Om man nu ska tro på dessa tester?!

ONDSKANS MÖRKER!
Hat och vrede utan gränser. Du bär på ett mörker som skulle skrämma underjordens alla demoner! På ytan är du en lugn och tålmodig. Du klarar av uppgifter bäst på egen hand och har svårt för att knyta starka relationer.

....... Så tror jag nog att denna stämmer rätt bra ändå!?

Då va de onsdag..

Halva veckan har gått.. Jag jobbade inatt, eller natten som var så jag gick av imorse.. Lite halvseg e jag, för man vill ju inte gå upp så tidigt men måste ju de då man ska ha en ärlig chans att kunna somna inatt:O Valnade en gång vid 11.15 men då orkade jag INTE gå upp, för vad skulle jag gjoct uppe!? Hehe...
Sen ringde klockan 13.00, eftersom att jag ställde om den;) Men orkade inte gå upp då heller:O Men tvingade upp mig en kvart senare! Men mår man inte helt hundra i sig själv så vill man ju bara sova!! Men vill ju göra de inatt med.. De e de som e de jobbiga då man jobbar dag, kväll OCH natt blandat.. Men de går bra.. Har fått ihop 22 pass denna månaden, så de ska jag nog klara mig på;) Behöver ju minst 7-8 för att de ska gå ihop rätt sånär här hemma.. Och de har jag ju uppnått iaf! :)

Tiger hade tydligen sovit inne hela natten med:) Per som ville ha heeela sängen för sig själv, men där va en katt på nästan 6 kilo ivägen som vägrade flytta sig;) Hehe.. Så: Antingen jag eller katten;) HAHA..

Tiden för besöket närmar sig med stormsteg, lite nervös och lite orolig över vad som kommer hända och hur de kommer gå.. Men de löser väl sig.. Finns ju ingen återvändo;)!! Måste detta..

Snart kan vi flytta in i huset:) Skönt:) Och jag har sett en fiin färg som jag vill ha i ena rummet;) Men tror att vi måste kolla lite mer på färger och sånt då de närmar sig och att vi faktiskt e två som ska bestämma;) Men tror han kommer gilla den färgen med:D

In till stan nån dag!? Fixa hjärtats ring, innan han tappar den:S Älskar dig så himla mkt!! Vi löser de här och står mkt starkare då allt kommit igång som de ska igen!!

??

Va ett tag sen jag skrev och känner varken ork eller lust att skriva nu heller.. Men jag lever iaf, positivt eller negativt.. Men så e de iaf!

Ledig lördag..

Bara denna dagen jag e ledig denna veckan.. Men dom ringde efter mig idag med, men jag tackade nej.. Orkar inte, de blir ju för mkt!! Måste lära mig att tänka på mig själv med!! Har tackat nej till tre pass denna veckan.. ändå har jag jobbat 7pass totalt mär jag går av imonkväll:O Aja, bättre de e på de viset än att de inte finns ngt alls..
Så nästa vecka har jag måndag, onsdag inbokat och fredag och lördag natt..  Men de kanske blir mer.. Massa sjuka på kavelbro med ju.. Dom ville ha mig tre dagar denna veckan ju! Men kunde bara en..

Linserna funkar bra, lite knepigt att få in dom bara, men de går efter ett tag;) Dom e ju så tunna att dom viker sig;) Sen vet jag inte, men jag borde nog ha en annan styrka på dom.. De e lite suddigt på nära håll och även på långt.. Eftersom att dessa e tunnare så märks mitt hörga ögas "lite större" brytningsfel och de e inte mkt att göra åt.. Om jag inte byter styrka.. Men nästa styrka kan vara för stark.. Eller vad man ska säga.. Men dessa känns inte helt ok..

Fått en tid på VC ist.. Men lite längre väntetid där bara:/ Ska bara komma på ett sätt att börja på, så ska jag nog kunna berätta lite mer.. Inte här dock!!, men för min kärlek!! <3

Lördag idag och inget på tv:( Hade velat se den filmen på bio men utan pengar så går ju inte de:( Får väl vänta på lönen som alla andra då:/

Hur vore livet om man var ekonomisktOberoende!?

När vet man att man är redo? Kommer man någonsin veta det? Och med vem? Vem är den rätta, finn det någon som är det? Eller är det ngt man bygger upp efterhand??


Optikern

Va hos optikern igår igen.. Efter en vecka med linserna, men jag har inte kunnat ha dom i så mkt:( Dom har skavt och känts obehagliga:( Men nu fick jag en annan sort, en lite tunnare och mkt "sladdrigare" lins.. Känner inte av dom alls så mkt som dom förra men de negativa e att eftersom att dom e tunnare så "döljer" dom inte mitt lite större brytningsfel på höger öga.. De e lite mer "fel" på de.. Men inte så mkt att jag han öka i styrka än, för då blir de för starkt.. Men får väl se om detta går ändå.. De e ju lite oskarpt och på nära håll kan de me bli lite suddigt:/ men får se vad vi gör i nästa vecka på den tiden jag fått då..

Torsdag

Då va denna veckan snart slut med!! Torsdag idag.. Och imon e de fredag och då har vi visning av lägenheten:) Fast de enda som e liiiite stressigt e ju att jag måste hinna med att städa den med!! Först skulle jag ju vatt ledig idag så jag haft heela dagen på mig men jag har jobbat i skolköket idag.. Så har ikväll på mig för imon ska jag med jobba.. Hade egentligen bara kvällen inbokad men idag blev jag inbokad på dagen med.. Så ska jobba mellan 07.00-21.15 med undantag mellan 14.00-15.30 då jag inte ska jobba, annars e de heela dagen.. Så då kan jag inte städa.. Men får ju se om jag inte kan jobba lite längre då jag inte har ngn stans att ta vägen ändå ju, kan ju lika bra jobba då.. Iaf till 14.30 och sen kanske börja lite tidigare till kvällspasset.. För de e ju drygt att sitta och göra inget!! Får väl ta med en bok och läsa eller nåt;)

Trött va jag imorse, vill bara sova!! Somnade lite över 23 igår och vaknade då hjärtat kom hem vid 00.. Sen sov jag nästan hela natten.. Vaknade vid 05 men skulle ju inte upp fören 05.45 så somnade lite till och sen va jag ju ännu tröttare då klockan ringde:( Så som man vaknar och inte vet vart man är eller vad de e som låter:S Usch!!
Och upp tidigt imon med ju:( Men ger ju pengar iaf och de måste jag ju ha!! Så då får de vara såhär.. Sova kan jag väl göra när jag blir gammal!? För gud nåde den som drar upp mig på hemmet klockan 7-8 på morgonen!!! Haha..

Ska logga in på "free time" och se vem de e jag ska jobba för imon kväll så jag kan se vilken avd jag ska vara på:P På dagen e de på växelvården, så långt vet jag;) Men ska ju vara på 4-5an.. Aja, löser sig ju;)  Siat va jag på 5an så hade ju vatt gott att vara på 4an imon:P Återstår att se;)

Nähä, städa va de!!!

Efter jobb, eller nåt..

Nu e duachen och vasken fixat:) Så nu kunde jag duscha med, såhär efter jobb.. För innan hann jag ju inte.. Satt i telekö hos telia och blev kopplad fram och tillbaka stup i ett.. Och bröts en gång och jag fick lägga på en gång (då jag pratade med chefen i andra luren)
Men nu funkar ju Pers abonnemang iaf, och fick reda på att de skulle ha gjort de ett bra tag med!!! :@ Men dom på telia fattade inte de!! För jag blev ju kopplad till nåt annat eftersom att hon på telia inte kunde se de, dom tyckte att de va en obetald faktura från januari!! Men de fanns ingen!! För jag menar, de borde vi ju fått en påminnelse på då ju!? Aja, hjärtat ska ringa och skälla på dom imon, för han har ju fått ladda sitt kontantkort i onödan ju!! Men nu får han äntligen användning för sitt abonnemang igen!! :)

Jobbat kvällen, stressigt som vanligt då man ska vara på helst tre ställen samtidigt! Men de gick och jag va ifrån jobb runt 21.30, alltså en kvart övertid..
För va tvungen att springa med ssk och visa/ge en tablett då de inte va utlagt en ny dosett för denna veckan.. Såg ju inte de fören jag la damen ju.. Så typiskt ju.. Men nu löste de ju sig ändå..

Mysan ligger och balanserar på mitt ben nu;) Jag sitter som en "skräddare" med benen och hon ligger på ena benet:) Så söt och så speciell;) Hon har börjat ligga i tvättmaskinen med;) Hehe.. Springer i full fart in på toaletten och rakt in i maskeínen;) Haha..

Aja, nu ska en nyduschad hanna hoppa ner i soffan och se om där e ngt man kan titta på, annars hoppar jag vidare till sängen.. Då jag ska jobba imon, 7.00-16.00 och ingen brevidgång då dom inte fick in ngn vikarie, så jag får jobba som vanligt ist.. Men de ska nog gå bra.. Har ju sett dom flesta tidigare.. Rutinerna får vi ta efterhand:P

Natti natt

Ny vecka, nya tag! Eller?

Eller nåt.. Inte vet jag;)

Händer en del och jag orkar inte skriva eller göra så mkt i mitt liv just nu.. Ni får helt enkelt ha överseende med detta.. Stötta mig ni som vill och lämna mig ifred ni som känner för de.. Orkar inte mer!

Igår tor jag de mest lugnt, jag gick upp lite över 13.00 då jag ju jobbat natten.. Men vaknade då och tänkte ju ändå gå upp runt 13.30 så inte lönt att somna om då:P Sen låg jag i soffan hela dagen;) Ringde till hyresvärdens telefonsvarare och fick numret till dom som har hand om akuta fel.. Då vi har stopp i avloppet i duschen:/ Men de va inget dom kunde göra sa han utan jag skulle låta bli att duscha och ringa idag direkt på morgonen till den ordinarie vaktmästaren:/
Så idag har jag kört hjärtat till jobb i vanlig ordning och sen ringt hyresvärden, och vaktmästaren skulle först till tibro och sen hit, och de sa hon för 3½ timme sen och än har han inte kommit:S Tråkigt att bara sitta hemma och glo och vänta på han.. Och sen ska jag ju jobba ikväll och hade velat duscha innan men de hinns kanske inte med!?:(
Han skulle vatt här i början på semestern med och fixat vasken på toaletten med men han kom aldrig och slutförde arbetet:( Men men.. Tur vi inte ska bo kvar här så länge till!! För nu börjar de ju bli kallt med så elementen har ju satts på:( Eller jag stängde av de ena igen så har ett igång.. Men ändå, de drar ju ström nåt så in i helvete!! Dir-el!!!!
Men inte så kul att vakna upp i en lgh där de bara e 16 grader och de e ju betong golv/plastmatta i tre av rummen och de blir ju svinkallt!!! Jag har redan invigt mina fårullstofflor för denna sesongen!!:O

Har fått en tid inbokad nu.. Eller egentligen två men tror jag ska avboka den ena då de e hos en annan och kändes bättre med den andra jag pratade med.. Så de blir i måndag nästa vecka.. Är rädd och nervös över hur de kommer gå och om de kommer funka, för vad gör jag/vi om de inte gör de? Finns fler att prata med men man kan ju inte ränna runt i hela stan i all framtid, eller!?

Ska till optikern på onsdag igen, och jag har kommit fram till att jag INTE ska ha månadslinser!!!! Får inte dom helt rena från ludd och hår och skit, eller vad de nu e.. E iaf massa smått skit som jag inte e människa till att få bort!! Blev lite bättre idag på ENA ögat men de andra då!? Blir knäpp, för de skaver ju då jag inte får bort allt på insidan av linsen.. De sitter ju mellan ögat och linsen!! GAHHHHH!!!
Så ska prova engångslinser ist tänkte jag.. Då man bara använder dom en gång borde de ju vara lättare att hålla rent.. Om man inte tappar dom, men de gör man nog inte så ofta.. Inte än iaf;) Och sen iom att jag jobbar natt och sånt med och då kan jag inte ha linserna i utan måste ha glasögon och då tjänar jag ju in dom pengarna och de paret linser ist för att förlora en dag på månadslinsen.. Men engångslinserna kostar ju iofs nästan dubbelt så mkt som månadslinsen gör.. Men de kan de ju vara värt om de fungerar och sånt..
Jag har inte så många "laster" och då kan jag väl lägga 100-200:- mer på linser/månad!? Aja, återstår att se..

Typiskt att jag inte gick brevid förra veckan på avd. 3.. D ringde nyss ooch undrade om jag kunde jobba, men jag ska ju gå brevid där imon på just den avdelningen.. Har ju vatt där nattetid och lite på dagarna/kvällarna.. Men de e ju rutinerna jag inte vet.. Men får se va A säger.. Man e ju inte ensam på dagen, men kan ju vara rätt skönt att gå brevid innan man ska jobba på "riktigt" ;)
Gjorde ju aldrig de på natten men de har ju iofs gått bra ändå:P Men Skönast att gå brevid innan.. Framförallt då detta e en växelvårdsavdelning.. Kan ju vara bra att veta när som åker hem och kommer in och massa sånt;)

Så denna veckan ser ut såhär:

Måndag: Jobba 15.45-21.15, Ranliden avd. 4-5
Tisdag: Brevidgång 7.00-15.00, Ranliden avd. 3
Onsdag: Optikern 11.45.. Brevidgång 15.30-21.15, Ranliden avd. 1-2
Torsdag:
Fredag: Jobba 15.30-21.00, Ranliden avd. 4-5
Lördag:
Söndag:

Så lite lugnare tempo denna veckan, hittills iaf:O

Usch!

Vart är orken någonstans!? Orkar pracis ta mig till jobbet och inget mer utöver de.. Sova sova sova, men de går ju inte!
Känner mig så meningslös, hopplös och hjälplös.. För vad ska jag göra!? Jag har tappat kontrollen som jag haft.. Och de känns jättejobbigt:S
Matlusten försvinner och jag orkar inte ta tag i ngt heller.. Fastän jag vill så mkt så blir inget gjort!
Men nu har jag fått tag i tre olika psykologer så nu får vi se om de e ngn som passar mig och kan hjälpa mig, jag hoppas verkligen de! För såhär vill jag inte leva! Och ingen ska behöva leva med mig när jag är såhär:(

Har inte varit vaken i mer än en timme och ändå känna sagen skit!! Jobbade först dagen imon och sen hem och sov lite och sen natten och nu har jag två nätter kvar denna veckan.. Inatt och imon natt.. Sen har jag två kvällar nästa vecka och ska peta in två brevidgångar med.. Sen får de vara nog för den veckan!! Tror jag:/ Kroppen orkar tror jag, men huvudet orkar inte mer.. Denna veckan har/ska jag jobba 7pass.. Varav fyra pass är på två dagar.. Alltså har jag jobbat två dagpass och sedan gått på nattpasset efter de..
Jag e ju rädd för att om jag säger nej så får jag inte mera jobb.. Man vill ju ta så mkt som möjligt och verka duktig men de e väl bara jag som blir drabbad i slutändan ändå..

Usch!! varför ska allt vara så jobbigt?! Kan inte livet vara bra någon gång? De braiga som var innan vill jag ha tillbaka!!!
Älskar dig så himla mkt PER♥

Inringd

Blev ju inringd till den skolmatsalen, så där va jag idag och jobbade.. Gick bra, när jag väl hittat dit och kommit till rätta;) Sen gick dagen mega snabbt!! Och sen var de ju en fråga till, VART STÄLLDE JAG BILEN?!?!?  Haha, jag kom ju inte ihåg de, och blev ju visad rätt på morronen men de hållet gick jag inte ut och sen blev de helt fel.. Haha, men efter en rejäl omväg så kom jag tillsist rätt.. Får se om jag hittar rätt nästa gång, för de hoppas jag att de blir:) Goa töser som jobbade där med ju;) Eller kvinnor:P Hehe..

Sen bar de av till esplanaden och synsam.. Skulle ju på undersökning och fixa linser.. Så de har jag gjort och stannade ett bra tag där då jag tyckte de va lika bra att fixa ALLT med en gång ist för att åka in imon igen bara för att prova ut linserna.. Så nu har jag provat och testat och fixat allt:) Ska bara hoppas på att de funkar bra nu då;) Tar ju lite längre tid att sätta in linserna än vad de gör med glasögonen;) Men dom e ju bara ivägen och jättejobbiga!!
Har blivit lite mer närsynt än sist jag va inne, för ca ett år sen.. För optikern jämförde synen idag med styrkan på mina glasögon..
Hade även lite lite olja i tårkanalen i ögonen, man har tydligen olja där för att polera upp ögonen eller vad han sa;) Hehe.. Men de va inget farligt och absolut inget man kunde göra ngt åt.. Inte i mitt fall iaf och de vaju bara lite så:P
Så får vi hoppas att jag kan ha linserna inne då jag jobbar natt med, då man inte har lika mkt vätska i ögonen och sånt skit på natten.. Även om man är uppe, de va ngt som va automatiskt och tydligen inget hjärnan kunde styra över;) Men har fått (provat) en silikon lins, då den är mjukare och inte "torkar" lika lätt som en plast (!? för de va väl plast??) Aja, skit samma;) Hehe.. Återstår att se iaf;)

Skiiiit me, kom åt nån tangent så nu e allt förstorat på datorskärmen!!! Jobbigt!! Och vet inte vilka tangenter jag tryckte på heller:( Hoppas de går tillbaka av sig sj när jag trycker ner sidan!!

Synd att h*n inte tog emot några nya.. Aja fortsätta leta.. Mailat idag iaf, och ringa imon:O Vad ska man säga!? *nervös och rädd*

Nähä, natti natt..

Under ytan..

Just nu mår jag inte så bra och försöker reda upp mitt liv så gott de går! Har inte vågat ta itu med de innan då jag antagligen vart rädd för koncekvenserna.. Men nu e de konsekvenserna som blir om jag inte reder upp de värre.. Så vi får se hur de går och hoppas på de bästa!
Allt går upp och ner hela tiden och e skitjobbigt.. Å ena sidan mår jag bättre än någonsin och andra sidan mår sämre än mågonsin, hur ska man reagera och leva sitt liv och sin vardag då!? Jag vet då inte..
Hoppas någon som vet kan hjälpa mig!! För nu klarar jag de inte själv längre.. Jag antar att jag kan dölja saker bra men vissa ser igenom mitt skal och snart brister hela skalet och vad händer då!?

Godnatt:)

Nu är jag nyss hemkommen från mitt nattpass.. När jag jobbade dagen igår ringde dom från resursen och frågade om jag kunde jobba natten med så jag slutade 15.00 och åkte hem och sov i tre timmar sen tillbaka till jobbet igen.. Känner mig inte så jättetrött nu men de kommer väl då jag lagt mig;) Ska bara ringa till avd. 1 och meddela att jag inte kan gå brevid ikväll och imon bitti... Känns lite mkt då jag ska orka med mina tre nätter sen torsdag- lördag.. Aja, natti natt!! Eller gomorron för er som inte vatt uppe hela natten som jag:P

Söndag..

Ännu en dag i ensamhet.. Hjärtat är fortfarande hos D.. Undrar när jag får tillbaka min sambo!?


Gomorron:)

Nyss vaknat och stigit upp, snart äta lite frulle då magen skriker efter nåt att äta;) Måste släppa ut tiger igen då han skriiiiiker!! Han gillar verkligen inte att vara inne mer:( Han äter och sen ska han ut tkr han:/

Annars händer de väl inte ngt speciellt idag heller i vanlig ordning.. Då hjärtat inte hört av sig heller så.. Skulle ju ev till ikea idag.. Men man kan ju inte åka 18.00 då.. Men får väl se vad som händer..

Nu ska jag göra ngt annat..

Vaknade av telefonen..

De va personalen från ranliden.. Undrade om jag kunde jobba inatt, och de kunde jag ju:) Så jobb inatt då:) Skönt att de rullar på och kommer in jobb lagom mkt hela tiden:) Änsålänge denna månaden har jag 10 pass inbokade och behöver ju typ minst 7 för att de ska klara sig här hemma så de e ju toppen:) För de senaste passet e ju inbokat till den 18:e och då e de ju nästan halva månaden kvar och sen går jag ju brevid nästa vecka med så kasnke de blir mera jobb sen:)

Idag händer inte så mkt, hjärtat ska fortsätta ha sig grabb-helg.. Så han och D ska till stan och gå lite och sen ha myskväll ikväll..

Hoppas jag somnar lite sen i em då jag inte sovit ok på två nätter:( Knappt ngt alls inatt:( Men tar jag de lugnt och vilar så ska jag nog klara natten med och sen sova till typ 14-15.00 tiden imon.. Skulle nog till ikea då, måste ha ett datorbord då vi i nuläget sitter på golvet:/

Hehe;)

Du är vår!!
Du längtar efter att få lära dig nya saker, och knoppar lite mer för varje dag, du delar gjärna med dig av din kunskap och sprider ut dina små frön lite här och var så att alla kan bli lika framgångsrika som du!!

Fredag

Idag e de fredag-kväll och INGET absolut inget på tv.. Och hjärtat e i tidaholm hos en kompis och har grabb kväll/helg.. Han måste ju få träffa sina vänner med ju, inte glömma bort dom;) Men då kunde de ju åtminstonde vart nåt bra på tv till mig;) Men enda filmen som sänds idag e en tråkig texas film från 60-talet eller nåt sånt dumt!! Och dessutom på kanal 1, de säger väl de mesta eller:P Haha.. Kan ju vara bra saker där med inte så jag mena men oftast e de ju bara skit där.. Längtar tills vi flyttat då vi ska skaffa fler kanaler för detta går ju inte!! Klarar mig inte utan 3:an:P Hehe..

Annars händer de inte mer än sist jag skrev.. Tar de mest lugn och laddar krafter eller nåt.. Gjorde chokladpudding innan så har ätit lite av de.. Mysan ligger och sover som vanligt:) Haha.. Men lite myys e de ju först och även lite bus;) Men om hon busar först i typ 10 minuter så sover hon ju i ett par timmar!! Haha, inte normalt;)

Funderar på om jag ska slänga mig i duschen nu eller imonbitti när jag vaknat!? Har ju fönstret öppet och de kan bli rätt kallt i håret då:/ Så väntar nog;) Ska ju ändå ingenstans så..

Imon tänkte jag ringa synsam och se om där e ngn tid till mig, hittar inte mina glasögon och vill ju prova på linser så då passade de ju bra då jag ändå e av med glasögonen:P Och synsam hade ju ett erbjudande nu på undersökning och linser och vätskor och skit.. Så får väl passa på antar jag;) Hoppas bara där e en ledig tid till mig:)

Ska iaf tvätta imon med.. Och se om jag får in nårra kläder i gaderoben, då all rentvätt ligger i en enda röra i fåtöljen just nu:/ Man hittar ju inte riktigt vad man ska ha i den högen..

Men får se om jag får nanna ensam inatt eller om han vill hem nån gång.. Men tror att han nannar där, då jag inte lämnade han fören 20.00.. Men de märker vi ju.. Blir väl snart sängen med den boken jag började på igår..
Mamma skrev typ dagbok då jag föddes och de blev tre böcker totalt.. vet inte riktigt hur lång tid de e totalt för jag vill ju inte läsa sista sidorna i sista boken innan de e dags;) Hehe.. Men rätt intressant faktiskt.. Massa tankar och rutiner den första tiden i mitt liv:) Kul att läsa hur dom gjorde och tyckte, även hur jag var och reagerade på olika saker..

Natti natt♥

Inbokad:)

Nu har jag fått ännu fler pass inbokade:) Så heela nästa vecka e nu fullproppat;) Även 2 pass veckan efter de;) Sen ska jag ju gå brevid nästa vecka och då e där ju fler möjligheter till ännu fler pass:) Och de e ju superbra:D Trivs ju bra på ranliden så de e ju bara positivt att de kommer massa jobb:) kanske även nån tjänst sen med:O Hehe..

Fick mitt lösenord idag med till a-kassan:) Så nu har jag fyllt i alla kassakorten och skickat in dom så nu e de bara att vänta.. Ska ringa C på lönekontoret med så jag får rätt lapp av dom.. Annars blir de ju problem med a-kassan för perioden från och med augusti.. Massa jobb detta!! Men de e de ju värt!

Mysan ligger och myser i sängen nu:) Hon och tiger e såå lika med hur dom ligger och sover:) Dom ligger på rygg båda två;) Hehe.. Och bara älskar när man klappar på magen:D Hehe..
Hon blev även duschad igår, och de gick bra.. Man ser ju hur liten hon faktiskt e när pälsen inte e så fluffig;) Men jag tror inte att hon blir mkt större än såhär faktiskt:) Och de hade ju vatt kul med en liten mise med ju:D Hon e lite mindre än vad dessies kise Pitza är.. För er som vet hur hon ser ut;) Hehe..

Se vad som händer i helgen då, bara ta de lugnt tror jag och ladda för veckan som kommer.. Såhär ska jag jobba:

Måndag: 7.00-16.00
Tisdag: 15.30-21.15
Onsdag: 7.00-15.00
Torsdag: LEDIG
Fredag: 21.00-07.00
Lördag: 21.00-07.00
Söndag: 21.00-07.00
~~~~~~
Måndag: 15.45-21.15

Så de e ju en del:P Men bara skönt att göra ngt vettigt:D Hehe..
Nu ska jag göra ngt annat;)

Inbrott/utbrott;)

Min stora kise försöker ta sig ut genom en liten springa i fönstret;) Så söt:) Så hade de varit från andra sidan hade de ju sett ut som han gjort inbrott som han kämpar;) Men nu e de ju på andra hållet så då heter de väl tvärt om!? Utbrott!? Haha.. Ska släppa ut han nu, för de e ju sååååå synd om han;) haha.. Han har ju säkert varit inne i 10 minuter nu och gnäller/fräser/morrar på allt.. Han tkr inte om att vara inne längre:/ Mysan e på han hela tiden och vill busa.. Men nu e jag och Tiger inne i sovrummet själva men de hjälper inte.. Får se hur han tar de med flytten inom en snar framtid..

Fick bekräftelsen från wennergrens (hysesvärden) ang. uppsägningen.. Också lite info om HUR/VART man ska flyttstäda;) En checklista som man kunde bocka av vart man varit med trasan och dammsuggaren:P Hehe..

Pratat med A med och skulle ringa lönekontoret själv då de e dom som skickar arbetsgivarintyget.. Fick ju fel lapp hem, även fel info i den.. Stod ju att jag var vårdbiträde ist för USK och sen att jag jobbat 200 timmar då jag i verkligheten jobbat 240 timmar.. De ska ju vara en speciell lapp dom ska utgå ifrån och allt ska ju stämma då.. A-kassan e ju noga med de så då får ju jag med vara de så de inte drar ut på tiden ännu mer!
Dom andra papperna jag postade i fredes hade kommit fram och dom hade skickat iväg mit lösen och sånt med så förhoppningsvis får jag de imon eller nåt:) För nu saknas ju bara kassakorten, eller jag har ju dom här hemma men ska ju fylla i de på nätet med.. Sen ska de bearbetas sen kommer de förhoppningsvis in lite pengar:)

Bokade även in lite arbetspass som jag ska gå brevid på.. Blir 3 pass.. 2 pass på 1:an och 2:an, där jag ska vara lite på båda samtidigt.. Och ett pass på avdelning 3.. har ju vatt lite där i sommar med så har ju lite koll, men då de e växelvård så e de ju inte samma som bor där varje vecka.. kan ju vara bra att vara där lite och se rutiner och sånt;)
Så nu får vi hoppas att jag blir inringd fler gånger då jag står med på fler avdelningar:)
Skrev ju in min kalender i måndes och blev inringd i tisdes så de e nog inte helt kört;) Hoppas jag:) Hehe..

Fixat undan disken med:) Blev ju inget sånt igår då jag ist somnade i soffan;) Hehe..

Onsdag

Jaha, då va de onsdag igen.. Tycker jag skriver så hela tiden.. Men de känns ju faktiskt lite skumt;) Hehe..
Har ringt lite samtal idag, men som vanligt svarade inte A så jag pratade in ett meddelande på mobilen.. Men hon har inte ringt tillbaka:( Måste ju ha de pappret från henne, utan de får jag ju inte pengar från a-kassan:(
Ska ringa a-kassan med, då jag fortfarande inte fått inloggning och lösenord från dom.. Jag postade ju lappen i tisdes eller nåt förra veckan.. Då borde ju dom fått de förra veckan och hunnit posta tillbaka till mig till idag, men icke!! Blir så irriterad på sånt! Jag måste ju få iväg mina kassakort och jag tänker inte lägga massa pengar på en hel hög med frimärke varannan vecka!! De ska ske via internet men jag kan ju inte de nu då jag inte fått inloggningsskiten!!! :@
Sen skrev V en lapp där de står mina telenummer så dom kan ringa in mig om de behövs:) Skönt att stå med på flera listor;) Större chans att komma in då ju och kan jag komma in lite på båda ställena så blir de ju mkt i längden, förhoppningsvis:)

Myst med mysan idag med:) Sen har hon vatt lite busig men nu e hon lugn igen:P Varvar väl upp lagom till hjärtat kommer hem;) Haha.. Brukar ju vara så och inget undantag idag inte;)

Idag blir de korvstroganoff med ris till middag:) Och lite gurka sidan om:P Så lite nyttigt iaf;)

Ska ta itu med disken och soporna med.. Dammsög ju igår.. Men lär få göra de sen igen då där va ngn som gick in med skorna igår:( Men de gör ju visserligen tiger helatiden men inge kul iaf:( Tur de inte tar så lång tid att köra igenom lägenheten då ju:P Annat blir de ju med huset sen, men de ska jag nog överleva;) Sålänge de e tsm med min underbara älskling jag bor med så:)
♥Älskar dig så himla mycket!!! ♥

Nu ska jag titta på scrubs;)

Shiiiiiiit:O

De e ju redan september!!! Gahh!! Tiden bara spriiiiiinger iväg.. Jag och min kärlek har ju redan vatt förlovade i två månader!! Känns som de va igår vi va och kollade på ringar ju;) Och så har vi vatt tillsammans i 7 underbara månader:) ♥♥♥

Ställde klockan på 06.30 idag, då hjärtat skulle komma till jobbet itid.. Så jag hande lämnat han klockan 07.00 och då gick jag och la mig igen, i hopp om att få en sovmorgon.. Men icke! Hehe.. Klockan va 07.15 då hemtelen ringde.. Inte m,ånga som ringer på den och framförallt INTE 07.15 på morgonen!! Men de va D från resursen, som undrade om jag kunde jobba idag.. Bokningen var då mellan 07.00-15.00.. Men eftersom att jag har 40-45 minuters resväg dit så blev de ju från 08.00 ist..
Skönt att komma igång igen och jag hoppas på fler bokningar denna månaden, för att få en hyfsad lön som jag/vi klarar oss på behöver jag hoppa in ca. 7 gånger.. Och de ska jag väl fixa ihop då jag måste skriva upp ALLA dagar i månaden och ALLA timmar på dygnet..
Ska ringa A imon ang. 2 saker.. För de första ang. brevidgången på de andra tre avdelningarna och för de andra ang. de pappret som hon skulle skriva till mig.. Måste ju ha de då a-kassan kräver in de.. Och tyvärr så va hon ju på utb. idag:/ Annars hade de ju varit lättare att prata med henne IRL;) Typ..

Sen skulle jag ju ringt V med.. Men de får jag ta imon då jag jobbade till 16 idag ju.. (gick inte att gå tidigare) Och de e om extra jobb i ett skolkök.. Hade ju varit bra med lite mer extra ju;) Fastän jag inte har ngn erfarenhet inom de området..

Handlade idag med när jag slutat jobba.. Så slipper jag och älskling åka iväg sen med och sen vet vi ju inte när han slutar.. Så nu e de gjort och nu kan man laga mat här hemma igen;) Hehe.. Handlade inte så jätte mkt då man kan handla flera gånger om de behövs.. vet ju inte heller när vi får huset.. Där kan vi bunkra upp mera än här med:) Skönt, så kan man riktigt storhandla.. För där e en box i källaren tror jag de va;) Har faktiskt inte varit i källaren ännu:O

Har dammsugat och pillat lite här hemma med:) Även hunnit duscha;) Hehe.. Skönt att få lite rent under tossingarna;) Haha.. (För er som inte fattade vad "tossingarna" är för ngt, det är fötterna) haha... Och ännu skönare va de att duscha!! Varmt som in i på jobbet ju! Och sen sprang jag ju ifrån mina inneskor imorse så jag har fått ha på mig mina jympaskor:/ VARMT!! Ska lägga dom i bilen ist, då jag kom på de efter halva vägen.. Lättare att ha dom i bilen då ju;) Tur jag fick med mig min plånbok iaf, då jag även missade att ta med mat:/ Roffade åt mig ett äpple men inte mer.. Och de räckte ju bara till frukost.. Tur att där finns en cafeteria på äldreboendet då ju:P

Nu ska jag slänga mig i soffan tror jag;)


RSS 2.0