de gör vi ju;)

Ska jobba inatt.. Så kanske Per och en kompis kan flytta ner soffan vi har här uppe och ta upp den andra.. och stolen/fåtöljen.. Så har vi en soffa och tre olika fåtöljer;) hihi.. Men vad gör de? Den soffan e ju mkt goare att sitta i.. Dock lite mindre än denna, men skit samma..

Tiger e borta:( Han gick ut innan helgen nån gång och har inte setts till än:( Jobbigt då han e borta sådär.. Bara de inte e tilda som skrämmer iväg honom.. Då hon skäller på kvällarna... Får väl fortsatta att kalla ibland och sånt.. Han kommer väl hem snart, eller då han e hungrig..

Näe, om man skulle fixat till de så de blir lite mörkare i sovrummet och lagt sig i sängen:) Behöver ju sova ett par timmar innan jag ska jobba.. E ju lite nannig nu med så;) Fast ett snabbt besök på toaletten först;)

Har egentligen massor att berätta och dela med mig men de får vänta, har annat för mig nu ju;) Så de kommer väl efterhand då jag känner mig redo för de;) hehe

RSS 2.0