Allt packat :)

Ett bevis på att man "bara" behöver en (1!!!) dag på sig att packa och flytta ;) Hehe.. För nu e allt packat och klart.. Ska bara åka och lasta ur bilen och sen tillbaka och lasta den en gång till med sånt ömtåligt.. Och släpet ska hit och hämta soffan och sängstommen.. Sen e de tomt här :)

Tiger kom in med, så nu kan han med följa med idag :) Så jag slipper att åka hit imon eller flera dagar för att leta katt ;)

Dom båda e nu instängda här i sovrummet med mig... Så dom inte springer ut om dörren skulle öppnas.. Vore ju väldans trist!! Har ju inte riktigt tid med att leta katt halva natten ;)

Jag kom på hur jag skulle göra för att laga tangentborden med :) Mellanslags tangenten va ju sönder och skenade iväg om man inte tryckte på ett visst sett.. Men nu hoppar den tillbaka som alla de andra rangenterna med:) Och hittade enter knappen med :)  Den har ju vatt borta sen per "tappade" tangentbordet i golvet ;)

Näe, jag skulle dra ett varv med dammsugaren? Så inte alla dammråttorna smiter när den friska luften blåser in ;) Hehe..

Så detta inlägget blir de sista på 10-12 dagar ungefär.. Skulle ju ta 8-10 dagar för teloa att flytta bredbandet, men dom stänger inte de fören på måndag.. Så dom räknar ju från och med måndag.. Hur ska vi klara oss utan internet så många dagar :P Hehe..
Jag har iaf fixat med jobbet/resursen så dom ringer om dom bokar in mig och att jag ska kolla när jag e på jobbet.. Vore ju dumt att missa att man ska jobba, framförallt när de tar mellan 30-45 minuter att köra dit! Hehe.. Fast nu e de ju 5 minuter kortare när vi flyttat ;)

Julbord imon :) Och även packa upp och försöka få lite i ordning i huset.. Ska få upp julsaker, eller iaf adventsljusstakarna :) Tomtarna kanske får bo i lådan ett tag till.. Får se hur vi känner då :P

Packa och flytta

Nu närmar de sig med storm steg :) Jag har nyss packat ner lite köks-grejer i de tå lådorna vi hade hemma.. Och nu när jag skrivit här tänkte jag bryta mig in i klädkammaren här inne.. Och ta de verkligen bokstavligt med!! Då där e grejer från golvet och säkert en meter upp.. Så ganska mkt skit.. Ska rensa lite och se vad som ska packas om i de få lådor som faktiskt ligger där inne...

Sen när hjärtat e hemma skulle han eller vi gå bort och hämta fler lådor så vi kan packa ännu mera! Tänkte ju egentligen sova i huset imon natt.. Får se om de går.. Och vill ju hellst vara klara med flytten helt på lördag..
Så D kan ha en ärlig chans att städa i lugn och ro :) Inför besiktningen på tisdag..

Men de hade ju vatt superskönt att ha de klart tills på lördag, men måste ju bli med en paus mitt på dagen då vi ska på julbord vid 13.00.. :) Men kan ju bara vara skönt med en paus mitt på dagen :P

Jobbat en kort dag idag med, dom ringde lite över 7 imorse så jag va på jobb strax innan 8.. Och slutade 14.00.. Skönt med dom korta dagarna ibland.. Fast hade ju å andra sidan velat ha några långa pass nu innan månaden e slut.. För detta kommer ju bli min jul-lön.. Och hade ju vatt trevligt med lite extra pengar då ;)

Nähä, rensa i klädkammaren va de!!

Trött :/

Även idag gick vi upp 05.15.. Hjärtat skulle ju mjölka tiiidigt nu när hans morfar inte vatt hemma.. Och lite frulle tillsammans, då får man gå upp tidigt.. Och idag kunde jag ine somna om sen heller.. Låg nog vaken i 2 timmar!! Suck! Och sen messade hjärtat vid 11 igen och va klar med allt.. Så nu har vi fikat och ska lägga oss i sängen och mysa lite med tre kronor och en tupp lur ;)

Men just nu väntar jag på att hjärtat ska prata klart med D i telen.. Men jag läggen mig ner ändå, ögonen e ganska trötta.. Fast har ju vatt värre.. men ändå.. ;)

Mysan kommer och går, piper och jamar ;) Vill mysa lite hon med:) Ligga i knät och trycka på tangenterna;) Hehe..

Jobba tre timmar ikväll med.. 18.15-21.15... En som tagit kompledigt.. Men känns ju lönt att jobba alls då? När man börjar mellan 15-16.00.. Aja, jag får ju jobba ett par timmar iaf:)

Ska höra med hjärtat sen med omvilka dagar jag ska plocka bort mig från i nästa vecka, kanske denna med? Så vi kan komma igång med packningen och flytten!! Har fått besiktningstid på tisdag 13.30 ju!!! Aja, de löser väl sig ;) Hehe

Mätt :)

Nyss ätit.. Idag blev de stuvade penne-mackaroner och köttbullar.. Mumsigt blev de :)

va med på mjölkningen idag, lite knepigt e de innan man fått kläm på de.. Men jag tkr de gick bra, fick lite tips under tiden hur jag skulle göra.. Och nårra envisa kossor och lite sånt.. Men jag eockså envis så de går inte att måppsa sig med mig inte ;) Så nu luktar jag ko-skit på händerna, då de inte går bort på en gång ;) Och då har jag ju ändå tvättat mig två gånger och duschat.. Men men, nu luktar vi båda skit så då gör de väl inget;) hehe...

Så nu ska jag väl mest ta de lugnt och inte göra så mkt.. Så blir man kanske trötter;) Titta lite på "tre kronor" snart kanske men min kärlek :)

Nähä, och så e de jobb imon med :)

Suck!

Ännu ett bevis på att läkarna i HBG och Ä-HOLM inte vet vad dom sysslar med!!! Tur man har hittat bra läkare och sånt nu:) Skönt att där finns bra och mänskliga läkare nån stans ;)

Läsa lite och sen packa ner lite porslin och sånt i de två kartonger jag har tillgängliga här hemma.. Hur vi ska få plats med hela lgh i dom två e ju en annan sak;) haha.. Eller inte:P Får väl packa i påsar och sopsäckar!! :)

Sen ta hand om disk och tvätt.. Då de börjar bli tunnt i lådorna och gaderoben.. :/

Fel fel fel...

När jag vaknade idag trodde jag verkligen till 100% att de va måndag idag:P Men fick inte ihop de ändå, då de kändes skumt.. Så fick kolla i almenackan på mobilen;) Hehe.. Knas!!
Men de e bara söndag ;) Första helgen jag står med att jag kan jobba och jag inte fått nåt jobb.. Skönt på sätt och vis men känns konstigt ;) Hehe.. E ju van att jobba helgerna nu!!! Men skönt att vara ledig utan att ha tagit bort mig från kalendern.. Jobba på tisdag nästa gång, än så länge iaf ;)

Har nu varit vaken i typ en timme.. Lite mer då hjärtats mobil ringde i 40 min innan jag gick upp.. Och dessutom busade katterna utanför sovrummet!! Från ca. 07.00.. Dom springer fram och tillbaka i en jädrans fart!! Haha.. Men så kul att dom funkar tillsammans :) Blir ju mkt lättare omman ska iväg då.. Bara att skicka över henne till Grannhuset sen jue ;) Hehe.. och iom att katterna fungerar tillsammans så e de ju inga problem att ha dom tillsammans heller ju:) Mkt lättare än att man måste ränna i två hus och så ;)  Fast mysan har ju inte varit hemma i Håkans revir, men tror inte de e några problem de heller :) Och de e ju en nedrans tur att håkan e liten så han inte fattar att mysan e VÄLDIGT könsmogen!! Hehe.. Hon e ju för ung än.. Annars så ska vi ju ha bebisar på henne sen, men hon e ju bara 8 månader gammal.. Lite tidigt än för henne ju!

Min stackars stortå ser knas ut!! Nu börjar de ju "sjunka" in och så iom att där inte e ngn nagel som formar den :P Luftade den lite igår men vätskar sig ganska mkt än.. Och lite vitt i kanterna.. Men ser bra ut ändå:) Skönt! Bara mindre skönt när jag tar bort "nätet" som gör att kompressen inte ska fastna i såret, men grejen e ju den att själva "nätet" också fastnar :S Men satt lite lösare denna gången än första!! Gör ju mega ont att dra loss de!! Men men..

Varför ska dessa telefonköer ta sån lång tid!? Så himla störigt!! Plats 36 och lika många minuter i väntetid :/  Tur man har för vana att ställa telen på laddning varje kväll!! Annars hade ju batteriet inte klarat detta!! Bara för att vara retligt ju ;) Ska alltid vara ngt;) Nu har jag plats 13.. Suck!! Tur man har högtalare på telefonen så man inte får nackspärr när man väntar!!

Ska plocka undan i köket från igår med.. Middagsdisken som vi inteorkade med igår :P Men den e minst lika jobbig nu kan jag säga!! Men så e de klart tills hjärtat kommer hem så kan vi äta en redig frulle!! kan behövas då jag snart äter upp telefonen!! Haha.. Så hoppas han e klar med fodret och utfodringen snart ;)

Vad har ni gjort i helgen då??

Mysan

Så då va vi hemma igen :) Fick fjäska lite för en viss mysan, hon va sur och ville inte prata med oss som hon brukar.. ;) Gilladfe väl inte att sova helt ensammen.. Men nu e hon som vanligt, fick ju fjäska med lite kletmat och nu slickar hon i sig lite rester av min ärtsoppa ;) Hehe.. Hon som inte ens äter korv äter ärtsoppa!! Knas-katt!! ;)

Ska packa lite mer idag, hjärtat packade ju lite igår, eller började tämma förrådet där ute.. Börjar ju närma sig nu :)

Tån ömmar fortfarande lite vid beröring, men inte så konstigt ju ;) Har ju INGEN nagel kvar på tån så :P Men la om med lite tunnare kompress och så så de inte blir så tjockt opch så.. Känns mkt bättre :)

Ngn som har en diesel bil att sälja?? Eller byta??

Fredagsmys :)

God middag och trevligt sällskap.. Rätt kvinna som åkte ur idol och nu wallander film :) Sen natti natt :)

Hemma igen efter OP

Då va jag hemma igen, har nu bara en stortå nagel.. De tidigare "ingreppen" har dom bara tagit en del av nageln men då problemet kommit tillbaka bestämde vi nu att försöka att ta bort hela nageln ist.. Så får vi hoppas att de blir bättre nu :) Hatar mina stortår!! Pappas fel ;) Hehe.. han som fört besvären vidare ju :P Men nu får vi hoppas på 4:e gången gillt!! och så när detta e läkt ska jag boka ny tid för den andrastortån med.. Har ju massa besvär med den med men dumt att ta båda samtidigt då jag knappt kan gå som de e nu :P
Nu börjar bedövningen att släppa och de värker och dunkar :/ Isch!! Men brukar ju gå över tills dagen efter.. Vill ju inte ta en massa tabletter i "onödan" heller så får väl se om jag klarar mig utan de denna gången ;) Får väl slänga mig i soffan och sträcka ut foten i nån behaglig ställning ist ;) Här sitter jag ju nästan dubbelvikt ;) Haha..

Annars händer de väl inte så mkt idag.. Ska maila handläggaren på AMS så inte hon får damp och avanmäler mig.. Ställer ju bara till massa problem då med ersättningar i framtiden och sånt om de blir luckor och sånt.. Men har ju till den 21:e på mig men tiden går ju så fort! Och ska ju försöka börja packa nu med!! Ta fram lådor och sånt idag kanske? Flyttar ju  typ den 26:e och inget (INGET!!!!) är packat än.. Förutom de som inte ens blivit uppackat sen innan ;) Men de räknas ju inte.. E dessutom mest barn saker som jag fått från william när han va mindre..

Blir nog inget vaccin mot svininfluensan.. Hörde idag när jag va  på VC att doserna nästan e slut, dom hade bara 30 doser kvar och fick inte nya fören tidigast imon em..  Och idag va tiderna längre.. Mellan 15.00-18.00.. Annars e de bara mellan 15.00-17.00.. Men men.. Känner ju egentligen inte för att ta den heller så.. Och hjärtat visar ju inte heller nåt vidare intresse för de.. jag tänker ju iaf inte ringa till hans hälsocenter eller va de nu hette där han e skriven och fråga med tider och sånt.. har ju sett lappar på  VC och borde väl visserligen vara denna veckan där med.. Aja, skit samma..

Klura lite på vart folket ska sova då dom kommer upp hit helgen innan jul.. Alla måste ju ha ngn stans att sova.. har ju en extra dubbelsäng, men behöver ju typ två till ;) Hmm.. Men de löser sig nog, e ju ett tag tills dess ännu :P Hehe.. Som jag ser på allt annat också, de e ju inte än, de e lååång tid tills dess, vi har gott om tid ;) Hehe..

Men för vissa saker rinner tiden ut snart.. Så vi måste ju bestämma oss för hur vi ska göra, men de e svårt.. Fastän man vill så kanske man inte är redo? Många obesvarade frågor som inte går att besvara om man inte tar de steget och vågar utforska det okända..

Näe, nu bara svamlar jag.. Lägga mig i soffan kanske? Eller bara  lägga ner huvudet på kudden här sidanom? ;)

Så..

Nu har jag pillat lite från och till hela dagen på min design osv.. Eftersom att man ser layouten olika i de olika programmen (firefox och exploer) Så e de ju super svårt att få de bra för alla.. Men nu får de vara såhär, jag ser ju den bra iaf;) Hehe.. Jag tog ju till och med en färdig stilmall att utgå ifrån här på blogg.se Men inte ens de funka:/ Tråkigt!!

Men nu e jag nöjd iaf, jo förutom att där e två header:/ Får inte bort den översta.. Får se om Dessie gumman lyckas klura ut de ikväll;)

Fuskit att ni ska äta "tomtegröt" :( och varm och mumsig dessutom!! Näe, de e fusk på hög nivå!! men jag får väl plocka upp ena korven med gröt från frysen och äta de imon ist då!? ;)

För idag blir de nog korvstroganoff med ris :) E så himla "ris-ketchup- sugen" Hehe.. så då passade de bra in på de ;)

Vad tycker ni om min nya design??

Ska man orka?

Har ju inget annat för mig så ;) Och nu e jag ju inte lika trött som jag varit så man orkar vara uppe från 8 på morronen UTAN att sova middag eller vakna till middag och sova lite igen på em..
Men de e faktiskt hemskt jobbigt att vara så trött med:/ Inte jätte kul och inte ens skönt.. För man sover och sover men känner sig aldrig utvilad ändå..
Men så nu har de äntligen gått över och jag känner mig rätt så pigg idag faktiskt, och säkert likadant i en vecka tillbaka.. har ju inte sovit middag på minst en vecka ;) hehe..

Vi flyttar iaf om ca 2 veckor och inget (INGET!!!!!) är packat än... Jobbig känsla de!! Då inget e förberett känns de som.. Tänkte dra fram några kartonger idag men jag kommer ju inte fram i förrådet :( Massa skit och lådor fulla med saker ivägen.. Så vi får väl ta de när hjärtat kommer hem ikväll.. Så kanske han kan hoppa in blan allt skit och rota fram lådorna till mig ;) Måååååååste ju börja packa nu!!

Ska få en katalog med massa golv och sånt idag så vi kan kolla på de och se vad vi ska ha i badrummet.. Som för övrigt börjar renoveras imon :)
Och på fredag ska vi nog in till hjo och kolla lite mer på golv och tapeter och färg och sånt.. Ska kolla på en ny spis med :) Så nu börjar de hända saker!! :D Blir lite mer verkligt då ju :)

Tänkte att jag skulle  leta upp lite bilder och sånt så jag kan börja pilla med designen i bloggen igen:) Vill nog ha ngt mer enfärgat eller lila eller nåt :) Men får se.. Ska ändra lite småsaker med :P

RSS 2.0