Hormoner eller vad?

Har haft lite utbrott här hemma idag.. Slängde t.ex. ut askfatet genom dörren.. Luktar så hemskt äckligt och de va enda sättet att få DOM att fatta att jag menar allvar då jag inte vill att dom röker under fläkten mera!! Så nu går dom ut eller ner i källaren.. Om dom inte vill tänka på mig så kan dom åtminstonde tänka på min bebis!!
Sen e de lite annat med, som att jag alltid blir nedklankad.. Allt jag säger e ju tydligen fel!? Men inte allt!! För nu har jag kopplat bort den ena datorn, så den inte har internet längre.. Och vips så fungerar mitt som de ska igen!! Utan att msn loggar ut stup i ett.. Men de sa ju D att de absolut inte hade med de att göra.. Men tji fick han!! Än vet han inte att han inte har internet då han ändå spelar;) Haha..
Och mitt uttal e tydligen också ngt kul att skämta om och göra sig rolig på.. INTE alls kul om jag får säga de själv.. Men har pratat med hjärtat om de nu så förhoppningsvis blir de väl en ändring på de nu!! Och även från D:s sida!!

Sen e de ju massa hormoner, halsbränna och ryggont som också spelar in i bilden.. E ju inte de lättaste att hantera alltid;) Men de e ju värt vartenda minut!! :D Hoppas jag;) Hihi

Drömde om vår lilla bebis flicka inatt.. Va en pojke sist men nu va drömmen mer verklighetstrogen och lång.. Kommer ihåg den mer än den förra.. Jag gick å ammade henne mitt i natten och kelade med två avundsjuka kissar på samma gång;)
Återstår att de vilken av drömmarna som var sanna:) För nu e de inte jätte lång tid kvar, så som tiden springer iväg så borde ju dessa resterande 16 veckorna gå mega fort... Fast först Hampus student;) Om de går:D Hihi

Betala lite räkningar sen måste vi nog åka å handla lite då hjärtat kommer hem.. Helt tomt här hemma ju:(

Imon eftermiddag åker jag neråt skåne!! :D Ska till Dessie!! Wiiiieeee:) Kör hemåt igen på söndag nån gång.. Ska bli kul att träffa henne och hennes familj igen:) Va ju så längesen nu!! :(
Ska handla lite saker där nere med:P Av en gammal jobbekompis.. Bra med kontakter:) Och få med mig lite grejer från dessie med.. :)

Usch va hemskt.. Så himla tråkigt:( Tänker på dig/er!! <3

Näe orkar inte skriva mer nu;) Återkommer!!

Svar på kommentarer och lite till ;)

Dessie: De va min förra kurator som skrev de i ett mail häromdagen.. Hon har fixat en ny till mig då hennes tjänst e borttagen.. Så de va hennes hejdå typ eller nåt;) Klart du kan frysa in massa gottigt i plastpåsar;) Bara du packeterar de väl;) Jag har frusit in snoddas i plastfolie och aluminiummfolie;) (med plastet först givetvis, hihi) Funka de med;)

Maria: Jo jag har också mest "punkter" på pojk spalten.. Och så har jag ju drömt att de e en pojke också.. Men som du säger så e de ju bara att vänta å se;) Midjan har jag kvar om man nu ska gå på vad hon sa:P Hihi... Min kära sambo tror att de e en liten tjej, men vi får la se;) Hihi.. E ju inte så lång tid kvar nu:D

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Fy bubblan sicken halsbränna jag har fått!! Hjälper inte längre med samarin:( Glömde ringa min BM idag med, så måste komma ihåg de imon!! Se vad hon rekommenderar att jag ska ta ist.. Har tagit 2 påsar än sålänge.. Man får ju ta max.4/dag.. Men jag har ju tagit dom ganska tätt, men kanske inte har ngn betydelse.. Hmm inte vet jag.. Ska kolla upp de imon..

Har löst ut min knep & knåp:P Och den nya e ute nu så per skulle handla den till mig nu;) Även lite mat.. Så vi får hoppas dom har den i värsås.. Annars sa jag att han INTE fick spela "farming simulator" hihi... För har ju inget jag kan göra då:P

Nedräkningen har börjat!! Om tre dagar sitter jag hos min Dessie å snackar SKIT:) Hihi.. Blir tidig uppgång den dagen (lördag) men så e de ju då de e långt att köra och VINTER!! I VANLIGA fall tar de allt mellan 2timmar till 2,5timmar att köra.. Eller 2timmar och 50minuter som eniro säger.. Men nu lär de ju ta lite längre tid om de e dåligt väglag och kallt:/ Och vädret i helgen e ju inte precis de bästa har jag hört en fågel viska!! Haha.. Märker vi på lördag morgon;)
En sak e dock säker, att NER ska jag!! För jag ska träffa dessie (och hela familjen B) och även köpa godis på flyget;) Hehe.. En hel låda ska jag gotta mig i!! ;) Får väl dela med mig till bebis lite då;) Haha.. Fast den får ju av de fastän den vill de eller ej :O

Känns som jag sprängs snart.. Magen e så spänd att de faktiskt känns så och då har jag INTE ätit middag än!! Hur ska detta gå!?
Bebis har nog inte så mkt plats där inne eller så ligger min moderkaka i framvägg (eller hur man nu säger, hehe).. Känns bara små buffar och inte så mkt längre:( Dom senaste dagarna har de bara varit lite ibland och inte alls så mkt som de va i perioder innan.. Men de kan väl gå lite upp och ner antar jag, men lite nojig e man ju ändå..
Och så som bebis rört sig innan och sprattlat runder som en liten korv (eller vad säger du dessie? hihi)..

Hur stor e risken att bebis slår en knut på navelsträngen eller får den runt halsen???

Pojke eller flicka?

Snodde detta i en väns blogg;)

Såhär står det om Pojke eller flicka..

Pojke
Ringtestet pendlar fram och tillbaka
Sugen på surt och salt eller starkt
Låg och toppig mage
Sover du på vänster sida
Fnasiga torra händer
Behåller din skönhet
Pappan går inte upp i vikt
Lyfter du nyckeln från bordet i tjocka änden
Låga hjärtljud
Mår nästan inget illa
Kraftig hårväxt på benen
Större vänsterbröst än högra


Flicka
Ringtestet snurrar i cirklar
Sugen på sött
Hög och bred mage
Sover du på höger sida
Lena och mjuka händer
Flickan snor mammas skönhet
Pappan går upp i vikt
Lyfter du nyckeln i smala änden
Höga hjärtljud (över 140 slag)
Mår illa mest hela tiden
Benen är som du brukar ha
Större höger bröst än vänster


Drömmer du om könet på barnet är det svaret på frågan.


Men om man har lite av båda då? Vad blir de då? Tvåkönat :O Har även drömt om könet 1 gång.. Men de återstår att se vad som ligger där inne... Nu e de ju typ bara 3 månader kvar!! :O

Halsbränna

Drack samarin för ca 20 minuter sen och nu kom de tillbaka.. Så illa har de inte vart innan.. Får väl blanda ett halvt glas till då.. Då man får lov att ta 4 doser/påsar per dag.. Men ska ringa BM imon å fråga hur jag ska göra, då de står på samarin paketet att man bara ska använda de i två veckor kontenuerligt.. Hmm..
Och de e ju var/varannan dag jag måste ta de nu..

Idag e inte ryggen så farligt besvärlig.. Men börjar kännas lite nu.. Ska ju snart till sjukgymnasten så hoppas på bra tips och råd:)

Fy va obehagligt, innan när jag stekte min potatis så högg de först till i magen på höger sida.. Sen värker de MASSOR och strålar mer i ben och ut i rygg.. Kan inte sitta och kan inte stå så ont de gör!! Usch!! :( Efter ett tag gick de över lite men avtog inte helt förren ett par minuter senare.. Nu känns de inget som tur e:)

Ska se om dom funderat på mat än? annars äter jag snart upp dom;) Haha..

Plockat undan lite i köket så nu e de fint igen.. D tog en hel del där igår:) Skönt med lite hjälp!:) Så nu e de "bara" tvätten som ska tvättar och vikas, även plocka undan lite från golven så man kan dammsuga med.. Suck.. ;)

-18 till -9

Här hoppar de väldigt bland graderna!! I förmiddes va de -18 ute och nu e de -9.. Skönt att de inte e fullt så kallt nu som innan.. Blir ju snusk-kallt inne då:/ Har inga problem att de e kallt ute men de får ju vara nån måtta i galenskaperna;) Hehe...

Måns skulle kommit idag, men precis när han satt sig på bussen påväg ner mot Hbg så ringer de en automatisk telefonsvarare till han och den berättar att tåget är inställt:( Så nu e han påväg till knutan och ska prata med dom i kundtjänst så dom kan boka en ny biljett till han.. För de va bara idag de va inställt, imon kan man boka som vanligt igen ju.. Hmm.. Får se vad dom säger till han..

Annars blir de bara städ och diskning idag.. Ska nog baka mina snoddas (kärleksmums) OM jag får undan disken.. För de e ju ingen annan som tar den:/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jag önskar dej allt väl,du är en toppentjej,GLÖM aldrig det.
/ Hälsningar "K"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


???

Har man för stort hus om man blir av med en katt?? Mysan e borta:O Hittar henne inte och hon kommer inte då vi kallar på henne, undra vart hon kan ha tagit vägen? Har inte sett henne sen lunch.. Hmm..

Ännars händer de inte så mkt idag. Får se om jag ska baka lite idag;) Sist gjorde jag typ drömmar men ändå inte och med vit choklad på toppen.. Fattar ni vilka jag menar:P?
Idag blir de isf snoddas (kärleksmums)
Ska göra korvstroganoff ikväll:) Va ett tag sen och de e ju rätt gott;)

Svar till kommentar

Till anonym: Jag har redan silkiga byxor men grejen e de att byxorna fastnar i lakanet och jag vänder bara mig skälv.. Och då blir de knöligt av att byxorna sitter snett:P Men annars kan de ju funka, om man har ett silkit lakan med kanske:P Med risk att trilla ur sängen;) Hihi

Nu gör jag inte så mkt, har väl iofs inte gjort de innan heller;) Tar disken sen då jag tar maten:P Ikväll blir de spagetti med bacon/ost-sås och grönsaker:)
Orkade inte baka igår. kanske gör de ikväll eller imon ist;) Fast just nu har jag svårt att bestämma mig för vad jag e sugen på:P Hade ju vart gott med havreflan (stavning, hehe?) Framförallt smeten innan dom e gräddade;) Kommer ihåg de från jag va liten när vi bakade sånna att smeten va godast;) Kunde äta med sked, så blev inte många klara kakor sen;) haha.. Fast de brukar ju vara så, att degen/smeten e de som e godast!! :) Men de e ju lite de som e tjusningen när man bakar med barn (även stooooora barn, haha) att man faktiskt får "smaka" på de:P
Men tror de får bli dom, eftersom att jag har för mig att man ska ha i mjölk till muffinsen? Eller kanske inte? bara smör? Hmm, behöver nog kolla mitt recept;)

Nu har mysan vaknat, fast nu ligger hon å vilar i fåtöljen ist;) Hehe.. Tiger ligger fortfarande kvar i sängen sen vi la oss efter lunch:P Fast han missade de där med att man skulle gå upp innan:P Haha Mina små latmaskar!!

Har lagt upp bilder på badrummet på facebook.. Kanske kommer dom här inne med, men just nu får de räcka med där inne;)

De va tydligen hockey ikväll.. Klockan 21.00 va de en som sa till mig också.. Synd inte de också vart mitt i natten så man "missade" att se på de:P Hehe.. Men tror kanske att svenska-hockey-folket blitt sura då, om en sverige match spelats mitt i natten;) Haha..

Nu kommer halsbrännan smygandes:/

Vecka 23

Du: Kanske börjar du känna av sammandragningar, även kallade förvärkar, då livmodern drar sig samman och blir hård? Det är din livmoder som arbetar och förbereder sig inför förlossningen. Normalt varar sammandragningarna bara i en eller ett par minuter och kan kännas obehagliga. Om dom gör ont eller smärtar så ska du prata med din barnmorska. Om du inte har upplevt sammandragningar ännu så ska du inte oroa dig. För de flesta kommer dom inte förrän senare i graviditeten, runt vecka 30 och för en del kommer dom aldrig. Igen, inget är rätt eller fel.
Bebisen: Barnet mäter cirka 27 cm och väger upp emot 500 gram. Barnet kan nu få hicka i livmodern och med lite tur kan mamman känna igen detta som ett rytmiskt dunk, som kan hålla på en god stund. Ett nyfött barn hickar också ofta.


Fy

Fy sicken natt!! Har inte sovit mkt kan jag tala om:/ Haft så ont i ryggen.. Hade en kudde mellan beben men de hjälpte inte jätte mkt.. Och kan ju inte vända mig i sängen heller.. Nu känns de lite bättre, men hur länge då?

Nyss duschat och ätit frulle, dock inte samtidigt:P Så nu e jag mätt, iaf för en stund.. Åt havregrynsgröt så de mättar ju lite längre än knäckemackorna;)

Snöar gör de fortfarande, har gjort de sen igår.. Usch!! Hur mkt mer snö va de tänkt att de skulle komma eller?? Börjar bli rätt trött på de nu faktiskt!! Och jag har en känsla av att jag INTE e ensam om de heller!!

Blir knäpp på mitt hår!! De e elektriskt!! Och vad jag än gör så får jag inte stopp på de.. Står rätt ut!! Så kan inte ha nersläppt hår längre, har jag inte kunnat på ett BRA tag!! :( Och de e ju knappt jag kan ta bak de i en toffs heller för de bara står rätt ut :/
Har de med graviditeten att göra kanske??
Hjälper inte heller att INTE borsta håret.. Suck!!

Ngn som har en okastrerad snäll han-katt att låna ut för ett par dagar?? Min lilla mysan e KÖNSMOGEN och jättejobbig, håller på varannan vecka med att vara kåter!! Men vill inte släppa ut henne ju:/ Hehe

:)

Läste för ett par år sen i en tidning som låg hemma hos farfar.. En artikel om farmors föräldrar :) Läs här..



Anna och Lennarts råd för ett lyckligt äktenskap!

• Se på livet, er själva och varandra med humor

• Visa gärna ilska men tala sedan ut

• Tala alltid sanning

• Lär er kompromissa

• Lägg större vikt vid gemensamma upplevelser än vid ägodelar

 

Järnbröllop

Järnbröllop, kallas det när man som Anna och Lennart varit gifta i 70 år. En hödtidlig dag som det är få förunnat att få uppleva, men det finns ju andra bröllopsdagar innan dess. De kallas för:

1 år – pappersbröllop
10 år – tennbröllop
20 år – porslinsbröllop
25 år – silverbröllop
30 år – pärlbröllop
40 år – rubinbröllop
50 år – guldbröllop
60 år – diamantbröllop


Snön yr utanför dörren :(

Nu har de även börjat blåsa och snöa här.. Usch!! Ska vi inte ha fyra årstider längre? Dom e iaf ruckade på.. Ligger inte som dom brukar längre.. Och mkt kallare och varmare när de väl e de..
E nog många som håller med mig då jag säger: - Nu är jag väldigt trött på vintern, kylan och snön!! Allt blir ju så omständigt!! Jag menar, man går ju inte ut i onödan.. Då man måste bylta på sig massa med kläder och när man väl e ute så halkar man runder i snön/isen.. Usch!! Bilen e kall och ruggig då man sätter sig i den, huset kallt på morgonen när man lagt täcket åt sidan..
Jag menar, listan kan ju bli meter lång på bara massa klagande på snön och vintern... Men visst finns de fina och ljkusa stunder med.. Men inte när man haft snö sen mitten på december typ och nu e de snart mars!!
Men visst e de fint att titta på och de e ju mkt ljusare ute i vintermörkret. Bara man slipper ut å klampa i de..

Och inte nåt vettigt orkar jag göra idag heller:P Ska snart ge mig på disken och EVENTUELLT traska ner i källaren för att vika tvätt.. Men de e ju så kallt där nere nu!! :( Men tvätten måste ju upp;) Och hade behövt sätta igång nån maskin med så man bliru av med allt nån gång.. FVast n e de mest sängkläder och handdukar som ligger där.. Men de behöver ju också bli rent;)

Inget vettigt på tv e de heller nu för tiden!! Bara os nu ju, och sen har vi inte sårra andra kanaler nästan så inget bra på de andra kanalerna heller ju:P

Tror jag ska baka lite sen;) Sugen på mina kladdmuffins;) Men får se vad de blir:P OM de blir ngt:)

Imon blir de nya magbilder:)

ONT, ajajaj

Vad ska man tro då en läkare säger en sak och en annan säger en helt annan sak?? Vilken ska man tro på då? Nu e de visserligen försent, då jag redan gjort som den senaste läkaren sagt.. Men tänk så har han fel då? Och den första rätt?? De kan jag nog inte leva med då? Om de blir fel asså:/ För då e de ju MITT fel!!

Drömmarna om att de blir fel har jag ju haft i perioder hela tiden, men tänk så e dom sanna?? Jag vet att de inte hjälper ett skvatt att oroa sig såhär och att tänka på de.. Men jag kan ju inte hjälpa de!! Tankarna bara anfaller mig:(

Och så som jag kände igår va ju inte kul heller precis, och då kom jnu tankarna tillbaka ännu starkare!! I och med att de gjorde så himla ont emellanåt.. Idag gör de inte ont alls, men inte heller så mkt rörelse.. Tänk så e de sant då?? Aaaaaahhhhhhh!!!!

Ska ta dom i fyra dagar till sen hoppas jag att jag slipper ta dom fler gånger unger graviditeten!!! Men de börjar ju försvinna nu så visst hjälper dom.. Men tänk så hjälper dom bara mig och e dåliga för bebis??

Näe, göra ngt annat så jag får bort dessa tankar, åtminstonde för en liten stund..

Usch och fy!

Fy bubblan va seg denna dagen e!! Orkar inte göra någonting.. :/ Känns ju jobbigt med då hjärtat mitt sliter och stressar där ute..
Har diskat en maskin disk.. Men har inte plockat ur den ännu, den har ju vart klar ett tag.. Och behöver ju köra en maskin till och plocka undan på tv-bordet och även lite i köket.. Och bära upp massa tvätt.. Men de orkar jag inte, eller får så ont då jag bär så tungt i trappan.. Så kanske iaf ska vika ihopa tvätten så kan ju hjärtat ta den sen..

Bebis buffar på min urinblåsa..!!!

Ska kolla upp lite recept på nätet nu.. Ska göra en paj ikväll till mat tänkte jag.. Med bacon, brocoli och blomkål och lite sånt.. Får se om jag hittar ngt av intresse..

NU, kissepaus;)

Vägde båda kissarna innan.. Tiger vägen 6.2 kg.. Och Mysan vägen 2.5 kg.. Hehe.. Så visst e där skillnad på de små liven;)

Så himla jävla störigt!!! :@ Skulle messa en vän och har försökt massor med gånger och har till och med provat att starta om mobilen, men inget funkar.. Kan inte få iväg de jävla sms:et!!

Lååååång dusch

För att inte somna i soffan så bestämde jag mig för att ta en lång dusch.. Så nu sitter jag här igen och skriver, känns lite bättre i ryggen. Men fortfarande ONT.. Hoppas tiden går fort nu så jag kan få komma till sjukgymnasten.. Kan vara bra med lite råd om hur jag ska göra och vad jag kan göra åt de.. Men ska väl se om jag kan prova ett foglossningesbälte, men känns inte alltid som de vore de som e problemet.. Känns ju mitt på svanskotan, e de foglossning eller e de ischias (stavning?) som sitter där typ?
Aja, skit samma;) Nu har bebis vaknat till lite och buffar så nätt som den brukar;) Får la se om den vill sparkas mer ordentligt senare:P E ju så mysigt och e ju tufft när man ser de så tydligt på magen med;)

Känns som jag bara klagar så nu ska jag inte skriva så mkt mer..

Ska snart laga lite mat:)

Onsdag

Jobbat mellan 7 och 14 idag.. Kul att jobba lite, synd bara att de ska göra så förbaskat ont runt lunch och sen hålla i sig resten av dagen:/ Men de e de värt, helt klart! Men kan ju göra ont ändå..

Så nu ligger jag i soffan och tar de lugnt.. Sätta på tv:n snart.. Med risk att jag somnar;) Är helt slut ju:/ Trött i kropp och själ;) Eller huvud:D

Pratade med läkaren idag och de va ingen fara att ta tabletterna för viruset.. Så länge man följer ordinationen.. Och de har ju hjälpt innan så de ska de nog göra nu med:) Hoppas jag! Annars skulle jag höra av mig om de inte blev bättre:)

Ikväll blir de kassler, ris och ostsås:) Med kokt blomkål och broccoli till de:)
Sen lite mys framför tv:n.. kanske bebis vill busa med oss då med:) Igår ville den inte som vi ville;) Buffade knappt ngt.. Men de går ju i vågot:P Så hoppas på mer idag:D E ju så mysigt!! Och framförallt då hjärtat också känner med mig:)

Jobbat

Har vart hemma ett tag nu efter jobbet.. Slutade 16.00 men tar ju ett tag att köra hem:P Framförallt i detta vädret!! Fy bubblan vad jag fick ont nu på eftermiddagen:/ Urk!! Bättre att jobba natt då de inte e lika tungt då.. Visst e de tungt då med men inte lika många lyft och sånt..
Ska jobba dagen imon med, sen får vi se om jag inte bara ska försöka på nätter? Men blir ju inte så mkt jobb då.. Hmm..
Fick tar i sjukgymnasten idag med:D Va på tiden!! Ska dit den 2/3.. Så får vi se vad dom har att erbjuda:P
Ringde även BM idag, så fick en läkartid imon eftermiddag.. (inget allvarligt, behöver lite råd bara) Så känns ju skönt att ha sånt lite halvt avklarat, har ju iaf fått tider för besök och sånt;)

Idag blir de kassler till middag, antagligen blir de ris till och hjärtat får hämta in mjölk för annars blir vi utan sås:( Måste handla med, för helt tomt i frysen nu:( Varför kunde man inte vara ekonomiskt oberoende för!?!? :P

Bebis bökar runt och gör sig inte obemärkt precis:P Igårkväll så kände per ännu mer:) <3  Bebis bjöd även på riktigt tydliga sparkar:) Härligt.. Fastän bebis fortfarande e väldigt försiktig mestadels så kommer de några klockrena sparkar emellanåt:) Man ser på magen att de rör sig där inne:) Längtar så tills vi får se vårt lilla knyte:) VÅR ALDELES EGNA BEBIS:D Bara vår.. Känns konstigt, men ändå helt underbart.. Snart e de inte bara vi, utan snart har vi ett barn att ta hand om också:O ;) Inte bara vi två och kissarna längre:P

Idag fick även chefen reda på de på jobbet:P Många som inte vet ännu;) Eller dom som ser mig fattar nog men inte alla som vågar fråga rakt ut som vissa gör:)
När jag hjälpte en boende på toa idag så satt jag mig ner på huk typ när jag skulle hjälpa till med byxorna och då kom frågan: Blir det en pojke eller flicka? För en liten sekund fick jag tänka efter:P vad menar h*n ;) haha.. Men fattade ju sen att h*n hade sett min mage;) Haha..

Chefen undrade också hur länge jag tänkte jobba.. Jag har ju tänkt jobba så långt de går men man vet ju aldrig hur långt de e.. Och e de dagtid så tror jag inte jag kan jobba så länge som jag först sagt.. Men möjligt de går bra med nätter närmare förlossningen.. Men hon sa även att de flesta begär havandeskapspenning 60 dagar innan BF.. I och med att de e ett tungt arbete så hade dom rätt till de.. Men får se.. De e ju isf i slutet på april som jag får lov att gå då.. Men om de går så jobbar jag nog gärna lite till;)

Näe, nu ska jag slänga upp benen i soffan (läs: ytterst försiktigt lägga) och bara ta de lugnt ett tag tills hjärtat kommer in:)

Godmorgon :)

Eller har ju vart uppe och vaken ett bra tag;) Haha.. Eller Gick upp vid 12:P Men la oss sent, per ännu senare än mig!! Han kom inte upp fören 04.. Men så e de ju ibland:P

Tog ett foto på magen imorse med så nu ska jag visa skillnaden, OM de e ngn skillnad.. Men såg ut så innan.. Men svårt då man inte har bilderna sidan om varandra;)

Tog även på badrummet där uppe.. För de e ju klart nu.. Ska bara dit lister, krokar och toarulle hållare:P Även skötbord:P
Tkr att de e ganska rymligt vårt badrum men svårt att få med allt på bild.. Blev så intryckt:/  Så har inte laddat upp bilderna till datorn än:P

Idag ska vi inte göra ngt speciellt, tror jag;) Hjärtat har ju en kompis här så.. Just nu e dom iväg nånstans.. Så jag sitter här och lyssnar på musik och myser av bebis som buffar på mig;)
Va så jag vaknade idag;) Eller va lite halv vaken och så vände sig bebis i magen så hela magen rörde sig:D Hihi Ser så kul ut:) Och känns så konstigt men underbart!!

Tack för tipset med skötbord.. Får se hur vi gör med det.. Man ska ju hitta ngt som är i rätt arbetshöjd med.. Och även tänka på förvaring och dyl. Men de ska nog bli bra:)

Här är några magbilder.. Alla från morgonen:)
morgon bildMorgon bild
Blid nr. 1 är från V16, Bild nr. 2 är från V19, Bild nr. 3 är från V21 och sista bilden från V22

Vad tkr ni?

Söndag

Då skiftade Lördagen till Söndag..
Har aggerat taxiverksamhet tidigare ikväll.. Sen åt vi lite kaka:) God va den! Smaka massor av apelsin och choklad, dock inte lika mkt choklad som apelsin;) Men god iaf:P Choklad e ju inte så gott längre:P
Kollat lite på melodifestivalen, undra varför vi gjorde de egentligen.. Inget att se på ändå ju!! Va en Okej låt tyckte jag.. Och den gick ju vidare som tur va, eller bryr mig inte.. Haha.. Annars tyckte jag de va väldigt smaklöst!! Jag menar, de fanns en till LÅT som va okej, men när folket på scen har GLÖMT att ta på sig sina byxor så e de ju inte så trevligt längre!! Men visst, jag ska också börja gå ut i body och strumpbyxor!! Undra vad folk säger då!!?!? Idioti..
Fattar inte varför jag gnäller om de, ska INTE se de mer iaf!!

Ska ta en ny magbild imon, en sån "naken" bild:P Så ska jag jämföra och se om de e ngn skillnap gentemot de andra magbilderna.. Kan ju vara kul att se om den växt lite sen förra vekan.. Svårare att se och jämföra då dom inte se likadana ut ju;)
Men på bilden såg magen nästan lite spetsig ut, men känns inte så i verkligheten:)

Nu buffar bebis för fulla muggar och nu säger jag GODNATT!! <3

Kakan i ugnen :)

Har nyss slängt ihop en sockerkaka:) Med apelsin och chokladbitar i.. Kommer nog bli mumma sen när den e klar:) Smakade ju lite av smeten och de va mums och smaka apelsin;) Gottigt då chokladen smält lite med;)

Äta benfri kotlett, pommes och bea-sås sen:) Med körsbärstomater:)

Städat, diskat och tvättat idag.. Vi har hjälpts åt så jag har inte tagit nån tvätt;) Men har ju gjort en massa annat;) Nu e de bara golven kvar.. Och ska ställa iordning med grejerna i badrummet sen med.. De va ju inte uppackat iom vi inte haft ngt badrum innan.. Kom även fram till att vi inte har en enda krok där inne, inget att hänga handdukar på:P Och inte heller en toarulle-hållare.. Sån på väggen.. Jobbigt e de då kissarna tar tag i pappret då rullen står på den "pinnen" vi har.. Sån man kan stapla massa rullar på höjd i;) Så slutar ju med att vi har toapapper i hela badrummet:O
Kom fram till att vi ändå ska kolla på de billiga skötbordet på ikea och se hur de ser ut och putta lite på de och se om de står stadigt;) Annars bygger vi ett eget;) För vill ju ha förvaringen och de finns de inget klart i de skötbordet.. Men de ska nog gå att lösa med hjälp av en trådback eller en träskiva typ:P Aja, inte dags än:)

Luktade lite på hjärtats cider innan, caktus smak på den:) Lukta mumma!!! Men de får ju dröja ett tag inna jag får dricka sånt;)  Eller får å får, men vill inte nu:) Tänka lite på bebis med ju;)

Annars så rör sig bebis med jämna mellanrum flera gånger per dag:) Mysigt:)

Näe står helt still i huvet på mig så nu ska jag inte skriva mer.. Kommer inte på ngt vettigt att skriva om heller;)

Här är magbilderna från förra veckan och bilden jag tog idag.. Alltså från V. 21 och 22.. Båda morgonbild fast ena med mer kläder på:P
Tkr magen blir aningen spetsig, eller vad tkr ni??

Vecka 22 :)

Vecka 22
Bebisen: Barnet är nu cirka 26 cm och väger cirka 450 gram och lägger nu på mer än 70 g i veckan. Bebisen har fått sitt eget möster av sömn och vakenhet och det är drömsömnen (REM) som dominerar. Jämför inte din bebis rörelser eller aktivitet med andras bebisar. Redan nu är ditt barn unikt och har en egen personlighet..
<3<3<3<3<3<3<3<3<3
Idag har jag inte gjort så mkt:P Vart iväg och handlat lite.. Men bara lite:P Behövde ju lite pålägg och batterier..

Imon ska jag ta tag i städningen här hemma tror jag.. Och bära upp tvätten, hänga upp de som hjärtat tvättade idag om han inte gör de sj förstås;)
Annars kommer de vara en lugn helg.. Hjärtat e nästan ledig, han måste fodra men annars e de nog inget speciellt.. Bara ta de lugnt! Skönt.. För jag har ont i ryggen, emellan åt känns de i bäckenet och ibland i svanskotan:( Urk.. Ska ge sjukgymnasten en chans till på måndag annars får BM fixa en remiss ist!

Snart börja på maten..

Första sparken för pappa Per :)

Igårkväll när vi låg (läs jag) i soffan och kollade på tv, bökade bebis runt som vanligt och då passade jag på att lägga hjärtats hand på magen:) Och han kände bebis:D Första gången han kände bebis! Härligt, inte bara jag som känner längre;) Bara så svårt att parera in bebis rörelser med pappas hand;) Men igår kände han flera stycken:) Och i två omgångar, för givetvis så slutar ju bebis när man lägger handen på magen:P

Känns som jag har en 1½ åring hemma;) MYSAN!! Hon hoppar upp på byrån eller bokhyllan eller vasken och petar ner massa saker hon kan leka med på golvet.. Så man får springa här och plocka upp efter henne:P Och tar man ner henne på golvet eller liksom säger till henne att hoppa ner/ryter lite:P  så hoppar hon ner men upp igen när man vänt ryggen till;)
Men nu e hon så trött efter allt bus så nu sover hon i bebislådan;) La de största kläderna i lådan igen och fällde ihop locket men hon tryckte sig igenom iaf;) Och ligger och myser på en overall:P

Ska plocka in frullen igen och ner och plocka upp mat till ikväll.. Även lite korv till lunch, tänkte göra soppa men alltid gott med lite extra utfyllning i den;)

Sen ska jag ju jobba ikväll med, eller inatt blir de ju.. Men åker hemifrån på kvällen ju;) Så ska vila mig efter vi ätit lunch;) Eller sova rättare sagt:D Skönt!

Aha:)

Haha, de va inte svårare än så;) De lös ju en lampa på diskmaskinen, har gjort de ett par dagar.. Fast vi har ju diskat iaf, de har ju gått:P Och försökte tyda symbolen och jämföra med de symboler i maskinen.. Men ingen va lik den som lös:/ Och inte heller fanns de ngt som förklarade symbolerna i brukshänvisningen:O Konstigt!! Men så provade jag att hälla i spolglans innan, och de behövdes rätt mkt innan den behållaren visade max!! Och nu lyser inte lampan längre:P Hihi.. Så de va ju inget komplicerat;) Skönt de:P

Och lampan i ugnen har dött med:/ Tkr de e lite dåligt faktiskt!! Då vi köpte den i mellandagarna!! Ska inte en lampa hålla längre än så eller?? Aja finns ju inte mkt att göra åt de, mer än att fixa en ny lampa såklart.. Men ändå retligt..

Nu har vi nyss slängt ut skiten som blev av när dom monterade in allt i badrummet:) Så nu e hjärtat iväg och eldar:) Tur man bor som man gör och har möjligheten till de;) Slippa köra till skroten för minsta lilla;) Ska bara få tummarna loss och bära ut grejerna från bebis rum med.. Inte för att vi har ngt att stoppa in där, jo en byrå har vi:) Men inget mer.. Men de e på ingång.. Men inte fören i maj typ:O Hehe.. Men ska ju fixa balkong dörren noch lite sånt där inne först.. Och jag ska sortera alla kläder så jag vet vad vi har och inte har.. Rätt praktiskt för jag har ju både byrån och kläderna här nere;) Så bara att ösa bort skiten från bordet och lägga upp allt där och börja.. men känner ingen panik än över de;) Haha..

Funderar på om jag ska hoppa in i duschen snart.. Sitter ju fortfarande i pyjamasen och velar;) Haha.. Men nu behöver jag inte gå ner för att dusch, nu måste jag gå upp:) Men bättre de då de e aningen varmare och behagligare att stå där:)
Sen ska vi fixa en "bajsbänk" skötbord;) Och jag vill nog ha draperi och öglor eller nåt i taket så man kan dölja de lite fint:) Tkr ju om mitt färgglada duschdraperi;) Och har ju inte så mkt färg i badrummet som läget e nu och då vore de ju fint med de där:) Stora färgglada blommor;) Haha.. Har dock inte framfört förslaget till hjärtat än:P

Trött i ögonen!!

Upptaget:/

Skulle ju ringa sjukgymnasten idag.. Tele-tid mellan 11 och 12.. Men inte de lättaste att komma fram inte!! E ju upptaget hela tiden:( Och kommer jag inte fram så får jag väl försöka med min BM ist mellan 13 och 14.. Så får ju hon skriva en remiss ist.. Tragist att man inte kommer fram!! Kunde väl varit ett kösystem ist?

E fortfarande trött.. Men ska asa mig upp från soffan och sätta på kaffe (!!!) men de e till hjärtat när han kommer in igen:P Hehe..

Blev väckt av telefonen vid nio imorse!! :( Men de va D från resursen, jag ska jobba imon natt med:) Gott, skönt att de e nätter med så blir de ju flera timmar på samma gång:)

Nu har vi fått tillbaka vårt badrum:D Men även fått massa skit på köpet:( Men hjärtat kommer med lastmaskinen sen så vi kan slänga ut de och han ska elda upp de;) Massa kartonger och mög ju! Just nu leker de två kissar bland de:P Haha..

Näe nu ska jag äta lite och sätta på dedära kaffet:P Men ringa en gång till först;)

Barnmorskan

Va hos BM idag.. Bltr va bra, 120/70.. Tog inget blodvärde idag då jag ändå låg så bra sist.. Och de va ju bara två veckor sen så;) Hjärtljuden pendla på allt mellan 142-153.. Fast de va SVÅRT att höra dom!! Bebis ville inte ligga still nån gång.. Och när vi väl hittade dom så sparkade den och vände sig åt ett annat håll..
Men mysigt då den rör sig så mkt:) Och igår så fick jag känna på en mkt stqarkare "buff" spark:) Härligt:D Synd bara att inte per fått tillfälle att känna än:/ Men han får väl lägga handen på magen ikväll och se om han känner ngt;)
Fick ett telenummer till en sjukgymnast som jag ska ringa imon.. Ang. min rygg.. Då jag har den förbaskade nerven ikläm och de gör ont! Värst e de ju på kvällarna men även ont på dagen:/ Försöker sitta "rätt" men inte alltid så lätt.. Dom har kanske nåt tips till mig, för gör ju ont när jag ligger och sånt med:/ Urk!

Ska snart börja med maten, blir kött, potatis och sås:) Ska nog koka lite blomkål med, har ju en hel skalle i kylen;) Tur där va många bitar kött i paketen för verkar som vi fått en middagsgäst idag:O
Bara vänta på att Erik blir klar med sladdarna och spisen:P Så ska jag röja undan disken tänkte jag.. Bäst hade ju vart om killarna tog hand om maten och disken idag;) Men ska väl inte hoppas på för mkt:O

Godmorgon

Nyss gått upp, har vaknat i omgångar sen jag la mig 08.00.. Hopplöst, för då känns de ju inte som man sovit alls:/ Men men så e de.. Hjärtat håller på med lite frulle/lunch så jag kom upp i lagom tid iaf;) Precis till maten:P
Urk va jag vill lägga mig igen, ska göra de då magen fått lite mat tänkte jag.. Lägga mig å mysa lite med mysan:) Hehe.. För hon gör ju heller igen vettigt om dagarna;) Bara sover och gör även de på natten med:P Haha..

Näe, skriver väl mer sen..

Slö, lite seg start på dagen

Vart uppe i en timme nu.. Men har inte riktigt kommit igång, fast de kan ju ta ett bra tag;) Kollat runt lite på Fb och lite i bloggarna sen har jag inte kommit längre;) Snart äta lite känner jag.. Måste ju ha frulle:) Kanske blir havregrynsgröt idag med, fast nu e ju mjölken slut:/ Eller så ska jag knata ner i källaren och hämta upp sånna mini baguetter:)

Annars händer de inte så mkt idag, blir väl massa rederiet avsnitt som vanligt.. Kanske lite Wii med:P
Men ska först plocka undan efter gårdagens middag;) Haha

20+0, idag eller igår!? Olika överallt;) Hihi

Såhär står de om V.21www.niomanader.se sidan som jag tar min info ifrån:)
Bebisen: Nu är barnet ca 25 cm långt och cirka 380 gram tungt. Det har fortfarande gott om plats att röra sig fritt i din livmoder och kan sparka högt upp pch långt ner. Ibland kanske du inte känner något alls och då sparkar bebisen säkerligen in mot ryggen på dig. Födelsedatum kan fastslås med en veckas felmarginal åt vart håll mot bakgrund av huvudets storlek, som är cirka 5 cm i diameter. På flickor formas vagina, och äggstockarna innehåller redan över sex miljoner ägg. Innan hon blir fruktbar kommer antalet att vara reducerat till 3-400 ägg. På pojkar är pungen fortfarande tom.

Och här nedan kommer jag att skriva om de andra veckorna, som redan varit.. Om de e ngn som e intresserad, annars e de ju bara att skita i att läsa;)

Vecka 20
Du: Kanske känner du dig trött och orkeslös? Du kan behöva lite extra järn. Prata med din barnmorska.
Fostret: Barnet mäter nu cirka 23 cm och väger ca 260-300 gram. Din barnmorska kan nu avlyssna hjärtljuden med en doppler.
Vecka 19
Du: Ungefär nu brukar man ha vant sig vid graviditeten och sluppit illamående etc, men en graviditet är unik - liksom du - och alla upplever graviditet olika. Inget är rätt eller fel. En del upplever ryggont och foglossning. Kanske drömmer du mer livligt nu för tiden? Det är också vanligt att man blir mer emotionell ungefär nu vilket kan få oväntade känslor att komma upp till ytan.
Fostret: Längd omkring 20 cm och vikt knappt 250 g. Anlagen till mjölktänderna är färdiga och bakom dem bildas redan anlagen till vuxentänderna.
Vecka 18
Du: Om du är förstföderska kanske du kan känna de första rörelserna nu. Men det är inte ovanligt eller konstigt om det dröjer ytterligare ett par veckor.
Fostret: Det ofödda barnet är nu cirka 18-19 cm långt och väger ca 170 gram. Fostret övar matsmältnings- och utsöndringsprocesserna genom att svälja fostervatten och låta det gå ut via urinblåsan. Tungan har redan fått smaklökar och fostret kan reagera på fostervattnets smak.
Vecka 17
Du: För många börjar magen synas ordentligt nu. Men det är väldigt individuellt och om din mage inte syns så ska du inte oroa dig - den kommer.
Fostret: Barnet är ca 17 cm långt och väger ca. 135 gram. Huvudet är cirka 4 cm i diameter, medan fötterna är cirka 2 cm långa. Det bildas ett värmereglerande fettlager på ytan av fostret som kallas vernix.
Vecka 16
Fostret: Barnet mäter 14-16 cm och väger knappt 110 g och växer fortfarande snabbt där det flyter i fostervattnet. Fostersäcken innehåller ca 1,8 dl fostervatten efter 16 veckor. Naglarna på fingrarna utvecklas och ögonen, näsan och öronen är välformade. Skelettet hårdnar och blir mer förbenat. Hörseln är nu skarp och även fast ögonen fortfarande är slutna kan fostret kan skilja på ljus och mörker. Kroppen täcks av ett fint, dunigt lagunohår. Fortplantningsorganen fortsätter utvecklas och någonstans mellan vecka 16-17 kan man urskilja penis eller vagina. Fostret kan nu utföra mer komplicerade rörelser såsom att ta tag om navelsträngen, suga på sina fingrar och anlägga komplicerade ansiktsuttryck.
Vecka 15
Fostret: Nu är barnet är ca 13 cm långt och väger ungefär 80 gram. Huden är tunn och genomskinlig och blodkärlen syns tydligt. Fastän öronen inte är helt klara kan din bebis nu uppfatta ljud.
Vecka 14
Fostret: Fostret är nu ca 11 cm lång och väger ca. 60 g. Det får all sin näring från den färdigbildade moderkakan. Ögonen kommer att ligga på ansiktets framsida, öronen placeras riktigt, näsan blir mer markant och det allra första håret syns.
Vecka 13
Du: Mot slutet av tredje månaden har livmodern trängt upp ur bäckenet och in i bukhålan. En erfaren barnmorska kan kanske känna den precis ovanför blygdbenet, men det är inte ovanligt att det dröjer ännu ett tag innan den känns tydligt. Illamåendet, kräkningarna och tröttheten avtar normalt runt vecka 13 men du kan fortfarande känna mer eller mindre för vissa födoämnen. En del omföderskor kan känna av fostrets rörelser, men det är väldigt ovanligt.
Fostret: Alla organ har nu bildats och nu återstår finjusteringar. Fostret kan fortfarande inte överleva utanför livmodern då organen inte är mogna. Mognaden sker under resten av graviditeten. Nu ska ditt barn växa till sig för att klara livet utanför livmodern. Fostret kan öppna och stänga sin mun, suga och svälja, gäspa och sträcka på hela kroppen, kan även snurra runt. Fostret är ca 9 cm långt och väger ca 20-35 gram.
Vecka 12
Fostret: Fostret väger ca 9-13 gram och är ca 7 cm långt. Lungorna är nu klara men omogna, bukspottkörteln fungerar och producerar insulin och fostret svarar på yttre stimulans med sparkar som du fortfarande inte kan känna.
Vecka 11
Fostret: Fostret är ca 4,5-6 cm långt. Huvudet utgör nu den största delen av kroppen och utvecklingen går från huvudet och nedåt. Läpparna rör sig, pannan rynkar sig och och huvudet vrider sig. Könsorganen är färdiga på insidan.
Vecka 10
Du: Din trötthet, och eventuellt illamående och kräkningar, kanske avtar men du känner säkert ett större behov av att kissa.
Fostret: Nu är embryostadiet förbi. Barnets mänskliga drag är fullt framträdande, fingrarna och tårna syns och njurarna producerar urin. Vid tio veckor är fostret ca 2,5 cm långt och väger ca 8 gram. Fostret rör sig försiktigt för att träna musklerna, fast det är alldeles för tidigt för dig att känna något ännu, och börjar kunna ändra läge i livmodern.
Vecka 9
Embryot: Medan menstuationen uteblir utvecklar embryots ansikte mer och mer mänskliga anletsdrag samtidigt som bålen förlängs och och blir rakare. Den embryotiska svansen, en rest från djurlivet, förkortas och försvinner. Fostret reagerar på beröring och känseln utvecklas.
Vecka 8
Embryot: Vid åtta veckor är embryot ca 13-15 mm långt, ungefär som ett hallon. Det ligger inneslutet i de membran som redan innehåller fostervattnet. Nu är det 10 000 gånger större än den enda befruktade cellen var 42 dagar tidigare. Hjärtkonstruktionen är nu utvecklad, och ansiktet antar klart mänskliga drag eftersom både överläppen, nästippen skapas samt att man kan se ögonlock.
Vecka 7
Du: För vissa så kommer nu de typiska graviditetssymptomen såsom illamående, kräkningar och trötthet fram på riktigt. Om du inte känner av dessa symptom - ingen fara. Det finns många som inte påverkas lika hårt av graviditetshormonerna, det är också helt normalt.
Embryot: Embryot växer med ca 1 mm per dygn och i slutet av vecka 7 är de ca 10-13 mm långt. Varje minut bildas det 100 000 nya nervceller. Hjärnan börjar dela sig i två halvor, ansiktet tar form och ögonen ses som fördjupningar på var sin sida av fostrets huvud. Embryot kan reflexmässigt röra armarna man kan ibland med hjälp av vaginalt ultraljud se att fostret rör sig med små, små rörelser.
Vecka 6
Du: De ökade kraven på cirkulationen kan göra dig andfådd och det ökade blodflödet genom njurarna gör att du måste kissa oftare. Moderkakshormonerna påverkar matsmältningssystemet och kan ge illamående eller förstoppning. Dina tarmar svullnar och du kan både känna dig gravid, samt se gravid ut. Graviditetens krav och den, för vissa, minskade aptiten kan göra dig extremt trött.
Embryot: Bebisen har huvud, bål och anlag till hjärna. Små armknoppar sticker ut på sidorna. Ögon- och öronanlagen syns och hela embryot är ca 3-5 mm. I hjärtat bildas en skiljevägg och man kan nu, med lite tur, se hjärtslagen mde hjälv av vaginalt ultraljud.
Vecka 5
Du: Menstruationen har uteblivit med god marginal och det är nu de flesta gör ett graviditetstest. Det är inte helt ovanligt att en del kvinnor blöder lite ungefär när mensen skulle ha kommit. Blödningen brukar dock vara mer sparsam.
Embryot: Mot slutet av veckan är embryot cirka 2 mm. Den inre cellklumpen bildar en platt skiva som består av tre cellager. Det yttre lagret kommer att utvecklas till hud, nervsystem, öron och ögon. Det mellersta lagret blir muskler, skelett, hjärta, njurar och könsorgan. Det inre lagret blir tarmar och matsmältningssystem, lungor och urinblåsa. Vid det här laget har embryot redan början till ett nervsystem, det rörformade hjärtat börjat slå och blodkärl kopplar det till moderkakan via navelsträngen.
Vecka 4
Du: Kan vara tröttare än vanligt och anar kanske redan att du är gravid, andra känner sig som vanligt och misstänker ingenting.
Embryot: Morulan, som är är cirka 0,2 mm i diameter, når någonstans mellan vecka 3 och fyra fram till livmodern och bäddar in sig i dess slemhinna. En del kvinnor upplever en sk nidationsblödning när detta sker, men det tycks vara relativt ovanligt. Cellbollen är knappt 1 mm stor och delningen går mycket fort. I slutet av veckan har morulan redan ett par tusen celler. En del av dessa ska bilda embryot, de andra bildar moderkakan. Fostervattnet börjar produceras och en fibrinpropp stänger hålet utifrån livmoderhålan.
Vecka 3
Du: Ca två timmar efter samlaget har sädescellerna nått de 17-18 cm fram till ägget. Befruktningen sker – du är med barn!
Embryot: 30 timmar efter samlaget börjar den första celldelningen. Det befruktade ägget, som fortfarande är inneslutet i ett gelatinartat hölje, delar sig om och om igen medan det färdas uppför äggledaren. På en vecka bildas en liten boll med ett hundratal celler. Bollen kallas morula vilket betyder litet mullbär och är 0.15 mm stor. Ungefär sju dagar efter befruktningen förlorar cellbollen sitt hölje och är nu redo för direktkontalt med livmodern.
Vecka 1-2
Du: Medicinska räknas din graviditet från senaste mensens första dag, dvs två veckor före befruktningen. Under vecka två mognar ägget i äggstocken och är vid veckans slut färdigt för ägglossning.
Embryot: Bebisen är alltså två veckor yngre än antal graviditetsveckor.

Fixat och trixat

Men blev inte riktigt nöjd med bloggen men får väl ha de såhär ett tag iaf;)

VAD TYCKER DU???

Märks att Mysan e en liten lite ömtålig tjej;) Hon skrek så Tiger reagerade innan när hon och Håkan busade.. Så de slutade med att hon fräste och sprang ner i källaren.. Efter de busade Tiger och Håkan massor ist:P Skönt att den sura kissen som bodde i Tiger har flyttat ut nu;) hehe.. Han e ju så gosig nu igen:) Men de har ju tagit på han med att flytta och byta miljö så ofta! Men nu trivs han, eller de verkar ju så iaf:) Och här ska vi ju stanna så detta kommer bli bra!! :)
Helt plötsligt så fungerade kontakten mellan min mob och datorn, så nu har jag fört över bilderna jag tog imorse och igår;)

Mysan och Tiger äter ur samma matskål;)
E de bara riktigt god mat så går de säg;) Haha


Håkan tog sig friheten att hoppa upp i vår bokhylla och klättra lite på tv:n,
här e han dock påväg tillbaka:P


Morgon bild på magen i V. 20+0 :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Soppa, vitlöksbröd och rederiet;)

Nyss ätit lite lunch, köttsoppa blev de:) Och vitlöksbröd i ugnen till:) Mmmmmm.. Nu e vi inne på säsong 11, snart kollat klart på de ju!! Kollar ju rätt mkt varje dag så då går de ju rätt fort;)
Nu ligger hjärtat i sängen och vilar, jag sitter här och känner bebis buffar på mig:) Mysigt:) Fast känns lite konstigt och underligt ändå;) Och obehagligt då den e poå min urinblåsa:P Haha..

Dessa drömmar:/ Fy bubblan!! Och så himla verkligt med:(

Tänkte lägga upp lite foton jag tagit, tog en morgonbild imorse, nu i V.21.. Men datorn/telefonen eller vad fan de  nu e för fel!! :@ De funkar inte.. Nu helt plötsligt vill den att jag ska installera drivrutiner och skit!! Och sätta in nån jävla skiva, har ingen jävla skiva!!! Röv!!


Städ-fredag

Så nu har jag städat undan på nedervåningen.. Eller bottenplan eller vad man nu ska döpa de till;) Ischias nerven gör sig dock påmind:/ Så ovanvåningen får per ta sen när han kommer in;) Han sa ju att han skulle dammsuga men de harju jag gjort här nere så då kanske de inte gör ngt att han får plocka undan lite tvätt och tidningar (som han själv asat upp) där uppe:P Får se vad han säger när han kommer upp från källaren med;) OM han kommer upp;) Jag slängde ner en massa innan:) Haha, så de ligger nog mest ivägen, MITT i trappan:O Hihi..

Nyss satt mig i soffan igen då.. Och bebis gör sig påmind den med:D Buffar och lever i min mage:) Härligt.. Nu va de lite starkare/tydligare buffar med.. Myyyyys:)
Ska ta ett äpple eller banan nu med innan maten så jag inte svimmar;) Får i mig aldeles för lite om dagarna ju:/ Isch!! Märks ju på em/kväll framförallt.. Och även på tok för lite dricka!! Hälla upp vatten i en bringare och sätta i kylen så de blir isande kallt och gott:)

Blir kotlett idag igen;) Men dom e ju goda:P Sånna benfria, färdigmarinerade mumsiga bitar:D Såldes ut till rea-pris så helt okej faktiskt att fylla frysen med sånt gott kött:) Men ska nog ha ris till idag, igår hade vi ju potatis och grönpepparsås till:)

Kul med kommentarer:) Tack:)
Och de med maten e väl inte att jag tänkter att bebis inte får vad den behöver.. Utan de e ju mera att den tar allt jag har och så blir de inget över till mig och då mår jag dåligt utav de:/ Därför jag måste skärpa mig;) Iaf att försöka äta en frukt lite då och då eller nåt sånt.. För riktig mat klarar jag inte av.. Inte gott och sätter sig i halsen med en gång:/ Kan ju knappt dricka ett halvt glas dricka utan att de kommer upp:( Eller nästan kommer upp, känns som de ligger på gränsen hela tiden ju!! Inte så kul:(
Men nu mår jag bättre, förutom ischias nerven då.. Men annars okej:) Tog ju lite samarin innan med för halsbrännan.. För de kommer också mer och mer.. Obehagligt sånt tkr jag.. Men vad gör man inte för bebis!! :) De e ju trots allt värt all smärta och obehag<3 För vi får ju vår bebis sen, snart! "Bara" 140 dagar kvar till beräknad BF :)

Sitter här i soffan och kelar med Håkan, näe inte som de låter;) Hihi.. De e pers morbrors kisse;) Hihi Skönt när katterna kommer bra överens att man kan lämna bort dom till grannen när man ska iväg:)Så slipper dom vara ensamma ju!! Och så har dom skoj på köpet med;)

Spelade lite Wii med mig själv innan jag började städa med.. Nu har jag PRO i golfen med:) men vad skillnaden är nu vet jag inte, nya/bättre klubbor kanske? Har ju PRO i bowlingen med och där e de bättre klot tror jag;) Ett annat klot iaf;) Och för att hjärtat inte skulle tröttna så spelade jag en runda till han med så han med har PRO;) Hehe, men nu får han ju klara sig på egen hand;) Illa då man får MINUS när man har en runda på 214 poäng!! Haha, de får jag!! Som bäst har jag 245:) Fast inte jätte bra skill level, ligger nog på nästan 1300 tror jag, eller va de strax över 1200?? Aja strunt samma;) Lite får man ju skryta väl;) Hehe

Nu ska jag kolla runt lite på bilder som jag kan ha som bakgrund i min blogg, ist för de lila jag har.. NGN SOM HAR NÅT FÖRSLAG???

Fredag

Helg..
Ska städa idag tänkte jag, eller de e ett måste!! Igår orkade jag inte med någonting och kände mig väldigt mere!! Men känns något bättre idag, så får ta mig i kragen och försöka få nåt gjort!! Men inte så lätt då man varken har ork eller lust till ngt!! :(
Har tvingat i mig en manna frutti, men inget e gott längre:/ Inte lätt å äta då.. Ska gå å hämta mina järntabletter med så jag inte missar dom.. Visserligen va mina värden bra, men från inskrivningen har de ju sjunkit... Så behöver ju ta dom iaf!.. Järnvärdet va 146 på inskrivningen och 130 för en vecka sen..

Ändrade inte tiden jag redan hade bokad så ska dit igen på tisdag.. Få se om ngt ändrats då? Men tar ju mina tabletter varje dag så borde ju inte blivit dåligt på denna tiden iaf.. Men bebis tar ju en del.. Måste skärpa mig med maten med!! Igår åt jag super dåligt och de märktes ju sen på kvällen när allt bara blev fel och jag blev jätte ledsen!! :( Men e ju inte gott att äta då man varken e sugen på ngt eller klarar av lukterna.. Och sen bara försvinner timmarna och vips så har de gått mega lång tid mellan måltiderna.. Har min frukter (äpple och vindruvor) men de mättar ju inte så värst bra..

Enligt mätaren här i bloggen så har jag gått exakt hälften idag:) fast jag vill had etill att de ska vara imon;) Hehe.. Men skit samma för, NU I HELGEN HAR JAG GÅTT HÄLFTEN:)

Funderar på om jag ska byta/ändra lite i min design här på bloggen lite? Ska iaf ändra typsnitt.. Har de på msn nu, hampus hade de först men tyckte de va fräsigt;) haha..
Men eftersom att jag inte får nårra kommentarer så vet jag ju inte vad folk tycker och så.. Tråkigt!!! För ser ju att de e ett par stycken som läser varje dag..

Hahahahahahaha, Håkan kan INTE jama!! Han låter ynklig och konstig;) Kul för Mysan med lite sällskap i helgen:) Tiger vill ju inte alltid busa, BARA på hans villkor;) E väl så när dom blir äldre kanske;) Han blir ju 3år och Mysan 1år i påsk:) Håkan e ett par månader yngre än mysan, men sååå kul dom har tsm:) Även Tiger hoppar på dom i ett hörn ibland;)
Undra hur alla reagerar då bebis kommer till oss? Har en liten känsla av att Tiger kommer bli sur och reserverad.. Mysan kommer nog vara nyfiken men fräsa och få tjock svans;) Men hon e ju så himla nyfiken att hon glömmer bort allt annat:) Hehe.. Kommer nog gå bra:) Dom får ju vänja sig:)

Torsdag

Torsdag idag.. Tråk dag.. Har inte riktigt vaknat förren nu:( Trött, sliten, lätt irriterad, ledsen och allmänt slö.. En jobbigt dag med andra ord..
Ska ta ett glas samarin nu för halsbrännan kommer smygandes med storm steg!! :( Ischias nerven e ikläm som vanligt.. Men de brukar ju vara såhär på kvällarna.. Värst va väl igår när jag jobbade och va tvungen att gå i trapporna med de:( Urk.. Men jag överlevde och de gick ju över en liten stunde iaf..
Känns bara så hopplöst och jobbigt emellanåt.. Inte de att jag itne e glad för att vi ska ha bebis, men känns tungt iaf.. Längtar tills bebis e här:)
Snart V.21 :D

Knas katt;)

Nyss kommit hem från hjo.. Handlade ju mina järntabletter och lite sånt:) Skulle packa ur bilen (eller ta mina två kassar i bagaget) när jag hör ngt konstigt.. Låter väldigt lustigt.. Tittar upp och ser min katt;) haha.. Han låter inte som ngn katt eller som ngn annan:P Man känner igen honom iaf;) Tkr inte om att han e ute så många dagar på raken, för när han väl kommer in så e han ju vrålhungrig och sätter nästan maten i halsen:/ Isch!

Jag och tiger delade på en munk;) Hehe, knas katt!!

Ischias-nerven gör sig påmind istort sett hela tiden:/ Urk för de!! Annars mår jag lite bättre nu än innan, inte så snurrig och yr längre.. Men de går ju lite upp och ner med de..

D från resursen ringde innan, ska jobba imon natt:) Skönt att de kommer ngt ju!! Och ett nattpass e ju kanon då de  e så många timmar på samma gång:)

Usch fy va hemskt!! Lider med dig broder!! <3 Sånt ska bara inte få hända, så fruktansvärt orättvist!!

V.20 (19+2)

Va inte hemma så kunde inte uppdattera;) Men är nu i V.20 iaf:) Känns konstigt men ändå underbart, tiden har ju gått så fort och nu e de ungefär hälften kvar!! :O
Har börjat få halsbränna med:/ Urk!! Tur de hjälper med lite samarin;) Även ischias-nerven (stavning??) gör sig påmind emellan åt.. Yrsel, illamående och foglossning ibland med.. Men vad gör man inte för bebis:) Hihi..
I helgen så plockade jag ut min piercing med.. Känns så tomt utan den nu!! Har ju ändå haft den i 7½ år.. Men de började bli lite rött vid hålet så likabra att ta ut den då ju..

I övrigt va de en trevlig helg, dock väldigt kallt.. Men sova får man väl göra när man blir gammal?? Skönt iaf att komma hem till mitt eget täcke och tysta sovrum;) hehe.. Bra underhållning och trevligt sällskap.. :)

Näe nu ska jag lägga mig i soffan igen.. ;)


RSS 2.0