Lördagsmys

Då va vi hemma hos Dessie igen, eller har varit de ett tag nu men ändå :P Trevligt sällskap, god mat och bada balja :) Nice! :)
Bebisen bökade runder en del under badet, eller när jag hade magen ovanför vattnet iaf ;) Och ännu mera när jag va ombytt och nne igen... Men de va skönt at bada iaf, lite varmt mot slutet bara ;)

"Mer och mer" sammandragningar, inte jätte många men får en del varje dag.. Alla känns inte så mkt men vissa känns obehagliga.. Men är ju å andra sidan i V.34 och allt kan ju hända vid detta laget.. :O E ju liksom bara 6 (SEX!!) veckor kvar :O Shit!!..
Känns att bebisen ligger med huvudet neråt nu.. Då de gör ont stup i ett där nere i de regionerna ;)

Idag blev föresten magen/bebis döpt ;) Göta-(och nånting som jag glömt).. För pappa A trodde att de låg en tjej där inne :O Återstår att se ;)

Snart lägga huvudet på kudden och sova ett par timmar.. Förhoppningsvis får vi sovmorgon imorgon men sånt vet man ju aldrig.. Och sen så ska ju jag köra ngn gång på förmiddagen med.. Återstår att se när bra, beror ju på när vi vaknar ;)

NyDuschad :)

Skönt va de.. Dock väldigt ansträngande att nå ner till ben och fötter;) Men skam den som ger sig!

Snorig i näsan och rivig i halsen, inge kul alls.. Jag som brukar klara mig fint från allt sånt skit.. Visst nu e jag ju gravid också och lite mer känsig för basiller kanske.. Men ändå :P Har ju fått snya mig varje dag sen jag blev gravid men inte varit förkyld innan.. Skönt de ju!! Hoppas de går över snart iaf :) Åtminstone til förlossningen och de e ju BF om 6 veckor så de borde ju gått över tills dess tkr jag :)

Sånt tråk väder de e ute :( Vi som ville/hade tänkt gå upp till fam. B.. Men inte så kul då de regnar nästan hla tiden.. Påväg he gör de ju inte så mkt men just påväg dit, kul å kommadit dyngsur :( Näe.. Men får se hur vädet ser ut då dvi ska gå.
Just nu fikar vi på negerbollar och cola :)

Snart sminka mig så jag ser ut som en människa igen.. För nu ser jag mest ut som en grottmänniska eller nåt ;) Fast de e ju iofs e människa de med ;) Haha..

Saknar min älskling.. Men imon ses vi ju igen :) <3

Vecka 34

Vecka 34
Bebisen: Barnet mäter cirka 41 cm och väger mellan 1,7 ch 2,2 kg. Bebisen är enligt statistik ofta i stånd att överleva, utan vidare komplikationer, om det skulle födas nu. Reagerar olika på mammas, pappas, syskons och främmandes röster.

Veckans magbilder:

Tkr dock inte att de händer så mkt utseendemässigt men centimetrarna ökar ju och magen/livmodern följer sin kurva :) Och de e ju huvudsaken!! Rätt skönt ändå att magen inte äxer mkt mer, fast de kommer kanske sen.. De vet man ju aldrig..  
De börjar närma sig sig nu och de känns.. Tungt och ont.. Men man börjar se ett slut iaf ;) Snart har vi bebis hos oss :D
Undra vad de e för en liten "sak"?? Hur ser den ut?? Vilka drag har den fått?? Är den en fin bebis?? För tänk o den är ful!? :O Får man tänka så?? :O


:)

Va ppe på mitt förra jobb idag.. Trevligt att se alla igen, va ju et tag sen nu.. Hehe.. Händer mkt på ett år :O

Sen va jag och dessie i ÖA. och handlade lite, sen åkte vi till K och hämtade spjälsägen och skötbordet/byrån :) Så nu har vi de med :) Skönt att ha nåt mer som e fixat.. Så ska vi bara rensa ut skiten från barnrummet så jag kan börja måla och fixa till där inne med möblerna :)

Myst i soffan med godis, bacon-chips och cola :) Mums :)

Snart blir de natti natt för vi ska ju upp tidigt och me bussen 10.42 :P Hälsa på en "gammal" lärare på skolan :)

Skåne :)

Då va jag hos Dessie gumman :) Härligt, men saknar ju min älskling.. Men de e ju ändå skönt å komma iväg lite.. Och snart så går de ju inte att "bara" åka iväg sådär.. Krävs ju lite mer planering då :)

Annars har de inte hänt så mkt de senaste dagarna.. Tar de rätt lugnt och pillar hemma.. Börjat packa ner lite kläder i BB-väskan.. Än e de dock bara saker till bebisen ;) Men de kommer väl de andra med ;) Hehe

Föräldraträff idag.. Pratade om bäckenet och bebisens väg ut.. Vad som händer i kroppen då värkarna håller igång.. Osv.. Även omföderskornas erfarenheter och minnen, intressant att höra.. ;) Näe, nu sk ajag fortsätta snoka på FB ;) Haha

Härliga dag..

Har tvättat och fixat upp en tvätt-lina där ute, så det har hängt kläder på tork ute idag :) Vårtecken? Så nu har jag nyss varit ute å hämtat in tvätten.. Blev några bodysar i denna omgången, då jag tyckte de va dags ;) Hehe.. Ska hitta en väska som jag ska packa ner BB grejerna i med.. Känns så overkligt bara, äntligen kommer snart vår bebis!! :D Men fattar ju knappt att där ens ÄR en bebis i min mage..

Ont i ryggen och fogarna idag :/ Så de märks ju att man varit igång.. Sparka sten och kasta pinne med hunden va kanske inte så smart trots allt!? Inte helelr att gå fram och tillbaka på gården då jag kollade vad per gjorde :P Och tvätten..
Ska bara dammsuga här inne sen, sen e de klart för idag.. Eller stoppa in de sista smuts disken med så jag kan starta maskinen ;)
Får se om ryggen sitter kvar efter att jag skalat potatisen.. Brukar ju kännas efter ett tag och nu har jag ju ont innan med så.. :/


För vi, eller Per och D blev sugna på att grilla idag ist.. Så jag har handlat spareribs och grillspett som vi ska grilla.. Och hjärtat beställde potatis, tzatziki och sallad till de..


Då har tufs också sovit ute på natten.. Hon kom aldrig in igår, gick ut vid 19 eller nåt och kom inte hem förren vid 11 idag ;) Hehe Trivs som fisken i vattnet gör dom båda två, tjejerna alltså ;) Ja, Tiger också såklart! :) Äntligen har han hittat tillbaka till sig själv och sina rutiner igen :)
Härligt att se dom skutta runt i gräset och leka och jaga flugor :)


Annars är denna dagen rätt lugn.. Har inte stressat iaf och de e ju skönt :P Men de e tungt iaf säg!! :P
Har varit så skönt väder idag med ju!! :) Härligt :) Men nu börjar de däremot bli lite kyligt, men solen lyser och värmer lite fortfarande :)


Om tre dagar e jag hos Dessie gumman!! :D Wiiee (:

:O ;)

Spöket i trappan tyckte nog att julen va över nu.. Har ju en tomte i "svängen" av trappan och nu precis så ramlade(!?) den ner tre trappsteg.. Inga katter i närheten och tomten står ju in till väggen typ.. Ska kanske ta bort den, e ju dags :P hehe.. Men de har bara inte blivit så ;) Hehe.. I övrigt så brukar de knarra i trappan, som om de e ngn som går i den på vissa tider på dagen och nån gång på kvällen.. Så börjar ju vänja mig liksom ;) Men de där med tomten va ju ngt nytt ;) Den trillar ju inte av sig själv precis då den står ganska stadigt på sina egen ben och käpp.. Den är för övrigt typ 40 cm lång och hårig, alltså ingen i porslin :P

Va ute ett par timmar på fm innan :) Skönt väder ute ju! Dock blåser de lite kallt.. Men solen lyser ju iaf :) Va ute och matade katten håkan och släppte ut han.. Och på den promenaden följde Tufs med.. Sparkat lite sten och kastat pinne med hunden med.. Tilda :) Kollade även på när per "laddade" såmaskinen :)
Nu klipper han gräset ;) Vill ha igång gräset lite så de inte bara e mossa :/ Men får se hur vi gör mer med gräsmattan.. Återstår att se :)


Har satt igång ugnen och stoppat in lasagnen.. Finns ju rester kvar av den, synd å slänga :P Så nu står den på värmning, blir ju knaprigare och mumsigare då man värmer i ugnen :)


Inget på tv ikväll heller, men så brukar de ju vara så inget ovanligt.. EV. så skulle jag och Per ha lite egentid och gå ut å äta.. Men får se hur de blir och hur de går för han på jobbet idag.. Om han kommer ifrån och lite sånt :P ELler slutar i lagom tid liksom :) Ska prata med han om de sen..

1 Maj

Vart har april tagit vägen tro?? Den månaden bara försvann!! :O Hehe, men skönt de kanske så blir de ju ännu en månad närmare att få snusa bebis!! :D

Ikväll blir en lugn kväll, åtminstone för min del.. Håller på att kolla på körslaget och ska se filmen på 4:an sen.. Återstår att se om den e bra eller inte.. Men de går en film iaf.. ;)


Ähh, skriver mer imon eller nåt.. Ha en bra lördagskväll..

RSS 2.0