Vecka 32 <3

Vecka 32
Bebisen: Barnet är nu ca 41 cm och väger ungefär 1650 gram. Fettlagret under huden blir tjockare för att ge energi och sköta temepraturregleringen efter födseln. På pojkar har testiklarna börjat sjunka ner i pungen och med lite tur kan man se pungen tydligt med hjälp av ultraljud.
~~~~~~
Tur jag har "min" TENS-apparat!! Efter allt springande i trapporna igår och tvättande så behövde jag en lång stund med den.. Skönt de va!! Eller, skönt å skönt men de hjälper ju när inget annat gör de!! Sen har jag ju ont när jag vänder mig i sängen och ska försöka komma upp på toa mitt i natten.. För då har jag ju varken bälte eller TENS på mig.. Men hoppas de försvinner med vinden då bebis kommit till oss! :) Hoppas kan man ju ;)
~~~~~~
Köpte fler losec mups på apoteket idag.. Skrev ju att dom itne fungerade, men ska prova och så ska jag skriva upp när jag tagit en tablett så jag vet när jag kan ta nästa ;) De fanns ju massor med olika tabletter och allt möjligt!! Orkade inte med att fråga vad jag skulle ta ;) LINK, jo de fanns.. Men i två olika styrkor och skit.. Hehe.. Och tkr de e smidigare att svälja en tablett än som jag ska behöva tugga en massa tabletter stup i ett hela tiden! De jag vill slippa ju :P Och då e de bättre med dessa som jag dessutom inte behöver ta flera gånger/dag.. Får ju ta max två/dag.. Men de behövs nog inte.. ;)

Kommentarer
Postat av: Kokosbollen

Ser ut som det är en pojke i magen! Vet du vad det är?

2010-04-24 @ 21:18:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0