:O ;)

Spöket i trappan tyckte nog att julen va över nu.. Har ju en tomte i "svängen" av trappan och nu precis så ramlade(!?) den ner tre trappsteg.. Inga katter i närheten och tomten står ju in till väggen typ.. Ska kanske ta bort den, e ju dags :P hehe.. Men de har bara inte blivit så ;) Hehe.. I övrigt så brukar de knarra i trappan, som om de e ngn som går i den på vissa tider på dagen och nån gång på kvällen.. Så börjar ju vänja mig liksom ;) Men de där med tomten va ju ngt nytt ;) Den trillar ju inte av sig själv precis då den står ganska stadigt på sina egen ben och käpp.. Den är för övrigt typ 40 cm lång och hårig, alltså ingen i porslin :P

Va ute ett par timmar på fm innan :) Skönt väder ute ju! Dock blåser de lite kallt.. Men solen lyser ju iaf :) Va ute och matade katten håkan och släppte ut han.. Och på den promenaden följde Tufs med.. Sparkat lite sten och kastat pinne med hunden med.. Tilda :) Kollade även på när per "laddade" såmaskinen :)
Nu klipper han gräset ;) Vill ha igång gräset lite så de inte bara e mossa :/ Men får se hur vi gör mer med gräsmattan.. Återstår att se :)


Har satt igång ugnen och stoppat in lasagnen.. Finns ju rester kvar av den, synd å slänga :P Så nu står den på värmning, blir ju knaprigare och mumsigare då man värmer i ugnen :)


Inget på tv ikväll heller, men så brukar de ju vara så inget ovanligt.. EV. så skulle jag och Per ha lite egentid och gå ut å äta.. Men får se hur de blir och hur de går för han på jobbet idag.. Om han kommer ifrån och lite sånt :P ELler slutar i lagom tid liksom :) Ska prata med han om de sen..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0