Kakan i ugnen :)

Har nyss slängt ihop en sockerkaka:) Med apelsin och chokladbitar i.. Kommer nog bli mumma sen när den e klar:) Smakade ju lite av smeten och de va mums och smaka apelsin;) Gottigt då chokladen smält lite med;)

Äta benfri kotlett, pommes och bea-sås sen:) Med körsbärstomater:)

Städat, diskat och tvättat idag.. Vi har hjälpts åt så jag har inte tagit nån tvätt;) Men har ju gjort en massa annat;) Nu e de bara golven kvar.. Och ska ställa iordning med grejerna i badrummet sen med.. De va ju inte uppackat iom vi inte haft ngt badrum innan.. Kom även fram till att vi inte har en enda krok där inne, inget att hänga handdukar på:P Och inte heller en toarulle-hållare.. Sån på väggen.. Jobbigt e de då kissarna tar tag i pappret då rullen står på den "pinnen" vi har.. Sån man kan stapla massa rullar på höjd i;) Så slutar ju med att vi har toapapper i hela badrummet:O
Kom fram till att vi ändå ska kolla på de billiga skötbordet på ikea och se hur de ser ut och putta lite på de och se om de står stadigt;) Annars bygger vi ett eget;) För vill ju ha förvaringen och de finns de inget klart i de skötbordet.. Men de ska nog gå att lösa med hjälp av en trådback eller en träskiva typ:P Aja, inte dags än:)

Luktade lite på hjärtats cider innan, caktus smak på den:) Lukta mumma!!! Men de får ju dröja ett tag inna jag får dricka sånt;)  Eller får å får, men vill inte nu:) Tänka lite på bebis med ju;)

Annars så rör sig bebis med jämna mellanrum flera gånger per dag:) Mysigt:)

Näe står helt still i huvet på mig så nu ska jag inte skriva mer.. Kommer inte på ngt vettigt att skriva om heller;)

Här är magbilderna från förra veckan och bilden jag tog idag.. Alltså från V. 21 och 22.. Båda morgonbild fast ena med mer kläder på:P
Tkr magen blir aningen spetsig, eller vad tkr ni??

Kommentarer
Postat av: Anna

Ser ut att bli en spetsig mage tycker jag med ;)

Gott med apelsin/choklad sockerkaka :D Fast bäst är nog körsbärstomaterna ;)



Kram

2010-02-13 @ 21:42:54
URL: http://trollistrollmorsan.blogspot.com
Postat av: Maria

Ett litet tips bara, använd ett vanligt bord som skötbord och sätt en trådback under, blir stadigare och man får lite mer plats bredvid beroende på storleken, kan ju lägga ett sånt där uppblåsbart skötbord (ikea) på bordet.

Tänk i första hand på det praktiska när det gäller skötbordet och det som är runt det för det används många ggr per dag. Ett bord med lagom arbetshöjd är guld värt likaså en bra blöjspann (lätt att öppna) och något att slänga all tvätt i. Praktiska kläder som går lätt att ta på/av är inte heller att förringa.

2010-02-14 @ 13:36:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0