Valborg??

Ikväll blir de lugnt och som en helt vanlig kväll.. Kollade nyss igenom tv-tablån och ska väl se filmen på 1:an klockan 22.00 om jag inte somnar innan!?
Hjärtat och D ska ju till parken och festa lite(!?)..
Hade ju kunnat tvätta, men de e ju fortfarande stopp i avloppet och slangen sticker ut genom fönstret så de känns ju inte aktuellt att tvätta en massa då.. Med tanke på att vattnet då rinner ut precis vid husväggen..
Ska ju ta disken sen, men känns inte som de e ngn panik än..
Ähh, ha en trevlig valborg..

Kommentar :)

Det här skrev "kokosbollen"
Hej igen!
Jag trodde först att det var en pojke, för den här graviditeten är så olik min förra när jag väntade dottern, då mådde jag illa och hade svårt för vissa lukter o så, men den här gången hade jag inget illamående och inga problem med lukter, trodde inte jag var gravid på riktigt.... började känna mig gravid först när jag kände sparkarna. Men nu tror jag att det är en dotter, vet inte varför, bara en känsla. Du då? Vad tror du det är du ska få?
Dottern föddes på BF+3, men min storesyster gick 4 dagar övertiden med båda sina barn, och min mamma gick övertiden med alla barnen(7st) utom en, så därför skulle jag bli väldigt förvånad om den här kom tidigare :) Fast den får komma vilken dag den vill, bara inte den 19:e juni för det dotterns födelsedag och det skulle ju bli jätte tråkigt om dom inte fick egna födelsedagar. Jag och min storesyster är födda dagarna efter varandra och det tyckte jag var så tråkigt när jag var yngre för alla tyckte att vi skulle fira tillsammans, och man vill ju vara speciell på sin dag, och inte dela den med någon annan.
Jag jobbar inte så mycket, bara 6 dagar i månaden för jag studerar på heltid. Men jag jobbar och studerar fortfarande. Tänkte ta semester från jobbet när det är en månad kvar. Sommarlovet från studierna börjar den 3 juni men jag har bara 5 veckors praktik kvar nu som börjar på måndag.
Oj vad långt det blev. Hoppas du orkade läsa allt! Haha
Ha det bra! Kram :)

Och här är mitt svar :)
Min sambo har trott på tjej från början.. Jag har inte haft nån sån direkt känsla, drömt om en kille en gång och en tjej två senaste gångerna.. De två senaste har varit mer verkliga drömmar.. Men jag vet inte riktigt.. Känns lite som man lyssnar på vad andra tror och tror därefter.. Men jag är öppen för förslag ;) Hihi.. 
Väntar spänt och nyfiket på vad det är så får vi se :) Jag mådde bara lite illa i början och ett par enstaka gånger senare i graviditeten.. Annars inget så.. Mådde lite illa av mat-osen ett tag men de gick som tur va över efter ett tag.. 
Väldans sur-sug under första halvan och lite till, nu e de inte så farligt.. Men äter hellre surt än sött.. Lakrits äter jag med, gör jag inte annars :P
Många säger att jag har en "pojk-mage" och de dära testerna på nätet visar att de ska bli en tjej.. Så 50/50 ;)
Håller med dig att de känns lite tråkigt om man just prickar in samma dag som någon annan i familjen.. Man vill ju ha sin egen dag :)
Okej, vad jobbar du som och vad pluggar du till? ;) Skönt att de går bra än för dig iaf :)

BM-Besök och V.33 :)

Vecka 33
Du: En del kvinnor fär värk i slidan vilket kan vara åderbråck. Fyll en plastpåse med lite is och lägg den i trosorna och vila en stund. 
Bebisen: Många bebisar lägger sig nu med huvudet nedåt. Om din bebis inte har gjort så – ingen fara. Bebisar testar olika lägen och kan ligga rätt ena veckan för att nästa ligga på annat sätt. Bebisen måste inte ligga rätt förrän runt vecka 36-37. Barnet väger nu ungefär mellan 1,7 kg och 2 kg och är ca 42 cm långt.
~~~~~~~~
Har varit hos barnmorskan idag :) Såhär va mina värden:


Blodsocker: 5,6
Blodtryck: 120/70
Blodvärde: 122 (så ska börja ta mina järntabletter igen så de inte sjunker mera..)
Hjärtljud: 144
SF-mått: 30cm


Bebisen låg med huvudet neråt, dock inte fixerad men hon sa att den va påväg neråt i bäckenet.. Typ..
Fick en tid till läkaren på tisdag med.. Så får vi se vad han säger och om han tkr de e lönt å göra ngt..  E ju ang. sjukskrivning..


Här kommer dagens magbilder med :) Tkr inte de hänt ngt alls sen förra veckan, men magen hade ju vuxit 3 cm sen sist så vuxit har den ju.. :P

Försäkringskassan

Så, nu har jag suttit i tele-kö och fått lite mer info och sånt.. Fick ju hem papper från dom idag om att jag ska komplettera min ansökan om havandeskapspenning.. Både med "utlåtande om omplacering" från mitt nuvarande jobb.. Och även en blankett om "årsinkomst, årsarbetstid" osv..
Hon på Fk tyckte jag skulle be min nuvarande arbetsgivare fylla i den lappen om årsinkomst osv, och även fylla i den blanketten om omplacering (som jag för övrigt inte fick med i detta kuvert utan hon jag pratade med skulle skicka en sån blankett till mig idag) och så skulle jag skicka in ett  arbetsgivarintyg från mitt förra arbete, där jag va fast anställd.. Hmm, massa jobb och papper.. Vet dom själv vad dom sysslar med alltid eller vad e de frågan om!?
Hoppas nu de blir rätt så jag får min ersättning grundad på mitt fasta arbete och inte på min timanställning.. Då de ändå skiljer ca. 20000:- på ett år.. De gör ju ändå en del på min ersättning varje månad!!
Men jag får ju hoppas att dom vet vad dom gör!
~~~~~~~~
Pratade ju med A från mitt förra jobb så han skulle skicka intyget idag.. Så jag har de på måndag eller nåt ju :) och så väntar jag bara på blanketten från FK så ska allt fyllas i och sen skickas in.. Men de SKA skickas in och sånt i nästa vecka iaf.. Hoppas bara att chefen i falköping kan fylla i de direkt så de inte blir fördröjt ännu mer.. Lättast vore ju att boka ett möte med henne så jag kan sitta med när hon fyller i de.. Men då jag åker på Onsdag eftermiddag ner till skåne så tror jag inte jag hinner få hem alla blanketter och papper tills dess :( Men får jag de så kör jag dit!! Lika bra de ju.. Så vet man att de blir gjort och inte ligger i en hög på skrivbordet..
~~~~~~~~
Nu när jag pratade med Dessie gumman i telen så kom hon ju med en lysande idé.. Man kan ju skriva ut blanketterna via FK:s hemsida ;) Så nu har jag fixat de.. Ska ringa till jobbet imon och se om hon har tid då eller om hon har tid i början på nästa vecka.. Så ska jag åka dit och få papperna ifyllda.. Kan ju ta en sväng inom vännerna i Kinnarp då med :P
För de e ju inte säkert att hon ens jobbar imon, visserligen e de inte röd dag men man vet ju aldrig hur cheferna tar ledigt ;) Haha..
~~~~~~~~
Då va de V.33 imon då och dags för ett nytt BM besök :) Ska bli kul å spännande å se hur mkt magen växt och vad hjärtljuden ligger på :) Myys å höra dom igen :)

Katt-väckarklocka!?

Vaknade tidigt idag, eller kanske inte tidigare än vanligt.. Men va pigg vid nio, behöver inte lika mkt sömn nu för tiden :O Och då e jag ändå uppe två ggr/natt om jag lägger mig vid 00-01.00.. Men e väl bara förberedd på vad som kommer ske inom kort :)
Vi blev dessutom väkta av kissarna, eller MYSAN rättare sagt.. Hon låg ner på golvet och försökte öppna ena klädkammaredörren.. Den som jag stängt och klämt en strumpa mellan så den inte går att öppna :P Av kissarna alltså :P
Och när per varit uppe och slängt ut henne kommer nästa troll!! Då ville tufs in i sovrummet.. :O Då gav vi upp och gick upp ist ;) Mysan blev utsläppt och tufs sprang upp igen.. Hon måste ju dricka lite först, för de går ju BARA att göra från toalett kranen!? Sen gick hon med ut :P Knas katt!!
Så de va väl de dom båda försökte berätta när dom väkte oss och störade sig :) Dom ville ut å busa :P Nu hänger ena kissan i trädet, eller sitter fastklamrad :P haha.. Tufs jagar fåglar som sitter i trädtoppen :P Hihi
~~~~~~~~
Molnigt väder idag med och blåser lite/en del med.. Men ganska skönt väder ändå, fastän de blir aningen kallt när vindarna tar i..
~~~~~~~~
Ska ner å ta upp ngt att äta till lunch.. Men står helt stilla ;) Ska göra lasagne till ikväll och tänkte först gjort den nu och ätit av den nu och sen ikväll med.. Men blir ju lite tråkigt :P Hehe.. Men får nog blir så ändå om jag inte kommer på ngt annat att göra ;)
~~~~~~~~
Ringde mitt förra jobb nyss med, alltid lika trevligt att prata med dom!! :) Saknar dom ju liite iaf :) Eller mkt ;) Hehe.. Va liksom sån sammanhållning och mer gemenskap. Saknar de här, de finns liksom inte.. Tråkigt.. Sen har ju alla arbetsplatser sina för och nackdelar, men jag trivdes bra på solklart vård!! Dock va lönen inte likabra.. :P Men man kan nog inte få allt sägs de.. Nu har jag bättre lön men inte liksa bra annars.. Vad e bäst då egentligen? Arbetskamraterna och sammanhållningen  röstar iaf jag på!!
Men sen trivs jag ju här uppe med mitt hjärta och min familj.. Så man får ju väga för och nackdelar här med.. Ångrar inte att jag flyttade upp men kan sakna jobbet där nere ibland.. In och hälsa på dom när jag e nere i nästa vecka :)
Tack A för hjälpen, nu väntar jag på pappret :) Och hoppas att Fk blir nöjda med de.. Annars lär dom ju kontakta mig för komplettering.. De e dom ju däremot snabba med, men inte när dom ska behandla ärenden.. Konstigt.. Men så e de ju med alla bolag och företag, när dom ska betala ut tar de tid och när dom ska ha pengar då ska de gå fort.. Helst igår!! Knas system!!

Föräldraträff och sånt

Idag va de föräldraträff igen.. Va ju bättre idag än sist tkr jag, men väldigt svår att komma in i gruppen.. Pratar ju med en tjej som också är "nyinflyttad", har pratat ett tag på internet och så.. Så de e väl vi två som känner oss mest utanför.. Då de andra känner varandra, lite tråkigt faktiskt.. Men inte mkt å göra åt de ju.. Ska dit tre gånger till och hoppas de blir lite bättre, men har iofs svårt att tro de.. Men ändå..
~~~~~~~~
Va på banken innan med, och ska köpa ett nytt batteri till min internetdosa så den inte dör mitt i ngt.. De hade ju varit väldigt otrevligt tkr jag!! Haha..
Men ska betala lite räkningar nu tänkte jag, mindre trevligt!! :/
~~~~~~~~
Hittade en bikini på hm:s hemsida med som jag faktiskt beställde.. Kommer nästa vecka så jag tog att jag ska hämta ut de på Ica i skånes fagerhult ;) hehe ifall de får för sig att komma lagom till att jag inte kan hämta de liksom.. Ska ju ha bikinin där nere så :P Eller använda den första gången där.. Bada lite balja :)
~~~~~~~~
Imon ska jag maila min handläggare på AMS och jag ska maila fk.. Men har nästan glömt om vad :P haha.. Kommer väl på de imon hoppas jag :D
~~~~~~~~
Idag fick jag foton på spjälsängen och byrån/skötbordet av K.. Såg fint ut, så blir väl allra troligast att jag och Dessie hämtar de en av dagarna jag är i Öa.. :) Kanske på torsdagen då A ändå har Alicia ;) hihi Så har vi ju plats i bilen menar jag :) Ska nock fundera mer på de :)
~~~~~~~~
Men nu ska jag fixa med räkningarna och sen ska jag lägga mig.. Undra när Per kommer hem!? Lär jag ju märka visserligen men borde ju vara hemma nu ändå tkr jag.. Hmm.. Messa å fråga kan man ju göra ;) Natti natt!!
~~~~~~~~
Oavsett vad du ger en kvinna så kommer hon att ge dig någonting bättre. Ger du henne en spermie ger hon dig ett barn. Ger du henne ett recept ger hon dig ett mål mat. Ger du henne ett hus ger hon dig ett hem. Ger du henne ett leende ger hon dig sitt hjärta. Hon multiplicerar och förstorar allt oavsett vad du ger. Så.... om du ger henne någon skit så kan du förvänta dig ett helvete tillbaka...:) ♥

Glad morgon :)

Dagen började bra.. Hoppas den fortsätter i dessa banor :) För första gången sen mitten på FEBRUARI har D fixat i ordning soffan efter sig på morgonen!! :O Alltså lagt tillbaka kuddarna och tagit bort täcket.. Att jag blev chockad!! Men skönt att jag slapp göra de idag, som alla andra morgnar.. :) Hoppas de håller i sig bara så de inte bara va en engångsföreteelse..
~~~~~~~~
Ska dra dammsugaren en omgång till här nere idag då de va NÅGON som gick in med skorna här innan, man blir så trött!! Men men.. Karlar eller vad säger man!?
Städade upp från sovrumsgolvet igår med, eller inatt.. Fick ett ryck iaf! Så nu e där med dammsugat och undan plockat på golvet.. Disken tömde jag med igår kväll..
Bara tvätten där nere kvar som ska upp och in i garderoberna.. Skönt att de mesta redan e gjort liksom :) Inte så mkt att ta idag då :) Dock har jag ont i ryggen, mellan skuldrorna :/ Foglossningen är inte lika hemsk, ÄN!! Men har ju inte hunnit göra så mkt idag än så..
Kanske ge mig på bebiskläderna idag med? Eller tar de nog imon, då jag ska åka lite tidigare till Hjo idag.. Måste ju ha en ny internetdosa!! Då jag har den gamla platta saken.. Och jag skyller på dessie att batteri-lampan börjat lysa ;) För den började lysa dagen efter hon tyckte de va konstigt att jag fortfarande hade en sån gammal dosa;) hehe..
Måste handla kattmat idag med, då den tog slut igår kväll.. Fast bara tiger som varit inne och ätit idag och han fick lite korv, de va han inte ledsen över :P Haha.. Nu sover min bamse-kisse och de andra två busarna är ute och leker eller jagar eller nåt ;) Haha..
~~~~~~~~
Så idag e de rätt mkt på schemat.. Rotade igenom gamla papper och pärmar för ska ju skicka in papper till FK och kvinnan jag pratade med tyckte jag kunde göra de med en gång så vann jag lite tid på de sättet.. För allt annat drar ju ut på tiden så himla mkt så kan man vinna lite tid så e ju de bra :) Men hittar inte ett anställningsbevis med rätt lön.. Hmm, undra om jag ens fått de? Ska ju vara från jag jobbade i fagerhult.. Undra om de räcker med "kontrolluppgift från arbetsgivare" blanketten.. Där står de ju vad jag haft för inkomst under hela året.. Ska dock maila FK och fråga!!
~~~~~~~~
Nyss lagat och ätit lunch.. Bruna bönor och bacon :) Mums! :) Så nu ska jag åka iväg på lite ärenden och sen e de föräldraträff..

Svar på kommentar :)

Vad spännande då! Jag har också BF 25 juni, vet inte heller vad det är. Känns så långt kvar fast det bara är 2 månader, man längtar ju så mycket! Vet att jag kommer gå över tiden för det gjorde jag med dottern, önskar den ville titta ut liiiite tidigare iaf :)
Ha det bra! :)
~~~~~~~~
Jaså? Va kul :) Mer spännande att inte veta ju :) Har du några aningar om vad de e som gömmer sig där inne??
Men med "tvåan" ska vi nog göra ett 3D/4D UL, men vet inte om vi vill veta könet ändå.. Men blir ju så fina bilder :) Fast de dröjer ju ett par/3 år innan de blir av ändå så :P Men iaf :) Hehe
Jo de börjar kännas segt nu!! Men ska inte jobba mer nu iaf, för de orkar jag inte och ingen som tackar mig senare för jag sliter ut mig ändå! Jobbar du?
Hur mår du annars då?
Aha, okej.. Näe ingen vill nog gå över tiden..  Hur många dagar gick du över med tjejen? Jag har fått för mig, vissa stunder iaf, att jag kommer få för tidigt.. Men ibland tror jag att jag kommer få gå på BM besöket som är bokat tre dagar efter BF.. Men de återstår ju att se ;) Hade ju varit rätt skönt å få lite innan midsommarafton så man kommer hem till dess :P Slipper man oroa sig för att ingen kan köra in till förlossningen för att alla druckit, hehe :P
Ha de så bra du med :)

Varit liite duktig ;)

Försöker intala mig själv de iaf!! ;) Haha...
Nu har jag iaf dammsugit, men kom fram till att jag måste köpa nytt hepa-filter eller vad de nu hette.. För de sitter ju såklart lukt och äckel kvar i de.. Luktade iaf fukt och mögel fortfarande i utsuget.. Så ska se om dom har de där jag beställde påsarna :)
Väntar på att diskmaskinen ska bli klar med så e de ju klart i köket också.. Eller ja, jag får ju tömma den med såklart :) Bära upp tvätten från källaren och vika in den i garderoben.. Har massor som jag hade behövt tvätta men de går ju inte då de e stopp i avloppet :( Hoppas de blir fixat snart!! E ju så jobbigt då de blr ett stort berg där nere.. De e de ju nu med men mest handdukar och lakan och sånt.. Men de måste ju också tvättas!! Men men..
Ska rensa i kattlådorna med.. Tror faktiskt inte dom går i dom så mkt längre, vilket är VÄLDIGT skönt!! Men jag behöver ju ändå rensa i dom då de e dags.. Hehe Men äckligt ju!! Men de e ju sånt som följer med när man skaffar katt, precis som att plocka hundbajs efter sin hund följer med den :)
~~~~~~~~
Nån dag ska jag lägga ner och sortera bland alla bebis kläder med.. Så man har lite ordnig bland de.. Och ställa rätt byrån som den ska vara så länge.. Tills de e färdigt i rummet, ska ju rensa ut skitet som ligger där efter badrumsrenoveringen.. Ligger ju ett badkar och ett handfat där inne bland annat!! Så ska vi grunda vitt på väggarna och sen i antingen grönt eller lila, beroende på vad de e som tittar ut :P
Men ska iaf bli skönt att få de relativt klart där inne..
Ska till ikea nån gång med å handla säng och skötbord och sånt smått man bara "måste" ha :P
~~~~~~~~
Så vad händer annars i veckan då? Hmm inte så mkt:
Tisdag-
Onsdag- Föräldraträff 15.00-17.00
Torsdag-
Fredag- BM, 11.30.. Valborgsmässoafton, men tror inte vi har några planer? Inga som kommit fram till mig iaf..
Lördag-
Söndag-
~~~~~~~~
Snart ska jag träffa Dessie :D 8 dagar kvar :) Hihi..

Lite klagande och gnällande ;)

Idag har varit en slappe-dag.. Fastän jag varit mer pigg än jag trott (borde vara?) jag skulle vara så har jag inte orkat göra ngt vettigt..
Foglossningen är inte kul, ont gör de och framförallt då jag jobbat.. Fy va tungt de e nu!! Orkar ju inte med tempot längre och de e tungt att göra de olika "momenten", att gå i trapporna gör en hel del.. 16 trappsteg mellan varje plan.. Så de e 16+16=32 trappsteg från entrén upp till översta våningen.. Och tro inte dom e samspelta när dom ringer utan man får ju gå upp och ner hela tiden.. Men de e ju människor det handlar om så itne så konstigt ju.. Men e tungt för mig just nu iaf!!
Fick tag i FK innan och jag skulle räkna med ca.4 veckors handlggningstid och därmed inte vänta mig ngt svar från dom förren typ den 15 maj.. Men jag har ju sökt från den 1 maj.. Hmm.. Hoppas HP:n blir beviljad.. Men jag ska maila min handläggare på AMS och se hur jag ska göra.. För kan ju inte gå på A-kassa under tiden jag väntar på besked från FK? Blir ju liksom dubbelt med pengar från två "bolag" då.. Men om jag blir avskriven från AMS så måste jag ju veta att jag får HP:n beviljad med ju.. Hmm.. Sånt jobb de ska vara då..
~~~~~~~~
Idag har jag känt som typ mensvärk precis vid blygdbenet.. Och när jag sträckt mig framåt eller suttit ihop kurad liksom, då gör de ont.. Eller är liksom lite öm då.. Kan de vara bebis som rör sig mer där eller att den fixerar sig??
~~~~~~~~
Massa bök, vändande och vridande för bebis del idag iaf!! Fastän de inte finns så mkt plats kvar för den.. Känns lite obehagligt då den försöker med sånna akrobatiska rörelser, men e ju såklart underbart och mysigt med då man känner av den nästan hela tiden.. Men ändå :P Hehe
~~~~~~~~
Denna veckan är de föräldraträff igen, på onsdag 15.00-17.00, alltså samma som sist :P Sen ska jag även till BM på fredag.. Ska bli kul å spännande å se hur alla värden ligger, vad hjärtljuden ligger på och så kan man ju fråga en massa.. Då jag glömmer ringa då de e tele-tid ;) Haha
~~~~~~~~
Natti natt :)

Pigg eller trött?

Känner mig förvånansvärt pigg idag.. Vaknade av telefonen imorse kl. 11 och kände att jag lika bra kunnat gå upp då!? När jag la mig vid 8 och hjärtats mobil ringde stup i ett och hela tiden tills halv tio!? Får inte ihop de.. Men har varit mkt piggare på sista tiden och de i sig e ju hur skönt som helst! Och tar INTE mina järntabletter heller.. Återstår att se vad värdet ligger på på fredag.. Men de va ju bra förr förra gången och sist tog vi inget.. Har i princip inte ätit dom sen förra besöket.. Och nu känner jag inget större behov av att ta dom heller så :P Hehe
Skönt att ha kommit ifrån den tröttheten som jag hade för ett tag sen igen..
~~~~~~~~
Fast inte har jag orkat med å göra ngt idag ändå :O Eller jo lite har jag ju gjort.. Jag har städat min dammsugare som va jättesnuskig!! Då HAN haft den nere i källaren på fuktigt betong golv så den luktade bara fukt och mögel :/ Dammsugarpåsarna, filtren och doftstavarna jag beställde i helgen kom idag :) Beställer man innan 19.00 så kommer dom med posten dagen efter, super bra!! Och enligt fakturan så betalade man ingen frakt!? Och de kostar samma som i butiken.. Med andra ord mkt billigare då vi slipper köra 2 mil enkel resa för att köpa påsarna.. :D
Nu väntar jag bara på att slangen och alla delar ska torka så kan jag dammsuga imon.. Känns ju liiite dumt att börja dammsuga massa damm, grus och katthår med en blöt slang.. Känns ju som de fastnar hela vägen då :P Haha
~~~~~~~~
Har dessutom ont i ryggen/bäckenet eftersom jag jobbat och sånt, så jag tog en vilodag idag :) Ska dock plocka in disken i maskinen och röja undan i köket sen.. Men de andra tar jag imon..
Tvätta kan jag inte göra, så himla typiskt när jag väl fått snurr på de igen!! Har stopp (eller nästan stopp, men de rinner ner låååååångsamt) i avloppet där nere.. Så de blir en bassäng där nere när tvättmaskinen tömmer sig på vatten :/ Just nu hänger slangen ut genom fönstret, för nån stans va vi ju tvungna att göra av den, maskinen va ju igång då hjärtat upptäckte att de va stopp :( Men känns inte bra att ha den så och tvätta mera då vattnet kommer ut precis vid grunden på huset :( Hoppas M kan komma nu snart i veckan å kolla hur de ser ut!!
Men ska nog ner å vika den torra tvätten, men tar de nog med imon då de e mörkt i trappan (lampan sönder och har ingen ny) och jag som sagt har rätt ont i ryggen/bäckenet och mellan skuldrorna.. (Gnällfia) ;)
~~~~~~~~
Skit störigt!! De sitter en fluga mitt på tv:n!!! Störigt då den täcker viss text :P haha.. Fast nu flög den och irriterar mig i ansiktet ist!! Gahh!!
~~~~~~~~
Fick svar av dom med vagnen igår, dom undrade vilken färg vi ville ha och så ska dom lägga upp den på hemsidan, sen e de bara å beställa :) Så de väntar jag på nu, att dom ska lägga upp den på hemsidan alltså :)
~~~~~~~~
Och inget på tv ikväll e de heller.. Inte på de kanaler jag har iaf: 1, 2, 4, och 6.. :/ Kollade på "halv 8 hos mig" innan sen va de inte mer skoj.. Suck!!
~~~~~~~~
Fixa ngt ätbart, men vad?? Hjärtat skulle inte äta inne idag utan D skulle ta med sig ngt åt han.. Schysst liksom, jo de e de ju men han kunde väl tagit med ngn ätbart till alla tre eller?? Aj skit samma.. Jag har ju min gottepåse och saft..
~~~~~~~~
Störigt och väldigt irriterande att jag måste göra sånna krumelurer som mellanrum i inläggen!! Gör jag inte de så hoppas texten ihop när jag sparat den?! Jobbigt å läsa då de sparas i en enda stor klump liksom!!

Älskar dig!! ♥ ♥

Fick nyss ett sms av hjärtat, sånt värmer :) ♥

Det har hänt få fina saker i mitt liv,
men du är en av dom händelserna som är det finaste,
hoppas vi kommer få det bra ihop trots att vi har ganska olika syn på saker och ting
och tycker en del olika.
Älskar dig.
Massa kyssar

♥♥♥

Sliten och seg

Hade helst av allt velat ligga kvar i sängen ett tag till, men eftersom att jag ska jobba inatt så blir de ju bara dumt!!! Bättre jag masar mig upp och försöker lägga mig igen senare.. Och hoppas på att jag kan sova ett par timmar då, ja hoppas kan man ju!
~~~~~~~~
Blev rätt sent igår.. Eftersom att jag gick ner i källaren och upptäckte att hjärtat inte hade hängt upp tvätten som jag snällt bad om så fick ju jag göra de.. Inte vill jag att den ska ligga i maskinen hela natten ju, då luktar den ju skunk på morgonen :(
Vek om och la in alla rena/torra kläder i garderoben med.. Ska ner och se om de e mer tvätt som e torr, för då kan jag ju sätta igång fler maskiner.. Vill bli av med tvätt-berget nu!! Men inte så lätt.. Måste ju ha någonstans att hänga upp tvätten på med!! Men de löser sig nog.. I dagsläget har jag ju tre torkställningar och kan tvätta ca fyra maskiner tvätt åt gången.. Men ibland känns de inte som de räcker ändå..
~~~~~~~~
Idag händer de inte så mkt.. Bara ta de lugnt, men får ju ner i källaren för å se om de finns ngn mat som jag kan göra till hjärtat när han kommer in om ca. 1½ timme..
~~~~~~~~
D va inte här när jag vaknade och kom ner, skönt.. Börjar bli jobbigt nu!! Ska försöka ta upp de med hjärtat sen med, för jag vill inte ha de såhär längre!! MÅSTE finnas en annan lösning på de, de bara måste de.. Annars vet jag inte vad jag gör :(
~~~~~~~~
Ska se om vi kan boka in en helg då vi TVÅ ska ner till malmö till pappa å sussi igen.. Vi måste ha lite egentid snart!! Och ska se om de går, prata mer med hjärtat när han kommer in om han vet om de går den helgen som vi ratat lite löst om innan.. För inte lönt jag pratar vidare om vilken helg innan jag vet om vi verkligen kan ju! ;)
~~~~~~~~
Ska försöka ta mig in till skövde med nån dag, måste ha ngn ny BH, ammningsBH eller vad som helst.. :P Och även en bikini.. Och fler trosor och strumpor, då ngn ätit upp dom jag redan har!? Hittar inte dom ju.. Hmm..
~~~~~~~~
Nähä, nu ska jag gå ner i källaren och vika tvätt och ev. slänga igång en ny maskin.. Plocka upp lite mat och sen lägga mig i soffan igen!
~~~~~~~~

Kokosbollen: Okej :) Näe, jag vet inte vad det är för ngn liten filur som gömmer sig där inne.. Men snart vet vi! :) Är såå nyfiken nu!! ;)

Suck!

Så då va man hemma igen efter en trevlig kväll hos vännerna :)
Nu ska jag upp och vika tvätten IGEN, då de ser ut som jag bäddat ner ngn i tvättkorgen och som nu rest sig upp.. Alltså all tvätt e upp och ner!! Så jävla tråkigt..
Sen ska jag sova.. Natti natt!

Nästan klar..

Har en omgång tvätt kvar i maskinen (och en rejäl hög på golvet!!).. Men jag flörtade med hjärtat så han ska hänga upp den :) Massa med sängkläder, eller massa vet jag inte.. Men där va iaf ett dubbel-påslakan och ett dubbel-lakan iaf och de tar ju sin lilla plats :P
Har inte heller vikt in i garderoberna, men de tar jag imon eller nåt.. Ska ju jobba imon natt med men får ju försöka göra ngt på dagen ändå :P Hehe
~~~~~~~~
Nu ska jag snart köra, eller näe de ska jag inte alls.. ;) För jag ska köra typ om 45 minuter :P Men de e ju ganska snart ändå :P haha..
~~~~~~~~
Ska iaf gå upp nu och hämta ett par andra byxor, då jag inte kan sitta i dessa! De klämmer och har sig.. Inte alls bekvämt!! :/
~~~~~~~~
Började skriva i ett inlägg innan, men som vanligt när hjärtat sitter vid datorn så stänger han ner ALLT när han e klar.. Så de jag börjat skriva försvann ju.. Eller, om de inte sparades i utkastet av sig själv? Eller man måste trycka spara för de ska göra de?? Hmm, ska nog kolla de :P Men tror dock att de försvann..
~~~~~~~~
Ha en bra lördag allihop!!

Har fått ett ryck :)

Och de e ju INTE så ovanligt ;) Så då gäller de ju att passa på :)
Jag kasade ut den söndriga tvättmaskinen ut från tvättstugan och in i rummet sidan om.. Tungt va de och bebisen tyckte INTE om de.. Den försökte rymma ut från magen då :P Opps!! Men de blev ju bra :P Mer plats i tvättstugan iaf!! Och så möblerade jag om mina tre tvättställningar med så man kan gå igenom tvättstugan och även öppna frysskåpet som står där inne ;) För min tvättstuga e just nu lite alltiallo ;) Men kommer vara så tills (om) köket blir renoverat.. Men de gör ju inget att de står så där nere heller så :P
Men iaf så ska jag snart ner igen och hänga upp den nytvättade tvätten och konka upp tvättkorgen som hjärtat glömde bära upp till mig.. Sen ska jag  upp och vika in i garderoberna, för en gång skull.. Brukar ju bli som så att tvätten aldrig hinner komma in på rätt plats :O Har inte fått ordning än på de liksom..
Allt ligger i en enda stor röra där uppe :( Men NU ska de bli ändring på de!!
Tvätta två maskiner till idag med tänkte jag, så tar de lite mera på berget där nere!!
~~~~~~~~
Sen så ska jag sätta igång en disk också så de inte växer i köket med.. Torka av och göra i ordning där.. Och även ta lite fix och pill i hallen på köpmannadisken och lite i tvrummet.. Så de finns ju att göra..
Men jag måste ju passa på då jag har en bra dag!! Men kommer ju kännas i kroppen sen kan jag lova.. Men ngn måste ju fixa de så.. Och de e ju bara jag hemma så då får de bli jag som gör de :P
~~~~~~~~
Öppna dörren och vädra lite, passa på då hjärtat inte e inne för han bara gnäller att de blir kallt ;) Hehe.. Och sätta igång lite musik med :)
~~~~~~~~
Pratade med Dessie gumman innan med och vi kom fram till den veckan vi pratade om igår, att jag ska komma ner då :) Men tar nog bilen ist då de blev billigast så :) Fattar inte att de ska vara så dyrt med tåg och buss för!? När alla tkr man ska åka kollektivt, men då får dom bannemej sänka priserna ett par hekto med så de e lönt att åka med dom!! För de blir ju mkt smidigare med bilen med :) Men iaf, jag åker nog ner på onsdag kväll efter föräldraträffen, den 5 maj och åker hem igen på söndagen den 9 maj.. Som de ser ut nu iaf :) Wiiiee!! :D Kostar ju inte billigt precis men de får jag ta mig råd till!! Då hjärtat va ute och köpte byxor igår för 600:- då kan jag ju med gott samvete lägga de på bensin till Dessie, eller!?
~~~~~~~~
Näe, nu e tvätten klar!!

Kladd-muffins

Va ju som sagt iväg å klippte oss innan idag.. Efter de stack Per och D iväg in till stan, handlade lite kläder och skit.. Kom hem vid 18.00 tror jag klockan var.. Och då satte jag och per oss i soffan och kollade på "fuskbyggarna" och åt korv med bröd.. Då iaf JAG inte ätit ngt sen frukost!! :/
Sen gjorde dom ve sig och nu e dom ju iväg sen ett par timmar tillbaka.. Festar nån stans eller nåt, inte vet jag iaf!! Vi skulle höras men än har jag inte hört ngt.. Och snart messar jag han men då står de godnatt i messet..
Blev lite tjaffs innan med.. Men budskapet om vad jag tyckte kom fram iaf.. Prata mer om de senare tror jag.. Och om en del annat med, men inte så lätt med en inneboende som e här överallt då jag har min kära sambo inne hos mig :O Men men, inte lönt å bry sig egentligen då de ändå inte kommer hända ngt.. Aja, skit samma..
Fick en bukett med rosor av hjärtat med när han och D hade varit iväg, gulligt av honom! :) Älskar dig gubben!! <3
~~~~~~~~
Tjejerna har kommit in, först Tufs och Mysan för en stund sen :) Mysan kom in "rätt" håll och Tufs stod och skrek i källardörren ;)
Men dom e inne iaf.. Så de blir katt-mys i sängen inatt, om inte Per kommer hem.. Men de vet man ju aldrig de heller..
Eller katt-mys och katt-mys, när Mysan e i sovrummet hoppar Tufs ner å lägger sig på golvet ist.. Respekt eller vad?
~~~~~~~~
Pratade med Dessie gumman innan, saknar henne!! Men skönt att vi pratar och håller kontakter någorlunda bra iaf!! Skönt att ha ngn man kan prata med när de e svårt!! :/ Tack för att du finns!! <3
~~~~~~~~
Bakade kladd-muffins innan.. Blev 13 st och de resterande 8 som är kvar ska jag gömma för annars e där max 1 kvar imon bitti (om dom kommer hem inatt vill säga).. Men dom ska jag äta imon!!
För nu ska jag tacka för mig å säga godnatt och sov gott!! Läsa lite i sängen innan jag somnar ;)

Frissan

Har varit hos frissan idag.. Blev rätt nöjd faktiskt.. Skönt å klippa sig lite och tunna ut de lite :) Va ju jätte längesen jag va iväg sist så.. Kommer ihåg att jag va "nygravid" då iaf.. Så de e ju ett tag sen ;) Och under tiden hon klippte såg jag för övrigt att jag missat att färga på vissa ställen, eller kanske inte missat men att de tagit lite sämre på vissa ställen ;) hehe.. Men mitt hår ser ju levande ut iaf :) Ser nästan ut som jag har slingor i typ :P Eller nåt sånt :O Bilder finns sist i inlägget :)
~~~~~~
Ska inte göra så mkt med tvätten idag, ska däremot ner och öppna de ena fönstret lite, eller sätta de lite på glänt.. Blir så lite luft där nere så tvätten torkar ju så himla segt!! Och när vi flyttade in så va dom ju öppna men vi tyckte de va dumt att ha de öppet på vintern, blev ju så himla kallt där nere!!
~~~~~~
Va inne på apoteket när per klippte sig.. Handlade ju som jag skrev i förra inlägget Losec mups.. Men handlade också intim kräm och fästinghalsband till min hund (Läs: Katt :O..) Men får ju bli så då de jäkla dropparna inte fungerar på min LILLA Tiger.. Och kan inte ha ngt sånt som jag måste passa dagar och tider till han då man aldrig vet när han kommer hem/in.. Och detta fungerar bra på han!
Men vågar inte testa på de små trollen :P Så gick till djuraffären och skulle ha ett ört/citron halsband till dom, men antingen fattade inte hon i affären vad jag menade eller så e de bara så att dom inte finns mera.. För hon sa att dom inte va godkända längre i sverige.. Men men.. ÄN SÅ LÄNGE har dom två inte fått ngn fästing på sig iaf och då behöver jag ju inte köpa massa medel till dom heller..
Anledningen till att tiger måste ha halsband e ju för han får så himla många och han får knutor där dom suttit :/ Och knutorna försvinner ju inte helt heller :(
~~~~~~
Annars händer här inte så mkt.. Vardagen flyter väl på som den brukar antar jag ;)
Aja, här kommer bilderna iaf!
Dock ser jag ganska sliten ut tkr jag!! :O

Vecka 32 <3

Vecka 32
Bebisen: Barnet är nu ca 41 cm och väger ungefär 1650 gram. Fettlagret under huden blir tjockare för att ge energi och sköta temepraturregleringen efter födseln. På pojkar har testiklarna börjat sjunka ner i pungen och med lite tur kan man se pungen tydligt med hjälp av ultraljud.
~~~~~~
Tur jag har "min" TENS-apparat!! Efter allt springande i trapporna igår och tvättande så behövde jag en lång stund med den.. Skönt de va!! Eller, skönt å skönt men de hjälper ju när inget annat gör de!! Sen har jag ju ont när jag vänder mig i sängen och ska försöka komma upp på toa mitt i natten.. För då har jag ju varken bälte eller TENS på mig.. Men hoppas de försvinner med vinden då bebis kommit till oss! :) Hoppas kan man ju ;)
~~~~~~
Köpte fler losec mups på apoteket idag.. Skrev ju att dom itne fungerade, men ska prova och så ska jag skriva upp när jag tagit en tablett så jag vet när jag kan ta nästa ;) De fanns ju massor med olika tabletter och allt möjligt!! Orkade inte med att fråga vad jag skulle ta ;) LINK, jo de fanns.. Men i två olika styrkor och skit.. Hehe.. Och tkr de e smidigare att svälja en tablett än som jag ska behöva tugga en massa tabletter stup i ett hela tiden! De jag vill slippa ju :P Och då e de bättre med dessa som jag dessutom inte behöver ta flera gånger/dag.. Får ju ta max två/dag.. Men de behövs nog inte.. ;)

Flugfångaren!

Eller inte riktigt då hon gav upp efter en stund :P Haha.. Men Mysan jagade en fluga runt i hela tv-rummat nyss :P Nu ligger hon bara å tittar på den :P Medagn den flyger runder :P
Tufs e fortfarande ute.. Och Tiger har inte kommit in idag, men sån e han ju! :P
~~~~~~~
Ska in till Tidaholm imon, jag och hjärtat ska klippa oss :) Passa på att handla ngt för min halsbränna med och in på ngt apotek (har dom de i tidaholm föresten :O) med så vi får inhandlat ett sånt fästinghalsband till hundar (sånt vitt med skit i) och så två st med örter och citron för de små kissarna :)
Äckliga små varelser dom dära fästingarna ju!! URK!!
~~~~~~~
Tvättat en massa idag, har dock en hel del kvar med :/ Så e de då man inte tvättar ofta!! :( Måste skärpa mig med de!! Och så ska vi antingen ta hit den torkvindan som står längre bort eller så ska vi sätta upp linor och hänga tvätten på.. Härligt att kunna hänga ute ju!! Framförallt då man inte har jätte bra med plats där nere.. Men e ju rätt skönt (ibland) att ha tvättstugan i källaren då man slipper se den :P Men ibland hade jag velat ha den uppe på toaletten, just för man e där oftare å springer.. Men vart ska man då hänga tvätten, då blir de ju massa spring med den rena och blöta tvätten.. Så antar de e bäst som vi har de nu.. Har ju ändå ingen kontakt till tvättmaskin där uppe så och eftersom att de e nyrenoverat så e de ju synd att förstöra de ;)
~~~~~~~
Nu kom min älskling hem.. Snart nanna kanske??
Nästa inlägg handlar om : VECKA 32!! :O

Dålig..

Gud va dålig jag har blivit på att skriva här inne.. Men har jobbat natt och då e jag inte människa på ett bra tag efter.. Hade två nätter på raken, jobbade måndag-tisdag och tisdag-onsdag.. Ska jobba söndag-måndag med.. Sen får vi hoppas jag får ett besked av FK snart ang. min HP.. För de e tungt att jobba nu!! Spreciellt när man inte kan sätta sig ner å vila ibland..
~~~~~~~~
Tvättar, diskar och plockar lite här hemma idag.. men man måste ju pausa emellan ;) Har färgat mitt hår igen :) Köpte en färg som hette blond av loreal.. Och den blev bra :) Nån blandning mellan brunt och blont.. Så rätt nöjd faktiskt!! Vilel ju inte vara så himla mörk nu till våren/sommaren och de hade ju inte gått att färga de ljusare som detta om jag inte blekt de innan... Har ju provat de innan så ;) De tog inte alls i de mörka då.. Lite tråkigt.. Men nu e de bra.. Fast de skimrar lite i grönt, men inte så farligt :P Tror jag! Haha..
~~~~~~~~
På tal om hår så ska jag och älskling klippa oss imon :) Skönt ska de bli! Va ju ett bra tag sen jag klippte mig och de syns ju på håret.. Synd de ska behöva bli mega slitet mellan gångerna bara :( Men nu har vi fått inbokat iaf :) Kanske tunna av de lite med:P Med risk att SUSSI prylar mig ;) hehe.. Kanske skicka lite på posten till henne!? ;)

Kissarna :)

Observera att den trälådan är en uppsamlingslåda som står under gamla utedasset!! Halvfull med gammal bajs och sånt.. Men e ju massa med år sen den slutade användas men ändå!! Kissarna är i den lådan och går :/ Urk..

Vecka 31 :)

Vecka 31
Du: Kanske känner du av förvärkarna mer regelbundet nu. Det är inget konstigt om du fortfarande inte har några förvärkar, alla upplever dom inte. Många kvinnor tycker att dom nu är stora och otympliga. En del får också väldigt ont av foglossning
Bebisen: Barnet väger cirka 1,5 kg och mäter ungefär 40 cm. En del bebisar sparkar fortfarande vilt omkring sig och sparkarna kan både kännas obehagliga samt göra rejält ont. En del bebisar upplever nu platsbristen i livmodern mer påtaglig och lugnar ner sig. Lungorna är färdiga och barnet ligger nu och tränar lungorna, genom att "andas" ner fostervatten i dem. Kanske kan du därför känna mer tydligt att barnet hickar, vilket är helt normalt. Barnet reagerar olika på olika musikstycken och instrument och det är viktigt att du pratar och sjunger med magen eftersom barnet rimligtvis kan känna igen sin mammas (och även pappas) röst.
~~~~~~~~
Morgonbild på magen i Vecka 30+0, 31 :)
Varit hos sjukgymnasten en gång till.. Fick då låna en tens-apparat och den har fungerat bra då de gjort som mest ont.. Använder då både bältet och tens-apparaten.. Har fått en tid till inbokad, i slutet av maj.. Då ska hon visa hur jag kan använda den vid förlossningen :) Använde mig av en sån när jag gjorde aborten och då fungerade de bra när tabletterna mot smärtan inte hjälpte så himla mkt! Så hoppas att tens-apparaten kan hjälpa till bra vid förlossningen :) Men de märker vi ju ;)
~~~~~~~~
Nästa vecka startar föräldragruppen.. Men verkar ju tyvärr som jag får gå dit själv :( Märker vi de med!
~~~~~~~~
Annars har jag bara ett till pass inbokat och rätt skönt de då jag fick mega ont efter 1½ timme när jag jobbade igår.. Ska jobba natten mellan tisdag och onsdag..
Sen har jag ju ansökt om havandeskapspenning från och med den 1/5.. Hoppas de blir godkänt!! Klarar ju inte av att hjälpa de boende längre :( Skulle hjälpa en man upp ur stolen nu sist med de gick inte.. Gjorde för ont!! :(

Mysan!!

Mysan den busen är tillbaka, hon blev hämtad av Per i onsdags tror jag de va.. Hon sov inne hos Erik i lösdags natt tydligen och har sen sprungit ut och in hos han och hans kisse Håkan fram tills hon blev hämtad :O Hon har blivit passad där innan så kanske därför hon gick dit.. Men tkr ju hon borde gått hem, men de va väl lättare att komma in där!? Sen har hon varit och hälsat på kossorna i den andra ladugården :O BUSE!! Nu har hon varit inne sen dess iaf.. Och hon visar inget större intresse av att gå ut heller, hmm... Men skönt de i och för sig för då vet jag/vi ju vart hon är :P
Hon va ju extremt könsmogen då hon gick ut förra helgen och de brukar hålla i sig i ca två veckor för att sen vara lugnt i två veckor.. Men sen hon kom in i onsdags har hon varit lugn och vad kan de betyda!? Att hon har bebisar i magen:O ?? Skulle de vara så så kommer de nog vara lite kris då kissen/arna ska ut, då jag med väntar bebis i samma veva ;) Hmm.. Haha.. Men återstår att se :) Hoppas min magra kisse klarar ut de bara!! Igår satte jag henne vid matskålarna fyra gånger och då åt hon ostört.. Har försökt ett par gånger idag med men hon har bara ätit en av gångerna.. :/ Hon glömmer ju att äta, eller skiter i de.. Och hennes öra/on har inte blivit mkt bättre heller :( Nu e de iaf inte nån brun gegga som kommer utan nu e de vit/ljus krämig sörja som kommer ut när jag klämmer lite.. Urk.. Ska ringa en vererinär imon och se om ngn kan komma å titta på henne..

Hemma igen..

Jaha, då va jag hemma igen efter att ha varit på resande fot sen i tisdes.. Men kom ju hem i fredes ;) Men har inte haft tid, ork eller lust att blogga tidigare :O Opps!
Pratade med mormor på msn i måndes kväll/natt och då bestämde vi att jag skulle ner till henne dagen efter, då jag hittat billig tågbiljett :) Och på tisdagen messade jag pappa med och frågade vad dom skulle göra i veckan.. Så jag va hos mormor tisdag, onsdag och åkte ännu längre neråt på torsdag förmiddag.. Och från torsdag eftermiddag då tåget anlänt i malmö till fredag eftermiddag va jag hos pappa och sussi :)
Hos mormor blev de god middag och mys :) Tog de lugnt och åkte runt där hon bor och kollade landskapet ;)
När jag sen kom till pappa tog vi de lugnt och mös på torsdagen, åt totalt 3kg skaldjur på 3 personer ;) haha.. 2kg kräftor och 1kg räkor ;) Även vitlöksbröd, sallad, ost och kex :) Mumma!!
På fredagen åkte jag och papa till farfar på morgonen, för att sen åka vidare till faster och kusin på en fika :) Sen åt jag och pappa lunch och sen va de ju dags att hoppa på tåget.. Inte världens lättaste med en tung packning och massor med folk!! Men de gick.. Fick lite bärhjälp med ju :) TACK!!
~~~~~~~~
Har färgat/avfärgat mitt hår med.. Ska köpa fyra paket till tänkte jag, eller två sånna och två med vanlig blond färg? För nu e de rött, då jag hade en brun färg med rött i innan så inte så konstigt ju :P hehe.. Men får se hur jag gör :P Jag ser ju inte de själv ändå :P haha..
~~~~~~~~
Lägga upp fotona snart, men först äta :)

Vart e Mysan tro?

Mysan gick ut innan idag och har inte kommit tillbaka ännu :/ Hon va vid garaget innan i eftermiddags men sen har jag inte sett till henne.. Undra vad hon har för sig!? Vill ju ha hem min lilla flicka på nätterna! Men inte så lätt då hon inte kommer hem självmant, kan ju omöjligt veta vart hon går.. Va ute å kallade en runda nu precis, ska kolla vid dörren snart igen om hon kommit dit.. Annars får jag hoppas hon står vid dörren då hjärtat kommer hem..
~~~~~~~~
Sista gången jag kollade på klockan inatt visade den 04.45.. Sen ringde ju Pers klocka vid 9 i morse, lagom trött då!! Gick upp lite över 11 och inte ens då kände jag mig lite piggare.. Kanske inte så konstigt men ändå.. Har varit nära ett antal gånger att somna i soffan under em/kvällen, men har inte ens kunnat de! :O Och nu e jag pigg igen.. Fattar inte de.. Har inte sovit på dagen nu på ett bra tag men e mega trött på em/kvällen, eller ja, mellan 15-19.00 typ... Men sen när de närmar sig läggdags så piggnar jag till.. Jobbigt dehär! Så jag hoppas de går över snart.. Men visst, jag gäspar ju men känner mig inte speciellt trött ändå och lägger jag mig så ligger jag bara och vrider på mig, eller försöker iaf.. Men kan inte ligga stilla iaf..
~~~~~~~~
Så idga har de inte hänt så speciellt mkt... När jag gått upp så landade jag i soffan och har väl i princip tillbringat hela dagen här.. Har rensat kattlådan med och fixat lite där inne.. Annars har jag kollat på massor med "unga mödrar" avsnitt och när Per va inne innan kollade vi på "lyxfällan"..
~~~~~~~~
Imon ska vi hitta på ngt, vad vet jag inte ännu.. Kanske inte han heller, men de kommer vi på imon.. Ska iaf ha lite egentid och skönt ska de bli!! Att få vara lite ensamma.. Blir ju inte så mkt nu för tiden, inte när an har en "inneboende" att "dela" han med :O
~~~~~~~~
Näe, nu har Tufs lagt sig så de kanske e dags för mig med? Försöka kan man ju, men har INGA stora förhoppningar på de längre :P E väl bara att vänja sig, men retligt att de ska börja så "lång" tid innan bebis kommer till oss.. Men jag antar att jag inte är ensam om att ifrågasätta de!? ;) Hehe..
NATTI NATT!! :)

Ännu en helg

Då har ännu en helg sprungit mot oss :O Går så fort.. Men skönt de till viss del iofs.. men tråkigt då man längtar och sen att de försvinner lika fort som de kom.. Men bara tt vänja sig antar jag ;) hehe..
~~~~~~~~
Idag ska vi, när Per slutat jobba, åka till hans mamma och syskon.. Men tror dock att små-killarna sover då vi kommer :( Kanske att Petter e uppe, men inte alls säkert ju.. Får åka dit nån gång på dagen ist, men inte så lätt då hjärtat jobbar ju.. Men måste försöka, då Petter växer och de går fort.. Han hinner ju "glömma" vem vi är innan vi ses nästa gång.. Inte så kul ju! :(
~~~~~~~~
Annars händer de väl inte så mkt i helgen? Hmm, näe inte vad jag vet iaf.. Kanske kommer Per med nåt han "glömt" berätta senare.. Man vet ju aldrig :P
~~~~~~~~
Igår va Mysan ute HELA dagen.. Hon kom inte in förren 22.00 :O Att jag va nervös eller!? Haha.. Men min lilla kisse kom ju hem iaf :) Idag vill hon inte vara ute ;) Hon va ute en snabbis bara men ville in sen och nu sover hon, tar väl igen sig från igår då hon inte vilade mitt på dagen :P
Tufs va ute mkt igår med men va inne ett par ggr ändå.. Sen vid 21 gick hon ut med Tiger, men lite över 22 kom hon tillbaka.. Så skönt att få hem små-kissarna innan man ska lägga sig ju! :) De slutade med att Tiger kom tillbaka också :) Skönt att ha alla hemma :)
~~~~~~~~
Näe, nu sk ajag sätta på mig mitt foglossnings-bälte, som jag glömt att ta på innan och så ska jag lägga mig i soffan och kolla på Unga mödrar!
Bjuder på en bild som jag tog härom dagen, fint:) Har massor med blommor nu, så man märker ju att våren e påväg! .)

Vecka 30!! :O

Oops, redan Vecka 30!! Shiit, "BARA" 10 veckor kvar.. Och ska de gå lika fort nu som de gjort innan så kommer ju dessa sista 10 veckorna också bara springa iväg!! Snart har vi bebis hos oss :) Undra vad de e för en liten som "vilar" där inne i magen!?  Fast vilar e ju INTE rätt ord att sätta på vår bebis direkt.. Med tanke på hur den bökar runder och möblerar om!! ;) Hehe.. Men de e ju mysigt att känna den där inne, de kommer jag nog sakna när bebis väl kommit ut till oss! Men då får jag ju njuta av bebis ist!! :D Läääääängtar!! <3
~~~~~~~~
Vecka 30
Du: Många kvinnor upplever nu att vrister och ben svullnar. För att motverka detta bör man dricka mycket vatten, helst kallt. Stödstrumpor som finns att köpa på Apoteket är också att rekommendera. 
Bebisen: Det börjar bli trångt i magen men än så länge kan bebisen slå kullerbyttor. Huvudet är nästan 8 cm i diameter och fötterna nästan 6 cm långa. På pojkar har testiklarna oftast vandrat ner i ljumsken vid den här tiden. Slutligen kan barnet kontrollera sin kroppstemperatur. Barnet väger ca 1300 gram och är ungefär 37 cm långt.
~~~~~~~~
Här kommer magbilder också.. Eftersom att jag inte tyckte att magen vuxit sen sist jag va hos BM tänkte jag lägga upp en bild från vecka 26 och de jag tog i morse från vecka 30..
Och visst är de en liten skillnad iaf ;) Men känns inte så riktigt.. Undra hur mkt jag kommer växa nu de sista 10 veckorna? Om jag kommer gå upp mkt i vikt eller fortsätta i lugn takt som jag gjort hittills!?
Återstår att se.. Inte så lång tid kvar nu ju!

Barnmorskan :)

Va hos BM idag, allt gick bra.. Bebis är väldigt aktiv så hon fick lyssna extra länge på hjärtljuden så hon säkert såg att dom gick ner igen :P Som högst va dom uppe på 172 tror jag de va.. Men sen lugnade den ner sig väldans mkt och va nere på 123 typ :O Men mest och stadigast va de runt 150..
Såhär va resultaten:
SF-mått: 27cm
Bltr: 115/60
Vikt: 71,7=72kg
Hjärtljud: 150
~~~~~~~~~~
Tog inte ngt blodprov idag då värdena låg så bra förra gången :) Skönt! Hehe.. Nu börjar de bli tätare mellan besöken, så ska dit igen den 30:e :) Nu e de inte långt kavr!! :D
Har klistrat igen kuvertet med HP-papperna och mitt moderskapsintyg.. Ska posta de nu i dagarna tänkte jag :P E ju dags nu!! Hehe..

Då va de dags igen :P

Dags att uppdatera ännu en gång, men de va ju ett par dagar sen sist..
Idag har de varit rätt lugnt.. Har varit ute med hjärtat lite idag och kollat på när han jobbat ;) Körde lite bajs för första gången i år med :P hehe.. UTAN att fastna på åkern ;) bra va? Fast lite de som e meningen ju.. ;) Så va jag med och startade mjölkningen för ett tag sen med, då de andra varit iväg.. Va ett tag sen jag va där nere bland kossorna ;) Och de märks för mina byxor gick inte att knäppa :O Haha.. Och tröjan va för kort :P
~~~~~~~~~~
Igår va jag hos min nya kurator/psykolog.. Kändes okej, men e ju jobbigt då jag får börja om från början.. Men de ska nog gå bra.. En ny tid om två veckor.. Ska bli skönt att komma igång med de igen!!
Ska till BM imon med :) Kul å se hur allt växer och att lyssna på hjärtat :)
~~~~~~~~~~
Kissarna älskar att vara ute!! :) Jag får gå ut på kvällarna och hämta in dom ju ;) Då ligger dom å myser i busken ;) Fast igår va dom inte ngn stans :O Men dom kom ju tillbaka.. Men ändå:P Vill ju ha in dom innan jag går å lägger mig :P Just nu så e Mysan borta, vi va iväg med henne igår till ladugården så hon fick lukta lite där.. De e ju där alla okastrerade pojkarna är :P Och så följde Tiger med bort, att han bestämmer över de andra pojkarna där ute.. Tufft att se :) Min lilla Tiger :) Som för övrigt blev 3år härom dagen :D
~~~~~~~~~~
Skulle skrivit ngt mer men de glömde jag vad de va så får väl ta de en annan gång ;)

Blandade foton :)

Här va de lite blandade foton :) Tog ju några när jag städat och möblerat om i vardagsrummet så nu va de ju dags att visa de :P

Magbilder :)

Känns som magen står stilla men den gör nog inte de, eller?? Sista bilden (Den med lila-randig tröja + gröna byxor) är från förra veckan och de andra e tagna för Vecka 29, alltså denna veckan..

Härligt väder!!

Både igår och idag har de varit kanon-väder ute!! Helt underbart e de.. Visserligen e de ju "bara" 10 grader i skuggan men om man jämför med vad vi haft den senaste tiden så e de ju jättevarmt!! :P Hade ju minusgrader inatt med så..  ~~~~~~~~~~
Små-kissarna gick ut idag igen :P Jag hann knappt komma ner från trappan när jag vaknat i morse förren Mysan stod vid dörren och väntade på att dörren skulle öppnas för henne ;) Hon fullkomligt rusade ut!! Härligt att se att hon trivs så bra ute.. Bättre än jag trodde från början faktiskt.. Och de e så skönt.. :) Tufs som e mkt mer nyfiken och framåt har utforskat lite större vyer än Mysan.. Hon går inte så långt ifrån vägen :O Tkr jag INTE om.. Men hon e ju rädd för bilarna så.. Men iaf!! Innan såg jag att hon och Tiger busade vid de gamla hönshuset och sen va dom borta, båda två!! Dom kom tillbaka efter en halvtimme typ.. FÖrst kom Tiger, han bröt ju sig in genom garage porten som vanligt.. Och sen kort därefter kom Tufs till ytterdörren :P
Nu springer dom ut och in, äter lite och går lite ut och in igen :P Har dörren lite på glönt till dom.. Vill iaf ha de ett tag i början ju..
~~~~~~~~~~
Dennis tog med sig en sladd så nu har jag en sladd igen :D Dock inte min egen men denna funkar ju utmärkt denna med :P Hehe.. Men fattir inte vart min har tagit vägen!?
Men har iaf laddat upp fotona på FB men inte här ännu.. Gör de sen så lägger jag upp dom i separata inlägg då :) Hehe
~~~~~~~~~~
Hjärtat och Dennis e iväg med lastmaskin, tänkte jag skulle messat å sett hur mkt dom har kvar.. Kanske ska gå dit? E typ 4-5km dit.. Borde gå.. Lär ju ta en stund med tanke på att jag inte kan gå så fort liksom :P Men e ju så härligt väder!! Och igår bestämde jag att jag ska börja gå lite mera.. Se om de känns bättre i höften/fogarna då.. För på mornarna kan jag inte stå på bena!! :( E så obehagligt..
~~~~~~~~~~
Pappa: Vi tänkte att vi ville åka neråt snart igen.. Ev redan innan allt startar för per här uppe, men vi vet inte riktigt ännu.. Har bara pratat lite svagt om de.. Men lättast e ju innan allt kör igång ju :) Saknar dig med..

Städat

Fick ett städ-ryck innan... Och de va väl behövligt kan jag säga då ingen här hemma varit så pigga på de på ett tag :O Men ikväll så ;)
Hjärtat stack väl vid 19 tror jag och efter de satte jag igång! Satte mig inte i soffan igen förren klockan va 23.. SÅ här har ju vart å göra kan jag ju tala om!! Nu e här iaf helt städat på hela nedanvåningen och "bara" dammsugat på ovanvåningen.. Orkade verkligen inte ligga på alla fyra å plocka kläder idag.. Får ta de imon om jag inte har lika ont då.. Måste ju bära upp tvättkorgen med så jag har ngt att lägga tvätten i..
Men här nere e de fint iaf.. Och jag ändrade soffan lite så nu står den lite på sned ist, passade bättre så i och med att vi har ny tv-möbel och tv:n inte står som den gjorde innan ;) Har tagit foton, men som jag sagt innan så hittar jag INTE min sladd till datorn :( Inte ens nu då jag vänt och vridit på allt här nere!! :O Så vart kan den då vara tro!? Har pratat med måns och han har den inte.. Hmm.. Kan katterna ha tagit den och strungit upp med den!? Låter inte jätte rimligt.. Men får väl kolla mera där uppe sen, men har ju som sagt kollat där med.. Suck!! Hur kan en kabel bara försvinna på de viset??
Har iaf hittat mina solglasögon :) Dom låg i säkert förvar i min förra handväska :P Hehe..
Men snuskigt störigt att mina kabel e borta!!! :/
~~~~~~~~~~
Inte de minsta trött heller.. Och inget på tv och inte heller ngt direkt kul på internet :/ Hmm.. Vad ska man göra då? Får väl försöka lägga mig å lösa korsord eller nåt.. Men har ont redan då jag "bara" sitter, hur blir de då när jag lägger mig ner? JO, ännu värre :( Ska se om de fungerar att kolla på denna veckans avsnitt av "fuskbyggarna" och "andra avenyn" så har jag lite att göra iaf..

Fattar inte!?

Var i h*lvete har min sladd tagit vägen?? Har ju letat överallt, eller uppenbarligen inte!! För annars hade jag ju haft sladden här ju!! :( Störigt och retligt till tusen!!
Och vet inte heller vart mitt usb är som jag kan stoppa minneskortet i.. Suck!! Finns ju inget retligare när man vill fixa med nåt och de inte funkar bara för en sketen liten sak e borta :(
Men den kommer väl fram nån gång, men ändå :(
~~~~~~~~~~
Idag va de tredje gången små-kissarna va ute, men första gången dom va utanför trappan.. Mysan va den första att hoppa ner i den blöta rabatten och Tufs tog lite längre tid på sig, men sen hoppade de massa löv på gräset som hon jagade :p Så söt :) Mysan låg mest å kolla läget i rabatten.. Men efter ett tag va dom båda iväg på upptäcktsfärd :) Nästan förbi husknuten.. Och på ena sidan e de ju en bra bit bort ;)
Så kom Tilda på besök med, den "farliga" hunden :P Men jag va ju med så de gick bra.. Jag sa till henne så hon höll sig borta från dom, men hon va NYFIKEN:P Hehe.. När väl Tilda gått kom Håkan :) Han ville hälsa på Tufs men de höll dock inte hon med om, han fick ett par smällar i huvudet sen gick han :) Hehe..
Härligt att se att dom trivs ute iaf :) Provar kanske lite imon med :) Får ju börja lite smått och när de e fint väder så vi kan ha dörren öppen :)
Ska fixa en skål med mat till Tiger i källaren med, då han oftast går in där ist.. Bara äter och sover är uppe, men blir ju störd för de mesta av två nyfikna kissar ;) Men där kan han ju vara lite mer ifred iaf, om han vill :P Sen tänker jag ju givetvis inte slänga ut han utan vill han komma upp och in hit får han ju de.. Men oftast äter han bara och vill ut sen igen.. Renrasig utekatt de :) Och så länge han trivs så e allt bra :D Han e ju så mysig när han e ute, min lille kisse :)
~~~~~~~~~~
Nu har per och D åkt.. De skulle ner till jönköping, hämta en kille som lämnat sin bil på elmia.. Så skulle dom kolla lite bilar på A6-parkering.. Typ..
Så får se vad jag gör ikväll.. Typ inget!?
Får mysa i soffan och njuta av att bebis bökar runder i magen :) Ska snart fixa lite mat iaf.. Bruna böner och bacon :P

Påsk-helgen

Så, då va de påsk.. Känns inget speciellt, tkr nästan de e lite överskattat.. Men de e ju jag de :P Men iaf, här kommer lite planer inför helgen.. :
Lång fredagen- Inget, bara ta de lugnt och kolla film eller nåt.. Hjärtat ska ju iväg så..
Påskafton- Påsk lunch hos pers mormor och morfar.. Ev. lite mys och trevligt hos E och N sen på kvällen..
Påskdagen- Elmia..
Sen va de inte mer inbokat.. :P
Störigt att jag inte hittar sladden :/ Ville ju lägga in lite bilder.. Men får väl fortsätta leta.. Suck!!

Vecka 29 :)

Vecka 29
Du: Din bebis kan känna av hur du mår, tex om du är stressad. Det kan därför vara bra att varva ner om du har det stressigt runt dig. Träna gärna avslappning varje dag och lyssna på din kropps signaler. 
Bebisen: Barnet mäter nu cirka 35 cm och väger mellan 1 kg och 1250 gram. Huvudet ser inte längre så stort ut i förhållande till kroppen.
~~~~~~~~~~
Nyduschad och har precis fotat magen.. Men måns använde min sladd så nu hittar jag inte den :( Får leta vidare och lägga upp bilderna sen :P

Livet e bra orättvist ibland!!

Har fått en rad med dåliga besked på sistone.. Cancer.. Aldrig kul.. Och speciellt inte när de handlar om små små barn!! Lilla "jejje" Jason, inte ens fyllda 3år.. Varför? De e bara så orättvist!! Men du är en stark liten kille och har en fantastisk familj som finns hos dig och stöttar dig, och massor med folk som bryr sig.. Men inte är de kul för de!! Att en så liten kille ska behöva gå igenom allt de där.. Leukemi.. Fy!! De finns inga ord.. Vad ska man göra, vad ska man säga!?
Jag finns här och tänker på er, håller alla tummar, fingrar TÅR!! <3  Önskar man kunde gjort ngt för att de ska bli bättre, bra igen.. Men vad är de?
Och sen e de ännu ett tragiskt besked.. Allt e ju inte värre än vad man gör de till, men cancer, vart finns rättvisan i de? Nu vet vi ju inte så mkt än, men tankarna snurrar.. Tänk om.. Hoppas att allt går bra och att de inte va så farligt ändå.. Finns ju bra mediciner nu, men ändå.. Tänk om liksom..
Mina tankar finns hos er, de ska ni veta!! <3

RSS 2.0