Onsdag

Jaha, då va de onsdag igen.. Tycker jag skriver så hela tiden.. Men de känns ju faktiskt lite skumt;) Hehe..
Har ringt lite samtal idag, men som vanligt svarade inte A så jag pratade in ett meddelande på mobilen.. Men hon har inte ringt tillbaka:( Måste ju ha de pappret från henne, utan de får jag ju inte pengar från a-kassan:(
Ska ringa a-kassan med, då jag fortfarande inte fått inloggning och lösenord från dom.. Jag postade ju lappen i tisdes eller nåt förra veckan.. Då borde ju dom fått de förra veckan och hunnit posta tillbaka till mig till idag, men icke!! Blir så irriterad på sånt! Jag måste ju få iväg mina kassakort och jag tänker inte lägga massa pengar på en hel hög med frimärke varannan vecka!! De ska ske via internet men jag kan ju inte de nu då jag inte fått inloggningsskiten!!! :@
Sen skrev V en lapp där de står mina telenummer så dom kan ringa in mig om de behövs:) Skönt att stå med på flera listor;) Större chans att komma in då ju och kan jag komma in lite på båda ställena så blir de ju mkt i längden, förhoppningsvis:)

Myst med mysan idag med:) Sen har hon vatt lite busig men nu e hon lugn igen:P Varvar väl upp lagom till hjärtat kommer hem;) Haha.. Brukar ju vara så och inget undantag idag inte;)

Idag blir de korvstroganoff med ris till middag:) Och lite gurka sidan om:P Så lite nyttigt iaf;)

Ska ta itu med disken och soporna med.. Dammsög ju igår.. Men lär få göra de sen igen då där va ngn som gick in med skorna igår:( Men de gör ju visserligen tiger helatiden men inge kul iaf:( Tur de inte tar så lång tid att köra igenom lägenheten då ju:P Annat blir de ju med huset sen, men de ska jag nog överleva;) Sålänge de e tsm med min underbara älskling jag bor med så:)
♥Älskar dig så himla mycket!!! ♥

Nu ska jag titta på scrubs;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0