Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaarmt

De e riiiiiiiiiiiiiktigt varmt idag! Klockan va väl runt 10 då jag åkte och handlade, sen åkte jag till hjärtat som körde gräs.. Nu har jag hunnit vara hemom och solat lite till, solade ju lite i morse med;) Men de blev fööör varmt nu! Och iom att jag vet att jag ska iväg igen så kändes de jobbigt att ligga där å svettas och inte hinna/orka duscha sen.. Så de blev att gå in och vaska av sig lite;) Har fått lite mer fin färg idag;) Fast kanske mest rött!? Hihi, tur att de lägger sig bra sen då:P Inte tagit nåt  på ryggen idag då de e rätt rött idag och inte snällt mot min lilla ängen ju:P Kanske min skyddsängel!? Och då ska jag ju inte steka henne;) Tss.. Och idag va jag faktiskt så smart så jag tog solskyddskräm mellan tuttarna:P För de gör ju så himla ont att bränna sig där! Och lätt gjort e de med:/ Och de va ett bra val kan jag säga;) Tog ett sånt som ser ut som ett lypsyl;) Kan jag ha till mina tuttar ist:) För ingen som har de till läpparna iaf:D

Idag ska jag göra kasslergryta tänkte jag:) Tyckte de lät mumsigt.. Fast i detta vädret hade de ju vatt gott med grillat med.. Men man kan ju inte få allt;) Tss.. Jag har ju min underbara älskling och då räcker de långt:D
Fråga mig itne vart de kom ifrån!? Hehe.. Men de e ju sant och då föll de sig rätt där;)

Nu har jag äntligen fått tiger till att stanna inne en längre stund än bara den tiden de tar för han att SLÄNGA i sig maten! :) Men de som krävdes va ju att lill-misen får vara på toa sålänge, men eftersom att hon e "lös" övriga timmar på dygnet så tkr inte jag de gör så mkt.. Kan ju inte ha dom lösa samtidigt heller då jag ska köra sen ju.. Man vet ju aldrig vad min surpuppa kan göra:( Men nu ligger han och nannar i fåtöljen i sovrummet iaf.. Men har e jättesur på mig, så när jag närmar mig honom så går han och fräser åt mig:( Men de går väl över.. Han får vänja sig och de vet jag att han gör:)

Grattis alla mammor och blivande mammor på morsdag:) Och glöm nu inte bort lilla mamsen idag:@

Ha de gott, kram kram

Soooligt och vaaarmt idag med:) Och mors dag

Idag e de varmt, termometern i köket som ligger i skuggan stod på 20 grader innan och då va klockan bara lite över 8 (!!) Hehe.. Så ska ut och sola framsidan lite.. FÖr ryggen e ju rätt röd;) Hehe.. SÅ den behöver jag inte ta så mkt på;) Och jobbigt att ligga i gräset med, massa mysor och skit.. Som såklart ska vara på en hela tiden!! :@ Jobbigt värre! Så idag får de bli solstolen ist.. Eller ja, den satt jag i igår med i två timmar:P Tills trädet va ivägen;) Tänkte sitta där ute fram till 12 iaf. för sen e där ju skugga i ca 45min.. Då där e en stooor björk mitt ivägen:-O Och jag vill inte sitta mitt på gräsmattan, känns ju som att jag hoppar in till grannen då;) haha.. Dom e ju visserligen trevliga men vill inte sola där iaf:P

Morsdag idag med, men känns inte som att de e ngn skillnad på dagarna iaf.. Men men.. Slänga iväg ett mess sen till mamsen iaf:)

Se om jag ska åka iväg och handla sen, eller de e stängt i knastider idag då de e morsdag!? Tänkte att jag ville ha fisken idag, lax.. Antingen grilla den ute eller inne i ugnen.. Men har inte nåt direkt att ha till ju:P Och lill-kisen vill ha lite torrisar;) Hon sa de innan, jag lovar:D Haha.. Och en mus att leka med och en boll:P Hehe.. Så jag kan få ha min DATORmus ifred:P

Nähä, nu ska jag ut i solen:) Skit varmt redan ju!! Får se om jag åker upp på gården lite sen när jag solat.. Inge kul här hemma helt ensam ju:/ Men de märker vi ju sen;)

Kommer med bilder sen:P

Kram kram

Utedag i solens varma strålar:)

Sådärja, nu har jag landat här inne igen.. Då jag blev alltför rastlös av att bara ligga där ute:-O Hehe.. Hade ju lite korsors och sånt skit men de e svårt då man solar ryggen.. Ont om inget annat! Ajaj.. Har fått en del färg idag med;) BÅDE på fram och bak-sida:) Känner hur de stramar gott på ryggen och ser att de kommit färg på benen och armarna, även magen och på bröstet har de kommit fin färg:) Trevligt trevligt:) Så nu e de bara duschen som väntar.. Ska även tömma diskmaskinen och hänga in tvätten, både från baljan och från ställningen.. Kanske ska tvätta en maskin till, eller där va inte mer? Hmm.. Tur jag har koll;) Kan ju ta sängkläderna iaf.. Eller dammsuga;) Fast inge kul å göra de då solen skiner.. Se ju allt damm då:( Blää..
Mysan ligger här sidan om mig och sover:P Nyss busat en del och sovit i mitt knä, men de va inget kul längre då jag hämtade min mobil;) Klippte hennes klor innan, för fyyyy bubblan vad dom va vassa och gjorde ont då hon ville klättra upp på en längs benen!:-O Så nu rivs dom inte lika mkt som innan iaf.. Men de va inget som va poppis kan jag tala om!
Tiger va inne en runda innan med, och då va mysan under tvbordet.. Lite fräsande men sen tog jag in mysan på toa så tiger fick äta i lugn och ro.. Dom måste ju nosa på varandra och de gör dom.. En gång om dagen då tiger kommer hem och in.. Men de får ju ta sin lilla tid;) Innan dom båda vänjer sig vid varandra:P Kommer gå bra:D
Nähä, om jag skulle hoppa in i duschen nu kasnke?
Ändå inge kul här så:(
Bjuder på lite bilder med:P


Vad ska ni bloggare göra idag då? Och vad har ni gjort?

Kram kram

Fast tejpad lampa;)

Jo jag tejpade ju fast lampan på nattsuksbordet, för där e en viss PER som välter ner den på golvet då han tror han ska stänga av väckarklockan:P Men nu e de bra för lill-kattens skull med.. Då hon e överallt där hon inte ska vara;)
Just nu leker hon med en foliebit.. Eller en sån silvrig bit från en cigarett paket:P Hehe, de e väl folie eller? Ska snart ut och sola igen, väntar bara på att solen ska arbeta sig förbi trädet som mest står ivägen!! Vatt skugga sen 12:/ Men nu ska jag ut igen.. Ta lite på baksidan eller vad säger ni!? Hehe

Ha en bra solig lördag!

Kram kram

Lör- Dagens

Plats: Hemma, ute i soooolen:)

Gjort: Då klockan inte är så mkt så har jag inte hunnit med så mkt;) Kört hjärtat till jobb och busat med mysan, nedrans buse de ni!! Hehe.. Nu äter hon upp min telefon:-O Så ska jag sola lite nu tänkte jag, då de redan e 19 grader ute.. (i skuggan)

Planer för resten av dagen: Får se när hjärtat vill ha sällskap i traktorn:P Ska åka med idag när han kör gräs;) Kanske skulle iväg till Hjo och handlat lite, skulle ju avmaska lill-kisen en gång till och kanske stor-kisen med!? Hade vatt gott med nårra cider med:-O Och så skulle jag inhandla lite bebis-torrisar:P Och nån leksak med ju;) Men då får jag ju köra nu!? Hehe..

Ikväll: SKA titta på finalen i Robinsson:) Hehe.. Går ju visserligen att se på tv4.se/play men inte kul då man hinner se vem som vann eller åker ut innan man kan klicka upp avsnittet!?

Lyssnar på:  Diskmaskinen;)

Läser: VAd mormor skriver till mig på msn:P

Dricker: Inget för tillfället

Äter:
 Så långt har jag inte kommit än;)

Tänker: Saknar min Dessie gumman!! :(

Hur ser era "Dagens" ut?

Mysan


Såhär ser man ut när man får hår i munnen:P

Fre- Dagens

Plats: Hemma, i sängen;)

Gjort: Gosade lite med Per i sängen och gick upp lite över åtta.. Körde han till jobb och nu sitter jag och busar i sängen med Mysan:) Riktig buse minsann! Fast nu har hon busat klart för hon slocknade i mitt knä:) Så mysigt MYSAN:D

Planer för resten av dagen: Hmm jadu, vad händer sen idag? Ska titta på supernanny 13.30.. Små i stora världen, en dokumentärserie och sen efter de e de House.. Brukar sen bli att jag hamnar vid datorn igen:-O Hehe.. Äta ngt där emellan också kanske.. Så ska vi ju till banken idag med kom jag på, så blir kanske inget supernanny:( hehe;)

Ikväll: E de Talang 2009 på tv;) Annars vet jag faktiskt inte vad som händer.. Lite yatzy som vanligt kanske;) Hade ju vatt gott med lite cider och kalasande ikväll, men får se..

Lyssnar på:  Dj Auzern- Sommardröm

Läser: Lite bloggar

Dricker: Inget för tillfället

Äter:
 Så långt har jag inte kommit än;)

Tänker: Saknar min Dessie gumman!! :(

Hur ser era "Dagens" ut?

Tidsfördriv ;)

Avsluta meningarna

Jag har insett att min senaste kyss var.. För en timme sen ungefär
Jag lyssnar på.. Amboza- Tjejen alla vill ha
Jag tycker om.. Min familj o mina vänner!!
Min första riktiga kyss var.. Hmm.. Kommer jag inte ihåg;)
Jag avskyr när folk.. sviker och ljuger
Jag gillar.. När saker och ting blir som man tänkt sig;)
När jag vaknar på morgonen är jag.. Mera nannig:-O
Jag är förälskad i.. Per <3
Jag kommer alltid att minnas.. De ljusa stunderna i mitt liv
Sist jag grät.. Ett par dagar sedan.
Min mobiltelefon är.. Fin och bra!
Kärleken är.. Inte lätt men vad vore livet utan den!?
När jag går och lägger mig tänker jag.. På en massa!
Just nu tänker jag.. På hur busig Mysan är, låter mig knappt skriva ngt;) Hoppar och anfaller:P
Bebisar är.. Underbara, mirakel:)
Idag har jag sovit.. Lagom;)
Ikväll ska jag.. Kolla tv loch spela yatzy?
Imorgon ska jag.. Följa med älskling till jobbet och köra gräs?
Jag vill.. Få ett positivt beskev ang. jobb!
Jag längtar efter.. Att få ett jobb och komma tillrätta med ekonomin snart, en utomlandsresa hade inte heller vatt fel;)
När jag är ledsen tänker jag på.. Allt som  e hemskt och tårarna går inte att hejda:/
När jag blir sur.. Går jag in i mig själv och pratar inte med ngn:/
När jag inte får som jag vill.. Kan jag sura en del:-O
Min säng är.. Gosig;)
Den senaste jag delade säng med var.. Per inatt och mysan nu:P :)
Mina kyssar är.. Bäst?!
När jag är glad.. Är jag hur go som hellst;)
Jag dricker..Inte nåt just nu:P
I helgen ska jag.. Följa med hjärtat till jobb och köra gräs? Annars e de väl inte ngt..


Vår nya familjemedlem, Mysan:)



Här kommer lite bilder på Mysan och tiger.. Fast här e en kise som e väldans SUR och inte e de busan mysan;)
Som hon busar!! Och kommer och myser emellanåt i knät:) E inte still för en sekund så väldigt svårt att fånga henne på bra bilder;)

Tors- DAGENS

Plats: Hemma, i sängen;)

Gjort: Vatt uppe en runda vid 9.30, körde hjärtat till jobb och sen hem och tyckte inte de va ngt att göra så somnade och gick upp vid 12.00:-O Hehe..  Sen har jag försökt ringa till DIG, DIG och DIG men antingen så svarar du inte eller så är du på sammanträde till 16.00 och då kommer du ju inte tillbaka idag.. *Suck* Ska ringa igen om en stund tänkte jag.. Iaf till dom andra två.. Mer har jag inte hunnit göra:P Pratat med Pontus på msn men han försvann igen nu:/

Planer för resten av dagen: Hmm jadu, vad händer sen idag? Ska titta på supernanny om en stund, 13.30 börjar de.. Små i stora världen, en dokumentärserie och sen efter de e de House.. Brukar sen bli att jag hamnar vid datorn igen:-O Hehe..
Har planerat vad vi ska äta till middag, blir fiskpinnar idag.. Men vad vi ska ha till, de vet jag inte ännu.. Men blir väl snabbis-mackaronen kanske:P Ska ju ringa DIG och DIG igen och se om jag får tag i er.. Även plocka undan disken som står på diskbänken och köra en maskin.. Eller se om de går att vänta till ikväll ist;) Tvätta om tvätten som ligger i maskinen, ingen som hängt upp den:P *Opppps*

Ikväll: Ny serie eller vad man nu ska kalla de på tv4 ikväll, oskyldigt dömd. Det är ju även, Halv åtta hos mig och Hjälp! Jag är med i en japansk tv-show. Så ikväll blir de lite tv också.. Blev de ju igår med, även lite yatzy emellan;)

Lyssnar på: Just nu e de bara blåsten därute som jag lyssnar på.. Snart sätta mig vid tv:n:)

Läser: Lite bloggar

Dricker: Apelsin juice

Äter:
 Knäckebröd med leverpastje på *levertjotaheijti* Hehe

Hur ser era "Dagens" ut?

Dagens

Plats: Hemma :)

Gjort: Gick upp lite över nio och körde älskling till gården, sen hem och lata mig framför datorn till 13.30 då de va supernanny på tv4:P Ringde även A ang utb. inför sommarjobbet, ska ju inte gå den ena.. Och sen pratade vi lite lön, hon blev måttligt chockad över hur KASS lön jag haft innan.. Nu kommer jag ju "bara" ha tim-lön i sommar men den kommer ligga mellan 18-20.. Och de e ju skit bra!! Kan man ha en chans att spara lite och sånt till hösten.. Och om man trivs där i sommar så finns de ev. lite i höst med.. Då de är nårra som tar ut sin semester då ist:P Så allt ljusnade till en aning! :)
   
Planer för resten av dagen: Hämta älskling på jobb, runt 19.00 blir de nog.. Han hör iaf av sig då han e klar:P Förbereda maten (kycklingfilé med mini majs, champingjoner, morötter och körsbärs tomater. Ris eller nudlar och nån sås.. Marinerar kycklingen med santa marias färdiga kyckling-marinad). Sen ska vi kolla på tv4 klockan 21.00.. "En skräddarsydd lillasyster"  
Blir kanske att jag eller vi kollar på Halv åtta hos mig och Rent hus med.. Sen har vi ju Jönssonligan på mallorka på datorn som vi började på igår.. Så kanske inget Yatzy ikväll? Hehe Men inget bestämmt ännu:P Man vet ju aldrig;)

Ikväll: Ja nu va ju klockan så mkt att jag skrev de på förra;) Hehe..

Lyssnar på: Lottodragningen på tv4:-O Haha

Läser: Hänt extra:P

Dricker: Flädercider, alkoholfri:-O

Äter:
 Just nu inget alls.. Men ska ju äta kyckling sen:)

Hur ser era "Dagens" ut?


Tiger

Min lilla kise-mis har skadat sig igen, denna gång e de på tassen.. Hö-bak.. Stackarn!! Han går här och haltar och har ont, jag tittade nyss på de och lite svullet e de allt:/ Får hoppas de läker av sig själv.. Lättast så ju..

Tiger ska få ett kattsyskon/kompis;) En lite flicka.. Får henne nästa helg tror jag de va:)
Hade velat ha en av pitza med, men de dröjer ju innan dom kommer och e klara och vi vill ju ha en kise till nu:) Hehe..

Gud vad de blåser! Lite stormigt.. Isch!

Ska se om jag får tag i nån av dom idag då.. Störigt då folk inte svarar i telefon, eller inte ringer tillbaka då man till och med pratat inett meddelande! :/
Måste ju göra ngt!!

Ska vara med hjärtat på jobb i helgen.. Eller då dom börjar köra gräs.. :P

Fan va pollen där e ute!! Vi har ju en silvrig bil men den e ju mest gul nu!! Hmm.. Kanske därför mina ögon e som dom e nu.. Lite irriterade och så rinner dom ibland.. Även näsan e lite täppt emellanåt.. Kan ju va pollen jag reagerar på!? Har gjort de nåt år innan med ju.. Kan ju va så att när de e mkt så reagerar jag.. Vet ej;)

Ikväll e de ngt på tv, kan ni förstå de!? Hehe..  Vi ska se på detta:)

Vad ska ni bloggare göra idag då?

Veckoplanering

  • Måndag: Skriva räkningarna
  • Tisdag: Följa med ner till skååne, träffa Dessie
  • Onsdag:
  • Torsdag:
  • Fredag:
  • Lördag:
  • Söndag:

Så tomt e de i mitt liv just nu.. Tradit!!!


Hmm

Efter att jag skrivit förra inlägget hände inte så mkt.. Jag ställde ifrån mig datorn på pallen och bäddade ner mig i sängen igen.. Vaknade av ett mess 12.24, läste de och somande om igen.. Vaknade igen 13.25 och då gick jag upp.. Men parkerade rumpan i soffan och tittade på supernanny.. Sen va de nyheter, små i stora världen och sen dr. house.. Och nu sitter jag här igen.. Ätit lite knäckebröd med leverpastej, men de mättar ju inte så mkt.. Men orkar verkligen inte.. Får se vad som ska ätas ikväll.. Måste hitta tillbaka, måste verkligen!!
Ska kolla lite u frysen snart.. Men hoppa in i duschen först!? Kanske piggnar till lite då?

Sen kolla lite på räkningarna..


Vad gör ni denna måndag?


Hanna saknar sin Dessie!

Älskar dig, min underbara!! Finns ingen som du hjärtat<3 Gör allt för att inte förlora dig!

Du är mitt allt!

Uppe, men INTE pigg

Blev rätt sent igår.. Massa tjaffs, tråkigt.. Men ibland så e de så med.. Måste verkligen försöka!! Jag kan!! Vi kan!! Nähä nog om de nu!

Nyss kört älskling till jobbet.. Rätt skönt väder ute.. Ska se om de e så skönt så man kan sola lite!? Hade ju vatt skönt.. Inget annat för mig så:( Men än sålänge e de ju "bara" 15 grader ute.. Lite kallt för bikini kanske:P Så skriver lite här först;)
Hungrig e jag med.. Ska ta ngt att äta så e ju de problemet löst iaf:)
Kolla lite på räkningarna idag med så e ju de klart då hjärtat kommer hem:P

Tack för en trevlig helg ni i skååne! Eller iaf lördag och lite söndag;) Hehe..

Nähä, nu skiter jag i detta!

Hemkommen och allt

Har ju vatt hemma ett tag men har inte blitt att jag skrivit innan:P Annat å göra ju! Bjuder på en bild på Alicia, så glad va hon imorse då pappa lämnat henne nere hos mig;) Hehe

Resterande bilder och filmer får ni kolla på hos www.prinsessanochjag.blogspot.com Då de va hennes dotters dop så tkr jag att då e de där man ska se bilder och dyl.. Men de e ju jag de:P Hehe..

Prata om sånt innan kanske!? Eller..  Jaja..

Natti natt

Intervjun :)

Så, då har jag nyss kommit hem från hjo. Intervjun gick nog bra, tror jag;) Får besked om ca. 2 veckor iaf:)
Så nu sitter jag åter igen i sängen, med min fanta exotic:P Även med en muffins-påse;)
Älskling messa nyss om vi skulle äta kött ikväll så får väl plocka upp en påse och lägga i blöt.. Hinner ju inte tina upp av sig själv precis:/ Men går ju i vasken med:P

Ska packa lite inför imon med.. Ska ju ha med kläder och hygienartiklar;) Glömde föresten berätta innan att jag fick en påminnelse:-O En påminnelse från dessie:D Att jag skulle packa in vaserna, paketet och kortet i bilen;) Hehe.. Så inte de glöms, har ju glömt en bukett blommor som dessie skulle få när hon fyllde år.. Hon fick iaf se dom på bild:P Haha..

Näe nu ska jag reta mig på att jag inte kan se alla mina uppladdade bilder då jag vill lägga in dom i ett nytt inlägg och ta upp köttet:)

Ha de bra alla!

Kram kram

Glömde

Igår va jag ju med på mjölkningen.. Kul:) Jag tog ju lite längre tid på mig än vad dom gjorde, men å andra sidan så va de ju också första gången.. Och satte inte på "apparaten" heller:P Men så e de:) Kul å va med hjärtat på jobb lite så ser man vad han sysslar med då han inte e hemma ju;) Och kul när jag med får prova ju:P

Nu ska jag sätta mig vid tv:n igen och sen göra mig iordning inför intervjun:) Önska mig lycka till! ;)

Fredag :)

Ännu en dag närmare skååne besöket! :) Gottis:P Men först ska jag klara ut denna dagen och de ska väl inte vara några problem;)
Intervju idag, lite pirrigt men ska nog gå bra:) Vill verkligen ha detta jobbet! Även om de inte börjar fören i höst så e de nog ett jobb för mig:D

Pillar lite i kodmallen här på bloggen idag med;) Ovanligt:P Haha.. Men nu har jag fått de så som jag vill ha de:) Men som jag och dessie kom fram till så ser de ju bara fint ut i explorer och dessies ser bara bra ut i de andra skitet.. Störigt värre!! Men jag ser ju att de e fint iaf och de e ju huvudsaken:)
Men tråkigt bara att man har så många som e inne och läser/snokar och bara dessie som lämnar spår! Men men..
E de verkligen ingen som har ngt att säga mig!? Så, då frågar jag: Varför läser du/ni då??

Aja inte lägga massa tid på de.. Nu ska jag pilla lite med mitt cv så min jobbcoach kan få de ngn gång:P Hehe
Lägger upp nån bild sen:P

Kram kram

Värmer

Sånna sms värmer gott i hjärtat:) Älskar dig sååå.. <3 Min underbara, mitt allt! <3

Torsdag

Idag e de bonde söker fru:P Tss. Fas de skulle väl egentligen hetat ngt annat, för de e ju två kvinnor med också.. Mne men.. Blir nog bra ändå..

Idag ska jag pilla med mitt cv och jag ska se om de går att få tag i dom jag försökte ringa igår.. Om inte de e för mkt begärt!?

Annars händer de väl inte så himla mkt.. Ska skriva en kråka i dopkortet med.. Men ingen panik med de än ju.. Inte fören på lördag jag måste ha de klart så;) Bara jag INTE glömmer kortet eller presenten hemma:S

Tog första pillan efter mensen idag med.. I hopp om att den ska sluta tills på lödag!? *snälla* Men de märker vi ju:P

Tänkte pratat med dessie gumman på msn men hon vill inte svara!?:P Upptagen kanske;) Senare då! ;) Saknar!!!! Men vi ses snart.. Kanske kan följa med på tisdag med, så kan man ju ses en liten stund då med:P Men får se..

Min kise e ju som sagt var lite annorlunda;)


Taco och bränt finger

Då va magen mätt idag med:) Tacos i magen;) Och så när jag precis hällt över färsen i en skål och ställt stekjärnet på diskbänken lägger jag ringfingret på kanten så har fått en blåsa och ett rött streck längs fingret:/ ONT gör de kan jag tala om! Hittade kylbalsam på toa så de har jag på de nu och de känns skönt.. kyler ju och lindrar gott:) Men så e de när man kollar på ett annat håll och ändå pillar med saker.. Hehe..

Pilla lite med musik imon tror jag, ska ju köra rätt långt på lördag så, då kan de ju va nice med lite bra musik i bilen:P Glömt att prata med dessiegumman med!! Ahhh, men annars får jag väl nanna i bilen:P Men men.. Och nu klyddar msn med, kan inte logga in!? Aja.. För de blir ju att jag åker ner själv (  :(  ) Men så e de.. Får bli en annan gång att vi båda åker ner.. E kan ju inte sköta hela gården ensammen så..

Vara med kossorna och hjärtat imon, när han/dom mjölkar:P Hihi.. Skojsigt:)

Känns så konstigt att de slutade såhär, så fort, så tragiskt.. Hennes röst ekar i huvet, skrattet och massa sånt.. Ljus-glimtar:)

Intervjun närmar sig, hålla tummarna!!

Varför ska de vara så svårt att få tag i folk? Ringt massa folk idag, eller nä, för dom svarar ju inte:( Massa sammanträde och skit.. Men men..

Kram kram

??

När man ska ladda upp bilderna i ett inlägg så kan man ju inte välja bland alla.. Satt och laddade upp tre (!!) sidor med bilder igår men när jag ska lagga in dom i ett nytt inlägg syns inte ens en tredjedel av dom!! Varför e de så?? Kanske så för er alla, eller?

Jobbigt detta:/

William


Hanna saknar sin lille solstråle:/
Lilla william, han blir ju 4år i sommar med.. Inte så liten längre!:O

Onsdag!?:-O

Fick dubbelkolla i min kallender ang. vilken dag de va idag! :-O Helt borta i dagarna.. Inte klokt vad tiden springer fort! Snart helg och då e de skååne som väntar:) Troligtvis så blir de väl så att jag får åka själv:( Tråkigt, men per kan ju inte åka om hans mormor och morfar inte e hemma.. E kan ju inte ta hand om allt helt ensam.. Men itne kul ändå.. Så får hoppas att dom kommer hem innan så vi kan åka båda två! :)

Ska skriva i timlistan och sen ringa J och höra vart jag ska skicka dom, om de e han som ska ha dom eller om jag ska skicka dom till löne-kontoret direkt..

Ringde till A på Ranliden (där jag ska vara i sommar) men kom till växeln för hon va på sammanträde, klart runt 12.. Så får ringa då igen.. Ska ju avboka ena utb. nu inför sommar.. Blir så mkt ändå så.. Och sen vill jag ju veta lite ang lönen och sånt.. :)

Ska ringa de äldreboendet i hjo som jag letade upp numret till igår.. Ska se med nån fsk med.. Men tror de e lättare att komma in extra på ett äldreboende, då jag har utb till de.. Har ju gått BF men har dom fsk-lärare så e ju de bättre än min utb ju.. Men kolla kan man ju;) Vet att där e en fsk precis vid folkhögskolan sen får jag ju kolla vad den heter och skit med;) Hehe..  Blir nog bra..

Annars händer de väl inte så himla mkt idag.. Hämta posten ska jag göra! :)

Vad ska ni göra idag?

Kram kram

Städat

Nu har jag städat och gjort fint:) Lägenheten e som ny:P Känns skönt!
Nu ska vi åka och handla lite..

Kram kram

Här kommer lite bilder


Fått hem..

Nu står pärlan på parkeringen:) Gott att få köra en ny bil igen:) Och att de e automat gör ju inte saken värre precis;) Håller på att ladda upp bilderna till denna bloggen.. Så man har dom man använder tillgängliga:P Så med andra ord så kommer de snart en bild på pärlan med;)

Ska städa lite och plocka fram lite telenummer till vårdhemmen häromkring.. Kanske lite timmar att plocka där? Hoppas kan man ju!
Önska mig lycka till!!!!!!

Kram kram

Ny dag, nya utmaningar

Då va de tisdag idag...
Skulle jobbat, men ska ringa lite samtal ist.. Hoppas de går bra och löser sej!
Måste de göra!!

Nyss duschat, ska ringa nu tänkte jag och sen ska jag städa lite..
Man vet ju aldrig vad de kommer hit för folk;) Tss..
Sen ska vi hämta bilen:D
Slippa köra med denna, skönt! Känns ju som att den "drivaxeln" ska gå mitt av när som! :S Känns inte så himla tryggt faktiskt!
Flörta lite med erik sen om inte han kan köra in till skövde ist för jag;)

Näe, nu ska jag börja göra lite vettiga saker här hemma.. Igår va de ju inte så mkt, satt vid datorn och pillade i designen här och åkte ju en sväng till falköping.. Tog längre tid än jag trodde, fikade och pratade med ju:) Så va inte hemma förren vid 5 tror jag klockan va.. Hehe.. Och åkte ju vid halv 1..

Nähäpp, ha de gott alla som följt med mig hit!

Ni har fortfarande inte sagt vad ni tkr om denna designen!?!?!?! :'(
Bara min dessiegumman som sagt, SAKNA<3
Men vi ses snart!!! WIIIIEEEE:D

Sådärja:)

Nu börjar jag bli rätt nöjd med designen här inne.. Dags för er läsare att komma hit med:P Annars e de ju ingen mening med att byta och göra fint;)

Sånna samtal e aldrig kul:/ Får se hur de blir nu då ju.. Inge kul alls:( Suck! Hoppas iaf på gott resultat på intervjun på fredag:)
Ska sätta mig med mitt cv sen med, finns där ju tyvärr mer tid med nu:(

Klottra gärna ihop en kommentar om vad ni tkr om min nya blogg:D

Ha de gott alla!

RSS 2.0