Blää..

NU ger jag upp.. Jag kommer isolera mig, bara så ni vet.. Inte svara i telen och inte skriva på facebook eller i bloggen..
Skiter i detta, orkar inte med alla frågor och tjat om bebisen och när den kommer osv.. Jag lovar att alla berörda får veta när den kommit, INGEN kommer gå ovetandes..
Och jag och per längtar vi också!!

Men ta de inte personligt, men jag orkar inte mer nu.. Jag vet att allabara vill väl och är nyfikna de med, men just nu orkar jag inte bry mig och svara på alla frågor.. Kanske bara är idag? Eller så varar de tills bebis är ute.. Kanske går de över tills imon? 

För denna dagen hade jag helst velat hoppa över, bara struntat i att gått upp ur sängen imorse!! :( Men sånna dagar måste man ju också få lov att ha.. Men jag återkommer så småningom, jag LOVAR!! :D 

BF+5 idag.. *SUCK & MORR*

Så tack och hej!!

Gris..

Även denna dagen har spenderats i lugn och ro.. Skönt de ju!! Trött och sliten, varmt och svettigt!! Men man ska väl inte klaga egentligen, men när man går höggravid och dessutom på övertid så e allt extra jobbigt!! ;) Och då FÅR jag klaga lite!! :D
4:e dagen över idag.. :(

Har suttit ute i min solstol idag, fast dock i skuggan!! ;) Men va rätt skönt iaf ska ni veta.. Ska köpa en sån liten uppblåsbar pool att lägga mig i!!

Har legat på här lite nu, så nu ikväll ska vi åka och provköra bilen igen.. För nu ska de ju vara bytt lite grejer på den med.. Återstår att se :) E allt bra så tar vi nog med den hem idag med :) Skönt ska de bli isf! :)
Och med tanke på datumet så kommer vi ju ändå betala billånet på audin nu, så då e de inte lika brottom att göra os av med den.. Vi ska ju fixa sommadäck och byta bromsbelägg på den, sen ev byta in den hos en bilhandlare i tidaholm.. Så vi får se vad och när allt händer ;)
Men ska iaf bli skönt att byta bil, de e ju en V70 oc alltså större n audin vi har nu.. Den kommer även att kosta oss hälften så mkt i månaden ungefär.. Och de e ju alltid ett plus!! Fast man hittar ju andra hål att toppa de pengarna i så mer överblir de dock inte. Hehe.. Men alla hål som pengarn stoppas i är ju bra hål ;) Och i slutändan e de ju ngt positivt :)

Synd de e så långt till min Dessie-Gumman-Gris :( Annars hade jag flängt iväg till henne och varit där ett tag!! Men de käns ganska dumt att göra de nu, då jag e väldigt höggravid med tanke på att jag idag gått 4 dagar över tiden som jag skrev ovan.. Med risk att hon får föla med på förlossningen :O Och de e inte s att jag inte tkr om MIN DESSIE men jag ska INTE ha med vänner eller ngn släktng på min förlossning, de ska vara pappan till barnet, alltså min kära sambo :)
Hade velat åka ner till pappa och sussi med.. Men samma där, de e ju låååångt och ganskadumdristigt de med att åka ner nu.. Vill ju INTE föda i malmö heller ;) Hehe
Men jag år väl hoppas på besök senare i sommar då allt sjunkit in och vi kommit in i våra rutiner med en liten bebis i familjen och allt :)

Nehe.. Göra ngt annat kanske? Har damsugat och tagit hand om disken idag så inget sånt som behövs göras.. Så att vi har liiiite tvätt så de ska jag ta tag i imon, e ju bara en maskin knappt så ingen brådska :) Och lättare att hänga ute så då kan jag ju lika bra vänta till imon :)

Efter BM-besöket...

Vi gick en sväng i hjo med, köpte glass i hamnen och lite sånt :) Jag handlade jordgubbar :D 2liter :) BARA till mig ;) Hehe.. Nästan iaf :)

Har spelat lite med vårt sånt strandset eller va de nu heter :P Men fy va varm och svettig man blir.. Och obbigt att hänga med ;) Hehe.. Inte så lätt med magen ivägen ju!! Spela lite kubb sen med tror jag.. Ta de lite lugnt först.. Ska ta fram lite jordgubbar och vindruvor nu tänkte jag :)

Bjuder på en bild på tjockis tufs :)

BM-besök, BF+3

Idag har jag och hjärta varit hos BM..
Hjärtljuden: 124 (de låg mest på 120-130 men även uppe på 160 nån gång..)
SF-mått: 34 (samma som förra gången för veckor sen..)
Blodtryck: 110/80

Men allt såg väl bra ut, hon menade på att de inte alls va konstigt de inte vuxit nåt på magen då bebise ligger så långt ner.. Så får väl lita på de då ;)
Hon kände och klämde och ONT gjorde de!!

Fick en tid nästa måndag om inte bebis kommit innan dess.. Vilket vi alla hoppas!!


Denna dagen med slut..

Idag har vi inte gjort så mkt.. Spelat lite kubb och bara tagit de lugnt i de fina vädret :) Jag och måns åkte till Hjo en sväng och köpte glass :) Mums! De vaju så himla varmt så satt fint med kulglass då och en promenad vid vattnet.. :)

Nu är hjärtat iväg på Olstorp.. Jag och måns sitter och kollar på nån knasig film på 4:an.. Men jag ska snart lägga mig..
De värker satan i nedre delen av ryggen på vänster sida... Om de e förvärkar eller bara foglossning vet jag inte.. BM tyckte ju de lät som foglossnig iaf.. Men jag tkr de verkar ologiskt.. Då de strålar massa ner i rumpan och inte sitter där jag haft ont tidigare.. Men men.. ;)

Varm så jag rinner bort snart!! Har 25-26 grader här inne.. Men öppnar vi kommer flugrna :( Om dom nte sover nu!? Har iaf öppnat dörren lite ändå :P
Och fönstret i sovrummet är öppet de med sen ett tag tillbaka, kan ju inte sova i en bastu precis :( Får sånna värme anfall, jobbigt :/ Svullna fötter har jag med, hjälper inte riktigt med stödstrumporna idag heller.. Fingrarna är lite tjocka nu med.. Eller de har ju vart så hela dagen typ..

Tog ett par bilder på hjärtat innan, lägger nog ut dom imon eller nåt.. Lägger iaf upp dom på datorn så får vi se om jag laddar upp dom sen med :P

Nehe, nu ska jag hoppa i säng... Natti natt!


BF+1

Då va de övertid... Visserligen bara med 1 timme men känns ju som innan och då lär de ju inte sätta igång nu heller antar jag :O 
Får ju ett mail varje vecka om graviditeten gång och sånt.. Nu va de såhär de stod:
75% av alla bebisar föds senare än det förlossningsdatum som föräldrarna givits, så var inte orolig om du fortfarande går i väntans tider. Det kanske verkar som din bebis helt enkelt inte vill lämna sitt mysiga bo därinne, men studier har visat att de flesta bebisar som är 'sena' inte alls har gått över tiden, utan att deras förlossningsdatum varit felberäknat.

Kollade igenom min förra blogg innan och hittade massa foton jag inte hade sparade.. Dom ligger ute på facebook :)
Kanske lägger jag ut dom här med, men dock inte idag, eller nu iaf.. ;) Kollar på REDERIET nu..

Midsommarafton :)

Midsommarafton idag.. Vi började dagen med kubb-spel i trädgården, 20 grader varmt och klockan va väl lite över tio ;) Härligt :)
Nu har ju dock molnen komit och invaderat himlen, men ganska skönt ute ändå :) E ju åtmnstone varmt så man får väl nöja sig med de, hihi ;)

Så nu har vi varit över hos grannarna och ätit midsommarlunch med Pers släktingar :) Gott och trevligt :)
Sen ikväll blir de lugnt och stilla här hemma.. Ska grilla och bara mysa.. Men har inga jordgubbar :( Men åt de ju nu innanidag så får väl räcka ;)
Kanske spela lite kubb sen med.. Men först ska Per och Måns ut i ladugården ;) Kossorna ska ju mjölkas idag med :P Och måns ville med ut å se lite :)

Nähä, orkar inte sitta här mer nu ;) Kanske dammsuga lite? Eller måla bebis-rummet? Eller bara rent av luta mig tillbaka i fåtöljen och inte göra gngt alls!? :D

Vecka 41 och BF idag :O

Vecka 41
Du: Är det jobbigt? Irriterande? Oroligt? Du är inte ensam. Detta är BF-datumets förbannelse! Man stirrar sig blind på ett datum och när det kommer och går kan allt kännas hopplöst... Men de flesta bebisar kommer innan vecka 42. så håll hoppet uppe! Snart får du hålla din bebis! Antagligen får du gå lite oftare till din barnmorskan för att kolla blodtrycket och lyssna på hjärtljuden.
Bebisen: Bara växer och växer....och växer.

Då va de BF-dagen idag.. Men än har de inte hänt ngt utöver de vanliga :( Jag har ju BM-besök på måndag och antar att jag komme få gå på de, har ställt in mig på de iaf.. Och om de blir ändrade planer så har jag inget emot de ;)
Känns kostigt.. Det är ju denna dagen man sett fram emot och räknat ner till.. Å nu har jag sett den komma, och ser den även rulla förbi :( Fast än e ju inte dagen slut i och för sig.. ;) Så än finns de hopp, eller?

Har ju sammandragningar och värk i ryggen, bebisen borrar sig neråt.. Men inget som blir värre eller gör mega ont, så får se NÄR de händer.. Känns dock väldigt avlägset just nu..

Blommor :)

Tog några bilder igår på de som blommar i rabatten :P Har en rabatt till med de e redan överblommat och inte så fint längre..
Bild nr.1: Kaktus?? Jag har ju då lärt mig att kaktusar är taggiga och gröna så detta är e kaktus ;) Hihi.. :D
Bild nr.2: Min stora fina rododendron (stavning!?)
Bild nr.3: Har ett par sånna i mindre format än förra bilden.. Fina dom med :)


Snart helg?

Jo de e ju sista abetsdagen för dom som inte jobbar med sånt som inte går att stängas ner :P Men för min del som ändå går hemma är ju alla dagar lika.. Men med helgen betyder de ju att Måns kommer :)
Jag/vi ska hämta han 21.15 i skövde ikväll :) Så stannar han tills på söndag :) Min lille bror <3 :)

Hjärtat klipper gräset här ute nu.. :) Så jag ska plocka upp KUBB spelet så ska de spelas :) Iaf imon eller nåt när måns e här :) Per jobbar ju, lite iaf ;)

Ska nog samla ihop lite kläder från tvättkorgen och hjärtats sida (golvet) i sovrummet och köra igång en maskin tvätt..
Hade behövt rensa ogräs med men de orkar jag bara inte!! Så de får se ut som de gör :P Ska köpa en sån spray flaska och ättika och gå lös på ogräset ist ;) HAHAHAHA..

19grader i skuggan :) Härligt väder ute.. Och jag får snart ryck på detta tangentbordet!!! Missar en eller lera tangenter och mellanslag.. Kvittar om ja skriver sakta eller som vanligt.. Om man tryker hårt eller löst, samma visa.. Gaaaaahhhh!!!

Ut!! :)

Fikat :)

Va iväg och träffade Maria och lilla Axel innan ju, va ett tag sen vi sågs nu ju.. Fast de e ju inte så kontigt då hon fick Axel för en vecka sen :)
Söt va han iaf och liten :) Mysigt att hålla dom små liven.. Och snart har jag ju dessutom en alldeles egen sån liten :D
Idag "hittade" vi iaf till de caféet som vi inte hittade sist.. Men de va ju inte öppet då så inte konstigt vi inte såg de ;) För vi va ju på rätt ställe :)
De blev inga kakor eller mackor idag, utan GLASS :) Mums! Och vi satt ute i solen vid vattnet med :) Trevligt :)

Fy bubblan va jag fick ont i ryggen nu då!! Men bra på vänster sida och nästan ner i rumpan liksom!? Satte på mig TNS-apparaten så får se om de lindrar lite.. Lite knepigt e de ju innan man fått den dit man vill och behöver.. Svårt när man inte har ögon i nacken heller ju ;)

Smällt MASSA flugor har jag gjort med så nu e de inte lika många som deva när jag kom hem :P Och skönt e ju de..
Ska dammsuga och sen ska jag lägga mig på soffan :)

Beräknat om 2 dagar..

Skål!! Första glaset samarin för dagen och med största sannolikhet INTE de sista heller.. Nu kanske jag är knäpp men jag tkr faktiskt de smakar helt okej ;)
Och vill ju inte stoppa i mig för mkt skit därför jag inte tar tabletter eller sånt, de hjälper liksom inte ändå.. Får iaf ta flera/dag.. Då kan jag ju likagärna ta naturläemedels skit ;) Hehe..

Så, vad händer annars denna veckan då?
Idag: Fika med Maria och lilla A :)
Imorgon: Hämta Måns på stationen i skövde 21.15 :)
Fredag/midsommarafton: Inte bestämt ännu.. Som för övrigt är BF-dagen!! ;)
Lördag:
Söndag:
Lämna Måns på stationen i skövde 12.11..

Händer inte så jätte mkt, men skönt att ha liiite inbokat iaf :) Måns kommer ju!! :D Va ett tag sen nu så de ska bli skoj :) Hoppas på bebis med.. Men man ska väl inte hoppas för mkt? Man blir ju bara besviken då.. Den kommer ju ut nån gång.. Och tur e ju de :) Så länge den mår bra där inne så antar jag att de e okej att den "bor" kvar där.. ;)
Ska bädda ner lite alu-folie i spjälsängen, då Mysan börjat ligga där i igen.. Så får vi hoppas de hjälper om inte de så hoppas jag hon blir rädd/avvaktande när bebis kommit och ska ligga där..

Hämtade ut paketet som Dessie skickat till mig igår :) En del mössor och lite sånt smått och gott :) Nice! :D
För övrigt så händer de inte så mkt här.. Tufs har hittat tillbaka till sitt gamla JAG.. ;) Igår kom hon in med två FETA möss som hon glatt smaskade i sig på ovanvåningen..
Hon ser för övrigt ut som en liten bit FALUKORV ;) Typ om man korsar en priskorv och en faluorv så har ni Tufs ;) Hehe.. Fast hon har ju bebisr i magen ju, så då e de ju okej att vara LIIIITE småfet :D Hihi

Nu ska jag sminka mig och sen ska jag ta upp nån korv som jag kan ha i pasta-salladen :P Sen ska jag ju till Hjo :) Fika med Maria och lilla Axel :) Myys :)


Fullproppad dag :)

Skönt att ha mkt inplanerat.. Gick inte upp förren 10.30 ;) Började fixamed tvätten i sovrummet med en gång men hann inte fixa med deså länge innan folk (läs: DESSIE) började efterlysa mig;) Hade ju inte varit nere och ens satt igång datorn :P
Men jag fick undan tvätten iaf, tur man e kvinna så man kan prata i tel och vika tvätt samtidigt :D HAHAHA.. Bäddade även i spjälsängen så nu är den med redo för BEBIS!! :) Fint blev de tyckte jag, vad tycker ni??

Sen va de dags att gå ner för att fixa lunch till hjärtat mitt, då jag skulle vara i hjo 13.00 så tänkte jag kundeha de klart innan jag åkte ;) Snällt va?? :D
När jag ändåva i hjo skulle jag hämta mitt paket som Dessie skickat med massa bebis saker, mössor och sånt :) Men tror ni inte att jg glömde de!? JO, de gjorde jag!! Så jag ska köra ner imon igen och hämta ut de :D

Sen åkte jag hem om och hämtade kanelbullar och åkte sen till vänner utanför falköping :) Fikade och hade de trevligt.. Mös med nykläckt bebis med :D Så nu längtar man ju ännu mer efter den som gömmer sig i min "lilla" mage!! Om den velat titta ut nån gång ;) Fast man ska väl inte gnälla, har ju 4 dagar kvar till BF-dagen.. Så inte på övertid än, fast de känns så :/
Då e de skönt att ha en del att göra på dagarna så dom inte känns så långa.. Om de bara kunde startat på riktigt nån gång ;) 
Tog en bild imorse såhär blev den:

Känns tungt nu kan jag säga!! ;)


Urk!!

Fy, idag är inte min dag.. Irriterad och inget går som jag vill.. Har inte gråtit ÄN.. Men känner att de INTE är långt ifrån..
Vi har fått tillbaka vår tjockis-dator, så nu e den inkopplad i rummet här intill igen.. Och jag fick trådlöst internet till denna.. Även ett tangentbort och en mus fattigare.. Då jag klarar mig på den bärbara, tyckte per.. Men INTE då.. För försöker man skriva på denna jävla datorn så tappar den bokstäver lite här och där.. Och musen fattar inte vad man gör..
Internet, ja de funkar väl.. Men INTE msn.. Då de loggar ut stup i ett och HELA tiden!!! De går bara inte att ha den dära jävla routern (eller vad fan de nu heter) inkopplad och två datorer till de.. Då funkar de inte här inne, hur man än kopplar de!! De blir samma skit av de liksom..
Och de e JÄVLIGT retligt!! Framförallt då man redan e på dåligt humör!!

Och dessa flugor, GAAAAAHH!!

Mat, de orkar jag inte tänka på bara!! :/

E väl bättre jag går å lägger mig och drar ngt gammalt över mig eller nåt!! Känner mig liksom bara allmäönt nere och ledsen idag.. Fråga mig inte varför DE BARA ÄR SÅ!!

Hjärnsläpp!?

Igår va vi hemma hos vänner och grillade :) Trevligt sällskap och god mat :) Och kul å komma iväg hemifrån och träffa folk liksom ;) Nästa gång vi ses hoppas vi på två små bebisar också!! :) Och då har vi ny bil med :D Hihi.. Eller ny å ny, men ny för oss :)
Fast de blir nog bara en bebis då vi ses nästa gång.. Då vi ska ses antingen ikväll eller imon.. Snusa bebis :D Nykläckt bebis :) GUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD va jag längtar tills vår lilla buse är ute, att äntligen få se den i verkligheten och få veta VAD de e för ngn :)

Blev ingen bebis inatt, då hade jag ju med all säkerhet INTE suttit här nu och uppdaterat bloggen ;) hehe.. Måste ha drömt om ngn annan då!? Eller hur ska man tolka de?? :O

Jobbigt å skriva då händerna känns som ett gäng korvar :/ Men de går ju snart över :) Så fort bebis är ute så hoppas jag på de iaf!! ;) 6 dagar kvar till BF dagen.. Nu går de undan ;) fast de hade ju vart skönt å ha bebis ute till midsommar.. Men de e ju inte jag som bestämmer!! Tyvärr :(

Har nyss bakat vaniljmuffins med hallon och vitchoklad i :) Hoppas dom blir goda.. jag dammsög ju när dom va i ugnen så dom blev nog lite FÖR färdiga.. Hoppas inte dom blir torra bara :/ Annars får jag ju göra mina kladdiga chokladmuffins men då fattas jag ju 50g smör :( Och då får jag fixa lite med flytande och vet inte hur de blir :P Hehe.. Men jag har ju kanelbullar och oboybullar i frysen annars ;)
Smeten vart iaf god :) Hehe..

Nu har de börjat mala i magen och ryggen igen :D Känns som huvudet skruvar sig och som om de e ngn som tar min nerv i vänster ljumske och kramar sönder den!! AJAJ.. Men skönt ändå att de känns ngt iaf :D Hoppas på bebis snart ;) Hihi

Näe, äta lite kanske? Så ska vi vara hos grannen vid 2..

Retligt, men försöker igen..

Skrev ju ett långt inlägg om tufs innan.. Råkade sen skriva om graviditeten i samma inlägg utana tt ta upp ett nytt inlägg.. Så nu e ju allt jag skrev innan borta och inte sparat nån stans :( Men får väl försöka komma ihåg vad jag skrev..

Tufs har ju varit konstig de senaste dagarna.. Fran till igår har hon ju varit aktiv och ätit massor, precis som hon aldrig fått mat innan..
Igår låg hon och sov HELA dagen, med två undantag.. Hon förljde med mig upp en gång men hon orkade knappt ta sig upp för trappan och la sig direkt på hallgolvet.. Sen kunde hon inte hoppa upp i handfatet som hon brukar göra.. Hon dricker ju vatten där ifrån ;) Men jag fick bära upp henne dit och när hon sen skulle hoppa ner så landade hon i liggande ställning ist för att landa på benen.. Benen höll liksom inte henne uppe så hon la sig direkt :(
Och andra gången hon lämnade madrassen va när hon gick och åt.. EN gång bara.. Hon brukar ju äta minst två och på sista tiden hela tiden!!
Och sen la hon sig på madrassen igen.. Den ligger på golvet i rummet intill köket.. Där e ju egentligen två dörrar in till de rummet men vi har den ena stängd då vi inte kan möblera i tvrummet annars..
Igår när vi vart och handlat lite låg hon också på madrassen, hon tittade väldigt ansträngt på mig när jag plockade in och prasslade från köket.. Precis som hon ville ha lugn och ro..

Så nu e de ju andra dagen hon bara ligger.. Hon va ute en snabb runda inatt och sen va hon inne resten.. Hon jamade en veva på morgonen men låg då bakom/under fåtöljen där uppe.. Hon kom ju när jag var uppe och prata med henne.. Så la hon sig hos per i sängen ;) Slickade han i huvudet och la sig senan ner :P SÖÖÖT!!
Men hon hade svårt att ta sig upp i sängen.. Och den e ju inte jättehög! Och när hon hoppade ner lät de som hon trillade ner eller nåt.. Att hon liksom inte orkar stå emot med baken..
Sen va hon ute en sväng men nu ligger hon ju igen..
Hon gick själv upp för trappan innan men jag fick ju hjälpa henne upp på handfatet så hon kunde dricka.. Hon försökte själv men de går ju inte.. Sen la hon sig på badrumsmattan.. Så jag fick gå upp igen och bära ner henne.. Då gick hon å la sig på madrassen igen..

Oftast när vi är i köket så märker hon inte ens oss, eller hon reagerar inte när vi pratar med henne... Hon brukar ju alltid komma fram å hälsa och gosa annars.. Men går vi in till henne och sätter oss så spinner hon ju.. Men samtidigt så fäktar hon med svansen.. Hmm.. Hur ska man tolka de!? ;)

Hon har ju bebisar i magen och de e nog snart dags.. Men man blir ju ändå orolig för henne då hon e så ung (hon blir 1år den 1/9) och inte klarar sig nu..
Hon är ju ändå med när hon är vaken men hon eller hennes bakdel följer liksom inte med :( Som när hon låg på hallmattan innan och skulle tvätta sig mellan benen eller på magen.. Men hon nådde inte dit!! Hon gav upp och la sig igen.. Verkade som om hon inte orkade hålla överkroppen uppe eller nåt..
När hon ligger på rygg och man klappar/smeker henne på magen så känner man bollarna.. Även när hon går så kan de sticka ut på ena sidan.. Lilla knubbisen <3

Såhär låg hon igår.. och alldeles klistrig i pälsen, men hon va dock torr!?


Men antar att de inte e ngn fara sålänge hon äter och dricker.. E väl bara så att hon förbereder sig inför bebisarna och hennes förlossning ;) Hoppas de iaf.. Men vi har ju koll på henne och skulle de bli sämre så får vi ju ringa veterinären..

Hon e ju en sån nyfiken liten buse annars.. Och brukar ju ligga med mig i tvrummet precis så som den första bilden visar..


Vecka 40 = 39 fulla veckor & 0 dagar..

Vecka 40
Du: Grattis – nu är du nästan framme. Livmodern, och därmed magen, har säkert sjunkt och de flesta bebisar är vid det här laget fixerade. Livmoderhalsen mognar och utplånas. Kanske känner du av förvärkarna oftare, kanske inte. Det finns kvinnor som aldrig känner av förvärkarna. Rörelserna minskar pga platsbrist, men du ska fortfarande känna av din bebis. Ring till förlossningen om du undrar över något. Många kvinnor har nu tröttnat innerligt på att vara gravida och vill ha tillbaka sina kroppar. Andra är rädda för att byta den trygga invanda graviditeten mot det okända föräldraskapet. Känslorna kan vara ett virrvarr just nu och det kan kännas både jobbigt och underbart på samma gång. Istället för att sitta hemma och vänta (för väntan kan bli lång) så passa på att göra saker som ni inte kommer kunna göra på ett tag sedan. Läs en bra bok, kolla på videofilmer, pyssla lite, gå på bio eller ut på restaurang om ni orkar.
Bebisen: Bebisen väntar nu bara på att förlossningen ska sätta igång. Barnets bröstkorg blir nu mer framträdande, det samlar på sig mer fett och extremiteterna blir starka. Barnet väger nu mellan 3,3 och 3,7 kg och är ungefär 49-54 cm långt. Snart är det dags.


Idag började halsbrännan anfalla mig tidigare än vanligt.. Brukar ju komma på eftermiddagen/kvällen men den kom för en timme sen, undra hur detta ska sluta!?
Har ju varit helt stilla med förvärkar och sammandragningar de senaste dagarna.. Har inte kännt ett dugg :( Och bara de känns ju skumt liksom, då jag kännt massor i ett par veckor annars.. Men sen bara helt stopp och sovit bra på nätterna...
Men inatt va de svårt igen på natten.. vaknar ju klar vaken och kan inte somna om.. Tar evigheter.. :(
Idag har jag lite molande värk i magen men inte mkt.. Får se hur de utvecklar sig och OM de gör de.. Jag kanske är en elefant-kvinna och därmed kommer gå gravid i 2 år!?  Känns så nu iaf..

Om drömmen jag drömde härom natten stämmer så e de inatt jag föder.. Man kan ju alltid hoppas men just nu känns de väldigt avlägset!!
Men ännu finns de hopp, idag är visserligen den dagen JAG tror är BF dagen men annars e de ju 7 dagar kvar till BF dagen som dom räknade ut vis RUL:et..

Sitter här i min bikiniöverdel och svettas.. Skit varm!! Svullna händer och fötter.. E säkert svalare och skönare väder ute men där e ju alla miljontals flugor.. Jobbigt!! Får se vad jag gör.. Ska iaf till ett par vänner ikväll när hjärtat slutat jobba :) Grilla och ha de trevligt.

Nu ska jag laga lite lunch iaf.. Bacon och stekt nypotatis eller färskpotatis som hjärtat säger att de heter ;)


SoooooooL =)

Fint väder både igår och idag, sommaren kommit? :) Hade ju varit härligt :) Nu har vi 17.6 gradet i skuggan, skönt :) Synd bara att man blir attakerad av både gröna insekter och flygor när man kommer ut.. Men så e de ju ;) Hehe..

Idag ska jag dammsuga (i vanlig ordning) och plocka undan lite.. Hjärtat får ju besök idag :) Så glad för hans skull :) Så får vi ju se vart detta leder men de e ju ett stort steg i rätt riktning iaf :)
Jag ska till vänner utanför falköping :) Kul ska de bli :) Tänkte åkte efter lunch men hjärtat fick för sig att han skulle klippa sig så han fick en tid 15.30, och då får jag ju köra han dit och hem :P Så blir att jag åker efter de.. Så de blir ju lite senare än jag tänkt från början men de går ju ändå :)

Hittade lite fler foton i min mobil igår.. Så här kommer dom :)
Några från då Tiger va liten, mina syskon, Per och nåt på mig :) Även ett foto på mig från igår, HÄNGBUKSSVIN :O ;)


Försäkringskassan..

Varför ska de alltid vara nåt för?? Satt i telefonkö i evigheter.. Känns så iaf.. Framförallt då man sitter på ett kontantkort :/ Men såg nyss att de bara va draget för öppningsavgiften? Kanske e gratis att ringa dom?? :P haha.. Men inte kul å sitta i över 20 min i kö för de!!

Sen så sa hon jag pratade med att jag inte kommer få veta om de gått igenom förren pengarna kommer!? Hur fan får dom de systemet att gå ihop!? Jävla idioter!!.. Man vill ju veta INNAN pengarna ska komma om man får allt eller inte liksom.. Men tydligen är de för mkt begärt..

Skickade in min begäran den 2:a juni.. Och begärde från den 15:e juni.. Men kunde ju inte begära tidigare då jag inte visste om jag skulle få HP eller om jag skulle fortsätta "utredningen" om sjukskrivningen.. hade jag fortsatt med sjukskrivningen så hade ju de vart fram till BF dagen.. Inte som med HP:n som slutade igår..
Och så e där ju 30 dagars handläggningstid på min begäran om FP nu med..

Jag manade ju på att hur vet jag då att jag får mina pengar som jag ska nu denna månaden.. Men de visste hon inte.. Att de nog inte skulle vara ngn fara.. Att de nog skulle vara färdigbehandlat och klart då.. Men vadå? Kommer de alltid vara såhär.. Jäkla skit!! Sånt stort bolag borde ju fan ha bättre system tkr jag.. fast jag e nog INTE ensam om att tycka de har jag en känsla av!!

Aja, de e väl bara att se glad ut och vänta på den 27 och se hur mkt som sätts in på kontot då.. Ska ju ha HP från den 21/5 till den 14/6 och sen va de ju tänkt att jag skulle ha FP från den 15/6 till den 20/6.. Så e ju inte många dagar men de gör ju en del ändå liksom!! Och varför ska dom sitta och hålla på mina pengar för.. ;)

Så nu har jag fått avreagera mig lite ;) haha..



Missade nog att skriva om hela drömmen i förra inlägget.. :P Men jag vet inte hur eller när riktigt de startade.. Bara att bebis kom ut 03.13 natten mellan fredag och lördag.. Om jag tolkade de rätt, för de skulle vara samma dag som kronprinsessan och daniel!? (vad nu dom har med min bebis att göra, haha) och de tolkade jag som att de va samma dag som deras bröllop och de e väl så vitt jag vet på lördag.. Om jag inte tolkat ALLA tidningar och ALLA tv program som går stup i ett!? Haha..
Men iaf, väl inne på förlossningen duschade jag, sen låg jag i badet en stund.. Per satt typ med där i han med, eller iaf med fötterna i vattnet eller nåt.. Lite luddigt där.. Och när jag badat klart och sköljt av mig så gick vattnet med ett jäkla brak och sen kom vår bebis.. En liten kille..
Nåt sånt va de.. Så vi får väl se NÄR de händer och VEM som kommer ut till oss :)

10 dagar kvar :O

Jaha, då va de "bara" 10 dagar kvar till BF-dagen.. Nästa fredag, alltså fredagen nästa vecka :P
Fast inatt drömmde jag om bebis.. Har inte gjort de på lääänge nu..
Och nu drömde jag att vi fick en pojke på lördag.. Denna veckan.. Eller natten mellan fredag och lördag måste de vart då klockan va 03.13 :P Till och med de kommer jag ihåg liksom!? Hur ska man tolka de då?? Hehe..
Man kan ju inget annat än att hoppas att de stämmer :) Och om man ska gå efter RUL eller mina egna beräkningar de vet jag inte, men enligt mina beräkningar så e de ju BF den 18:e.. Alltså på fredag..

Idag e de fint väder, sol och blå himmel, lite blåst.. Är "bara" 15,2 grader i skuggan men de e ju inte så farligt ändå liksom :P Får se vad man gör av denna dagen..
Först och främst ska jag göra iordning lite frukost till mig.. Sen ska jag ner å hänga upp tvätten jag inte hängde upp igår, glömde ju ;) Och sen orkade jag inte ;) Haha..

Ska se om jag får tag i FK idag med.. För från och med idag ska jag ju gå på FP men vet ju ännu inte om de blivit godkänt!? Vill ju gärna veta de.. Så nu får dom lägga på ett kol tkr jag!!

Tänker på dig M, ja öven J ;) Hoppas allt går bra idag och att du blivit igångsatt nu :) Fast lite avundsjuk blir man ju, jag vill ju med ha bebis nu!! ;) Men skönt att du slipper detta nu iaf.. Lycka till!! :)

BM-besök

Har varit på de sista inbokade BM-besöket innan BF-dagen idag.. Nästa besök är den 28:e juni och alltså 3 dagar efter BF.. Hoppas att jag slipper gå på de besöket ;) Men sånt vet man ju aldrig!! :O

SF-mått: 34, +1cm sen förra gången..
Blodtryck: 120/70
Hjärtljud: typ 130..
Urinstickan: Mellan 0-1 på äggvita.. Men då blodtrycket va bra tyckte hon inte vi skulle bry oss om de.. Och va ju som jag skrev mitt mellan 0 och 1.. Va även förhöjt PH-värde men de sa hon att de kan likabra bero på ngt jag nyss ätit och sånt med.. Va inget att bry sig om de heller..

Jag frågade vad hon trodde bebisen vägde just nu och då tippade hon på 3,5 kg.. För hon trodde inte de va en stor bebis.. Och de tror ju inte jag heller.. Återstår att se de med :)

Förklarade hur jag kände angående fler-salarna på BB och hon skrev in de i min journal.. Skönt de! :)
Så sa hon även att om jag blir mer orolig över om bebis har de bra eller inte i magen så va de bara att ringa så skulle hon klämma in mig så jag kunde få lyssna på hjärtljuden och hon känns så de kändes bra och sånt.. Skönt de, att hon ändå tar mina tankar och oro på allvar..

Berättade även om att jag har väldigt svårt att sova.. Att de gör ont och jag ligger klarvaken.. Hon tyckte jag skulle prova med alvedon då man slappnar av lite då och funka inte de och om jag blir aldeles utmattad skulle jag ringa och ev åka in till förlossningen och få ngn sömntablett eller nåt.. Men så allvarligt känns de inte än, får väl prova med alvedon eller nåt sålänge..

Men för övrigt känner jag mig redo för förlossningen nu.. Och de tyckte hon verkade toppen :)

En lat söndag..

De har de varit för oss båda.. Hjärtat dundrade hem vid 02 tror jag klockan va.. Kanske lite mindre eller tidigare eller vad man nu säger.. Har ingen koll.. ;) hehe.. Men de va nog lite innan 02 då vi släckte lampan då :P Och pratade ju lite innan de med :)

Idag har vi inte gjort så mkt.. Hjärtat va ju uppe och fodrade, men de va nog inte förren vid tio.. Då gick jag med upp, för inte lönt å försöka sova här inte.. Inte för de e ngn som stör mig och så men ligger inte skönt och de gör ont och stramar.. Känner mig dessutom pigg, fastän jag inte sovit mkt på nätterna.. Så, vad gör man då? Jo, man går upp..
Sen blev de soffläge och Emil i Lönnerberga på tv :P Haha.. ;) Även lite fika, då jag bakade en citron sockerkaka :) Men jag fuskade, jag hade ju köpt en sån färdig mix på ica :) Icas egna och hur god som hellst!! :) Mums! :)
Man har ju visserligen inte kunnat göra så mkt idag heller då himlen öppnade sig innan och de verkligen sprutade från den ;) Haha.. Gigantiska regndroppar kom de ner iaf.. Inte så kul å vara ute då ju!

Nu e hjärtat ute och mjölkar och jag sitter här inne helt ensam:O Inte ens en katt e inne ;) Ute på äventyr :)
Gud va Tufs växer nu!! Hon börjar bli en riktig tjockis, precis som jag ;) Mysigt :) Kände en igår och tror inte där e så många, max två.. Man kan ju alltid hoppas ;) Hehe.. Mysan blev där inget av, helt plötsligt efter 1½-2 månader blev hon könsmogen och helt galen igen!? Fast skönt de kanske då de hade blivit lite jobbigt med två katter samtidigt med bebisar.. Tror nog inte att de kommer bli ngt på mysan då hon inte kallar på pojkarna och glömmer bort att hon är könsmogen när hon e ute.. Hon gnäller bara inne ju!! Putar inte med rumpan och ingenting när hon e ute!! Haha.. Men de gjorde ju tufs och hon hade ju en pojk-kisse en meter ifrån sig (max) hela tiden då hon va ute.. Va här inga pojkar ute när hon gick ut så gick hon å hämta ngn och satte sig sen i vår trädgård ;) haha

Får se om vi hittar på ngt ikväll.. Hjärtat skulle kika runt lite :p haha.. Ska göra korvstroganoff med ris och sallad idag :) Mums!! :)

Dessa flugor!! Räcker att vi har öppen i tre sekunder så har vi minst 15 flugor inne.. Och hur lätt e de å smälla att dom INNAN man blir irriterad på dom?? Inte alls så lätt :P Haha.. För dom ska ju in i näsan, öronen och helst sitta på en! Så jag ska snickra ihop en dörr, eller en ram som jag kan häfta på ett myggnät.. Så man ändå kan ha öppet och lufta liksom.. Tråkigt och instängt annars!!
Men så e de ju och de e ju den nackdele vi har när vi har korna betandes i hagen precis runt hus-knuten.. Men de e ju mysigt också :) fast jag hade klarat mig utan dessa flugor ;) Man kan ju tro att de e vi som har de snuskigt här hemma, men så e de alltså inte :P Hehe..



Idag är jag i V.38+2 (39), 1vecka och 5 dagar återstår, har gått 268 dagar så nu är det bara 12 dagar kvar till BF-dagen ♥ Hur otroligt är inte det!? De va ju nyss jag gått hälften och hade massor kvar!? Och de va ju nyss man såg alla andras räknare och tänkte att man själv har massor kvar och alla andra är så nära sina BF-datum.. Men nu e de jag själv som står där i öppningen!! Snart i mål!! Wiiie :)
Lääängtar så efter att få se vad de e för en liten mini-oss som kommer ut :) ♥♥♥ Snart så!! För nu är det inte lång tid kvar!!

Varför? :)

Även denna dagen har varit lugn och stilla.. Jag har fixat i köket med disken och så har jag dammsugat, både uppe och nere.. Här nere ska jag ju egentligen ta varje dag men har inte orkat på tre dagar nu så nu va de skitigt ;) Där uppe brukar jag dock inte ta lika ofta då vi inte skitar ner lika mkt och fort där.. Men nu va de dags! :)

Tvätten får jag nog ta imon ist :P Har dragit ut på de nu i flera dagar, hehe.. Men har inte orkat och de e ju inte så mkt tvätt heller, har knappt en full tvättkorg så ingen panik på de viset ju.. Men skönt när de e undan tvättat.. Måste ju vika in den rena tvätten från förra gången med.. Har jag inte iheller gjort.. Kanske dags nu då den börjar krypa ur ikea-påsen och ut på golvet :O Haha..

Men nu ska jag bara ta de lugnt, lägga mig på soffan och kolla på "MR Beans semester" på kanal 6.. Ska bara hälla upp mina hjärt-chips i en skål och zingo i ett stort glas :)




Är så himla glad för din skull hjärtat!! Synd bara att de tagit sån tid innan denna dagen kom.. Men bättre sent än sldrig som man säger! Nu e de ju bara att ta de som de kommer och ta de lugnt så kommer nog allt falla på sin plats efter hand :D
Härligt att se dig på de humöret också, du riktigt lös upp :) Älskar dig så himla mkt gubben!!

Vad tycks??

Så, nu har jag pillat lite jag med i min blogg-design.. Dessie gumman hjälpte mig ju med de största och klurigaste för ett tag sen och nu tog jag tag i lite små pill ;)
Har ändrat typsnittet (eller vad de nu heter??) i inläggen, rubrikerna och på länkarna i menyn... Om ni inte såg de själv då ju ;) Haha
Hur ser de ut på era datorer och ser man vad de står?? :)
~~~~~~~~

De e väl de jag gjort idag typ.. Druckit te och pratat "affärer" med hjärtat.. Hehe..
Har även förbannat tv4 som tar bort mina program jag brukar se på eftermiddagarna!! Och då e de ju bara första dagen på VM, alltså är de ju 30 dagar kvar av detta skitet :O Haha.. Men men..


Vecka 39, 38+0 :)

Vecka 39
Du: Spänningen stiger - nu är BF-datumet nästan nått. Försök dock inte inrikta dig allt för mycket på just BF-dagen. Bebisen kan komma tidigare, men också senare. Man vet inte vad som sätter igång en förlossning, men teorier finns om att moderkakan signalerar att den börjar stagnera. Moderkakan slutar normalt att växa nu även om den fortfarande fungerar. Oavsett vad som kommer bebisen när den är klar och inte när vi vill.
Bebisen: Barnet väger nu ca 3,3 till 3,7 kg och är 48-50 cm långt. Tarmarna är fulla av grönsvart barnbeck (mekonium) som bildar det första bajset efter födseln. Lever och hjärta fyller på med näring som barnet kan ta till vid ev syrebrist under förlossningen.


Hur har detta gått till?? Redan V.39 :O Två fulla veckor kvar till BFdagen.. Vart har tiden tagit vägen liksom!? Bebis kan komma närsomhelst nu och typ senast om 4 veckor.. 4veckor är ju inte heller så lång tid.. Blandade känslor, känns ju såklart helt underbart att vi snart får se vad de e för en människa som gömt sig i magen sen i höstas.. Men samtidigt väldigt skrämmande, VI ska ju ta hand om denna lilla varelse helt ensamma!! Hur ska de gå då?? Klarar vi av de? Kommer vi lära oss vad den lilla vill och behöver?
Men de kommer ju säkert gå bra.. Men man tänker ju.. Jag är ju en tänkare/grubblare och då blir de ju aningen värre nu med alla hormoner och sånt i kroppen ;) Haha

Anna..

Svarar på din kommentar här :) Och svaret på den är: NEJ, jag ska inte baka pepparkakor!! Jag ska äta degen :D Haha..
Har varit sjukt sugen på pepparkaksdeg läääääänge nu men inte försökt att göra ngt åt de.. Så nu tänkte jag de, men då måste jag ju baka degen först eftersom den inte går att köpa på sommaren :( Dåligt tkr jag, dom borde ju tänka på alla oss gravida som blir sugna på degen mitt i sommaren :D HAHAHA

Hemma igen :P

Då va jag hemma igen.. Eller har vart hemma ett tag men packade ju in grejerna först :P Hehe.. Så nu äntligen har vi hämtat ut receptet till katterna.. Mysan hade ju skabb i öronen :/ Urk!! Fast nu på sista tiden har de varit bra och inte luktat alls och inte heller synts ngt.. Men måste ju behandla ändå, då de säkert kommer tillbaka.. Hon och de andra två med för den delen skakar ju på huvudet och kliar/tvättar sig väldigt mkt i öronen.. Så nu får vi hoppas att de blir bättre :)
Försöka droppa tiger-busen sen med när han kommer in.. Kan bli svårt då man måste sitta på honom då han e så stor och stark :P Och han e ju mer vild än tam också.. Haha.. Så får se hur de går :P

Frågade efter PEPPARKAKSDEG på ica med, men verkar ju vara en säsongsvara :( Så himla retligt!! Men jag får väl försöka baka en egen deg och se om de blir gott.. Ngn som provat??

Ska kolla på en bil senare idag.. När hjärtat slutat jobba ;) Vi vill ju försöka få ner lånet lite så att vi ev. kan amortera mindre varje månad.. Och vi har hittat en fin nu.. Får se hur den är och om han vill köpa in vår :) Återstår att se!! :)

Handlade även en rumpe-termometer, alvedom och lite sånt på apoteket innan..

Mätt i magen..

Då har man nyss ätit.. Inte gott för 5 öre men man måste ju ha i sig ngt liksom.. Känner mig som en klimakterie-kossa eller nåt!! Haha.. Men blir skit varm och svettas, de bara flyger på mig liksom.. Behöver inte anstränga mig ngt vidare heller utan de kommer ändå.. Kan ju vara hormonerna ;) Haha.. Men ändå..

Ska bara låta maten sjunka lite, så mkt som de går då där ligger en bebisrumpa ivägen :P haha.. Men maten står mig upp i halsen, nästan.. De har ju varit värre så lite har den nog sjunkit men de e inte helt fritt där än :P Blir väl inte bättre än såhär förren bebis är ute hos oss :D Snart hoppas jag!! Längtar <3

Ny vecka imon.. Går då in i 38+0, alltså 39.. Men om man räknar 39 så e de ju inte BF förren v.41 :O Men jag tror ändå att de e "fel" på en vecka.. Att BF egentligen ska vara den 18:e.. För allt stämmer ju överens då.. Men de återstår ju att se ;) Ingen, inte ens jag, lär ju missa då bebis kommit :P Hihi

Om man skulle försöka ta sig in i barnrummet sen när jag kommit hem och se om jag kan börja med ngt? Vill ju ha de klart snart.. Så de liksom bara e att måla antingen LILA eller GRÖNT på väggarna när bebis kommit till oss.. Skönt att slippa göra allt då ju :P Men får se hur jag gör.. Måste ju ha ngt att täcka golvet med och de har vi inget och sen så e där ju ett badkar, ett handfat, en bidé och ett vaska-skåp utspritt på golvet typ.. Men jag ska nog kunna fixa ihop ngt.. :P Men måste ju vara rädd om golvet.. Aja, de löser sig nog :)

Näe, gå å kissa (igen) och sen åka?

Tufs

Nu har ju inte tufs kommit in med möss på ett par dagar.. Men nyss kom hon in genom källardörren med världens mus i munnen!! Och varför hon nu tvunget måste upp och in i sovrummet med dom de kan man ju fråga sig.. Men nu e hon iaf där uppe i hallen med den, jag stängde dörrarna till sovrummet och toaletten ;)
Tror inte hon vill äta denna, hon har lekt med den och de va blod på golvet.. För dom brukar väl känna de om den e bra eller dålig? Den e ganska stor med så kanske därför hon inte vill äta den? För nu kom hon ner och åt lite torrfoder ist, bortskämda katter!! Haha..
Mysan ligger där uppe och kollar på den hon med.. Aja får hålla lite koll på dom så dom inte lägger den nån stans.. Luktar nog inte så himla gott om ett par dagar då :/
Nu har mysan också lekt lite med den stackars musen.. Men även hon tappade intresset för den så nu slängde jag ut den.. Och båda kissarna är ute igen :)

Känner mig så naken på fingret nu.. Tog av mig förlovningsringen igår :( Men både händer och fötter har börjat att bli svullna under dagen och framförallt på kvällen.. Dom e de iofs nu med så e väl svullet hela dagen antar jag..
Ska åka till hjo idag tänkte jag.. hade väl iofs varit bättre att handla i skövde men måste ju till apoteket i hjo.. Då de inte alls e säkert att jag kan hämta ut receptet jag har ngn annan stans.. Men de märker vi ju.. Annars får jag ju ge de till pers morfar ist så han får hämta ut medicinen, då receptet står i hans namn..

Ilar i underlivet, ajaj!!


---

Idag har jag inte gjort nåt vettigt alls.. Måste ta disken, tvätten och dammsuga.. Men jag orkar inte.. E helt slö i kroppen, ingen aptit heller så inte konstigt att kroppen inte orkar som jag vill :P
Sover ju inte jättebra på nätterna heller men de går.. Har vilat på dagen idag och de har varit skönt.. Dock inte sovit..
Ska se filmen på tv4 snart.. Kl. 20.00, strul heter den.. Får se om de e ngt att se, märker vi ju snart ;) Sen blir de nog sängen tror jag.. Hade ju varit skönt, men när man inte ligger bekvämt så e de ju inte lika bra.. Hmm ;)

Tog av mig förlovningsringen innan med, börjar svullna mer nu.. Inte mkt men de räcker då min ring sitter ganska tajt annars med..

Näe, nu orkar jag inte skriva mer ;)

Amningskudde

Då har jag sytt min amningskudde :) Blev rätt bra i slutändan, men va lite pill :P Haha.. Men de va ju inte så svårt som jag trodde.. Och har ju inte sytt på maskin sen jag gick i 7:an eller 8:an och de e ju jätte länge sen!! Haha.. Känner mig gammal nu :O

Allt som allt va de en väldigt trevlig kväll, med mycket skratt och prat.. Även lite fika :) hehe.. Fick en lapp om baby café och öppnaförskolan.. Vilka dagar och tider de va på..
 
Hittade ett gammalt påslakan hemma som va helt kvadratiskt så de passade ju inte ngt täcke.. Likabra å ta de till kudden då tänkte jag och såhär fint blev de :)


Har en del sammandragningar och förvärkar.. Strålar ut i ryggen och rumpan, ibland även ut i ljumsken och ner i underlivet typ.. Inte så behagligt men skönt ändå att de händer lite så de liksom inte står helt stilla :P Fast hade ju velat att de satte igång på riktigt snart så vi kan sitta och mysa med en liten bebis ist för att vi ska försöka knöla ner oss i soffan och bli helt störda för jag inte kan sitta stilla ;) Haha.. De gör ju ont hur jag än sitter/ligger eller så e de liksom "bara" väldigt obekvämt och kryper i hela kroppen..
Nu kom klagomuren fram hör jag ;) haha.. Men de bjuder jag på och de e sånt ni läsare får ta nu när de inte e så långt kvar ;) Hihi..

Jag blev ännu mer bebis sjuk efter dagens "aktivitet" då den ena i gruppen "redan" fått sin bebis.. En vecka för tidigt så om jag med får de så e de ju typ nästa vecka :D Men man ska väl inte hoppas för mkt!! Just nu känns de som att jag kommer gå över tiden men vi får väl se.. E ju bebis som bestämmer antar jag.. Nån gång kommer den ut :) Och de e ju bra de :D haha..

Mysan undersökte vagnen mer grundligt igår :P Och sålänge hon/dom håller sig borta från liggdelen eller sittdelen så tkr jag att de e okej att dom ligger och undersöker :P Men som sagt sålänge dom håller sig till korgen under vagnen :)


Nu ska jag försöka få in/hem min sambo som gick ut efter vi ätit för å köra bajs igen :P För de va ju perfekt väder för de nu och de vore ju synd om de blev solsken imon och förstörde de ;) haha.. BÖNDER!! ;)

Näe nu börjar mina händer och fötter svullna upp och jag hör kudden kalla från sovrummet ;) Så natti natt!

Ska man tro på sånt här? ;)

Madame Zaritska spår min förlossning, här kan man fylla i och få veta hur förlossningen kommer bli.

The day you deliver, outside will be windy. Your baby will arrive at night.

After a labor lasting approximately 3 hours, your child, a girl, will be born. Your baby will weigh about 6 pounds, 11 ounces, and will be 20-1/2 inches long. This child will have green eyes and be completely bald


Tror ni det stämmer ?
Och hur fungerar de med deras sätt att räkna vikt och längd??


Full rulle..

.. Eller nästan iaf.. Men mer å göra idag än ngn annan dag ;) Igår när jag va inne på VC så fick jag ju en teletid till idag.. Och han ringde och predikade hur man sköter om en tå med nageltrång.. Ännu en ssk/läkare som inte lever med de som tror dom vet allt!! Blir så förbannad alltså!! Jag VET hur man ska göra för att underlätta nageltrång, men de fungerar inte på mina jävla tår!! Hade de gjort de så hade jag väl inte velat bli opererad för de!?
Men han fixade iaf en tid till mig i eftermiddag.. Blev till han men så skrev han en notis till läkaren som isf ska genomföra op att hon ska träffa mig då.. Blev billigare för mig på de sättet :) Så de va ju snällt :)
Ska dit kl. 16.00..
Så får vi se vad dom säger.. För tydligen så är de infekterat/inflammerat så tar inte bedövningen lika bra.. Och de kände jag ju av sist.. Ajaj.. Och jag klippte ju och rev själv häromdagen så de e ju fortfarande svullet.. Men de brukar ju näst intill ALLTID vara svullet och spänt.. Går liksom aldrig tillbaka helt eftersom de sitter så långt ner.. Men men.. Hoppas de går bra och att dom vill operera tån.. För den andra stortån e ju bra nu och nageln som växer ut är inte lika bred som den e på den andra stortån.. Så verkar som att de inte kommer tillbaka :D Hade ju vart så himla skönt!!

Sen får jag kuckilura och fördriva tiden på ngt kul i hjo till kl. 18.00 då jag ska sy en amningskudde :) I ÖF:s lokaler.. Också de på VC.. För de känns ju inte särskillt lönt att köra hem emellan ju.. Men känns ändå lite lång tid att inte göra ngt alls på.. För läkarbesöket va ju bara en koll och bedömning för om/när jag kan få en tid för op.. Skulle inte ta så lång tid sa distriktSSK jag pratade med imorse iaf..

Sen e de ju de att jag e gravid.. Men en lokalbedövning borde ju inte skada, eller?? Den förra OP jag gjorde va jag med gravid fast visste inte om de då.. Aja, dom lär ju se de om inget annat :P Haha.. Men hade vart superskönt att få de gjort nu innan, då de gör lite ont efteråt och man behöver ligga i högläge med foten då de dunkar och har sig i hela foten liksom.. Gör ju även ont att gå på den de första dagarna.. Skönast att ha bebisen i magen då ju :P Hehe..

Sen ska jag ju dammsuga och vika in tvätten på rätt plats ;) Men de blir nog sen för nu ska jag sträcka ut mig på soffan en stund ;)

Error!?

Ibland är man bra dum :P haha.. Först fattade jag inte hur de svängbara hjulen skulle sitta, alltså jag fick ju dit dom och så men där va en grunka som verkade sitta fel.. Och när jag ändrade på den så låste jag hjulen.. Men jag förstod ju så långt att de va fel de med för man ska ju kunna låsa/låsa upp hjulen UTAN att ta av hjulen ;) Men tillsist så förstod jag, jag skulle ju bara trycka upp grunkan lite mer.. Men vågade inte de först då den satt lite hårt, för tänk så hade de inte varit så man skulle göra och den gått sönder.. Hade ju inte vart så bra precis! ;)

Sen va de ju till problem nr.2.. haha.. Jag tyckte liggdelen va platt, alltså kanten som går runt hela liggdelen.. (fattar ni??) den va liksom inte stabil och hög som den borde.. Men sen lyfte jag på madrassen och då såg jag en rostfri pinne typ.. Och ett fäste på andra sidan så jag drog dit den, men våld typ.. och sen va den stabil på ena sidan.. Och lyfte på andra sidan och då va de ju likadant där :P Så nu är den stabil och bra :)

Men bakom alla hormoner så e jag faktiskt inte såhär tankspridd ;) Jag lovar!! Men de e precis som dom liksom äter upp allt de smarta och allt som gör att man kan tänka och klura ut saker själv!! :O Men antar att de kan bli så när man e gravid ;) Jag försöker intala mig själv de iaf :D Hihi

Har man liggdelen på golvet kan man vagga den, eller snarare gunga den fram och tillbaka :) Den är sån böjd undertill ju eller där sitter en plast skena eller vad de nu är :) Finns även en platta under madrassen som man kan ställa in så bebisen kan få sittläge även i liggdelen! :) Och självklart fullt liggläge med utan att de e massa ojämnheter undet madrassen :)

Är som sagt väldigt nöjd med vagnen!! Hjärtat provkörde den lite innan med och han verkade också nöjd :)

Har varit iväg i hjo idag, pratat med kuratorn har jag gjort.. Fått två nya tider med, närmast nu är den 21:e och sen innan hon går på semester den 8:e juli.. Så får vi se om jag kan komma på dom tiderna eller inte.. Om jag åker dit med magen eller med en bebis :P Hehe.. Återstår att se :)

Så imon ska jag sy en amningskudde i ÖF:s lokaler med andra blivande mammor :P Så när jag var klar hos kuratorn så åkte jag inom HEM & HOBBY där jag skulle köpa två innerkuddar till min amningskudde :) Kikade runt där lite med, och fy bubblan va kär man blir i en massa småsaker :)
De retliga är ju att vi faktiskt har ett presentkort där på 300:- men vi kan inte hitta de ngn stans :( Men jag ska riva och leta, för ngnstans borde de ju vara!!

Pratade med kvinnan i luckan på VC med.. För typ ett halvår sen opererade jag ju min högra stortå för nageltrång.. Och jag vill ju göra samma sak med den andra stortån.. Så jag fick en telefontid med nån sköterska imon, då jag undrade hur jag skulle gå tillväga för att få tag i nån läkare som kunde operera min andra tå.. Men ska iaf få prata med en nån imon så får vi se hur de blir sen.. :) Så imon runt 08.50 ringer de i luren :P

Då va de snart dags att börja med maten.. Blir lasagne idag :) Så de tar ju sin lilla tid ;) För jag tror inte att hjärtat ska jobba så länge idag.. Gräset körde dom klart inatt/morse.. Hjärtat kom in vid 3 och då hade E tre lass kvar att köra men han ville köra lite ändå :P Och som dom hade sagt så kom ju regnet idag, de va ju därför dom körde hela natten igår..
Nu ska ju visserligen bajset ut så gräset växer snabbt och blir tjockt igen.. Och de e ju perfekt väder för de visserligen.. Då de inte ska vara strålande solsken.. Men tror nog ändå inte att han kommer vara ute så länge idag, men de återstår att se :)

Väckt av telefonen :)

För en gång skull blev jag glad över att bli väckt av mobilen ;) haha.. Jag vet, jag e konstig ;) Men de va ju mannen som körde schenker lastbilen som ringde.. Han ville bara kontrollera vägbeskrivningen då kvinnan jag pratade med i fredags inte skrivit hur han skulle köra i korsningen ;) Haha.. Men han hittade rätt iaf :) Och nu har jag monterat ihop vagnen och tagit foto på den, både med liggdelen och sittdelen :) Lagt i fällen/åkpåsen som ska vara i med :)

Mysan har till och med undersökt den ;) hon gick ett varv på liggdelen när den låg i påsen och sen hoppade hon upp i korgen som hänger under vagnen och luktade :) Båda kissarna har undersökt kartongerna som allt låg i med.. Man måste ju kolla vad de e som husse och matte tar hem ju :D Hehe..

Super enkel och lätt att köra e den också!! Precis som jag ville ha de :) Bara provköra den ute med, fast de väntar jag nog med tror jag :P Hihi.. Har kört en runda här inne.. Kan ju prova lägga i tiger för å se hur den e å köra med vikt i, han väger ju 5-6 kg ;) Haha.. Näe, ingen av katterna ska lära sig att man kan ligga där i ;)

Rubrik!?

Då va de söndag.. Har inte gjort ett skit i helgen, men skönt de med :) Har varit hemma och tagit de lugnt, åkte med hjärtat i traktorn lite med när han kört gräs..

Idag händer de inte mkt mer, är så seg och har en hemsk halsbränna :/ Urk!! Tänkte ju att den kunde försvinna snart, men icke.. Men snart så!! Nu e de ju inte så lång tid kvar så :) 19 dagar kvar till BF och kommer den inte innan de så kan de ju dröja max 14 dagar till.. Så inom 33 dagar har vi ju med största sannolikhet vår bebis här :) Overkligt!!

Men de blir väl lite pill här hemma.. Har dammsugat en gång idag får se om de blir en gång till sen ikväll..
Disken är i maskinen så den ska ju tömmas och fyllas på igen.. Tvätt har jag ingen, eller jo, men inte mkt så inte lönt att tvätta de lilla.. Kanske ska byta sängkläder? :)

Jävla LIDL skit ;) Haha.. Man kan ju inte en slå sin älskade sambo med deras brödlimpir utan att påsen ska gå sönder på mitten och slänga bröd på hela köksgolvet!? :O Påsen liksom bara delade sig på mitten ju :( Men men.. Kanske inte meningen att man ska slåss med en fryst brödlimpa heller?? ;) Men ändå.. Hjärtat fick sig ett gott skratt iaf :P Men han fick ju också plocka upp efter mig/han ;) Haha..

Som jag längtar, imon fm mellan 10-12 kommer vagnen :) Om dom hittar hit vill säga ;) Jag e ju inte så bra att beskriva vägen :P Men från hjo e de ju inte så svårt, men ändå :) haha..

Nu ska jag ut en sväng.. :)

Blubb blubb ;)

Tänkte bara förklara vad detta va för ngt då jag glömde de i de andra inlägget :P
Fotot är tagen den 29 maj och de kom världens hagelskur!!! DE HAGLADE DEN 29 MAJ!!! Knas!!


Blev inget grillande igår, hjärtat körde gräs och de flöt på så bra så han kom in vid 23 eller nåt.. Vi fikade på macka bara..
Så vi grillar nog idag ist.. Eller iaf steker upp köttet då de blir gammalt annars..

Snart fixa lite mat till gubben min, jag ska nog bara fixa lite sallad till mig då jag nog inte får i mig så mkt annat.. Sitta ute kan vi göra med :)

Tufs kom in idag igen med en mus i munnen.. Duktig tjej de :) Men lite halv äckligt då hon tvunget måste komma in och hellst upp i sovrummet och leka med den för att sen döda och äta upp den.. Men så e de.. Haha.. Hon har ju iaf ihjäl dom och städar upp efter sig.. Så får väl vara nöjd då :) Hehe..

Hade varit trevligt å hitta på ngt i helgen, men de beror ju helt och hållet på hur långt hjärtat kommer med gräset och så.. Och om han inte har andra egna planer? Men de återstår att se.. :)

Dammsuga och vika in tvätt står annars på schemat idag.. Men dammsuga gör jag nog inte förren ikväll, då de annars blir skitigt igen nu mitt på dagen då hjärtat kommer in med gräsiga byxor och smutsiga strumpor :P hehe..
Tvätten tar jag nog också sen.. Sitta ute lite först tror jag :)

Nu va snickaren precis här och mätte i badrummet :) Så ev. nästa vecka kommer dom och sätter upp listerna, härligt :) Så blir de helt klart :)

Ska prata med hjärtat om barnrummet sen med, se när vi kan bära ut de gamla porslinet som stod i badrummet innan.. De ligger ju på golvet i barnrummet nu och så länge de gör de kan jag ju inte börja hålla på där inne..
Eller så får jag asa och flytta de så att de ligger mitt i rummet.. Då kan jag ju pilla på väggarna iaf :)
Hade ju vart skönt å få de grundat iaf innan bebisen kommer...


Vecka 38

Vecka 38
Du: När som helst är det dags. Ca 4% av barnen föds före vecka 38 och lika många efter vecka 42. 92% föds alltså mellan vecka 38 och 42.
Bebis: Nu kan bebisen öka i vikt med nära 30 gram per dag. Barnet väger ungefär 3,2 kg och är ca 48-49 cm.

~~~~~~~~~~
Då påbörjar jag en ny vecka idag, vecka 38.. Känns så konstigt att de liksom inte är så långt kvar nu.. Att de verkligen är en klar bebis i min mage.. Hur går de ihop liksom!?
Känns så skönt att de inte är så långt kvar nu, tiden går fort men ändå långsamt!! Känns nästan som att jag kommer gå såhär i resten av livet eller nåt ;) haha.. Men de går ju inte :D

Sover inte jätte mkt på nätterna, men denna natten har väl varit bäst av de senaste.. Men inte bra ändå liksom..
De strålar och värker i magen.. Men känns som detta kan hålla på lääänge!! :/ Men de återstår ju att se..
Någon har ätit upp min hunger med, är liksom inte hungrig längre och de går liksom inte att äta när jag inte är hungrig :( Men de går kanske över snart de med.. Eller nåt. Kan ju hoppas på de, måste ju ha krafter till förlossningen och de får jag ju inte om jag inte äter.. Men går de inte så går de inte.. Får väl ta ifrån reserverna eller nåt ;) Haha..

Ingen vagn igår, kanske idag?? Men per han tippade på Måndag då schenkerbussen tydligen brukar komma hit!? Så vi får väl se.. Nu har ju pengarna kommit iaf så nu e ju de problemet ur världen.. Iaf, för vagnen..


Tjolahopp..

Här bjuder jag på några bilder som jag tagit den senaste tiden :)


Lat-dag

Idag har jag inte gjort mkt.. Inte heller varit ute så mkt.. Men jag tyckte de blåste kallt och när jag e i solen blir jag så trött och de e jobbigt i för mkt värme..
Men inte ska jag klaga på värmen, för de e ju skönt att de e varmt :) Hade dock inte tackat nej till bebis nu.. För härligast hade ju varit om den varit utanför magen nu :) Tror jag ;) Hehe..

Inte sovit nåt vidare inatt heller.. Men så e de väl.. E ju visserligen inte jätte trött på dagen heller.. Bara så halv seg typ.. Men hade ju varit skönt att få sova nån timme i sträck.. ;)

Har tvättat en maskin tvätt, så nu finns de inte mer skittvätt :) Eller jo, de som ligger på hjärtats sida av sängen.. På golvet alltså :P Men jag kan ju inte springa där nere (på golvet alltså) och plocka massa tvätt.. Ligger de inte i tvättkorgen så blir de inte tvättat ;) Ibland gör jag dock undantag.. Men inte idag ;)
Så nu hänger tvätten på linan där ute.. Eller de har den ju gjort sen i förmiddags :) Så den e ju med all säkerhet torr nu.. Kanske ska hämta in den nu? Eller sen :P

Ska åka å fixa grillkol/briketter så vi kan grilla ikväll.. Funkar ju med ved med men blir så rökigt då.. Och Per ville inte stå i massa rök idag igen ;) haha.. Ska ju handla sallad med :)

Varmt välkomnande!?

Har varit en halvdag i hjo idag typ.. Fikade ju med Maria innan föräldraträffen, trevligt och gott :) Satt ute i de fina vädret med, härligt!! :) Men man har ju sina värmeslag så de va ju för varmt i solen och för kallt i skuggan :P Aldrig e man nöjd ;) Haha.. Men skönt va de iaf :D

Sen va de sista föräldraträffen idag, ingen som fått ännu och den första har BF den 4:e sen e de 15, 21, 25 och sen två i början av juli, 5:e och 7:e tror jag de va..

När jag kom hem, gick jag till kylen direkt då jag skulle ställa in min MER dricka.. Och ser tufs på golvet vid kökssoffan, hon tittar på mig och släpper ut 1/3 av en mus från munnen.. Va liksom bakbena och rumpan.. Lite äckligt men hon e ju duktig :)
Så hade hon lagt en fågel utanför garageporten med.. Typ i storlek som en blandning mellan en kråka och en kåltrast.. URK!! Annars brukar hon äta upp de hon fångar men den va ju ganska stor.. Va kanske en av kråkungarna som bor ovanför garageporten??

Mysan däremot är "liiite" fin i kanten och en rätt snoffsig tjej, så hon äter bara kletmat och torrfoder.. Men hon lär väl sig så småningom att jaga lite hon med..

Har paketerat massa kött och köttfärs med.. Så nu har vi en ännu mer fylld frys :) Bra de och gott :) Så de blir grillat idag med, men utan sallad idag då den tog slut igår och resterna åt ju per upp till lunch ;) Men de e ju gott ändå :)
Så de blir lövbiff (dock dubbelt så tjock som i affären :) .. ) och potatis, kanske varm sås idag? Typ bea :)

Försäkringskassan + blandat (;

Då har de löst sig med FK :) Dom ringde idag igen och bekräftade de jag ändrade och sa igår.. Så nu e de bara att vänta på utbetalningen på fredag :) Bättre sent än aldrig ;) Hehe..

Och då kommer förhoppningsvis vagnen med :D Då är vi helt redo för bebis.. Känns underligt!! Konstigt.. Men ack så underbart!! :) För om max fyra veckor har vi ju vårt lilla underverk hos oss.. Kan inte fatta de!? Får de verkligen plats en bebis i min magen liksom?? Uppenbarligen :P hihi.. Men ändå :)

Ska in och begära föräldrapenning från den 15:e med.. Göra de nu eller ikväll, får se :) Bara de blir gjort så de e klart.. Med risk att jag liksom glömmer bort de annars :O Haha..

Annars har jag gjort ve mig, satt upp håret och sminkat mig.. Provat kläder fram och tillbaka med, inte mkt som passar längre!! Haha.. Och speciellt inte en så varm och skön dag som denna!! Men jag hittade nåt iaf, kanske inte passar så himla bra ihop färgmässigt men å andra sidan så brukar jag ju inte bry mig om de ä'ndå så ;) Hehe.. Finns så mkt annat man måste bry sig om så varför lägga massa onödig energi på att matcha kläder ;)

20 härliga grader i skuggan :) Hoppas de e lika skönt i hjo, men de tror jag.. Verkar ju så iaf :) Då kan jag och maria sitta ute å fika ju :)

Ta en tablett för halsbrännan med innan jag åker, eller ta med dom och ta dom där.. Men risk att jag kissar på mig på vägen till hjo annars ;) Då man ska svälja ner tabletten med ett halvt glas dricka :P
Tyckte ju att de kunde försvinna nu, men magen har väl inte sjunkit tillräckligt ;) För ser ju dock ut som ett HÄNGBUKSSVIN på vissa av fotona ;) HAHAHA.. Och de bekräftade ju Dessie igår :P Snäll vän man har då ;) hihi.. *Älskar dig ändå*

Handla lite basilika innan jag åker hem kanske?? De kan ju vara värt ett försök iaf, för å se om de fungerar :P Hehe..

Seg dag..

Varit uppe ett tag.. Kan ju inte sova :( Och sitter bättre i soffan liksom, e så obekvämt att ligga ner i sängen.. Eller ligga ner över huvud taget.. :P Men snart e de väl bättre med de :D

Ska ta ngt att äta, då magen börjat kurra och prata med mig.. ;)

Kanske sätta upp håret och sminka mig med, så slipper jag stå med de sen :P

Härligt väder e de ute idag med :) 16 grader i skuggan redan.. Och helt vindstilla med :)

Idag ska jag ta de lugnt.. Eller så lugnt de bara går ;) Ska iväg vid 12.40 eller nåt.. Ska träffa Maria i hjo, äta lite lunch och efter de ska vi på föräldraträffen.. :) Sista gången idag.. Tiden har gått fort :P
Så har tagit upp mat till hjärtat så han inte svälter till lunch då jag inte kommer laga ngt till han idag ;) Han får äta de vi åt igår, kassler med ris och ostsås :)

Flytta på bilstolen innan jag åker med kanske? Känns som jag bara flyttar de framför mig hela tiden ;) hehe.. Men än har ju inte bebis kommit så då känns de ju inte som ngn panik ;) Hihi..

Vecka 35,36,37 :)

Har ju inte varit här inne på ett tag så nu blir de lite samlade inlägg ist ;)
Vecka 35
Du: Barnet är nu mycket uppmärksamt på dina känslor och sinnesstämningar genom de hormoner som avsöndras i din kropp och når fostret via moderkakan.
Bebisen: Vikt- och längdvariationerna är mycket stora nu men normalt väger bebisen ungefär 1,9 - 2,5 kg och är ca 45 cm lång.
Vecka 36
Du: Livmodern fyller nu nästan hela bukhålan och når upp till strax under revbenen. Du känner kanske hur livmodern ”sjunker” då barnets huvud ställer in sig i bäckenöppningen och när detta sker blir det oftast mycket lättare att andas. Trycket på magsäcken från livmodern kan leda till halsbränna, framför allt om du ligger på rygg. Bäckenet vidgar sig och smärtor i bakre bäckenfogarna samt i blygdbensfogen framtill är vanliga.
Bebisen: Barnet är nu cirka 47 cm långt och väger runt 2,7 kg. En del barn är inte större än så här när dom föds, andra bebisar kan väga så mycket som 2 kg + mer.
Vecka 37
Du: Nu närmar sig förlossningen och det är dags att börja ladda. Ät kolhydratrik mat och försök att vila mycket. Om du inte har packat din BB-väska så är det absolut dags att göra det nu. Normalt ligger bebisen med huvudet nedåt nu, men en del bebisar lägger sig med rumpan nedåt eller på tvären. Då kan det vara dags för vändningsförsök. Fosterhinnan riskerar nu att spricka och om du känner att vattnet går bör du genast ringa förlossningen.
Bebisen: Barnet är såpass stort nu att det inte finns plats att vända sig längre. Kroppen är knubbig och hjärnans aktiviteter blir mer och mer organiserade och medvetandet är väl etablerat. Ögonrörelserna är koordinerade och synen förbättras.
~~~~~~~~
Här är bilderna som blivit missade.. Bild nr. 1 & 2 är från V.35. Bild nr. 2 & 3 & 4 är från V.36 och bild nr. 5 & 6 & 7 är från V.37..

Är de bara jag som tkr att magen blivit mindre?? Hmm.. ;)
~~~~~~~~~~
BM- besök i V.35
Allt va bra och bebisen ligger med huvudet neråt i "kanalen".. Men det är fortfarande rörligt..
Bltr: 120/70
SF-mått: 32cm
Hjärtljud: 137
BM- besök i V.37
Allt va bra även denna gång med både bebisen och mig.. :) Bebisen ligger fortfarande med huvudet neråt men de har "kanat" ännu lite längre ner.. BM sa att de i princip var fixerat, men ännu pytte lite ruckbart.. Hon sa även att hon trodde att de skulle förbli såhär tills förlossningen.. Återstår att se, ska dit igen om två veckor iaf :) ONT gjorde de då hon skulle känna efter vart huvudet låg iaf och stoooor skillnad när jag andades som man "ska" eller som vanligt.. AJAJAJ!!
Bltr: 110/80
Blodvärde: 135
Blodsocker: 5,6
SF-mått: 33cm, knappt..
Hjärtljud: 130, men när BM tryckte på bebis så den flyttade sig gick de upp på 150 som de brukar ligga på..
Bebisen rör ju inte sig alls nu, knappt.. Får en fot på revbenen eller i sidan och även då den trycker upp rumpan.. Men annars ligger den rätt så stilla nu.. Inte så mkt plats kvar ju ;)

Sista gången på föräldraträffen imon.. Innan de ska jag och M äta lite lunch :) Ska komma ihåg att ta med mig TNS- apparaten med..
Va ju hos sjukgymnasten och fick info om hur jag kan använda den till förlossningen.. Så de känns super att ha de avklarat så man vet lite hur de fungerar då..

Har monterat bilstolen i bilen med, men ska dock flytta över den till passagerar sidan (bak) då per inte kan köra bilen annars.. Han tyckte de gick men han mosar upp hela stolen så den lyfter med stödpinnen från golvet.. Känns inte så bra.. Så den får vara på andra sidan ist..

I övrigt mår jag bra.. Har en molande värk i nedre delen av magen i princip hela dagarna, massa sammandragningar och vissa som går ut i rygg och ner i beben.. Förvärkar heter de kanske då!? Massa olika namn och begrepp.. Aja skit i de :P Hehe..
Men nu e de ju inte så långt kvar heller så de e ju skönt att de händer ngt :)

Vagnen är kommen till företaget jag beställde den ifrån.. Dom skulle skicka den vidare i eftermiddag.. Så får se när den landar på min trappa :) Den ska ju skickas hem till mig med schenkerbuss eller vad de nu va :P Skönt de!! :) Så nu e vi helt redo för bebisens ankomst :)

Va ju på ikea häromdagen och handlade för presentkortet vi fick i julas :)
* Badbalja
* Påslakanset
* Dra-på-lakan
* Kärklappar
* Reflexer
* Förvaringslådor till skötbordet
De va nog allt vi köpte, näe Per köpte en termos med så han kan ha varmt kaffe i traktorn ;) haha.. handlade för ca 500 så har lite drygt 450:- kvar på presentkortet att handla för en annan gång :)

Min havandeskapspenning gick igenom också, så de e skönt :)


Tillbaka :)

Då fungerar internet igen, skönt de.. Man blir så himla avskärmad från omvärlden utan denna uppfinning :O Framförallt då jag har kontakt med släkt och vänner här igenom.. Milen e ju långa och då e de ju tur att internet finns.. Tar ju inte så lång tid att få kontakt då ;)

Men nu är jag tillbaka iaf.. :)

Idag händer de väl inte så himla mkt.. Ska dammsuga färdigt sen, tog bara köket innan.. Ngn här hemma som ätit arraksbollar i hela köket ju.. Jobbigt att trampa på all denna strössel :P Haha..
Ska se om jag slänger in en maskin tvätt sen med.. Men e ju bara en maskin, har ju tvättat allt de andra som låg.. Skönt att äntligen bli av med de.. Och inte ligga efter... Men orkar man inte så orkar man inte.. Nu däremot har jag hittat orken igen så nu e här ordning och reda hemma :) Skönt!!
De går ju så mkt lättare när de inte e så mkt att ta varje dag.. Lättare och de går fortare att dammsuga då man gör de en gång om dagen.. Tvätten tar jag efterhand så de blir inte mer än max 2-3 maskinen varje gång.. Gott de med så mnan slipper bo i tvättstugan varje gång man ska tvätta ;) Hehe

Men trots jag inte varit här på länge står de helt stilla i huvudet, vad ska jag skriva liksom!? haha

Jo, men jag och en vän va på smyckes-party.. Eller vad man nu döper de till ;) Så mkt fina smycken!! Fastnade för ett par öronhänge och ett läder armband.. Men tyckte de va onödigt så ska vänta att köpa de till sen :P Öronhängena kommer jag nog inte använda så mkt ändå. Men armbandet va ju så himla fint :) Helt kär i de ;) hihi..

Jo förresten.. Tufs väkte mig (som vanligt) för en vecka sen.. Äckligt!!! Hon satt och knaprade på ngt vid sängkanten.. På golvet tack och lov!! Men hon hade varit ute på natten och kom in då på morgonen nån gång.. Men en fågel!! En sparv eller nåt.. Som hon fångat och dödat ute.. Och nu åt hon upp hela.. Fy bubblan va de knastrade!! Urk.. Och som att inte de vore nog så åt hon en mus på kvällen också.. Duktig visserligen men varför ta in de och äta de framför fötterna på mig!? Haha..

RSS 2.0