Barnmorskan

Nyss hemkommen från min BM.. Höll för övrigt påa tt missa hela besöket.. Glömde ställa klockan igår, somnade ju ifrån allt;) Så älskling vaknade 08.30 och frågade mig vad klockan var;) Haha.. Men jag va hos BM precis kl. 9.. Såhär visade proverna:

Blodsocker: 4,8
Blodvärde: 130
Blodtryck: 110/70
Hjärtljud: Runt 144

Så alla värden va ju bra iaf och hon trodde att de jag känner när de svartnar för ögonen och sånt, att de va bltr-fall.. Ska kolla lite på stödstrumpor:O ;) Då fötterna känns tjocka och i och med att jag får sånna "fall" så kan ju de hjälpa lite.. Bara komma ihåg att ta med måttbandet upp och mäta innan jag går upp ur sängen på morgonen:P
Bebis ville inte vi skulle lyssna på hjärtljuden:P Den sparkade och vände bort sig hela tiden;) Hihi.. Men när vi väl kunde "fånga" dom så låg dom bra och hördes klart och tydligt:)
Livmodern sträcker sig nu precis på naveln..

Tog ju foto på magen i morse:P

Och såhär blev de;) V.18+4 (19)

Morgon bild


Fy sicket väder de e ute!! Bara snöar och snöar!! Och mitt hjärta e påväg hem men vägarna e ju som sagt inte tipp topp idag:/ Så dom kör i ca. 50km/h.. Och dom hade ju en bra bit kvar hem när jag prata med han sist!! Usch!!..

Undra hur vägarna ser ut för mig imon bitti?? Jag ska ju jobba imon, 06.45-15.45.. Suck!! Kunde ju vart bättre väder för de.. Bara den tiden de tog för mig i skövde innan idag märkes de ju en STOR skillnad på dit och hem vägen:/
Blir ju till att köra i GOD tid!! FYY!! Nu e jag trött på detta vädret och nu vill jag ha vår ist!!

1år med min kärlek<3

Idag har vi vart tsm i 1år:) Tiden har ju bara sprungit iväg!! fast sen har vi ju haft massor att göra hela våren/sommaren.. Men ändå;)
Många fler underbara år ska de bli<3 Älskar dig så himla mkt mitt hjärta!!

Snöstorm skulle de bli idag, än sålänge ser jag bara snön.. Men illa bara de!! Som om vi inte har tillräckligt med snö redan elelr?!

Ska bara äta upp min frulle sen ska jag ut en sväng, handla lite;) Har ju bara 1 toarulle kvar:O

Får se om vi hinne med bion ikväll.. Beror ju på när hjärtat kommer hem och om vi orkar.. Blir kanske en mysig hemmakväll ist? Tror de lutar åt de.. Filmen går ju snart att hyra ändå så;) haha.. Snåljåpen tittade visst fram:P Hihi..

Känna på tvätten där nere sen med.. Hoppas att de torkat lite iaf:) Men de hinner ju torka till fredag iaf, de e ju nåt som e säkert:)

Tog en magbild innan, nu på morgonen faktiskt;) Ska försöka komma ihåg att ta på morgonen ist, men brukar ju ha annat i huvet då;)

Svar på kommentar

Jenny: Jo jag vet att man ska undvika att rensa kattlådan då man e gravid.. men finns de ingen annan som gör de då får jag ju göra de.. Mina små ska ju inte lida för att jag e gravid.. Och sålänge jag e noga med hygienen under tiden jag rensar och efter så går de bra!.. Använder ju trots allt en spade och bajspåse, tar ju inte i avföringen med händerna precis;) Hihi...

Fiskgratäng med räk/dill sås..

Blev fiskgratäng till lunch.. Mumsigt va de:) Även willys kan göra god fiskgratäng med andra ord;) haha.. Så tog jag upp kycklingen som jag skrev innan ;)
Måste handlra fler äpplen, då mina mumsiga äpplen e slut:( Åt de sista häromdagen ju! och apelsinerna e inte så goda, eller jo de e dom men klarar inte av skalet!? Eller inte skalet, jag menar om man skalar den som en klementin och får klyftor, så klöks jag av de som e runt om klyftan? Ähh ingen som fattar när jag förklarar såhär ändå;) haha..

Ringde min BM och pratade lite och berättade hur jag kände igår och att de känns väldigt jobbigt och sånt när de blir så.. Jag fick en ny tid till henne, så ska dit på fredag kl. 09.00 ist.. Får se vad proverna visar då, om de e ngt som inte e så bra.. Men BM trodde att de va ngn form av blodtrycksfall och att jag måste tänka på att röra mig eller iaf tårna när jag står mkt.. Och igår blev de ju en liten stund som jag stod stilla:/ Men inte alls länge, OBEHAGLIGT!! Har ju hänt innan men då har jag ju vart hemma åtminstonde.. Men men..
Snart lyssna på hjärtljuden med då:D De e så mysigt:) fast får nog åka in själv, då hjärtat nog måste jobba då eftersom att han ska vara ledig sen resten av helgen.. Ska bli skönt att komma iväg lite:)

Vi har ju vart tsm i 1år (!!!) imon:) Va detta året gått fort!! Shit alltså.. Men känns härligt med:) Otroligt.. Och snart får vi vår underbara bebis med:) Eller snart och snart.. Men lite iaf;) Hihi.. Dessa första 19/20 veckorna har ju gått super fort!! Så de kasnke resterande 20veckorna med gör och då e ju bebis här snart:) Gud va VI längtar.. Nyfikna på vad de e för ngt som sprattlar och lever som bara den i min mage! :) Och så underbart att få uppleva allt detta med min älskling:) Älskar han så himla mkt<3

Just nu så e inte mattläggaren här.. Han fick åka till hjo för de fattades en bit matta (tapet).. Och då skulle han passa på att äta lite med;) Men annars så e han snart klar och gud va fint de blir, e super nöjd:) Kommer bli mega fint när sista biten e på plats med:) Hoppas vi inte behöver vänta så länge på porslinet bara..

Nu ska jag hänga lite tvätt och slänga in en ny maskin.. Ligger ju efter en massa med tvätten!! Inte orkat innan:/ Stoppa in disken i maskinen med, tömde den innan så lite duktig e jag allt;) men måste ligga lite på soffan emellanåt då de bara snurrar till i huvudet och så mår jag illa som fan!! Urk!! Hoppas de går över snart.. För de bara flyger på mig..

Usch!

Igår när jag handlat skulle jag betala med kortet och då funka inte de.. Apparaten la av, så jag skulle vänta på att ägaren skulle komma.. Stod upp och väntarde och efter ca. 5 min kom hon.. Och precis då dom fått rätt på maskinen så svartnar de för ögonen, de skriiiiker i öronen, jag blir spy-färdig och helt svag i ben och armar.. Allt snurrar:/ Men kunde ju inte sätta mig ner ngn stans och va mitt uppe i betalningen, hittade knappt knapparna jag skulle trycka på:/ Missar dörrhålet påväg ut.. tar mig precis i i bilen och lämnar dörren öppen.. De va -17 grader ute men jag svettades!! Fick knäppa upp jackan och bara sitta.. kunde ju inte köra i de tillståndet!! :/ Tur jag inte var i bilen och på vägen när de hände!! Men så gick de över men va fortfarande svag i armar och ben.. Skitjobbigt.. Och blir jätte känslosam efteråt..
Satte mig i soffan under täcket när jag kom hem och berättade för hjärtat.. Min älskling.. Men usch va obehagligt!! Tur de inte hände ngt!! Kunde ju gått hur som hellst då..

idag känner jag mig okej, inte sovit så mkt men de e okej ändå.. De kommer väl sen, brukar bli mega trött vid 4-6 tiden på em..

mattläggaren kom vid 08.00 idag med:) Va fint de blir:) Så har M vart här och tagit beställningen på porslinet med:) Hoppas inte de tar allt för länge nu bara innan grejerna kommer.. Så vi får vårt badrum tillbaka, eller har ju aldrig haft de då de revs ut innan vi flyttade in!! ;)
Ska iaf bli skönt när de e klart, tkr nog kisarna med;) Dom tkr inte riktigt om när de väsnas så mkt;) Fast dom sover ju ändå!! Haha, den ena i källaren och den andra här uppe i fåtöljen:P

Ska ner och se om de finns ngt att äta till lunch.. Känner att soppa inte räcker för nån av oss längre.. Måste äta ngt matigare nu mitt på dagen och även på kvällen sen.. Blir nog kyckling och currysås ikväll..

Mattläggaren

Han knacka och banka på dörren 08.00 imorse:P Och för första gången på hur länge som helst så har jag sovit från 01 då vi la oss till 08.00 då han väkte mig!! Snacka om skönt!! :D Så idag känner jag mig som en människa iaf;) hihi..

Vi målade bara taket på toaletten där uppe igår så kasnke ska ta här nere idag? Men den vita färgen räcker nog inte till allt, kanske men då e de precis.. Men ska ju ändå fixa en grå färg och då täcker ju den de vi ev. missat..
Så ska vi beställa dusch (dusch väggar och blandare och sånt), toalett och handfat idag.. Då de tar typ en-två dagar sa hjärtat.. Och vill ju ha in de så fort de går;) Och har för mig att mattläggaren kommer imon igen och gör de sista:D Så kanske har ett klart badrum på onsdag? Eller torsdag.. Så himla skönt de hade vart!! Att för de första slippa duscha i den KALLA källaren och för de andra att slippa gå NER på nätterna då jag måste på toaletten.. De kan bli farligt att gå i trappan så tidigt på morgonen ju!! haha.. Speciellt då jag inte tänder;) Då vaknar jag ju.. Hihi..

Tiger va ju ute i två veckor så va han inne i tre dygn eller nåt och gick sen ut igen, i EN dag.. Sen kom han in igen och har vatt inne sen dess!! Undra vad som hänt, och han e  VÄLDIGT busig nu med!! Med sig själv.. Hihi.. Inte så, men han busar med tennisbollar och springer när vi kommer och sånt;) Söt min kise!! <3 Snart 3år mitt lilla bus!! :) Och mysan snart 1.. Vad tiden går eller!! Och när tider blitt 3 så har vi ju nästan bebis hos oss!! :O

Nu ska jag rensa kattlådan och sen äta lite frulle.. Blir ju massa skit i kattlådan då tiger e inne;) Sist blev de två fulla bajspåsar på bara 1½ dag!! :/ Äckligt!!

Frulle

Då har vi nyss ätit frulle.. Hjärtat kollar i sin tidning och jag sitter här.. Jag ska måla taket uppe i badrummet sen och även allt inne på lilla toaletten.. Att de blev ljust på lill-taon;) Haha.. Så får bli att vi målar en gång till med vitt och sen fixar en grå eller berige färg eller nåt.. Tror de lutar åt grått, iom att de finns en panel typ som går i svart/grått/vitt.. Men vitt kan vi inte ha där inne iaf;) Man blir bländad när man tänder lampan;) haha..

Igår kväll när vi lagt oss så ländes bebis utåt:) fast per hann inte känns:( Men de kommer väl fler gånger:) Hihi

Nu ska per sitta och kladda här ett tag så jag ska återgå till soffan och mitt korsord;)

Sandpapper, roller och färg

Jo nu har jag sandpapprat, målat kanter och rollat hela taket och sne-väggen uppe i badrummet:) Något trött i nacken och armen men de blev bra! Ska målas en gång till imon med sen e de fritt fram för mattläggaren att komma;)
Tog ett litet tag inne på lilla toaletten med, men sen insåg jag att jag e tvungen att ta bort massa spindelnät och skit med innan jag börjar måla.. Så väntar tills hjärtat kommer in tror jag.. :O Hihi.. Näe ska bara vila mig lite;) Sen ska jag hoppa in på toaletten och måla där inne med, där kommer nog bli fint när de e klart.. Tänk vad lite en skvätt färg kan göra, eller så mkt en skvätt färg kan göra!? Tog lite foto innan som jag lägger in en annan gång, kanske då allt e helt klart.. E ju så seg att föra över bilder tkr jag;) Hihi

Idag blir de nån form av kotlett/fläskfilé till middag.. Och antingen ris eller pommes till, får se vad de blir.. Men om hjärtat bestämmer så lär de nog bli pommes;) Haha.. Går ju aningen fortare än riset med!..

Satt och funderade innan på gravid-nojor.. Och jag kan inte komma på att jag har haft/har ngt speciellt som jag BARA MÅSTE ha.. I början va de ju läkerol SALVI (va helt besatt av de salta och tkr INTE om dom annars), men inte nu längre.. Nu e de mest surt godis och de allra grönaste äpplena:) Men ingen som jag BARA MÅSTE ha.. Hmm, kanske slipper nojor denna gång? Eller så kommer de väl senare;) Hihi..
Trots man skriver in samma BF datum/sista mens datum så får man fram olika resultat över hur långt gången man är!? Hmm, skumt!! Men iaf enligt mätaren här i bloggen så e jag ju 18+1 och enligt www.niomanader.se så e jag 18+0 idag.. Men vad spelar de för roll egentligen? Skiljer ju bara en dag och de e ju inte så mkt;) Om jag skiftar vecka igår eller idag så gör ju inte de ngn större skillnad;)
Beräknad BF e ju iaf 25/6, hade vatt kul med en juni bebis.. Då blir vi tre på varsin månad ju;) Juni, juli, augusti:P Hehe.. Fast de spelar ju inte heller ngn roll;)

Ikväll blir de Robinson på tv och kanske lite Wii? Har ju fixat en ny kontroll, och den fungerar som den ska.. men inte den gamla:/ Lämna in den eller nåt..

Näe nu ska jag snoka runt lite till och dricka upp min äppelCider och äta upp mitt kexchoklad och bara mysa;) Hihi

Spackel, 18+0 = V. 19 idag:)

Nu har jag spacklat taket i de som ska bli vårt badrum snart! Och snart kommer E in och ska kolla på en sak med och se hur vi ska göra med de.. Så ska vi fixa med detta och måla i helgen.. Så förhoppningsvis kommer mattläggaren på måndag, eller iaf nästa vecka:) Lääääängtar tills vi har badrum där uppe!! Slippa gå ner och frysa ihjäl bara för en snabb dusch! För ngt längre går INTE där nere:(

Antingen e de jag som inbillar mig eller så va de faktiskt så.. Att jag kände bebis från utsidan!? Svårt för mig att känna eftersom att jag känner inifrån med ju.. Och hjärtat missar ju de hela tiden;) :(
Känner de tydligt nu iaf och de känns helt underbart:) Kommer på mig själv med att sitta och le när jag känner bebis:) Hihi.. Underbart!! Börjar förstå mer och mer.. Men känner mig samtidigt väldigt osäker och rädd för de som väntar oss.. Men ska bli hur kul och underbart som helst!!

Lite av mig, lite av dig, lite av oss! De blir ju du!:) VÅR egen lilla bebis:) Åhh, va jag längtar:) <3

UL + bilder:)

Har vart på ultraljudet idag då:) Och allt såg fint ut.. Bebis va jätte rörlig så va svårt att få en bra bild på de lilla livet;) Men skönt att de ser fint ut och att den e så rörlig.. Igår kände jag ju att den petade på mig;) Starkare än jag gjort innan.. KUL och härlig känsla:) <3
Blev tillbaka flyttad en vecka, så är i V 18, 17+3.. Och bebisen va 16,8 cm:)

Ringt och fått en ny tid hos BM med, den 9/2 ska jag/vi dit igen..

Tiger bröt sig nästan in igår;) Haha.. Hörde hur de krafsa och trodde först de va mysan sen trodde jag de va tilda.. Men så ser jag Tiger utanför dörren MELLAN soppåsen och glaset (har typ frostat glas sidan om dörren) Så öppnar jag dörren och nästan klämmer katten då han ligger på sidan mitt för dörrhålet;) haha.. Knas-katt!! Men han ville ju in säg:P
Och de roligaste e ju att mysan inte säger ett knyst då han e inne;) Fast idag har hon gnällt lite men inte när tiger e i närheten.. Vad kan de bero på??

Ska se om de finns ngt på tv eller så ska jag lösa lite korsord;) Ska ju vänta mer att sova tills hjärtat vatt inne på em-fika;) Ska jobba inatt ju;) Så jag har full rätt till att nanna mitt på dagen idag:D hihi..


Här kommer bilderna:) Första magbilden e från 8:e januari, V. 16-17.. Och den andra från V. 18.. Bebisen från UL idag:)

Kvälls bild

UL imon :)

Då va de äntligen dags för ultraljudet:) Imon klockan 10.30 på KSS.. Ska blir så kul, så spännande och så underbart! Verkligen längtar dit:) Och nu är de äntligen dags:) Känns även lite overkligt, oroligt och konstigt..

Tiger fångade en mus igår.. Eller ja, per hittade den bland hans kläder på golvet när han skulle ut och jobba igen;) Så jag hämtade katten och satte han så han hade musen framför nosen;) Men han tog den i munnen och sprang iväg.. INGEN skulle ju ta den ifrån han;) Haha.. Så när vi ställt oss i rummet sidan om så började han leka lite med den och bet i den lite och va allmänt rå mot den lilla.. Lekte säkert med den i 40 min när den var död med:/ Urk.. Sen när jag åkt till jobb åt han upp den men sparade de räligt till Pappa (per) Hihi.. Per fick slänga ut "skalet" pälsen.. Min kise åt ju bara upp de räliga inuti!! Urk!

Nu har mysan kommit in i en period igen då de bara e "pappa" Per som gäller.. Alltså med klarspråk: Hon är könsmogen!! Hon "pratar" bara med per och blir helt galen när han närmar sig!! Galen katt!! Nu ligger hon och sover, IGEN;) Ansträngande att vara på sånt humör och aldrig få nåt "gott" utav de;) haha..

Jag ska rensa lite i köket och plocka på mig presentkortet på hemtex.. De tänkte vi nämligen handla lite för imon när vi ändå e i stan:) Behöver ju ha ett påslakanset till!, så man kan byta lättare när man tvättar.. För de tar ju massa tid för tvätten att torka i källaren:( Där finns kasnke annat fint med:)

Ska lägga in filmerna jag tog på tiger och musen igår och även en på mysan när hon skriiiiiiker!! ;)

V.19 = 5:e Månaden

Då går jag in i V.19 idag:) Och därmed 5 månaden med:) Fast får väl se om jag behöver skriva 18 eller nåt sånt igen.. Ska på UL på tisdag:) Hoppas allt e bra där inne:) Om de jag känner på dagarna och kvällarna är bebis, så känns med oftare och orftare nu.. Lite mer tydligt med.. Men trodde man skulle veta säkert då man kände av bebis. Men jag vet ju inte.. Men de borde ju va.. Kan ju vara så att de e för att jag inte vågar hoppas och längta för mkt som jag känner viss osäkerhet kring om de e bebis eller inte.. Aja, de kommer väl med tiden:P Längtar till UL iaf:)

Ikväll kommer E och M på besök.. Vi ska äta mat och spela Wii:) (hemskt bra julklapp dedär!! (: )

Helg :)

Jahapp, då va de fredag igen.. Nästan en vecka sen dom va här och hälsa på, fan va tiden går eller!?!?! Går in i V.19 imon :) Får se om jag blir 17 el. 18 igen sen då:O Ska ju på UL på tisdag.. Hoppas inte jag blir bakåt-flyttad.. Fast känns inte så, men bara för de så blir jag väl flyttad en massa!! Återstår att se:)

Tror jag kände bebis igår:) Nästan säker! Lite "klickande" och sen typ en fjäder som drogs längs en bit, typ en dm.. På insidan då;) Så borde ju vart bebis:)
Snart får vi se den lill*:D Längtar!!

Idag blir de inte mkt.. En kompis kommer hit och ska lämna en bokhylla och ska kanske hjälpa per att byta soffa med:) Jag ska dammsuga en runda tänkte jag.. Kanske ta en snabbis med måppen med;) Snickarna tog ju de värsta men syns ju lite fortfarande.. Massa gipsdamm ju..

Näe, hoppa ner och in i duschen nu..

Tidsfördriv..

Har lite tråkigt nu:P Så bjuder på lite sånt hära tidsfördriv;)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vad heter du? Hanna
Mellannamn då? Maria Emma
Vart bor du? Fridene
Trivs du där? Ja:)
Kan du baka bullar? Jo de kan jag:)
McDonalds eller Burger King? Mc donalds
Äger du ett busskort? Nepp, finns väl knappt nåt sånt längre:O
Nästa mål i ditt liv? Få fast jobb
Hur svarar du i mobilen? Oftast: Hej det är Hanna
Antal timmars sömn inatt? 5
Sover du ensam? Oftast inte..
Vad har du för favoritmat? Korv stroganoff e mumsigt:)
När blev du fotad senast? Jag fota mig själv innan idag;)
Vanligaste färg på dina kläder? Lite olika
Är du smart? Mjo de tkr jag väl;)
Vad saknar du? Att veta att man har en säker inkomst varje månad.. DESSIE!
Är du blyg? Kan vara
Vilka instrument kan du spela? Inga
Vilken idrott/sport har du sysslat med? Fotboll, handboll och brottning
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja:)
Har du spytt offentligt? Mjo de tror jag;)
Brukar du sminka dig? Ja, iaf lite mascara
Är du nöjd med ditt liv? Jo de tkr jag att jag e:)
Vad vill du jobba med? Människor eller nåt i den stilen:)
Vad gör livet värt att leva? Alla ljusa stunder
Vad i livet ångrar du? Vissa grejer 2008..
Kategoriserar du dig själv i någon stil? Tar de som de kommer..

Har du någonsin..
Sagt "jag älskar dig" och menat det? Ja:)
Bråkat med ditt husdjur? Haha, klart jag har
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? Näe tror jag inte..
Tar du droger? Näe
Dricker du? Jo, apelsin juice för tillfället;)
Vart vill du gifta dig? Vet inte.. Kanske i vreten-kyrkan:P Den e fin:)
Varit kär? Jo och ÄR de nu med:)
Vill du gifta dig? JO
Vill du ha barn? Har ju ett i magen så: JA:)

De senaste 48 timmarna har du..
Gråtit? Mmm:(
Köpt någonting? Jo, lite läsk;)
Varit sjuk?
Sjungit? Inte jag inte:P
Sagt "jag älskar dig"? Ja..
Velat säga till några att du älskar dem? Nä..

Senaste..
Film du såg? Hmm, va nog en "johan falk" film..
Dryck du köpte? Hallonsoda och cola
Mat du åt? Pannkakor/plättor

Personligt...
Vad skulle du heta ifall du själv fick välja? Vet inte.
Vilket stjärntecken är du? Lejon
Vilken årgång är du? -87
Vilken klass går du i? Slutade skolan 2006

Utseende..
Hur lång är du? 167
Hur mycket väger du? 64, med bebis ju;)
Hårfärg och frisyr? Långt och brunt
Ögonfärg? Blå
Skostorlek? 39
Vad lyssnar du på just nu? Värmefläkten;)
Vad gjorde du i förrgår kväll? Hmm, spelade Wii och tittade på rederiet:)
Det första du lägger märke till hos det motsatta könet? Ögon och leende:)
Hur mår du idag? Bra
Vilken är din favoritdryck? Varierar lite.. Men apelsin juice e de nu iaf:)
Favorit alkohol dryck? Cider
Choklad eller vanilj? Choklad
Kan du nudda din näsa med tungan? Näe
Färg du hatar? Hatar ingen färg..
Någon som gör dig förbannad? Min ensak
Så får du motion? Går
Det dyraste du äger? Dator, eller mina kisar:)
Första frågan du ställer till ny bekantskap? Hur e de?
Samlar på? Inget
Pryl du inte kan vara utan? Dator/internet, mobil och min almanacka;)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tjejen: Hej
Killen: Äntligen, jag har väntat riktigt länge nu!
tjejen: Vill du att jag ska gå?
Killen: Nej, var har du fått det ifrån? Bara tanken får mig att må dåligt.
Tjejen: Älskar du mig?
Killen: Självklart, alla tider på dygnet.
Tjejen: Har du bedragit mig någon gång?
Killen Nej aldrig! Varför frågar du ens?
Tjejen: vill du kyssa mig?
Killen: Ja, så fort jag får tillfälle till det.
Tjejen: Skulle du någonsin slå mig?
Killen: Är du galen? Du känner väl mig?
Tjejen: Kan jag lita på dig?
Killen: Ja älskling...
Tjejen: Älskling..

7 år efter:

Läs nu nere ifrån o uppåt

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

1. Varje gång du går på fest kan du dagen efter se bilder på dig på facebook mm
2. Du har inte spelat harpan med riktiga kort på flera år.
3. Anledningen till att du inte har kontakt med folk är för att du inte har dem på msn.
4. Du letar genom hela huset för att hitta fjärrkontrollen till tv'n i stället för att trycka på en knapp på tv'n.
6. Din eftermiddagsaktivitet är data och du är alltid inloggad på msn även fast du inte är där.
7. Du läser listan flinar och nickar.
8. Du tänker på hur sjuk det egentligen är att sitta och läsa den här listan.
9.Du var för upptagen för att märka att nummer 5 fattas.
10. Du kollade tillbaka för att se att det var sant.
11. Nu skrattar du åt dig själv.
12. Kopierar denna ifall du gick på det, jag vet att du gjorde!


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nu ska jag ta disken!!

Tiger<3

Tiger gick ju som sagt ut dagen innan nyårsafton..  Har varit lagom så orolig med tanke på att de vart -30 grader ute.. Men så idag kom han hem, min älskling:) <3 Men han satt bara å vänta vid husknuten på de gamla hönshuset.. Jag gick ut och kalla på han och han svara tillbaka;) hihi.. Men rörde sej inte ur fläcken:P Haha.. Men tillsist kom han och så gosig han vart idag:) Nu ligger han nog och sover där uppe och mysan i en fåtölj här nere;)
Han va nog mega hungrig när han kom in!! Han åt en hel kattmatsburk och massa torrfoder!! Fast han e ju stor med;) Och tur e ju de att han har lite fett och muskler att ta ifrån på kroppen så han överlever ute såhär länge!! Han har kanske hittat en annan matte elelr nåt som fodrar han;)
Hoppas inte han blir ute såhär länge nå mer bara!! Han kan väl ha de somd e va förr, ute på natten och inne på dagen!? Aja, nu e han ju inne iaf:)


07.10

Snickarna kom 07.10 imorse och skulle börja banka och leva och ha sig i badrummet.. Skönt visserligen att de händer saker, men går ju inte att sova då dom e i rummet intill och bankar;) Hihi..
Så nu fixar dom med golvet tror jag.. Så ska vi åka och titta på våtrumstapet på torsdag och så kommer mattläggarna antingen V.4 eller V.6 :) Så snart har vi ett badrum!!:)

Sitter här och försöker vakna till liv;) Har mitt glas med saft och min macka.. Men inget gott:/ Men måste ju äta ngt:)

Slaktbilen kom så per fick gå ut igen, men kommer snart in på frulle han med:)

Idag händer de nog inte så mkt annars.. Inget som jag vet nu iaf:)

Overkligt

Vet inte hur jag ska känna eller något.. Allt känns så overkligt och konstigt.. Ska på UL om en vecka, kasnke känns mer verkligt då?
För just nu så känner jag inget, bara lite dragande och bubblor imellanåt.. Men de riktiga sparkarna kommer väl men ändå.. E väl inte lika "rädd och orolig" för misfall som tidigare men känner mig ändå lite osäker.. Vågar liksom inte hoppas och tänka så långt fram.. Ibland gör jag de och då känns allt underbart! :)
Men vågar liksom inte vara glad över ngt som inte "finns", visst finns bebis men inte här och hos mig.. Då känns de ju inte som att de e ngn, jag har ju ingen kontroll över de och då känns de ju jobbigt med..
Men får ju hoppas att både sparkar och känslan kommer snart.. Kanske känns bättre efter UL? Men tänk om de e fel på bebis då? Vågar man se fram emot UL då.. Hmm, suck.. Lättast e väl att inte tänka på de så mkt.. Men inte så lätt.. Hade man kännt sparkar så hade de ju blitt som en påminnelse om att de e bra där inne.. Vissa säger att magen vuxit men känns inte så alltid heller.. Men om man jämför bilder så har den nog de.. Eller?


V. 16.. V.18

Dimmigt

Då va de ny vecka igen:) Längtar tills nästa vecka, så denna veckan får gärna susa förbi i rally fart tkr jag:)

Drömmer massa konstigt om nätterna och så himla verkligt e de med:/ Lite läskigt ibland faktiskt!! Men får väl hoppas att de e vad de e, en dröm;)

Har burit ner lite tvätt och har ännu mer att bära ner.. Men ska ju sätta igång en maskin med, den gör ju inte de själv precis.. :( Tänk om man haft en sån maskin? Som man bara behöver bära ner tvätten till sen sköter den resten:) Gott de hade vart!!

Tagit upp kyckling till ikväll med.. Då e bara frågan vad vi ska äta nu till lunch?

Tog på mig kläder lite tidigare idag än igår;) Hihi.. Igår va ju extremt!! Klädde inte på mig förren efter 16.00:O Haha.. Och nu har jag nyss klätt mig för denna dagen;) Sminka mig med så ser jag lite anständig ut med;)

Ska dammsuga nu tänkte jag;) Blev lite hundhår och katthår efter helgen som var:) Men de bjuder jag gärna på!! Sålänge sällskapet e trevligt så;) Hihi Och de va de ju!! Synd att de dröjer så lång tid emellan besöken bara!! :(

:)

Befruktning skedde ca : 2009-09-26
Du har gått : 17 fullgångna veckor och 2 dagar
Men du är i : 18:e veckan
Du är i : 5:e lunarmånaden av 10
Du är i : 4:e graviditetsmånaden av 9
Du har gått : 121 dagar av 280
Och har ca : 159 dagar kvar till förlossningsdagen
Förlossningsdag ca : 2010-06-19

Mysan VS Musen

Hittade en mus i sop-hinken innan Och fångade den så att Mysan kunde ta den.. Hon lekte med den och bet den lite.. Men tyvärr kom den undan:( Hon tryckte in den i ett hörn, men de va ett hål där som musen smet in i! :( Så nu går hon här hemm,a och gnäller och letar;) Hon har väl äntliogen fått upp ögonen för jaga och sånt:) Har ju massor med möss under vasken och bakom kylen och såklart i källaren:P Hadeju vatt super omhon tagit ett par av dom:)
Sötnosen letar och letar;) Gullig hon e!

Ska färga håret snart.. Innan jag hoppar in i duschen tänkte jag;) Och innan jag klär på mig:) Går fortfarande i pyjamas, hihi:) Får se hur de blir med håret.. Men sugen på att göra de lite annorlunda ju;)

Lite lunch?

Bilder från helgen

Vi spelade Wii och hampus trodde inte att de skulle gå, så han sa: Sätter du den bollen så ska jag göra en snöängel utan tröja;)Och Per satte den;) Spelade golf.. Så sannolikheten va ju inte så stor liksom, inte från den vinkeln iaf:D
Att tillägga är också att de va -27 grader ute igår!! BrrOch såhär blev de när han gått in:)Mysan och Ronja blev ju lite kompisar senare på kvällen;) Busade nästan med varandra.. Synd bara att Mysan e så lite och Ronja så stor;) HihiMagbild V.18 :)Tack för en trevlig helg:) Har ju haft fullt upp, då vi va hon vänner och mös med god middag och film på fredagen:)
Sen hem och städa de sista och få besök av familjen:) Alltid lika trevligt:) Synd de e så långt bara! Glada över bebis va dom med:) Kul att de inte bara kommer negativ respons på de.. Längtar tills vi får se bebis och ännu mera tills bebis är här hos oss!! <3

Nu ska jag bara ta de lugnt, försöka få upp värmen lite bara:/ Har fläkten igång, går ju inte annars!! :(
Ta ngt att äta med:)

-25

Idag blir de tydligen inte "varmare" än -18 grader, för du går de neråt igen och inte nog med de så har ju pappan stannat:/ Så elementen e kalla:( Och de tar ju ett tag innan de kommer igång med.. Men värmefläkten har vatt igång hela dagen:) BEHÖVS!!Har ändå "bara" 21 grader inne.. Men de går ju aldeles utmärkt:)

Mysan sover som vanligt;) Jag går här fram och tillbaka och plockar och har mig.. Hjärtat e ute och pratar med sin morfar, får se om han skulle jobba nu på kvällen, märker jag om han kommer snart eller vid 7:P Hade ju vatt skönt med lite bärhjälp!! Massa tvätt som ska ner i källaren och massa lådor som ska upp i förråden!!

Snart klart i köket, bara ta bort "jul-lådan" från köksbordet och ta bort de som ligger på soffan:)
Sen e de BARA tv-rummet och kontoret kvar:/ Usch!! Och igne kul att behöva slita med allt själv, när man dessutom inte har lust till de:( Känner ingen glädje i de och tkr framförallt inte de e kul:( Per lova iaf att han kunde dammsuga..

Har skrivit i ca 5 min nu.. och tittade på termometern när jag satte mig vid datorn och då visade den -22,6 och nu -25:/ USCH!!

Till några vänner idag ochha de trevligt:)

Imon ska vi handla lite och sen får vi besök:)

Imon går jag in i V.18:D

Och kallare blev de!!

När jag va uppe på toa i morse vid 08, så slängde jag en blick på termometern och då visade den -20.. Och kollade vad de kallaste va och de va -25,2, innan va de på -22 så de va ju från inatt:/ Brrr... Har satt igång värmefläkten i tv-rummet.. Går ju inte annars då de e så kallt.. Undra vart tiger håller hus!!?? Inte vatt inne sen dagen innan nyårsafton ju!! :( Men han klarar väl sig, bara han ligger i lä så..

Nu sitter mysan i fönstret och tittar ut:) Och skiftar lite med att ligga där och framför fläkten;) Hehe.. Ska snart göra lite frulle, då hjärtat kommer in;) E mega hungrig!! Och brukar ju inte vara de direkt på morronen men idag va jag de!! Ställa ut dricka med så den blir kall, då de e ganska mkt kallare ute än i kylen.. För just nu behövs ju ingen frys heller!! Kallare ute än i frysen, så ska de inte få lov att vara!!

Brr, kallt!!

Kollade nyss på termometern som hänger ut genom fönstret och den visade -20,8!!! Gaaahh, fy va kallt eller!! Har värmefläkten på här inna med så nu e här behagliga 21 grader inne i tv rummet:)


Mary kay

Va ju på smink party ikväll med nina.. Mary kay va de.. Och fy bubblan va dyrt de e!! Men visserligen bra grejer men allt hänger ju ihop med varandra så vill man ha ett fullt och bra skydd/resultat så e de ju bra om man har alla produkterna i "serien" och de kostar ju skjortan!! Men de funkar ju säkert.. Men ändå.. Hihi.. Trevligt hade vi iaf:) Och lite mumsig fika med:) Glömde ju äta massa innan vi åkte så jag va ju lagom hungrig kan jag ju säga;)

Näe nu ska jag sätta mig i soffan och mysa lite med hjärtat:) Kolla lite rederiet med:) Sen e de sängen som kallar;)

Massor att göra!!

Så ska bara skriva lite kort.. För måste duscha nu innan hjärtat kommer in igen och då ska vi äta lite soppa och rostemacka:) Jag har fått dille på soppa, mums:) Till och med potatis och purjolökssoppa längtar jag efter!! Jag äter INTE lök!! ;) Hihi..

Men iaf ska duscha och sen fixa mat.. Sen ska jag plocka undan och städa fint här hemma.. Ser ut som ett bomb nedslag;) Hihi.. Så nu åker tomtarna ner!! ;) Ska leta fram lådan med de "vanliga" sakerna med:) Finns i förrådet/gaderoben där uppe..

Och vid fyra kommer nina in och då ska vi åka, ska på smink-party idag:) Får se vad de har att erbjuda, dyrt e de ju så inte handla ngt;) Men kolla kan man ju;P

Imon ska vi till ett par vänner:) Och på lördag middag kommer dom upp.. :) Med vovven med:) Hihi...

Så massor att göra känns de som, men jag gör ju saker bäst när de e lite press på mig, så nu e de bara att sätta fart!!

Snö och ännu mera snö!!

Jo, här snöar de för fullt! men de e ju så de e på vintern;) Men e ju superfint bara de ligger lugnt och fint på marken med!! Men men.. Bara att stå ut och hoppas att våren kommer fort:) Men de dröjer nog ett par månader tills de blir sanning!

Hur många gånger ska man bli besviken innan man säger stopp?? Att man aldrig lär sig hur folk fungerar, uatn bara tar emot hela tiden.. Men jag ska sluta krusa folk, vill dom inte träffa mig/oss  så får de vara.. Vi klarar oss iaf.. På ett eller annat sätt.. Vi sitter ju inte ensamma här inte.. Men hade vatt kul med lite kontakt efter alla dessa år.. Men tydligen så fungerar de fortfarande inte:( Tragiskt!

Barnmorskan

Va hos BM idag och allt verkade vara bra med bebis:) Livmodern sträcker sej till strax under naveln och hjärtljuden låg på allt mellan 142-153:) Så allt var normalt:) Därför ändrade vi inte tiden för UL utan kör på som vanligt;) Hihi.. E ju bara två veckor dit ändå;)
Idag verkade de som att BM räknade som att jag var i V. 16+4? Och då blir de ju skifte på torsdag ist för på lördag? Hmm, jaja.. Får väl se va UL säger den 19:e :) Lääääängtar:D Fick lyssna rätt länge på hjärtljuden idag:) Per fick hålla i dopplern och kolla sj:) Mysigt:D Så gick BM ut och fixade lite medans vi lyssna;) Hihi.

Ringt chefen idag med, ska ringa D nu också innan jag åker då jag inte kommer åt systemet än:( Men men.. Så e de..
Jobba snart! 16.00-21.00

Mysan pratar

Rätt kul då man e ensam hemma och inte har ngn att prata med, tror man! Haha.. Bara att prata med katten ju! För hon svarar alltid:) Och i olika tonlägen och olika länge;) Kul mise!! Fast när per pratar med henne svarar hon mer "på riktigt" än när hon gnyr tillbaka när jag pratar med henne:O Känner hon skillnad på tjej och kille kanske? För de e ju värre då hon e som hon e nu, KÖNSMOGEN!! Hon e som besatt av per;) Hihi.. Rätt gulligt faktiskt, men jag känner mej lite utmobbad när jag försöker prata med henne och hon inte säger ett ljud ibland och så kommer per och de räcker att han tittar på henne så skriker hon! :)

Sista...

... söndagen i V.53.. Sen börjar de nya året helt och hållet, då de blir V.1 igen:)

Idag ska jag inte göra jätte mkt;) Näe, inte idag heller:O Hehe.. Men ska ta hand om disken iaf och ev. dammsuga.. Får se om jag fixar iordning med tvätten och alla kläderna där uppe.. De ska ju in i gaderoben.. Men först måste ju allt vikas om och sorteras *Puuhh*

Och inget kul e de på tv heller ikväll, så blir väl som igår att vi tittar på rederiet vid datorn ist.. Kanske ska flytta på datorn så vi kan sitta i soffan ist? Eller kanske flytta upp den andra soffan som vi ska ha ist och säter den här inne:) Kan man ju göra, så slipper vi ändra datorn fram och tillbaka;) Ska kolla med per sen:) Och ev så slipper ju jag göra de isf;) OM T skulle komma igen och fixa med rören under vasken så de inte läcker när diskmaskin tömmer sig på vatten.. Men får se vad som händer..

Ev, besök till helgen.. Men får se vad som händer, vågar inte hoppas för mkt tyvärr:(

Diskmaskin eller värmefläkt?

Min/vår diskmaskin låter som en värmefläkt:O Och de droppar lite från ena röret, de röret där vattnet töms från maskinen.. Inte mkt men lite.. Kanske dra åt de eller göra ngt åt de innan de blir värre? Vill inte ha en bassäng under vasken:P

Kan inte använda "den vanliga" ingången längre.. Då den e helt insnöad och när man får upp dörren e de isigt mellan och de dras in massa snö in på golvet.. Bättre att gå in på gaveln då:)Bättre trappa där dessutom!! Så nu slipper man slå sig halvt ihjäl när man ska upp eller ner från trappan!! :)

Seg dag..

Idag har vi inte gjort så mkt.. Per gick upp vid 10 för han skulle ju fodra nu på morronen.. Sen kom han in igen ca.10.45 och då gick jag upp jag med;) Mysan hade ju kommit in till mig så vi låd och mös lite:) Mysigt med en spinnande katt som "pratar" lite med en på morronen:)

Per har skottat lite och så va vi iväg och handlade smöret som vi glömt var gång och hans cigg.. Sen har vi planterat våra rumpor i varsin fåtölj och tittat på rederiet och ätit ärtsoppa;)

Jag har gjort iordning brylé pudding som JAG ska äta ikväll, alldeles själv:) Hihi.. Då per rynkade på näsan då jag inhandlade de för ett par dagar sen:) Så e de ju robinsson ikväll på tv.. Annars händer de inte så mkt..

Så har jag pillat lite i bloggen och sånt med:) Hur blev de tycker ni??

V.17 :)

Då har jag gått in i V.17 nu då:) Känns bra.. Men är ju lite orolig än:( Tänk om allt inte e bra där inne med bebis? Jag till BM på måndag ju så hoppas på fina tydliga hjärtljud:)  Och även på en annan tid för UL..

Tog på mig ett linne imorse/lunch;) Och tyckte att de skulle passa fint, men icke!! De kasade upp över naveln;) Haha..

Nu ska vi titta på rederiet;)

Nyårsafton/nyårsdag

Suck! Va inte så himla kul igår:/ Fast har väl valt de själv eller får väl åtminstone skylla mig själv.. Jobbade 14.30-21.00 igår och sen jobbade jag 06.45-15.45 idag.. Så jag fick snällt låna ett par vänners hus i närheten av jobb.. Så satt där ensammen och tittade på tv och åt min kebab-tallrik.. Sen gick jag och la mig och somnade runt 23.00.. Pappa ringde 00.15 och önska gott nytt år:) Sen somnade jag igen.. Sov oroligt men inte konstigt då de smälls en del på nyår;) Och jag som e så lättväckt annars med vaknade ju för minsta lilla;)
Hjärtat mitt va hemma hos ett par vänner och festa ist..
Men jag kände inte för att åka så långt för att sen komma dit då alla e fulla och sen gå igen och upp och jobba.. Så jag valde ju själv.. Men behöver ju inte vara roligare för de:/ Men men.. Nu va de som de va och har sagt de att jag måste lära mig säga NEJ och inte ta på mig för mkt jobb och inte heller jobba då jag egentligen inte vill bara för pengarna e goa att ha sen.. Men man måste ju leva lite med under tiden!! Eller?
Så de va första nyår i vuxen ålder som jag sov mig igenom:O :P

Satt på jobb med en sytråd och en stooor nål igår, och de testet visade samma som de andra vi "gjort".. Hur mkt man nu ska tro på de?? Återstår att se.. Hehe..

Nästa gång jag jobbar på på måndag.. Har kvällen då, 16.00-21.00.. Och på dagen, eller ja på förmiddagen;) Ska vi till Barnmorskan:) Inte glömma att kissa i röret heller!! Måste ju komma ihåg de då jag går upp tiiiiidigt.. Gör de alltid.. Allt mellan 05.00-08.00 måste jag kissa.. Annars får jag åla mig ner sen när jag ska gå upp vid 10:P Gör mega ont med:/ Ajaj..
Så hoppas vi och ber till gud att vi hör några hjärtljud.. Jag vet jag vet, jag e löjlig.. Men är lite orolig och vågar ännu inte hoppas och vara för glad över de i magen.. Vet inte varför de inte går över, men känner en viss oro att de e ngt fel.. Men känns ju inget konstigt heller så borde ju inte vara fel på bebis!? UL den 19:e eller förhoppningsvis lite tidigare!! Men sen, sen kanske man kan våga hoppas lite iaf? En liten gnutta? Så man kan njuta av graviditeten eller..

Mysan e KÖNSMOGEN!! De går lite i perioder och nu e hon sådär gnällig igen och skriker då man pillar henne på huvudet;) Hihi... Men måste iaf hålla henne en månad till.. Hon e ju inte så gammal än, bara nio månader ju.. Vår lilla tjej:)

Ska äta chicken nuggets med ris sen.. Och bea sås?

Älskar dig mitt hjärta<3

RSS 2.0