Denna dagen med slut..

Idag har vi inte gjort så mkt.. Spelat lite kubb och bara tagit de lugnt i de fina vädret :) Jag och måns åkte till Hjo en sväng och köpte glass :) Mums! De vaju så himla varmt så satt fint med kulglass då och en promenad vid vattnet.. :)

Nu är hjärtat iväg på Olstorp.. Jag och måns sitter och kollar på nån knasig film på 4:an.. Men jag ska snart lägga mig..
De värker satan i nedre delen av ryggen på vänster sida... Om de e förvärkar eller bara foglossning vet jag inte.. BM tyckte ju de lät som foglossnig iaf.. Men jag tkr de verkar ologiskt.. Då de strålar massa ner i rumpan och inte sitter där jag haft ont tidigare.. Men men.. ;)

Varm så jag rinner bort snart!! Har 25-26 grader här inne.. Men öppnar vi kommer flugrna :( Om dom nte sover nu!? Har iaf öppnat dörren lite ändå :P
Och fönstret i sovrummet är öppet de med sen ett tag tillbaka, kan ju inte sova i en bastu precis :( Får sånna värme anfall, jobbigt :/ Svullna fötter har jag med, hjälper inte riktigt med stödstrumporna idag heller.. Fingrarna är lite tjocka nu med.. Eller de har ju vart så hela dagen typ..

Tog ett par bilder på hjärtat innan, lägger nog ut dom imon eller nåt.. Lägger iaf upp dom på datorn så får vi se om jag laddar upp dom sen med :P

Nehe, nu ska jag hoppa i säng... Natti natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0