Kvavt:/

Idag då jag äntligen e ledig så e de inte lika fint väder som dom andra dagarna.. Varmt e de ju, typ 26grader varmt.. Men molnigt och klarblå himmel om vart annat.. Känns som att regt och lite åska hade vatt väl passande nu!?:-O Tänka sig att man alltid ska klaga på detta vädret, kvittar ju hur de än är... Sol, regn, snö, molnigt, blåst eller en hemskans blandning av allihop!? Man är ändå aldrig nöjd! Varför e de så? Nu när de har vatt ca. 30grader varmt har jag ju jobbat och då e de inge kul.. Men ligga hemma och sola på gräset UTAN en pool e ju outhärdligt de med.. Men men..
Försöka få tag i guldfynd idag, hade ju vatt trevligt att få ringarna lite tidigare:P Annars e dom klara på fredag eftermiddag, eller iaf att vi kunde hämta dom då.. Men så fick vi tillgodo-kvittot igår och då ville jag ju försöka få dom tidigare:P Men dom e svåra att få tag i:/ Men men, oavsett så e de ju inte så långt till fredag iaf;) Känns kul att "äntligen" få dom på våra fingrar.. :D
Idag ska jag inte göra så mkt annars.. Bara ta de lugnt;) Fixa undan tvätten och disken typ.. Kanske åka och handla korsordstidningen som kommer ut idag och även häntextra;) Hehe.. Har man inget bättre för sig så;) Undra om dom har dom i värsås? Eller om jag ska åka till hjo direkt!? Det är ju ca. 1mil till värsås (enkel resa) och ca. 17km till hjo (enkel resa).. Antar att jag får handla cigg till hjärtat med.. Får se hur de blir.. Ska nog titta lite på nattens avsnit av paradise hotel;) Tss,, Mobbat, men fast! Haha..
Har inte orkat lägga upp massa bilder, då jag ändå inte kan använda dom äldre bilderna OM jag inte laddar upp dom igen!?:/ Men de kommer väl nån bild snart.. Mysan har vuxit som bara den!! Stora tjejen nu ju;) Fast fortfarande lill-tjejen om man jämför med tiger;)

Ha de bra..

Kram kram

Natt

Blir aldrig mörkt nu när de e sommar och man bor så lååååångt uppe som jag gör;) Hehe.. Lite jobbigt e de faktiskt.. Fick sova i en timme(EN!!!!!) Tack så jävla mkt!! Idioter.. Men men.. Hoppas de löser sig nu då.. De får bara tiden utvisa, jag sitter iaf här nu och har inte så mkt för mig.. Kan ju inte somna om, helt klar vaken och de e ju skitkul när jag ska jobba hela eftermiddagen och kvällen imon och även tiiiidig morgon och fram till eftermiddagen på söndag, även måndag.. Men de sket väl ni i? Att ni inte har lite mer vett i skallen än att banka och ringa på så jävla tidigt på morgonen.. Men alla tänker inte så..

Så nu har jag skrivit av lite av ilskan, ska kanske gå bättre att sova sen!? Och nä, jag kommer INTE berätta mer!

Idag va vi och åt och va på bio.. Blev pizza, romantiskt va!? Hihi.. Men vi va inte så himla hungriga och de va ju gott och ett tag sen vi åt de.. Sen va de film:) SKIIIIITBRA film alltså!!! Måste ses:) Både rolig och spännande på samma gång:D

SÅ nu e vi förlovade, fast ringarna har inte blitt klara än:( Men dom blir nog de snart.. Hoppas jag/vi:D Känns ju roligare med ringen på fingret så de syns lite med:) Min underbaring!<3 Älskar dig!

Nu har fåglarna vaknat:/ Och jag kan inte lägga mig än, lösa lite korsord då eller!?

Aja, natti natt eller gomorron till er som tkr de låter bättre såhär 05.25 på morgonen.. Iofs lördagsmorron men ändå.. Finns väl morronpigga människor med, eller!?:P Nä, tror inte de;) Tss

...........

Svaret på en kommentar till förra inlägget: För att jag trodde att de skulle gå och sen hade jag ingen chans att tänka på vad jag verkligen ville innan.. Alla tryckte på och pressade och iom att allt va planerat och klart, inbjudningar ute, så va de inte så lätt.. Jag sa att jag inte ville men de hjälpte inte och sen drogs jag bara med av strömmen.. Men sen när jag fått lite tid för mig själv (ca3 månader senare) så kom jag fram till vad jag ville.. Och nu såhär i efterhand när man är så klok så ångrar jag att jag inte stod på mig mer och lämnade direkt, inte alltid man tror att man ska klara de heller.. Men men..

Nej, nej, nej!

Jag tkr fortfarande inte om att köra bil.. Men måste ju, men varje gång de "kommer" ett ställe eller en situation där en möjlig olycka kan vara så spelas de upp i huvet på mig.. Håller jag på att bli knäpp eller!?:-O Tk ju inte precis att de e så kul att få alla dessa bilder uppspelandes i huvudet men vad ska jag göra.. Kan inte sluta köra och dessutom e de ju bra att fortsätta, och iaf försöka övervinna.. Men vet inte.. Hoppas att de försvinne snart iaf, för börjar ju bli väldans jobbigt:(

Så nu har jag bekännt de och bara en sak kvar..

Ta inte illa vid er om ni läser detta, för de e inget illa menat mot er.. Bara jag som vatt med om en massa tidigare och så.. Och de kan komma upp så lite då och då utan att de behöver vara ngt..

Efter lite saker som hänt i min/vår närhet så har minnen kommit tillbaka, dom jag kännde för ett år sen drygt.. När "mr. äckel" berättade att de jag kände på mig året innan dess var rätta känningar.. Han hade varit med en annan.. Inte en gång och inte tre gånger, massa gånger.. Och allt de blommar upp då de händer i närheten, känner med de inblandade och skit.. Ingen ska behöva gå igenom ngt sånt.. Jag kan då inte förstå vitsen med att gå till andra under tiden man har en pojkvän, sambo, man, flickvän eller fru.. Men de e ju jag de.. Och kan inte hjälpa att jag blir lite nojig då över mitt liv idag och om per skulle göra ngt.. Skulle jag klara de ännu en gång.. Alla säger ju att dom inte är sånna och inte skulle kunna göra ngt sånt mot mig eller ngn annan.. Men per har ju iofs vatt med om samma som jag, nästan.. Men iaf, så jag tror ju verkligen inte att han skulle göra så mot mig, men man kan ju aldrig vara säker.. Det är svårt att bygga upp en tillit till en människa och speciellt när man har en del hemska saker i "ryggsäcken" Men gå vidare måste man och det har jag gjort, men när sånnahär saker händer så kommer de ju upp en nojig tanke och det blir ju att försöka vifta bort den och prata om de.. För att inte förstöra det fina vi har.. Vill verkligen INTE att "mr. äckel" ska förstöra detta också..
Jag litar på din älskling men ibland känns de bara så svårt.. Och jag vet att du förstår de och jag jobbar på de, vi får göra de tillsammans:) För vi älskar ju varann;)

Nähä, nu har jag skrivit av mig lite så kan jag kanske lägga de bakom mig.. Iaf för ett tag:/  För en sån sak sätter ju sina spår och försvinner aldrig.. Är som en tatuering, inristan i hjärnan och går aldrig att ta bort.. Man får helt enkelt lära sig leva med de..

Och idag firar vi vår förlovning som egentligen äger rum imon men då jag jobbar mellan 14.30-21.00 och inte e hemma förren typ en timme senare och då kan man inte göra så mkt iom att vi båda jobbar på söndag med.. Jag börjar ju dessutom 06.45:/ Bättre å ta de idag ist då ju:P Får se vart vi ska äta:) Nåt myys ställe kanske? Och sen bio, men de skrev jag ju igår så;) Hehe..
Kom att tänka på en sak, då jag och per började prata så kallade han mig för myysboll och de va ett tag sen hn sa de till mig;) Jag fattade inte varför han sa de och tkr väl inte att jag fick nåt vettigt svar heller:P hehe Men lite annorlunda va de iaf:D

Undrar när mysans halsband kommer? Hade ju suttit fint med de nu;) Nu sk jag göra lite vettigare saker, typ att lägga mig i soffan eller nåt, blåser storm emellanåt så sola gör jag inte:P Och vill inte bränna mig heller, bara dumt.. Räcker med sol för denna dagen och gårdagen:P Haha
Ha de gott alla! Och förlåt om jag sårat nån i detta eller nåt annat inlägg.. Men måste få skriva av mig ltie.. Annars spricker jag:/

Oppppsss;)

Missat att uppdatera på ett tag:P Men de har ju vatt fint väder och sen har jag ju börjat jobba igen:D Allt går bra på jobb, har börjat komma in i de bra på 5:an.. Så e de 4:an som gäller i helgen.. Har inte vatt där innan, bara hjälpt till lite.. Men ska väl gå bra;)

Imon ska vi på bio, premiär på johan falk ju.. Se om den e ngt att se, men den verkar ju bra iaf:P Vi har fått dille på svenska filmer och sånt;) Och sen ska vi ju dessutom "fira" vår förlovning imon, eftersom att jag jobbar 14.30-21.00 på lördag.. Och de e ju den dagen vi förlovar oss:D Och då e de ju roligare att hitta på ngt när vi kan;) Ska äta ngt mumsigt innan med:)
Per e med D och säljer epan i lidköping va de nog.. Iaf så tar de ett bra tag innan dom e tillbaka.. Men så e de ibland..
Nu ska jag vara tråkig igen och sätta mig i soffan och lösa mina korsord, kärring-varning eller?:-O

Nu vet ni att jag lever iaf:D På återseende;) Tss

Min första "riktiga" arbetsdag

Jaha, då har jag vatt hemma ett tag.. Slutade 15.45 idag och de va ju skönt att sluta den kvarten innan alla andra då jag faktist började en kvart innan alla andra i morse!
Fint underbart väder de har vatt idag med:) Sommaren som kommit hit tro? Lagom till jag börja jobba, perfekt! Eller inte:P Hehe, men de slår ju aldrig fel.. Brukar ju va så:) Får väl hoppas att man kan ha fint väder innan jobb och/eller efter jobb;) Så man får lite sol på sig:) För de e ju inte helt fel:D
Annars har de vatt en rätt lugn dag idag, känns ju lite konstigt men allt e ju nytt och jag kommer snart in i de:) E ju två olika avdelningar jag ska lära mig. Har vatt på 5:an nu, va ju även där jag gick brevid.. Imon bytte jag med D så jag ska vara apå 5:an då med.. Men man hjälps ju åt på kvällen då den som jobbar på 4:an e ensam.. E ju visserligen jag med men jag klarar ju mina 7 ensam.. Massa rullstolar och liftar på 4:an ju..

Beställde ju ett nitarmband som mysan ska ha och hoppas att de inte trillar av hur lätt som hellst.. Och att de hade kommit inom de närmsta, för just nu har hon ju en rosa tåtte (hårsnudd, eller vad man nu väljer att kalla de)

Slog mig igår, så nu har jag ett litet blåmärke i pannan.. E mest ömm där, syns inte så mkt tack och lov;) Hade ju vatt snyggt med ett stort blå-lila blåmärke mitt i pannan;) Haha.. Skulle ta ut tvätten från maskinen och brukar då lägga den i en plast-balja och när jag drar den till mig (har den ovanför tvättkorgarna som står ovanpå tvättmaskinen typ..) så drar jag den så att den kommer mitt i huvudet på mig!! Hur man nu lyckas med de vet jag inte:P Haha.. Ont gjorde de iaf!

Just nu väntar jag på att per ska messa och säga att jag ska hämta han från jobb.. E lite smått hungrig, då jag inte lär mig att ta med mat till jobb utan idag har jag ätit en dubbelmacka och 5 skorpor.. Och nu här hemma nårra riskakor.. Blir enkel mat idag, inte behöver de alltid vara så komplicerat;) Hehe.. Ska äta spagetti med köttbullar i en tomatsås eller nåt.. Hittade passerade tomater i skafferiet ju;) Kan ju vara gott i en sås och slänga i köttbullarna i den.. Lite majs till med kanske?

Just nu ligger tiger bakom mig och mysan nästan i mitt knä, e nog första gången dom slappnar av och ligger och "sover" sidan om varandra:P Gott:) Och idag e också andra gången som tiger spinner och myser med mig i sängen sen mysan flyttade in:) Min myys-kille:)

Ha de gott alla:)
Kram kram

Midsommardagen

Dagen efter e rätt jobbiga, fast jag inte drack mer än alkoholFRI cider:P Men man blir slö iaf! Och klockan ringde med 10 minuters intervaller från 7.30-9.00.. DÅ fick jag upp hjärtat och kunde köra han till gården.. Sen åkte jag hem och la mig igen, kom upp för ca 40 minuter sen:P Hehe.. Låt och mös med tiger och hans spinnande i min säng:) Mysigt, för de va ju ett tag sen han gjorde de iom den lilla busen.. Men hon vill jag inte ha i sovrummet då jag ska vila.. Hon kan ju inte vara stilla! Så hon busade utanför ist:P Nu ligger hon här och biter mig i armen då jag försöker skriva:-O

Midsommarafton va trevlig, först va vi ju på gården hos pers mormor och morfar.. Där va ju även pers mamma och två syskon och styvfar, och pers moster och henner kille.. Sen åkte vi hem och kollade på den nya wallander filmen "skulden" men den slutade inte bra.. Skit-slut:/ Men alla filmer kan ju inte sluta bra, men den va ju rätt bra fram till slutet iaf:) Sen jobbade per en stund till, kossorna ska ju mjölkas en gång på kvällen med:P Sen åkte vi till pers mamma när han slutat.. Kom hem runt 00.00 tror jag klockan blev..

SÅ nu e per hemma igen med:) Se om vi ska äta ngt kanske?!

Nu kom regnet!

Innan va de fint, tyckte jag.. De va iaf helt ok.. Lite molnigt men solen sken iaf, men nu, nu regnar de som bara den! Riktigt öser ner, som om vi inte haft ngt regn på flera veckor! Eller nåt.. Suck.. Inte nån midsommar utan regnet eller? Man kan ju hoppas på att de blir finare senare iaf:)

Midsommarafton

Första midsommaren på 4år som jag INTE jobbar:P hehe.. Har ju jobbat de andra och rätt gott att vara ledig, inte för att jag gör ngt just nu men rätt gott att bara ta de lugnt ju;) Ska snart hoppa in i duschen och sånt, sen får vi se om hjärtat kommer hem om innan vi ska på midsommar-lunch hos hans mormor och morfar.. Sen ikväll efter att per jobbat en stund till (mjölkat och sånt) så ska vi till hans mamma och syskon, sen vet jag inte riktigt vart vi tar vägen om de blir sängen eller om vi åker nån annanstans:P Tiden får utvisa;) Tss..

Har mysan i mitt knä, myys:) Hon ligger här och burrar (spinner).

Igår va per ledig och vi va ju i skövde och lämnade måns vid tio.. Sen gick vi lite på stan och sen körde vi hem, kom på att vi skulle till ikea och kolla och c och a med alla barnen fick vi med oss:) Trevligt:P Fast vissa grejer drog ut på tiden, hur så många gaderober bara kan försvcinna, tur personalen har koll! Eller inte:P Haha.. Men löste väl sig tillslut.. Vi hittade ett dubbel-täcke för en billig peng.. 350:- och de va ju stooor skillnad från hemtex som skulle ha 1000:- för sitt.. Och detta e ju bra, lagom varmt va de! Tunnt och luftigt men behåller värmen bra:) Sen hittade vi ett madrassskydd och två överkast som jag fixade till i soffan ist för filtar att sitta på.. Blev rätt bra då jag fått dit dom rätt;) Inte så lätt när soffan inte e rak;) E ju nåt mitt emellan en hörnsoffa och en vanlig, eller nåt:P Och tre doftljus att ha på soffbordet då dom andra snart e uppbrunna;)

Nu va de slut på fantasin;) hehe.. Saknar ett hus att bo i, kanske att de snart blir så att vi flyttar:) Den meningen blev helt knas, aja blir nog bra iaf:) Haha..
Vill ha hem ringarna NUUUUUU!! Men får ju vänta iaf:( Inget att göra, tyvärr.

Gör ett nytt försök:@

Detta e tredje gången jag skriver detta inlägg, då jag inte brukar kopiera hela texten innan jag trycker på spara & publicera.. När jag gjorde de dom andra gångerna så va de bara första meningen som blev kvar i rutan och de blev inte sparat:( Jobbigt!
Men iaf, jag har haft min andra brevidgång idag.. På samma avdelning som igår.. Skulle egentligen gått brevid imon med på den andra avdelningen, eftersom att de e där jag ska vara mest nu första perioden.. Men man e ju inte ensam där på mornarna så de ska nog inte vara några problem.. och namnen lär man ju sig fort.. Kan nog vad de 7 damerna heter på den avdelningen jag vatt på nu i två dagar så;) Men lite osäker än ju.. Blir nog bra..

Verkar inte som de blir ngn mini semester innan jag börjar jobba.. Skulle ju blitt imon då men per e inte hemma nu och vet inte när han behagar att komma hem och sen skulle han visserligen vara ledig imon men han har inte sagt ngt om att vi ska ngn stans imon:( Men men.. Hade ju vatt skönt att komma iväg nu innan jag ska jobba heela sommaren ju.. Men får väl försöka klara mig iaf och hoppas på att de blir ngt i höst ist..

Saknar min Dessie gumman!

Har ju glömt vad jag skrev innan med, men detta får duga för idag.. Ha de gott!

Kram kram

Tisdag :)

Då har jag gått mitt första brevid-pass idag.. Känns bra, men mkt att komma ihåg men så e de ju överallt.. Imon kväll med, 14.30-21-00.. Sen börjar jag på måndag, på riktigt:P Skönt att komma igång att jobba nu igen, efter min lilla paus:/

Idag ska vi äta nypotatis, kotlett, kall bea-sås, gräddfil och grönsaker:) Gott.. Hoppas jag inte över koker potatisen bara:( Hehe..

Vi va inne igår och fixa de sista.. Men de dröjer ju innan dom e klara:/ Inte lika kul.. Men så e de ju ibland.. Men datumet e ändå den 27/6 fastän inte ringarna e klara fören den 3/7.. Får ju fira och ha de myyyyysigt iaf:D
Ja, vi ska förlova oss den 27/6 för er som inte redan förstått de eller så:P

Nu ska jag hjälpa en svältande lillebror att förbereda köttet..

Ha de gott alla:D

Måns-dag

Eller måndag och vissa föredrar de:P hehe.. Måns ska snart med bussen, den går tio i elva har jag för mig.. Sen börjar hans resa uppåt:) Med byte i gbg, men ska nog gå bra:) Sen e han framme i skövde 16.45 och då hämtar vi upp han.. Hoppas hjärtat han sluta tidigare idag så vi hinner med allt vi ska göra.. Fixa pass, göra klart beställningen, handla på netto? Om dom öppnat!? Hihi, mumsiga energidrickor ju:P Tss..
Men de märker vi ju..
Nu ska jag hoppa in i duschen så jag har de klart.. Så håret hinner torka så jag kan platta de i eftermidag, pallar ju inte föna de så;) Haha..

På återseende;)

Tråk-Söndag

Men det är väl vad man gör de till, eller? Hehe..
Va ju som sagt var inne igår och kollade och planerade lite:P Nu har vi pratat lite och är överens om lite detaljer och sånt:) Så in imon igen och boka de helt.. De blir nästan som jag sa innan, tar den och tar bort de och tar dit nytt så blir den skitbra:D Den passar ju utmärkt och är ju såå fin:) Blir även en ny och stor, med nytt i.. Synd bara att hon tyckte de skulle ta sån tid:/ Vill ju nu! Inte om treveckor upp till en månad:( Men inte mkt att göra åt.. Men hoppas de går till 2 veckor, vill vi iaf!:D Och ibland kan de väl gå som man vill eller!?
Ngn som fattar vad jag skriver om:P Hehe.. Lät rätt rörigt om man inte hänger med i svängarna;) Hihi..
Kommer nog med mer detaljerad info när allt är beställt och sånt.. Eller så får ni vänta tills de blir av:D Haha..

Se om där e ngt kuligt på tv idag!?

Ha de gott!

Måns kommer imon:)

Lugnadagen/kvällen

Idag har de inte hänt så jätte mkt, tiden har gått fort.. Lämnade hjärtat på jobb vid 8 tror jag klockan va, somnade om och vaknade vid lite över tio då han messade och ville hem;) Sen va vi i skövde och tittade lite, ska in igen på måndag och "göra klart" beställningen;) Hihi.. Så de blir nog bra:) Sen blev de donkan och hemåt.. Va lite inne på rusta och coop bygg med.. Hjärtat hittade en motordriven grästrimmer som han skulle ha på gården tyckte han ist för den med sladd;) Men han tyckte den gick dåligt och inte orkade allt:P Men men så e de ibland..
När per va iväg och jobbade på em/kvällen kollade jag på paradise hotel dammark.. Haha.. Mobbat men man fastnar i skiten, så himna löjligt egentligen.. Bara massa tjaffs och skitsnack ju! Jaja..
Nu sitter jag här inne i sovrummet med min cider och han därute i tv-rummet med sin cider och spelar nåt hockeyspel på ps3.. Låter inte som att de går så bra, säger bara: de e tur vi fick med TVÅ kontroller  så han kan slå sönder den ena och ändå spela.. Men men, tragiskt att de ska behöva gå så.. Men inget jag kan göra åt de iaf, de e en sak som e säkert! Inte ens lönt att jag blandar mig för han e helt inne i spelet och bara fräser åt mig då jag påpekar ngt.. Så bättre att låta han vara då ju, slippa sura miner!;)

Nähä, ska göra ngt annat nu.. Ha en bra lördagkväll

Fredag idag:)

Ska snart plocka undan lite till, vi städade lite innan men dammsugaren ska in och lite sånt.. Ska se om jag kan vara människa till att hitta pers internetdosa.. Putsväck e den! Jobbigt:/ Speciellt när man behöver den ju.. Men men.. Sånt e livet, altid nåt som ska gå emot.. Börjar vänja sig vid de vid detta laget.. Mysan kanske har tagit den och busat iväg med den!?
Blev inget idag utan tar de imon ist, ja om vi hittar internetdosan ju! Annars får vi fixa hälften ju? Hmm;) Hehe..
Handlade i hjo ist och passade på att gå inom systemet:P Mums;) Tss.. Så nu e helgen räddad, hihi.. Lite gott och blandat såattsäga;)

Retligt med sånna kommentarer.. Att inte folk hat vettigare saker för sig an att klanka ner på andras bloggar? E de så retligt så varför läsa de då?? Sköt ditt eget liv ist!! Jävla idiot!

Nä nu ska jag inte vara här mer, återkommer väl!

Älskar dig, mest av allt<3

Kram kram

Tankar

Alla dessa tankar som bara snurrar runt i mitt huve utan att komma ut, samlas på och fyller upp alla tomrum rätt fort.. Hur kan detta vara då? Hmm.. Jadu, tankarna är snabbare än munnen!? Hinner ju inte bearbeta allt och få ur mig de innan de kommer annan bajs och tar över:/ Men alla tankar e ju inte negativa, absolut inte! Men blir ju mkt iaf..
Har tänkt lite och ska ta upp de med hjärtat sen, se vad han säger om de hela.. Ska ju inte kännas konstigt för han heller ju! För då gör jag de inte.. Båda ska vara med på de, ska vara okej och sånt.. E ju trotsallt ett beslut för 2, en sånhär sak;) Men tror de hade kunnat bli bra om vi gör så, då hade jga ju kunnat få en som e helt som jag vill ha den:) Och på "material" som jag redan har hemma:P Tss.. Eller nåt;) Fattar du vad jag pratar om? Jo, Dessiegumman gör! Hihi, pratade med henne om de innan så;) Har ju gått och tänkt på de lite, inte så jätte mkt utan de va idag som jag verkligen fattade att jag kunde göra så och insåg att jag hade kunnat tänka mig att göra på de viset:P Hehe.. Och va bara tvungen att dela med mig av de till den bästaste som bara finns<3 Ja, förutom mig själv då och min älskling per *fniss*

idag blir de resterna från igår till middag, va ju mkt mer kyckling i de paketet än vad jag räknat med;) Så räcker ju till idag med och kasnke även lite till kisarna:P Även potatisgratängen vart där massor av! Så där blir nog också till kisarna om de passar:) Bea-såsen va mumsig med, en sån kall, men inte den jag smakat innan utan ett annat konstigt märke:P Men god va de iaf:D

Ringa lite samtal imon och även renskriva min ansökan till de ena jobbet.. Sökte inte de andra då de va sista dag idag och att de va för jobb i 2månader och kanske längre visserligen men har ju redan i sommar så.. KAN inte jobba mer än de jag redan ska göra ju! Men men, blir nog bra ändå:P

Mysan har hittat ett nytt ställe att nanna på, ovanpå köpmannadisken och brevid videon, under tv:n hehe.. Så söt:D

Snart på språng igen

Nu ska jag göra mig iordning, ska till Hjo.. Hon från ams ringde och sa att hon inte sett mig igår på öppethus.. Mehh, så ska till öppethus på ams idag i hjo ist.. Aja.. Kan jag passa på och se om där finns nåt halsband på antingen ica eller konsum till lilltösen:P Men har inte så stora förhoppningar på de:/ Då de inte ens kan finnas de på willys i falköping så.. Fanns ju bara en LITEN mus.. Som inte ens piper! Men men.. In på apoteket med, mysan ska ju avmaskas en gång till och ska köpa till tiger med så man har hemma då de kommer igen..

Nähä, återkommer sen..

Två bilder


Sveda

Måndag: 9-12, Info möte ang sommaren.. Skriva klart ansökningarna till de två tjänsterna.. Tvätta.. BIO~ Terminator- Salvation
Tisdag: 8.30-12, Info ang delegering och mediciner..
Onsdag: 13-15, Kurs i procapita.. Hnadla
Torsdag: Vika in tvätt och tvätta en maskin till
Fredag: Till Skövde, eller.. Jag vill, jag vill, jag vill?! Ev middagsgäster i form av Pers mamma med familj
Lördag:
Söndag:
~~~~~~~~~~~~

Just nu så svider de lite nätt på min kind.. Jag hade tiger i mitt knä och kollade på hans fot lite, hann bara precis nudda vid den och så får jag hans tass på kinden.. Så han rev igenom med två klor.. Mest med den ena.. Känns lite grann:/ Men men sånt e livet.. Kunde ju vatt värre..

Dom e ju så söta när dom skringer fram och tillbaka här i lägenheten:P Upp på två ben och ner igen, fäcktas, fräser och reser ragg;) Hehe.. Men dom busar iaf:)
Ska lägga upp lite bilder i nästa inlägg:P Ska bara orka hämta usb:n;)

Hemma efter dagens utb.:)

När jag kört hjärtat till jobb åkte jag hem och la mig igen:-O Hehe.. Ställde klockan på 11.30 men vaknade 11.25:P Så gick upp då och plattade håret, då jag ville ha de nersläppt och då måste de ju nästan plattas efter natten:P Eftersom att jag inte kan sova med håret nersläppt så blir de ju helt knas;) Tss.. Står åt alla håll de bara går att stå åt:P Haha.. Sen körde jag ganska så precis 12.00 då jag inte riktigt visste vart jag skulle parkera och vart salen låg inne på lärcenter i falköping.. Men de gick bra.. Parkerade en liten bit bort då där inte va parkerngar precis utanför;) Men de skadar ju inte att gå, säg;)
Idag va de utbildning i procapita, datorprogrammet som dom använder på de flesta vårdhem här.. Massa ny information och helt nytt program så lär väl ta sin lilla tid innan man kan de helt hundra:P Men de ska nog gå bra, verkar vara ett relativt bra sätt att dokumentera på.. Lättare att få med allt och ALLT e i samma program, slippa alla dessa pärmar och olika journal-papper och skit.. För här skriver ju även ssk, sjukgymnast, arb-terapeut och allt sånt.. Verkar toppen:)
Efter vi va klara där åkte jag till willys och handlade.. Blev verkligen storhandlat, 6 fullproppade plast-kassar och 1500:- fattigare.. Men sen å andra sidan så e frysen knöka full och kylen e också rätt full, även skafferiet.. Så tkr inte de va så farligt.. Handlade mkt kött och köttfärs och 2kg baccon:P Hehe.. Blir ju billigare så;) Och rätt fin va den med:P Haha..
Idag blir de kycklingfilé, baccon, potatisgratäng och kall bea-sås:)
Nä nu orkar jag varken sitta här eller skriva mer, ska lägga mig i soffan lite.. Jobbigt att lyssna så länge ju;) Haha..

Vad gör ni denna onsdagen??
Laddar upp bilder sen när jag orkar;) Har nårra godingar på luren likson:P

Kram kram

Skriver igen:P

Då jag hade skrivit de andra typ vid 16 men glömde spara och publicera de;) Hihi.. Mina pengar han med kommit in på mitt konto:D Gott.. Känner man inte sig så fattig längre:P Hehe..
Har även vatt duktig och limmat ihop de lådorna som vart sönder;) Duktig jag vatt;P Hehe.. Ingen annan som gjort de ju och nu va de jobbigt att ha de så, dessutom så gick de sönder en till häromdagen så:( Den bara trillar ihop den köpmannadisken:/ Dumma den!!
Per sitter och spelar, köpte ju ett ps3 igår med två spel:P För 3700, tyckte per att man inte kunde stå emot;) Va utlagt för 5000nåt och så prutade han resten:P Men men.. Han har ju temperament som en, ja jag vet inte vad;) Jo, som pappa Anton i Emil i lönnerberga! Haha.. Där fick jag till de;)

Nä nu ska jag göra nåt vettigt, hmm men vad? Spela harpan och spindelharpan på datorn?? Jo de lär väl bli de, suck!

Tisdag och uppdatering

Måndag: 9-12, Info möte ang sommaren.. Skriva klart ansökningarna till de två tjänsterna.. Tvätta
Tisdag: 8.30-12, Info ang delegering och mediciner..
Onsdag: 13-15, Kurs i procapita
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag:
~~~~~~~~~~~~
Kändes väldigt drygt idag på informationen, va ju väldans grundligt och allt och har man då redan den informationen och kan de relativt bra redan så känns de ju mest överflödigt:-O Men måste ju gå på den "kursen" för att ssk ska ge mig deligering i sommar.. Men men.. Nu e de gjort iaf;) Och imon blir de kurs i datorprogrammet.. Får se hur de går, vi e ju två st som inte fått ngt lösenord än:( Men läraren får ju logga in på nåt allmännt eller nåt till oss, borde ju gå;)

Hoppas på skattepengarna imon, syntes inget på internetbanken innan men stod på skatteverkets hemsida (eller när jag loggat in) att de va beslutat den 6/6 och att de normalt betalas ut inom 3 arbetsdagar:P Så isf imon:D Men hjärtats pengar kom idag så jag tror nog att mina kommer imon då;) Wiiee:)

Har bokat tåg till måns nu.. Han kommer måndag eftermiddag och stannar till torsdag.. :) Sen ska vi nog till lisseberg på torsdag och stanna till fredag:) Gottis.. Minisemester innan den hårda sommaren;) Hihi..

Måndagen den 8 Juni 2009

Såhär ser veckan ut:

Måndag: 9-12, Info möte ang sommaren.. Skriva klart ansökningarna till de två tjänsterna.. Tvätta
Tisdag: 8.30-12, Info ang delegering och mediciner.. Tvätta
Onsdag: 13-15, Kurs i procapita
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag:

Rätt tomt va de denna veckan också.. Förhoppningsvis får vi skattepengarna denna vekcan med:) Ska ringa och se när vi får tillbaka pengarna:P Men om inget har blitt knas så ska dom ju komma denna veckan;) Ringde skatteverket nyss och va nått vajsing så får väl ringa imon igen;)

Lagt lite mat på tining, som jag ska äta om en stund:P Sen ska jag funderapå vad vi ska äta till middag idag.. Hmm.. Detta har jag att välja mellan:
Kotlett
Köttbullar
Fiskpinnar
Köttfärs
Lax

Och det som jag har hemma och kan ha till är:
Mackaroner
Spagetti
Couscous
Ris
"inlagd" Potatis, Sån på burk;)
Hmm, får nog tänka på de ett tag till;) Snart e de ju Supernanny och alla de avsnitten jag brukar se på em:P Hihi..
Just nu myser Mysan i mitt knä, fast emellanåt biter hon och rivs;) Hehe

Någon som vet vart man kan köpa ROSA NITARMBAND? Sånt skrikrosa?

Ska man sova såhär!?

Tävling, Tema: NationaldagenHär är mitt tävlingsbidrag för vecka 24:) Tyckte den passade fint;) Här är hennes sida, där ni hittar alla bidragen:P

Söndag idag:)

Tiden bara springer iväg, fast inget ovanligt nu ju:P Allt går så fort! Tyckte inte de va så länge sen jag bloggade med de va ju i torsdes:/ Hehe, så kan de gå;)
I fredes va vi och handlade lite, hittade skor till båda och lite annan smått och gott:) Klippte oss också, de behövdes verkligen.. Jag har knappt nåt hår kvar ju!:-O Hehe.. Och igår va vi alla och såg vart de e pontus ligger inne:P Va lite marknad och lite sånt mys där med:) Så precis när vi skulle gå så kom regnet och HAGLET!!!! Aja, man kan ju inte få allt;)
Fotboll på kvällen och bara ta de lugnt, efter att vi sovit middag förstås;) Hehe..
Och idag hände de inte så mkt heller;) Sov till dessie messade vid middestid eller nåt;) Hehe.. Och nu e älskling på jobb.. Händer inte ngt speciellt ikväll, bara ta de lugnt.. Inget på tv heller så:(
Passade även på att färga håret i fredes, då man hade lite hjälpande händer här hemma;)
Här kommer lite bilder:)


???Vad tkr ni om min nya frisyr då???
Kram kram

Snart e de natti natt

Idag har jag pillat lite med min blogg igen:P Vad tycker ni?? Det blev kyckling och minimajs i en currysås med ris till de, helt ok faktiskt:P Fast fick inte riktigt kläm på såsen.. Men men, man kan ju inte vara bäst på allt heller;) Tss..
Sen följde jag med hjärtat till gården, han skulle köra bajs... De sista, men de gick inte.. Stopp i tunnan:/ Så ut med all bajs sidan om åkern:/ MASSA BAJS!!! Och när den väl va tömd på bajs och han plockat bort de som satte stopp så va ju klockan nästan 12 och RÄTT mörkt så vi begav oss hemåt ist.. Jag fick köra för älskling va helt nejbajsad:-O Hehe.. Så kan de vara ibland;)
Nähä nu ska vi nanna, för vi ska ju upp i rimlig tid imon då vi måste städa och ska ju iväg till stan med;) Hihi...

Natti natt

Filmer:)

Va bara tvungen att filma mina små pälsklingar innan;) Så söta:) Tiger börjar acceptera den lilla vildingen nu:P känns bra:D

¨¤¨

Gomorron alla:)

Jo, då va de ny dag, torsdag heter denna blåsiga och mulna dag;) Har vatt vaken i en timme ungefär, hade nog kunnat sova lite till men känns inte lönt att lägga sig igen:-O Ska in till Skövde sen, eller nu på FM nån gång.. Hämta ngt till traktorn, om de va navlocket eller nåt;) Hehe.. Tur att Per har koll på de:P Haha..
Kanske kan kolla idag? Eller de kanske inte vi hinner, inget som ska stressas fram ju;) Annars tar vi nog de imon ist, fredag då ju.. Ska handla lite köttfärs, taco mix, gurka, sallad, tomat, majs, annanas, hela champinjoner, feta ost, "gräs" till per, ost såsen, nån dippa, tortilla bröd.. De va nog allt:P Hehe.. Till middagen imon ju, får besök då:P Sen e de öppethus i karlsborg och pontus-millitär på nationaldagen:D
Annars idag och ihelgen händer de nog inte så speciellt mkt:P Sommaren och mitt sommar-vik börjar närma sig med storm steg;) Nästa vecka e de informationsmöte och sånt, veckan efter de har jag två dagars brevidgång och veckan efter de börjar jag:) Med andra ord så e de bara två veckor till midsommar:D Hehe..
Får man kanske snart sina skattepengar då ju:) Wiiiiiieeeeee:D
Mailade "hjälpen" här på bloggen igår, angående mina foton.. Så ska ta tag i de idag tänkte jag, se om jag får rätt på de.. Skulle göra nåt med en text.. Hmm.. Aja, löser sej nog:P

Kram kram

Tävling:) Tema: Lek/leka


Jag och William lekte doktor och då ser man dåligt och ska lyssna på hjärta och lunga;) Hihi..
Så söt, min älskade lillebror;) Ock lägg märke till öronen;) Haha
Underbaring:D
Här finns alla bidrag till tävlingen:)

Onsdagen idag

Redan halva veckan bortblåst.. Tiden bara springer iväg! Lite läskigt när man tänker på de faktiskt.. P från ams ringde innan, jag hade ju missat att jag skulle höra av mig om hur de går för mig innan den 25/5.. ooooops;) Men de va ingen fara.. Så tyckte hon jag skulle komma på deras öppethus på onsdag nästa vecka.. Så får väl dra mig dit, om jag hittar:-O
Idag har Tiger vatt inne lääänge:) Min kise! Nu ligger han och nannar i fåtöljen bakom mig och lill-tjejen ligger i soffan, eller uppe på, mellan väggen och rygg-stödet-kudden:P Fatta du vart hon ligger?:P Hehe.. Liten knas den;)

Vad ska jag ha till kycklingen ikväll? Hmm, tål att tänkas på;) Kanske ska ta den färdiga marinaden och steka kycklingen i strimlor och hälla på minimajs? Ris eller coscos till? Hmm, och sås då?
Eller kanske en gryta med ris till?
Jaja blir nog bra:P

Satan i gatan vad de blåser ute idag:/ Men men.. Måste de väl göra ibland med;) Fick iaf tre dagar med fiiint väder:P Får väl vara nöjd och leva på de i ett par veckor tills nästa värmebölja kommer;)

Lite av varje;)

Massa skojsiga test på http://www.facebook.com/ :)
90 - 100 %

Ni är själsfränder! Det är inte många par som passar så otroligt bra som ni gör. Ni är lika på många områden men kan fortfarande ha små olikheter, men kärleken ni har till varandra förblir osårbar. Redan första gången ni sågs var det som en osynlig dragningskraft mellan er, trots att ni just träffats. Många gånger känner ni er oseparerbara och vill hälst alltid vara nära varandra. Ni ogillar att vara ifrån varandra just för att ni faktiskt HÖR IHOP som två pusselbitar. Ni får ofta höra hur fina ni är tillsammans och ni passar ihop som handen i en hanske. Den äkta kärleken lär hålla er evigt tillsammans. Glöm inte att kärlek som denna är svår att finna, så håll fast vid varandra! Så löser kärleken allt mellan er tillslut.
 
Jag gjorde testet: Vad har du för psykisk sjukdom? och resultatet är "Normal"
Du har dina upp- och nedgångar men håller dig någorlunda stabil. Men kom ihåg att normal är relativt ;)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 
Test om: Vad va du i ditt förra liv? och resultatet är Du va en padda!
Hoppas du njuter av ditt liv som männsika, för i ditt förra liv va du en riktig padda!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bilder


Seeeg dag idag

va med hjärtat och körde gräs hela natten, kom hem 06.15 imorsen.. Inte så trött egentligen men somnade rätt fort.. Vaknade strax innan 13.00 och hoppade in i duschen direkt.. Sen hämtade jag älskling vid 13.30.. Bara slappat idag, och per fick jag upp för en timme sen:-O hehe..
Tinar kött i vasken och ska marinera den med min nyinköpta honungsgrillkrydda:) Mums! Pommes och bea-sås:P

Tiger och lillan bekantar sig med varandra.. Mest fräsande och sånt;) Hehe..

Nä tillbaka till köket och tv:n.. Film på 6:an ju;)

Kram kram

Sommarmånad, wiiee:)

Idag e de den 1 juni:) Sommarmånad och de känns! De va 25 grader i skuggan innan.. Varmt ute vill jag tala om.. Nästan helt vindstilla med:) Men jag brände ju ryggen i förrgår och e fortfarande öm där så inget solande bak för min del.. Och solar jag mer fram så lär jag ju bränna mig där med:/ Smörjde lite mellan brösten igår så de blev ju bra iaf:) Men dumt att chansa ju;)
Har handlat lite och sen åkte jag till hjärtat på gården.. Åkte lite traktor och nu sitter jag här.. Ska äta lite och sätta på kaffe till min älskling:P Jag ska äta fiskgratäng, hittade en ny smak sist vi va å handlade.. Vitt vin och räksås:) Tyckte jag lät mumsigt:P Busar lite eller nä, busar mkt med mysan:) Hon e helt galen!! Hehe.. Hon springer överallt i lgh och anfaller allt som kommer i hennes väg! Även mig;) Hihi.. Datormusen e också skitkul:P haha.. Och min tvätt får med sig en omgång;) Haha.. Men sen andra stunden så e hon hur mysig som hellst:) Så de ska vara, dom måste ju få busa av sig då hon bara e bebis;) 9 veckor imon:)

Tänkte jag skulle baka lite hallongrottor och ta med mig att mumsa på i traktorn sen:P Dom skulle ju inte ta så lång tid och då kasnke jag får "tid" till att plocka undan resterande disk med:P Men inge kul att göra de då de e så fint väder.. Men kan ju inte sola så mkt idag så;) Hehe..

Nähä, sätta på kaffe och skriva av receptet:)

RSS 2.0