Liiite ångest...

Har lagt ut kattungarna på blocket idag.. Lite ångest som sagt!! Men vi kan ju INTE behålla alla.. Har ju redan TRE vuxna kissar och nu FEM kattungar också, de går ju bara inte.. Visst vi bor i hus och på landet, men NEJ!! ;)
Någon som är intresserad av en söt liten kattunge??
Här finns annonsen :)
Mammas älskling sover nu, eller ligger tyst iaf ;) Trots att vi hållit på i sovrummet och på taket utanför sovrummet.. Stod ju MASSA vatten där på taket, så per va ute å fixa till stupröret som va helt igenklabbat.. Han fick rätt på de och vattnet forsade ner.. MEN nu fick vi allt vatten i garaget ist!! :O TUR att golvbrunnen fungerar iaf :) Haha.. Men hoppas de löser sig nu iaf.. Både på taket och nere i källaren...
Tänkte jag skulle kolla på fångarna på fortet, då jag missade nästan allt.. Iaf de spännande ;) Haha.. Hade ju en hungrig tjej att ta hand om då :)
De har ringt två och mailat en på katterna.. Inte illa pinkat, då annonsen kom ut vid 17 tror jag de va.. Harry är ev. tingad, dom kommer på lördag och kollar på honom.. Va en av dom som ringde som också va intresserad av honom, poppis ;) Men dom skulle diskutera och se vilken dom ev. ville ha och så skulle dom höra av sig igen.. OM dom gör de.. För sånt vet man ju aldrig :P Men hon verkade ju väldigt mån om katten och sånt.. Blir nog bra detta..
Nu e hjärtat och D iväg å ska fixa med audi:n så vi kan slänga iväg den till nån bilhandlare så vi blir av med den.. Toppenbil verkligen, men vi har ju volvon ;) Behöver ju bara en bil tyvärr :P
Tack bästaste bästa Dessie för hjälpen med bilderna :) Har ju inget program på datorn som är lätt att jobba med och sen e hon ju så himla duktig å bäst på sånt så de går ju snabbare för henne med ;) hihi.. <3
Näe, kolla klart på dagens avsnitt av fångarna på fortet sen blir de läggdags!!
Ska ju till babycatét imon :) Kul att komma ut å träffa lite folk på dagarna :)
Ska ev. gå till "stor och liten" i fridene församlingshem på onsdag, man kan ju se vad de e för ngt iaf.. Och om de e fler med småttingar här hemma omkring :P

Bilderna jag lovat ;)



"Mommo" & "Moffa" ;)

Då va vi hemma igen efter en supertrevlig helg i Malmö.. :)
Fredagen va de mest lugn och ro, hämt pizza och barnledig natt :O Kändes konstigt att cykla iväg och sova på annat ställe utan vår skatt!! Men de gick superbra!! För både oss och henne, hon somnade 23.00 (så vi cyklade då) och sov till 06.00!! :O UTAN mat paus ;) Duktig tjej :) Och i eget rum med.. Stolt mamma!! Vi kom tillbaka vid 10.00 på lördagen och då sov hon sött i sin vagn :)
Lördagen tillbringades en stund på ikea och mobilia.. Sen lugnt och skönt igen, härligt med semester!! Kräftskiva på kvällen :)
Även denna natten sov Tove i vagnen i eget rum.. Hon somnade först 20.00, sen vaknade hon till en liten stund vid 22.30 och fick då mat och pyjamas.. Sen somnade hon direkt igen, 23.00.. Hon vaknade vid 04.30 och fick mat, så la jag henne i vagnen igen.. Hon tittade då med stora ögon på mig, men jag chansade och gick å la mig igen och vaknade 07.30 då hon "pratade"..
Låg och mös i en halvtimme, sen ville hon ha mat och sen mös vi lite till, sen kom sussi och pappa å ville mysa lite med henne :)
Idag körde vi vid 12.00 efter en lugn morgon.. Åter tillbaka till verkligheten!! ;) Har en trött tös på armen.. Myyyys!
Har fixat plast så vi kan plasta in golvet i Toves sovrum nu när vi ska måla där inne, så nu kan vi göra de så fort som möjligt.. Bara fixa en lila färg, men kan ju måla vitt så länge och taket med :P Skönt att hon sover bättre i eget rum :) Hoppas de går bra sen med! :)
Så stora kattungarna blivit!! ;)
Ska lägga ut foton nån dag så ni får se :) Både på kissarna och Tove! ;)

Dopkort

Har pratat med prästen och beställt dop-kort.. Så nu väntar jag bara på att dom ska komma hem så man kan skicka iväg dom.. Då de kommer bli väldigt kort varsel hoppas jag att dom kommer snabbare än vad som stod på hemsidan!!

Tog några foton på Tove när hon låg på golvet innan.. Men orkar inte lägga över dom på datorn nu ;) hehe.. Så dom får ni vänta på :)
Men här kommer några foton från igår då jag och Tove va hos en vän och hennes underbara barn igår :)

Har fixat större "boende" till Tufs och hennes bebisar.. Nu har dom tillgång till bajslåda, vatten och torrfoder :) Två av tjejerna dök bokstavligt talat ner i matskålen direkt ;) så söta :) Dom låg i skålen och åt! :)
Dom börjar bli stora nu :) 3½ vecka gamla redan ;) Tänderna har kommit och dom busar för fullt med varandra :) En av tjejerna brukar dock sitta sidan om och titta på ;) Haha.. Pojkarna är vildast och e dom två som jamar mest och vill ut från lådan dom bor i ;)
Igår nattade jag ju Tove lite över 21.00.. Och de gick kanon! Hon vaknade inte förren 02.00 :P SÅ jag behövde inte ens upp å stoppa nappen i mun på henne ;) Duktiga tjej!!
Så hon åt ju då vid 02 och sen igen vid 05.. Och sen vid 08.30.. Hon låg i egen säng till 07 har jag för mig klockan va :) Tredje natten hon sover i sin säng till på morgonen!! :D
Nu e de matdax för henne!! :)
Har bytt storlek på nappen i nappflaskan.. Nu har hon tvåan ist :) Funkade inte sist jag prova, då rann en massa utanför men nu går de bra :) Stora tjejen :)

Harry..

Den andra pojk-kissen fick namnet Harry idag.. Bara för att den andra heter Harald, så jag tyckte att de inte va mer än rätt att den andra då skulle heta Harry :P Haha.. Tror för övrigt att Harry (den hel svarta) kommer bli lång hårig ;) Bara han som har så lång och tjock päls.. men behöver nog inte betyda ngt men han e ju så olik de andra :P

Har nattat min lilla tjej så nu sover hon förhoppningsvis :) Nu ska man väl inte säga för mkt men har nog fått in ngn sorts rytm på kvällarna.. Hon brukar äta ngn gång mellan 24-22 och somna mellan 22-23.. Och med undantag för i förrgår så brukar hon sova till allt mellan 03.00-05.30.. Men som sagt, man ska väl inte säga för mkt!!

Kokat flaskor innan idag och nu har jag diskat dom igen, kokat upp varmvatten och hällt i termosen och fyllt på med ersättning i burken, så nu e vi redo för natten ;)

Tove och Per va inne hos hennes gammelmormor och gammelmorfar innan idag, då passade jag på att duscha och va lite ensam :) Hon fick en jättesöt kossa av gammelmorfar :)

Snart dags för dopet, eller de vet vi ju inte ännu.. Ska ringa på måndag och se om de finns plats för oss ;) Men e ju alltid ngt som ska fela och nu e de med datum och folk som inte kan vissa datum osv.. Man vill ju att så många som möjligt av de bjudna ska kunna de datum man väljer men sen å andra sidan kan man ju inte rätta sig efter andra hela tiden.. Men ändå.. Aja, de löser sig nog.. Spikar datum på måndag iaf då jag pratat med ngn på pastors expeditionen.. För jag glömde ju bort tiden idag :/

Har fått tid för efterkontroll med, eller ja, jag bokade ju den själv ;) Men får jag min mens innan jag ska dit så ska jag ringa om en ny tid så jag kan komma dit precis då mensen e slut.. Ska ju sätta in spiral.. Och den vill jag ju ha in så fort de går.. Återstår att se nör de blir ;) Men har iaf tiden den 24/9 kl. 11.00 om inget händer innan dess..

Lägger in lite bilder en annan dag, orkar inte föra över dom på datorn nu :P
Nehepp, nu ska jag sova..

Harald :O

Vi (eller mest Per) har kommit fram till att vi ska behålla ena kattungen, Och PER har bestämt att han ska heta Harald!? Hmm, jaja :P haha.. Typ stackars katt tänker jag då :P
Detta är Harald:


Detta är de andra kattungarna som kommer hamna på blocket inom en snar framtid (dock är detta de första bilderna jag tog på dom, kommer fler nyare senare) :




De tre översta är flickor och den sista helsvarta är en kille :) Bild nr.2 den svarta med vill på magen börjar blli mer åt de gråa hållet ;)

Blev måttligt förvånad inatt.. Tove började grymta och sträcka på sig vid 00.30.. Jag vaknade igen vid 03 och gick för att blanda en flaska till henne för de lät som hon va vaken.. Men tog mobilen och lös på henne och såg att hon blunda så jag la mig igen och trodde hon skulle vakna vilken sekund som hellst.. Jag vaknade igen 04.45.. Då va hon vaken!! Kan ju tillägga att hon åt mellan 21-22 igår.. <3

Glesare och glesare ;)

Är inte inne här så mkt längre ;) Men de har ju sina skäl :P Mina älskade dotter vaknar ju en kort stund efter jag lagt henne ifrån mig så man kan inte göra så mkt ;) Eller så hinner jag helt enkelt inte göra så mkt då hon väl liggen ensam :P Hehe

Har slutat amma, tänkte först amma på "halvtid" men hon blev inte mätt och så kräktes hon så himla mkt av bröstmjölken.. Så nu har hon fått ersättning i en vecka och de funkar kanon! :) Visst kräks hon lite fortfarande men INTE i samma mängder som förut :) Och inte otröstlig utan hon e en glad bebis för de mesta :) Mätt längre stunder.. Går 3-4 timmar mellan måltiderna på dagen.. Och 4-5 timmar på natten, doch inte inatt då hon åt runt 21 igår kväll och vaknade 03 och ville ha mat igen ;)

Har varit på semester och skönt va de! Husvagn och campingliv :) Myys :)

Va på BVC i förrgår igen.. Nu väger hon 4270g, är 53cm lång och 36,7cm om huvudet :) Så hon har ju inte gått upp så jätte mkt sen förra gången men de kan ha varit pga att hon inte blev nöjd från amningen ju.. För hon mår ju bättre nu så tror de blir bättre med tiden ;) Hehe..

Idag kommer mormor och K på besök :) Så Tove ska få träffa gammelmormor för första gången :) 

Näe, om man ska sträcka på benen i soffan innan Tove ska äta nästa gång? Men jag e ju alltid så sent ute med sånt, då hon kan vakna närsom och vara hungrig ;) Hon åt ju vid 09.. ;)

Mammas älskling <3

RSS 2.0