Hemma igen :P

Då va jag hemma igen.. Eller har vart hemma ett tag men packade ju in grejerna först :P Hehe.. Så nu äntligen har vi hämtat ut receptet till katterna.. Mysan hade ju skabb i öronen :/ Urk!! Fast nu på sista tiden har de varit bra och inte luktat alls och inte heller synts ngt.. Men måste ju behandla ändå, då de säkert kommer tillbaka.. Hon och de andra två med för den delen skakar ju på huvudet och kliar/tvättar sig väldigt mkt i öronen.. Så nu får vi hoppas att de blir bättre :)
Försöka droppa tiger-busen sen med när han kommer in.. Kan bli svårt då man måste sitta på honom då han e så stor och stark :P Och han e ju mer vild än tam också.. Haha.. Så får se hur de går :P

Frågade efter PEPPARKAKSDEG på ica med, men verkar ju vara en säsongsvara :( Så himla retligt!! Men jag får väl försöka baka en egen deg och se om de blir gott.. Ngn som provat??

Ska kolla på en bil senare idag.. När hjärtat slutat jobba ;) Vi vill ju försöka få ner lånet lite så att vi ev. kan amortera mindre varje månad.. Och vi har hittat en fin nu.. Får se hur den är och om han vill köpa in vår :) Återstår att se!! :)

Handlade även en rumpe-termometer, alvedom och lite sånt på apoteket innan..

Kommentarer
Postat av: Anna

Pepparkaksdeg?? Ska du göra pepparkakor nu??? :0

Är du galen? :D



Kram

2010-06-10 @ 18:29:17
URL: http://trollistrollmorsan.bloggspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0