Vad är det som är fel!?

Fick för mig att nästan ALLA barn tkr om att åka bil!? MEN ack så FEEEEEL jag hade!!! Denna tös verkligen HATAR att åka bil!! Hon börjar gallskrika nästan direkt då vi börjat rulla, INGET hjälper..
Hon har fått mat, ny blöja och sitter bra i stolen.. Hmm.. Hon sitter bak i bilen, blir lite bättre av att pappa sitter där bak med henne men hon gallskriker iaf :(
Vad fan ska man göra då liksom?? Några som har något förslag?????

Sov lördag?

Gick å la Tove i hennes säng för en stund sen, så hon inte kom till ro hos mig.. Nu sover hon gott :) Härligt!!
Per ligger å sover i soffan och ja sitter här.. Så vad ska man då göra liksom? Blogga!? Hihi
Per ska ju snart ut å jobba igen, då blir jag ensam här inne igen.. Mörkt och dystert, då de e muligt och regnigt ute.. Lampan gick sönder här bakom mig så finns inget att tända.. Hittar ingen tändare för den delen heller så inga levande ljus.. Hmm..
Har snokat runt lite på tradera och facebook, men händer inget.. Kanske ska lägga mig jag med?
Ikväll ska vi på fest hos en vän som fyllde i maj.. Dom har dop idag med men jag vägrar åka själv med tove i bilen nåt mer.. Orkar inte!! Hon bara gallskriker och jag kan ju inte göra ngt åt de då hon sitter bak i bilen och jag kör!!
Körde till vännerna igår för å lämna dopklänningen, fick stanna 4 gånger på vägen dit och en resa som egentligen tar ca. 40 minuter tog betydligt längre tid!! Samma visa på vägen hem, stannade 5 gånger och de tog ungefär en timme att köra hem!! Och precis när jag svängde in på uppfarten så somnade hon!? Vad e de för fel då liksom? Kan inte med att sitta där å lyssna på hennes gallskrik i över 40 minuter.. Hon blir ju så förbannad och glödhet, svetten rinner av henne då hon skriker så mkt :(
Får väl bli att byta plats på bilstolen och sätta den fram ist.. För när en av oss sitter där bak med henne funkar de ju bättre.. Suck!
Va på efterkontrollen igår.. De gick bra :) E läste även om när man kan sätta in spiralen och helst skulle man ju fått tillbaka sin mens, men stod även att de gick bra efter 12 veckor.. Och de har de ju gått på söndag ;)
Så efter ett gravtest som sa att jag inte va gravid satte hon in spiralen :) Skönt att fått de gjort :P
Tog ett cell-prov med, då jag inte gjort de innan.. Och fick min graviditets journal utskriven :)
Fixa ngt att äta kanske? Och vad ska vi ta med ikväll eller äta hemma innan vi åker kanske? Och dricka? Aja, får väl köpa nån läsk på väg dit.. Måste ju ändå handla schampo, toa-papper, kattmat och kattsand..
Vila lite?

2 månaderskontrollen :)

Igårkväll fick min lilla skatt sista målet vid 22.30.. Hon somnade direkt när jag la henne i sängen, då va klockan nästan 23.. Hon vaknade vid 06 igen :D Så la jag henne i hennes säng efter de målet mat och så vaknade hon vid 07 då jag tog henne till mig i hopp om att hon ville sova en liiiten stund till ;) Vi vakna 09.20! :) Eller, hon började böka runt hos mig vid lite över nio men hon öppnade inte ögonen förren 09.20.. Härligt att kunna sova lika länge som pappa per nån gång ju ;)
Va på 2 månaderskontroll med Tove i torsdags.. Allt va bra med henne :) Och här kommer alla mått och sånt vi tagit fram tills nu:
  1. 100704- 3415g, 48cm lång och 35cm i huvud-omfång.
  2. 100709- 3380g,
  3. 100712- 3640g, 50cm lång och 35cm i H-O
  4. 100720- 3900g, 52cm lång och 35,8 i H-O
  5. 100804- 4270g, 53cm lång och 36,7cm i H-O
  6. 100902- 5260g, 56,5cm lång och 38,2cm i H-O

Så stora tjejen nu.. Men har ju inte ammat på en månad heller så nu växer hon så de knakar och får i sig vad hon behöver :) Känns skönt å veta att hon får de TROTS hon kräks en del ibland..

Har fixat med massa tvätt idag, igår med för den delen.. Inte kul alls men de måste ju göras..

Har börjat använda mina linser igen :) Eller börjat å börjat.. Igår och idag har jag haft dom i ;) Men alltid en början ju! :) Idag känns de bättre så de bådar gott :)  Har ju månadslinser och jag har dessa jag har i och två uppsättningar till, alltså för tre månader kvar :) Sen tror jag att jag vill ha engångs, eller jag har funderat på de då jag inte alltid använder linserna.. Har varit så innan iaf..
Jag som är liiiite bekväm å inte "orkar" sätta i dom varje dag ;) Men får nog ändra på de, för jag tkr de e bökigt och jobbigt med glasögonen..
Dom är liiite repiga och dom kasar ner på näsan.. De e ju lätt fixat, bara å gå till optikern så dom spänner in dom till mig.. Men hade velat ha nya bågar och glasen måste jag byta ut då dom är för svaga.. (Upptäckte de då jag provade ut linserna..)

Katterna och dagens bild på Tove :)


4 av 5 :O

Då va 4 av 5 kattungar tingade.. Eller alla e väl inte säkra då de kommer en familj idag å kollar på Harald och en familj imon och kollar på Harry.. Haryett blev tingad av den familj som va här i förrgår och där e en kvinna som mailat om Hilda, hon ville tinga henne men sen har jag inte hört mer.. Så de vet jag ju inte helt säkert..
Men de e ju inte leverans ännu så än kan ju mkt hända ;)
Dom e så busiga alla!! Jag köpte fyra lurviga bollar och en stor boll med pingla i till dom igår och gud va kul de har med bollarna ;)
Igårkväll somnade min lilla prinsessa vid 21.30 och vaknade vid 03 för mat.. Sov sen till 06, fick LIIITE mat då men hon va inte intresserad.. Så jag la henne bredvid mig i sängen då jag INTE ville gå upp då ;) Och så sov vi till 07.30, inte ens då va hon nåt vidare intresserad av maten, åt typ 30-40ml bara och somna sen..
Lite över 10 vaknade hon igen och då va hon gnällig, men åt ändå bara 60ml.. Får se hur de blir till nästa mål, om hon vill ha mer eller inte.. Hon verkar ju inte må dåligt av de iaf.. Hon sover nu min lilla solstråle :)
Jag och hjärtat bar ner badkaret från Barnrummet igår med.. Och sopade golv och väggar fritt från damm, flugor och spindelnät! De har ju vart stängt in till de rummet läääänge.. Men så när vi skulle börja måla kom vi fram till att vi gjort av med pensel och roller :( Vi hittade bara den roller byttan där man häller färgen i.. Men de kommer vi inte långt på :( Så får vänta med de tills vi handlat grejer.. Suck!! Fattar inte vart de blivit av!? För slängt de har vi inte gjort.. Men men..
Hade bara vart skönt att fått de gjort nu så fort som möjligt ju!! Men får väl kolla på tisdag när jag är i hjo..
Blir nästan en heldag i hjo då :) Först e de ju babycafé, 10-13 med en liten paus vid 12 då jag ska på "navel"-kontroll på BVC med Tove.. Dom lapiserade den igår när vi va där så får vi se om de hänt ngt tills tisdag eller om vi får göra de igen..
Sen ska jag och Maria gå till Hem och hobby :) Kolla lite påslakan set till Tove så man har å byta mellan.. Även kolla lite till dopet..
Och så ville Maria ha hjälp med att färga håret så de ska jag hjälpa henne med :) Kul när de händer lite grejer så man inte bara sitter hemma ;)
Ska nog gå till stor och liten på onsdag med, tror de e en gång i veckan, borde vara de iaf.. För de blev ju inte av att jag och Tove gick dit denna veckan.. Men kan ju vara kul å se vad de e för folk och hur de e där..
I helgen händer de nog inte så mkt.. Per jobbar nog eftersom vädret skulle bli bättre nu.. Dom har ju inte tröskat klart och så ska ju gräset slås och sånt..

RSS 2.0