Lite klagande och gnällande ;)

Idag har varit en slappe-dag.. Fastän jag varit mer pigg än jag trott (borde vara?) jag skulle vara så har jag inte orkat göra ngt vettigt..
Foglossningen är inte kul, ont gör de och framförallt då jag jobbat.. Fy va tungt de e nu!! Orkar ju inte med tempot längre och de e tungt att göra de olika "momenten", att gå i trapporna gör en hel del.. 16 trappsteg mellan varje plan.. Så de e 16+16=32 trappsteg från entrén upp till översta våningen.. Och tro inte dom e samspelta när dom ringer utan man får ju gå upp och ner hela tiden.. Men de e ju människor det handlar om så itne så konstigt ju.. Men e tungt för mig just nu iaf!!
Fick tag i FK innan och jag skulle räkna med ca.4 veckors handlggningstid och därmed inte vänta mig ngt svar från dom förren typ den 15 maj.. Men jag har ju sökt från den 1 maj.. Hmm.. Hoppas HP:n blir beviljad.. Men jag ska maila min handläggare på AMS och se hur jag ska göra.. För kan ju inte gå på A-kassa under tiden jag väntar på besked från FK? Blir ju liksom dubbelt med pengar från två "bolag" då.. Men om jag blir avskriven från AMS så måste jag ju veta att jag får HP:n beviljad med ju.. Hmm.. Sånt jobb de ska vara då..
~~~~~~~~
Idag har jag känt som typ mensvärk precis vid blygdbenet.. Och när jag sträckt mig framåt eller suttit ihop kurad liksom, då gör de ont.. Eller är liksom lite öm då.. Kan de vara bebis som rör sig mer där eller att den fixerar sig??
~~~~~~~~
Massa bök, vändande och vridande för bebis del idag iaf!! Fastän de inte finns så mkt plats kvar för den.. Känns lite obehagligt då den försöker med sånna akrobatiska rörelser, men e ju såklart underbart och mysigt med då man känner av den nästan hela tiden.. Men ändå :P Hehe
~~~~~~~~
Denna veckan är de föräldraträff igen, på onsdag 15.00-17.00, alltså samma som sist :P Sen ska jag även till BM på fredag.. Ska bli kul å spännande å se hur alla värden ligger, vad hjärtljuden ligger på och så kan man ju fråga en massa.. Då jag glömmer ringa då de e tele-tid ;) Haha
~~~~~~~~
Natti natt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0